Şimdi Ara

Awox nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
60.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 600/700 tl bütçe ile tv bakıyorum 82 ekran awox nasıldır kullananlar memnunmu? Yada başka tavsiyeniz varmi



  • Hocam kelimenin tam anlamı ile f/p üründür. Çok kısa zaman içerisinde bir AWOX destek konusu da başlatacağım zira yetkililer ile görüşme halindeyim.

    Nasıl ki VESTEL markasına da çok negatif bir bakış açısı vardı ve forumda sağladığımız destek ile bu negatif bakış açısını elimizden geldiğince pozitife çevirdiysek, Nasıl ki VESTEL kullanıcılarına özel konular açıp, yazılımları çıkar çıkmaz Donanım haber forumlarında paylaştıysak (diğer forumlar bizden alır yazılımları) AWOX kullanıcıları için de bu tarz paylaşımları başlatacağız.

    Ben 1 yıl önce sırf forumdaki sorulara cevap verebilmek adına 1 adet 32'' ürününü alıp söküp dağıtıp inceleyip oldukça vasat bulmuştum.

    Aradan geçen 1 yıl içerisinde yapmış oldukları bazı değişiklikler ve iyileştirme çalışmaları sonuç vermiş olacak ki 3 gün önce incelediğim AWOX tv de oldukça iyi bir performans artışı gördüm. Yine de menüsel fonksiyonlar halen yazılım desteği istiyor.

    Ürün yelpazesi çok geniş değil, Servis ağı çok gelişip yaygınlaşmamış, bu konulardaki fikir öneri ve talepleri de çok kısa zaman içerisinde toplamaya başlayacağım zira forumda sorulan sorulardan bu ürün gurubunun da kendine ait bir kitlesi olduğu belli.

    Hem teknik hem de fikirsel anlamda daha zengin içerikli bir konuyu en kısa sürede açmış olurum




  • bende bir adet 22" olanı var çok acayip. Tv değilde ekran olarak geçtiği için sanırım. mesela tv aşağıda kalırda siz ayakta bakarsanız tv izlenmiyor simsiyah görünüyor. çok sağda solda oturursanız aynı. yada tvyi çok yüksek bir mobilyanın üstüne koyun siz alçak koltukta oturun yine görünmüyor. anca tam karşısına oturursanız görüntüsü güzel :D çok acayip bir tv. Anneme almıştım oda beğenmedi bana geri verdi. öyle yatıyor evde kuzu gibi. 32" lerinide kontrol et bence sağdan soldan yukarıdan aşağıdan canlı canlı izle öyle al derim
  • Muhtemelen kullanılan panelin izleme açısı kaynaklı yetersizlik sorunudur hocam.
    Öğreneceğiz bakalım hepsini tek tek
  • Arkadaşlar awox hangi mağazalarda varki ? Sadece netten bakmıştım.
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Kendine özel bir konsept mağaza sistemleri yok, Beyaz eşya satan her yer bu markayı da satıyor zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ado

    Kendine özel bir konsept mağaza sistemleri yok, Beyaz eşya satan her yer bu markayı da satıyor zaten.

    http://www.hepsiburada.com/awox-3282-32-82-ekran-hd-led-ekran-p-EVAWOX3282?magaza=Evtrend



    Bunu belki alabilirim hocam yorumlar iyi biraz ses tizli geliyormuş oda sıkıntı degil diyorlar. Acaba bunda yandan izleyince görüntüde değişme olabilirmiki magazalarda inceleme şansım olmazsa




  • Bende size yakın bir bütçe ile tv arayışı içerisine girdim. Bu marka yerli diyorlar ama pek de bi açıklama yok gibi kararsız kaldım şu 22"olanı alıp denesemmi acaba.
  • Arkadaşlar son durum nedir bu marka tv alıp memnun kalan varmı bende sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • karamamba92 K kullanıcısına yanıt
    3 senedir kullanıyorum 49 inç i o zaman 850 ye almıştım hiç sıkıntı yapmadı Allah nazardan saklasın.görüntüsü kaliteli güzel , kendi hoparlörü cacık ama ben zaten 5+1 bağlı kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfonso_ -- 27 Aralık 2018; 0:13:4 >
  • Awox 32" 82 ekran modelini aldım kullanıyorum ucuz ve f/p ürünü. Hiçbir sorunu yok. Çok hafif. Görüntü kalitesi gayet güzel ama sesi kalitesiz. Ses sistemi bağlamak gerekir sesten anlayan kişiler için.

    Ama telefondaki görüntüyü TV ye nasıl aktarabilirim onu bir türlü bulamadım ayarlar menüsünde. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Eğer TV böyle bir özelliği desteklemiyorsa üzülürüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 14 Haziran 2019; 20:25:4 >
  • Her ne kadar 4 harfli isminin içinde 2 harf alfabemizde olmasa da yerli bir TV'dir. 1972 yılında tamamen Türkiye sermayesi ile kurulmuş bir holding olan Can Holding Şirketler Grubu'na aittir. Öncelikle (f/p oranı çok sıkıntılı olmadıkça) yerli ürünlere destek verilmesi taraftarı olduğumu belirteyim. 24" TV sini aldım kullanıyorum. Sıkıntı yok. Şimdi de 32" TV alacağım. Gerçekten f/p oranı çok iyi. Gündelik kullanım için öneririm. Her hangi bir sıkıntı yaşamadım. Eğer bir servis sorunu yaşarsam deneyimlerimi yine aktarırım.
  • bu markanın bi modeli var kafenin birinde gördüm modeline bakamadım benki oled dahil her tv ye kusur bulur beğenmem ama fiyatına muadillerine hatta orta seviye modellere taş çıkartacak performansı vardı alacak arkadaşlar mağazada bu tv leri inceleme fırsatı bulursa arada kendini direk belli edecektir bulunduğum ilde teşhirde olan awox bulamadığım için model nedir öğrenemedim
  • alfonso_ A kullanıcısına yanıt
    Hocam bana CI modüllü TV lazım. Markanın servisini aradım ve bana uydu alıcısı varsa modül girişi de oluyor dediler. Doğru mu bu bilgi acaba?
  • 43” modelini merak ediyorum bende....
  • bu awox yetkili servisi kim bakıyor hangi firma
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Bulunduğunuz şehire linkteki haritada tıklayın, Yetkili servislerin ayrıntılı tel/adres bilgileri yazıyor.

    http://awoxservis.com/Turkey/index.php
  • Yalova'da yetkili servisi yok gözüküyor paylaştığınız linkte???
  • Fiyatına göre muhteşem bir tv. Hem mutfak için aldım hem misafir odası için. Bu kadar iyi çıkacağını ummazdım. Çevredeki insanlara da öneriyorum. Kesinlikle düşünmeden alın derim. Tam bir Fiyat Performans ürünü.
  • Bu marka TVlerdeki kanal listesinin kendi kendine değişmesi sorunu düzeltildi mi, yoksa hala devam ediyor mu? Birkaç kişiye sordum ama nedense bu sorunu yaşayan da var yaşamayan da.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.