Şimdi Ara

RX8 İlanındaki mükemmel açıklama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • önemli olan arabayı almak değil yürüttebilmektir yoksa rx-8 parasına bile değil sümbül parasına maybach 7 serisi a8 porsche cayanne range rover ve hatta zorlarsanız bentley ve rr bile bulabilrisiniz açıklamaya yazdıklarından daha fazla bilgiye sahip insanlarız ukalalığın anlamı yok dolar 7 ye dayandı benzin 7 yi geçecek 1-2 güne arabayı almak değil evin önüne veya otoparka fotoğraflık yatırmamak önemli olan.
  • İlana bakmadım ama araç orjinal düşük km ise alınır onun dışında RX8 e yaklaşılmaz. arabanın içine edip sonra satıyorlar.

    RX8 i türkiyede bilmeden alırsan başına buyuk bela almış olursun ha paran vardır o ayrı mesele
  • Wankel cortlayınca görürüm .aracın canını almış ,çakıcak adam arıyo çoğu ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paralara belki bulanamayabilir ancak benim tercihim S2000 olurdu şahsen. Her ne kadar 1.3 Wenkel fetişim olsada. Gönlüm VSA lı S2000 den yana
  • 2007 Model araç, sene 2018 ve km 8800 de henüz. Bu yaştaki arabanın asgari 45-50 bin km de olması gerekir. Kendisi dahi binememiş, satıyor. Buna zar zor para denkleştirip alacak adam nasıl binsin. (Egea, focus, i30 v.s. alacağınız yere bunu alın demiş ya, bu kitleyi baz alırsak)

    Yoksa araba güzel, hafta sonu biniyim, gezerken herkes bana baksın, kenarda 2. bir keyif arabası olarak dursun diyecek kadar bütçesi olanlara hitap ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 7 Eylül 2018; 11:5:18 >
  • Yalnız araba manyak temiz görünüyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlara ' hayallerinizdeki arabayı alin' vs diye saçma öğütler vereceğine kendi 'hayalindeki' arabaya 9 senede sadece 9000 km binmiş adamı ciddeye almayın. Böyle ilanlarakonu açip reklam etmeye de değmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrct

    insanlara ' hayallerinizdeki arabayı alin' vs diye saçma öğütler vereceğine kendi 'hayalindeki' arabaya 9 senede sadece 9000 km binmiş adamı ciddeye almayın. Böyle ilanlarakonu açip reklam etmeye de değmez.
    Hayalindeki arabayi kullanirken ekrandaki naylonu da sokmemis:)
  • Araç sahibinin benden farkı içinde de fotoğraf cekebilmesi galiba.

    Yoksa hiç binememiş :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx8'e Türkiye şartlarında o para verilmez, sebebi ise motorunun narin olması, sandık motorun 25 bin lira olması, motordan anlayan birkaç usta olması onlarında kazık atması başlıca şeyler. Kaldı ki ilandaki araçta r3 bile değil :)



    Bir kere motoru narin ve çabuk aşınıyor özellikle düşük devir kullanımında, aldın diyelim 10 bin 20 bin km sonra bir sıkıntı oldu sonuçta bu arabayı sürekli sıkmak için alıyorsunuz her şey olabilir, sorun oldu servise çektiniz motorundan Mazda servisi bile doğru düzgün anlamıyorki en fazla buji değiştiriyor ateşleme bobini değiştiriyor onlarla sorun düzelmezse direkt sandık motor öneriyorlar onunda fiyatları dolar 4 lirayken 25 bin liraydı şimdi kaç olmuştur kim bilir, birkaç özel servis bakıyor bu araçlara biri bursada biri İstanbul onlarında duyduğuma göre birkaç basit parça değiştirip 9-10 bin lira aldığını duydum yani değiştirdiği parçalara göre aşırı pahalı işçilik ve %100 sorunun düzelme garantisi yok. Size soruyorum böyle ülkede rx8 alınır mı?? Bence en mantıklısı parçaları alıp YouTube'dan video izleyerek kendi garajınızda tamir edeceksiniz ancak bu kurtarır motoru basit zaten Türkiye'de böyle yapanlarda var.



    Bugün rx8'in bu piyasada edeceği maximum rakam 90 bin lira o da r3 kasanın, 155 bin liraya bugün binilecek s2000 alırsın, subaru brz alırsın, toyata gt86, hız istemeyen biriyseniz z4 bile alırsınız yani alternatif çok.



