Şimdi Ara

Ruhi Çenet YouTube’dan kazandığı serveti açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güzel para lâkin yabancıların kazandıklarının yanında çok düşük bir rakam.

    Ruhi kardeşimize de bu cesur adımı için teşekkürlerimi sunuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue7 -- 20 Ocak 2018; 17:26:7 >
  • eleştiriyoruz ama bu toplum bunları izliyor halbukı bunları ızleyeceğine o derslerıne calıssa bebeler kend gelecekleri için daha büyük bi kazanç elde edicekler kendı geleceğini bunların paralarına heba edip asgari ücrete talim edip devlete sallamayla olmuyor bu işler terlemeden çalışmadan hiçbişi olmaz

  • Geçenlerde Mesut Çevik ile Canlı'da konuk olan Timur Akkurt abimiz "Türkiye'de 100,000 Youtuber varsa, Youtube'dan para kazanan 10 kişiyi geçmez" benzeri bir açıklamada bulunmuştu. Bu söyleminden ötürü %99.99'un para kazanmadığına değil, kendi hayat standartlarının çok yüksek olduğu kanısına varmıştım. Hani bazı mahalle abileri vardır ya "senin içtiğin de sigara mı? günde 3 paket içmiyorsan bırak daha iyi" ya da "bir şişeyi bile dikemiyorsan, tüh sana, git süt iç" gibilerinden ağızları laf yapar, aynı onların söylemlerine benzetmiştim; sanki "ayda 3000 kazanmıyorsan, hiç Youtuber'ım falan deme" dercesine bir söylemdi. Şimdi bu haber bana daha da haklı olduğumu gösterircesine bilgiler sunuyor. İnternetten öyle ayda 5000~10000 falan değil, ayda 2000-3000 bile sabit kazanmaya başlasam pılımı pırtımı toplar Hindistan'a, Kamboçya'ya falan yaşamaya gider, işlerimi de oradan hallederim.

    İnsan vardır ayda 5000-10000 kazansa az gelir "yetmiyor, sürünüyoruz" der; insan vardır ayda 2000'e şükreder "bundan sonra ne yiyeceğim, ne içeceğim diye endişe duymama gerek yok, mutlu mesut yaşarım" der.





  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Yeni Türkiye'de youtube'dan dahi siyasi rahatsızlık çıkarılır...

  • 500 000 TL para degil. Cocuklar. sutlerini icip yatsinlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daha yüksek bir rakam beklerdim. bence çok da fazla kazanmıyorlar
  • Burada herkes eleştiriyor ediyor ve çok bilen arkadaşlar var.
    Madem bu kadar biliyor ve tepki gösteriyorsunuz yok asgari şu yok bilmem ne bu.
    Sizde açın kanal sizi de tıklasınlar sizde asgariye takılmayın adam 2013 de başlamış şuan milyonlara ulaşmış.
    Enes baturu bilmiyorum ama bu adamın videoları en azından bilgi verici nitelikte.
    Bir kaç kez denk geldim. Saçma sapan şaklabanlıklar değil en azından.

    Bilenler blmeyenler bu kazançlardan şikayetçi olanlar, isyan edenler ona buna.
    sizde yükleyin video herkesin elinde teknolojik ürün var. Açın kamerayı yapın yayını.
    Millet korktun mu diyip, çilekli link diyip meşhur oluyorlar siz de şikayet edeceğinize uygulamaya koyulun.

