Şimdi Ara

Sadece wii oynamak için tv tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sadece normal uydu kanalları (sd yayın) izlemek için ve özellikle wii oynamak için ucuz yollu bir lcd arıyorum.
    bu işe ayırdığım bütçe düşük olduğu için (700-800 lira gibi) seg ,sunny ya da benzeri bir 32" bir lcd almayı planladım.
    Ama bu tür tv'ler arasında hangisini tavsiye edersiniz,
    en önemlisi wii oynamak için yeterli olması gerekli (film vb projeksiyonla seyrediyorum).

    ek soru: wii oyunları için çok iyi bir lcd olmasa da olur diye söylendi bana. yani en ucuzunu alıp geçmem yeterli olur mu? bu tavsiye doğru mudur? bir de 32" iki kişi zevkle oynamak için yeterli olur mu?
    şimdiden teşekkürler.



  • Wii 480p çözünürlük verir maksimum, bu yüzden söylemiştir. Bir de SD yayın izleyeceksen düşük çözünürlüklü bir LCD de bu da sırıtmayacaktır. Yani sadece bu iki iş için istiyorsan TV yi çözünürlüğüne bakma, görüntü takılmadan etmeden gidiyorsa hızlı sahnelerde al istediğini. Bulabilirsen Toshiba 32VX733G tavsiye ederim. Özellikle oyun için gayet hızlıdır, S-IPS paneldir.
  • quote:

    Bulabilirsen Toshiba 32VX733G tavsiye ederim.


    Sağol tavsiye için, anladığım kadarıyla ucuz bir lcd işimi görecek. Fakat bu toshiba modelini google'da bile bulamadım ,daha doğrusu sadece Alman sitelerde gözüküyor.

    Şimdi ucuz lcd'ler için kampanya bakıyorum, büyük olasılıkla 600 lira civarı 32" Seg marka lcd alacağım, ama hızlı sahnelerde takılıp takılmadığını bir mağazaya gidip gözle kontrol edeyim. Forumda seg hakkında yorumlar çok kötü değil, wii oynamış olan varsa tavsiye eder mi?
    Yahut biraz para farkıyla daha iyi bir opsiyon tavsiye edebilecek (hatta bir kampanya ile sadece 100-150 lira farkla daha büyük bir ekran seçeneği de olabilir) birileri varsa memnun olurum.
  • toshiba 32xv733g inceleme(resimsiz)

    Yukarıdaki başlıktaki arkadaş almıştı, ona bir sor istersen. Özelliklerine göre ciddi iyi bir TV.
    Wii için zaten çok iyi bir cihaza gerek yok ama ilerde başka bir oyun konsolu bağlamak istersen daha iyi bir TV bak şimdiden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.