    Yanlış anlamayın rx8 şahane bir araç kasa ve alt yapı olarak ama ülkemizde yürütmesi sıkıntılı o yüzden alanı pek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • görünmeyen yerleri bile silmişmiş. neresini silerse silsin, ilanda plakayı kapattığı için direk geçerim o aracı zaten
  • Amme hizmetihttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-gercek-sifir-km-602159013/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plaka kapalı olunca sekmeyi direk kapatıyorum
  • Otomobil bölümünün cahil ustaları toplanmış yine.

    Yok 5 silindir marea al, yok hayalini gerçekleştir RX 8 al, arkadaşlar siz şaka mısınız?

    Sadece örnek verilen şu 2 aracı ele alıcam geri kalan egzotik araçları siz düşünün.

    5 silindir vis marea aldın diyelim. İlk falso yedek parça, biz 3. sanayide toptancıyız, bu aracın bloğuna ait çoğu parçayı bulmak imkansıza yakın. Bu bir.

    İkincisi yedek parçayı bi şekilde temin ettiniz diyelim, yapacak usta yok. Araç vis olunca ona ayar çekecek bi usta, triger değişecek adam bulamıyorsunuz. Sıkıntılı araç olduğu için kimse elini sürmüyor.

    Gelelim RX8'e: Evet bu meret süper araç 10k rpm çeviriyor lakin inline değil rotary blok olduğu için 150-200 binlerde (kullanıma göre) blok direkt çöp. Öyle inline gibi rektefiye atayım, üst kapak conta değişeyim düzelsin diye bir şey yok. Blok direkt çöpe yerine yenisi, bu da nereden baksan bizim ülkemizde yarı RX8 parası ediyor. Zaten yakıttan bahsetmiyorum bile, rotary blokta sıralama diye bir şey yoktur. İçerde sürekli stroke vardır.

    Neyse herkes bildiği kadar ötsün arkadaşlar. Size millete laf söylemek yerine biraz araştırmanızı ya da sözde tek sizin bildiğiniz o çok iyi araçların gerçek yüzünü kullanarak tecrübe edin diyorum.




  • Adam laf kalabalığı yaparak milleti düdüklemeye çalışmış. 150 bin nedir bre Allah tan korkmaz kuldan utanmaz o paraya 2018 mx5 alırım diye mesaj atmak lazım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mx5 var 2016 model 120 binden başlıyor. Çok daha güzel duruyor bence

    Sıfır değil de ikinci el alsam düşünürdüm aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bilmiyordum böyle olduğunu. oysa ki bilseydim ki... gördüğüm her rx8'in önünde resim çekilip sahibi gelince itilip kakılmaktan bıktım. özenerek çekildiğim resimleri unutamıyorum. teşekkürler bu bilgi için hemen arabamı satıp kırmızı bir rx8 alıyorum. 240 beygir gücünde ve naylonu dahi çıkarılmamış. ilk ben çıkarıcam. hem artık bu araç üretilmediği için modeli de eskimiyormuş. ne güzel ölene kadar binerim hiç eskitmeden.

    alacağım otomobil hayallerimdeki (artık dayanamıycam, kardeşim "ki"leri nerde ayıracağını bilmiyorsan hiç ayırma koyver gitsin) otomobil olmalı...
  • İlan sahibi bildiğin çakal... Süslü püslü cümlelerle -kendisinin bile binmediği- arabasını öve öve bitirememiş üstüne de ederinin iki katı fiyat yazmış.
  • 2007 Model ve 150 bin ? Güzel miş...

    Hadi fiyatın uçukluğunu, km nin soru işareti olmasını falan geçtim, rx 8 ne zaman önünde foto çekilen bir araç oldu ki?

    Tamam rx 8 güzeldir ama vankel motor ve yakıt sorunu olması nedeni ile üretimi durdu zaten.
  • Kesinlikle size katiliyorum. Sevmedigim kucucuk gitmeyen sirf az yaktigi ve ikinci eli oldugu icin arac almam.

    Elimde 70 bin butce var ve ulkeye dondugumde Jeep Patriot 2.0 Dizel alacagim. Neden ufak tepek golflere pololara bineyim ki?

    Satarken 5 bin asagisina satarim dunyaya kac kere geliyoruz ki omrumuzu begenmedigimiz arabalara harcayalim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.