  • 19 yaşındaki adam 4 milyon liraya yakın servet yapmış sponsorluklar diğer reklamlar filan hariç cidden saygı duyuyorum ben dahil forumun %90 ı ölene kadar çalışsa bu parayı bir arada göremez

  • Bazrı Arkadaşların yaptığı aptal youtuber yorumuna en azından Ruhi Çenet için katılmıyorum geri kalan güruh için geçerli bir kavram olabilir. Ruhi çenetin videolarını videoları bilgi içerikli ve gizem,tarih teknoloji,bilim gibi konuları işliyor çocukların Ruhiyi izlemesini enes batur izlemesine tercih ederim. Öte yandan yorumlarda katıldığım şey ise youtube kesinlikle vergilendirilmeli asgari maaşa cüzzi zamlar verip beğenmiyorlar diyen insanlar aynı zaman verdiği zammı geri almak için kullanılan her şeye tekrar zam yapıyolarsa ve asgari geçinen kişilşerden bunları alıyolarsa youtube da sadece video içeriği üreterek para kazananların da vergilendirilmesi gereklidir.

  • Salamcının (o hamur gibi şey) parası züğürdün çenesini yormuş hem ne kadar keriz savunucusu varmış bu adamların gördükçe gururlanıyoruz yahu...

  • 20 küsür bin lira da ben kazandım. Bu parayı 5 6 ayda aldım. Fakat öncesinde de 5 6 ay para kazanmadan uğraştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İl teber İ kullanıcısına yanıt
    Nasıl denk geldin yahu yotuba girdiğin an gözüne sokuyorlar ilk kez gördüysen helal sana... bu arada vimeo adlı siteyi şiddetle tavsiye ederim arayüz ingilizce ama olsun hala kaliteli içerikle dolu.

  • Bu kanal güzel şov\eglenceden ibaret degil, bilgi dolu...
  • Çoğu eleştirmiş ama sizi bu işi yapamama gibi bir engelmi var youtube kanal açmanızımı engelleiyor madem bukadar işin iç yüzünü biliyorsunuz sizde yapın demekden kendimi alamdım.

    Bizlere ne katıyor konusunda eleştiriler doğru olsada sonuç itibari ile izleniyor ve para kazanıyor.

    Al kameranı çek video nu sende kazan madem bukadar bilgin var eleştirenlere. Hiçbirini sevmem izlemem ama başarılı olmuş ve para kazanıyor içerikleri zerre ilgimi çekmememle birlikte nedir bu çekememezlik. Bende yoksa kimsede olmasın kafası.

  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    al çek demekle olmuyor bu iş.yukardaki videolara bakarsan görürsün.top 10 bilgi videosu bile çeksen,görüntüler sağdan soldan toparlama vb olsa videonda konuyu anlatan güzel bi ses olmalı.ruhi çenetin sesi buna uygun örneğin.günün sonunda sesin kulağa gelişi kurtarıyor.dinleyen kişide uyandırdığı hisler önemli.örneğin ben burak oyunda kanalını hayatta izlemem.5 saniye maruz kaldım cinnet geçirdim.işin çekememezlik tarafı ,bu işi yapmayanlar tarafından bedava para olarak görülmesi.aynı insanlar filmleri 2 saatte çekiliyor da sanıyor.

  • Helal olsun hicbir youtuber bunu yapmamıstı. adam ne kazandıgını acık acık tarafsız bır sekılde anlatmıs

  • videolari guzel ve bilgilendirici... belki baskalarindan araklamis olabilir ama kendince guzel bir yorum katiyor ve kazandigi parayi bence bir cok youtuberdan daha cok hakediyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 20 Ocak 2018; 22:44:15 >
  • Boyle izlenme alan kanallar yurt disinda rahat 3 katina cikar para olarak turkce icerik baya dusuk reklam gelirleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterse 10 milyon tl kazasin beni ilgilendirmez. Emegiyle kazanan herkese helali hos olsun. Ama asgari ucretlinin bile ayda 400-500 tl vergi ödediği ülkede bunlar vergi veriyor mu? Sakin Abd ye oduyor ya zaten demeyin. Bizim vergi dairesine odemesi gereken vergiden bahsediyorum. Ornegin evini kiraya verenin beyan edip gelir vergisi odemesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat Özün dışında sıkı takip ettiğim Youtuber yok. Listedekilerin başta E. Batur olmak üzere alayı düşük IQ grubuna ve ergen tayfasına hitap eden boş beleş kişilerden ibaret malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.