Şimdi Ara

Saadet ve DSP tekrar aday çıkarır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • WuLKaS kullanıcısına yanıt
    Umarım kazanırız hocam. Ama AKP işte insan Bi düşünüyo. Resmen halkın seçtiği adami indirdiler. Peki hocam imamoğlu tekrar kazandı diyelim. Bir daha sittin sene yolsuzluk belgelerini açığa çıkaramaz mi? Gerçekten imha mi ederler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saadet partisi genel başkanı Temel karamollaoğlu'nun onurlu bir davranış sergileyip CHP ve İmamoğlunu destekleyeceğiz diye açıklama yapması gerekiyor.. %1.21 olan oy oranının %0.8 i dahi ikna olup tabanda chp ye verse karşıdan yapılacak tüm usülsüzlük ve adiliklere karşı yeteceğini düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Partiler tekrar aday gösteremeyecek. Sadece itiraza uğrayan sandık kurulları için yeni üyeler belirlenecek ve oy verme işlemi yeniden yapılacak.
    Partilerin yapabileceği tek şey adayını istifa ettirip başka partiyi desteklemek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Belgeleri gizleme olayını işte yapabildikleri kadar yapacaklardır. Ama daha önemli sorun şu, ankaranın mesela gideceğine neredeyse %90 emindiler. Seçime kadar kendi akrabalarına yandaşlarına peşkeş çektiler zaten belediyenin bir hali kalmadı kendi ceplerini doldurabildikleri kadar doldurdular. Daha 1 hafta olmadı almaya niyetlendiğimiz ve takibinde olduğumuz evimin karşısında ankara ASKİ ye bağlı araziyi kapalı ihale ile kimseye sormadan formalite icabı bir ihaleye çıkarıp satmışlar. Komşum Aski eski genel müdürlerinden, onun dahi haberi yok satışa çıktığından. El altından istedikleri fiyata istedikleri ihaleleri zaten belediyeyi teslim etmeden peşkeş çektiler. Bu bahsettiğim sadece bizim gözümüzün önünde olanlar, gerisini siz düşünün.
    İstanbulu kazanırız gözüyle bakıyorlardı, o yüzden pek böyle girişimlerde bulunmadılar. Ama istanbul gidince haliyle beklenmedik şekilde rantları kayboldu. Bence şu süre zarfında onun için iptal ettiler, belediye felan hikaye zaten hali hazırda alamadıkları istanbulu 2. seçimde (hakkıyla !) alabileceklerini düşünecek kadar da aptal değillerdir. Ben tamamen belediyeyi peşkeş çekip kendilerine ihaleleri bağlayacaklarını, belediyeyi iş yapmaz hale getireceklerini düşünüyorum. Başka bir açıklaması yok zira..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    Saadet partisi genel başkanı Temel karamollaoğlu'nun onurlu bir davranış sergileyip CHP ve İmamoğlunu destekleyeceğiz diye açıklama yapması gerekiyor.. %1.21 olan oy oranının %0.8 i dahi ikna olup tabanda chp ye verse karşıdan yapılacak tüm usülsüzlük ve adiliklere karşı yeteceğini düşünüyorum.
    ee simdi dustunuzmu o kucumsediginiz saadet partisinin yuzde 1 lik oyunun pesine


    yuzde 1 dengeleri nasil degistiyormus anlayin simdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkarır, çıkarması da evladır.
    Eğer Saadet çıkarmazsa, AKP ye basacak saadet kitlesi mevcuttur. Ama güçlü bir aday çıkarırsa, AKP den oy çalar. İyi olur.

    DSP için ise derler ki minik MHP dir. Bilinmez ne yapacakları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musty578

    ee simdi dustunuzmu o kucumsediginiz saadet partisinin yuzde 1 lik oyunun pesine


    yuzde 1 dengeleri nasil degistiyormus anlayin simdi

    Alıntıları Göster
    Bu istek Karamollaoğlu'nun kötü bir insan olduğu gerçeğini değiştirmez. Sivas madımak katliamında varolan, fikren destek veren bir birey bunu biliyoruz fakat siyaset böyle bir şey. Dün sövdüğüne bugün kardeşim deme işi siyaset.. Aynı Süleyman soylunun zamanında akepeye salladığı gibi aynı oy almak için habur sınır kapısından teröristleri davul zurna alkışla ülkeye alma olayı gibi. Saadet partisi için söyleyebileceğim tek şey bozuk saat bile günde iki kez doğru gösterir!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.