Şimdi Ara

RTÜK'ten Spotify'a lisans uyarısı: Erişim engeli gelebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollowman_

    Yaw siz ne kadar boş sloganı seviyorsunuz ya. O dediğin kalkınma, istihdam, eğitim vs bedevaya mı oluyor? devlet dediğinin altın madeni mi var ya. Kaç yaşındasınız acaba, devleti nasıl bir yapı olarak hayal ediyorsunuz. Devlet bütçesi dediğin vergiden ibarettir. İcraat dediğin de bu vergi gelirine bağlı.

    Otomobilden vergi alınıyor, yakıttan vergi alınıyor, yol ücretlerinden vergi alınıyor, üstüne senede 2 kez MTV ödüyoruz. Bunun yanında çöp vergisi, gelir vergisi, temizlik vergisi, TRT vergisi bir ton vergi ödüyorsun.


    Araba alıyorsun yol yok, yaptığı yol en ufak selde, depremde çöküyor. Üstüne yap-işlet-gümlet ile yapılan yollar dövizle olduğu için ateş pahalı kullanamıyorsun. Televizyonda sözde tarihi özde milleti uyutmak için çer çöp diziler. Bilgisayar alamıyorsun vergiden, konsol alamıyorsun vergiden. Devlet bu kadar vergi ile yandaşlara ihale vermek ve Prada giyen milletvekillerini besleme haricinde ne yapıyor?





  • IraArel kullanıcısına yanıt
    Ama sorun şu, devletin bu tür servislerden aldığı her ek para, günün sonunda servislerin abonelik fiyatlarını yükselterek bize yansıyor. Yani devlet parayı yine(!) bizden almış oluyor.

  • RTÜK haklı. Devlet artık devlet olmanın gereklerini yerine getirmeye başladı. İstemeyen çekip gidebilir demeye getiriyor 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi alsın da nereye gidiyor bu paralar.

    Lan ödediğimiz vergilerle mars da koloni kurulurdu be.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 4 Ekim 2020; 16:27:56 >
  • Donanımhaber yine bildiğimiz gibi. Yorumlar silinmeye başlamış. Yorumumla ilgili sorunun varsa git yasal mercilere şikayet et. İçerisinde hakaret küfür yasa dışı içerik olmayan yorumumu bir tarafınızın keyfi haricinde hangi gerekçeyle sildiniz?

  • Sansürcü, gereksiz, milletin paraları ile yüzbinlerce liralık mobilyalar aldıkları ortaya çıkan bir kurum.

    Tek işlevleri genç neslin hayat kalitesini düşürmek. Devam etsinler, AKP'nin oylarını düşürmekten başka bir işe yaramıyorlar. Ben VPN ile istediğim yere yine girerim, RTÜK gitsin kumda oynasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hökümet nereden para toplayacağını şaşırdı. Sarayın ve saraydakilerin masraflarını ödemek için her tarafa saldırıyorlar.
    Eşitlik ve adalet olacaksa bütün web siteleri ve uygulamalara vergi koysunlar.

  • İyi olmuş. Lisans ücreti vermeyen bir zahmet para da kazanmasın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten fazla kullanmıyordum benim için bir sorun yok

  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Savunma sanayisine kaynak aktarılıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Denorath kullanıcısına yanıt

    Belli belli. Bütçedeki payı %5. Merak eden 2020 bütçesine bakar hangi kurum yüzde kaç pay alıyor ortada.

  • Ya yeter siz nasıl aç gözlüsünüz bıktık artık sizden abi bi salın nolur bi salın bi bitmedi Spotify Netflix yeter ya yeter nedir bu. Doyuramaz olduk sizi bi durun artık bir şeye de eliniz atmayın harbiden bıktım ya. Gidin artık ülkeden ne kadar para aldıysanız gidin bırakın. Geleceğimizi karartmayın. Bi müzik zevkimiz var o da şimdi kim bilir kaç para olacak anasını satayım ya of.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    O resmi açıklama, yoksa o parayla bir adet TF 2000 bile üretemezsin :) Şuan 700’den fazla savunma sanayi projesi eş zamanlı olarak yürütülüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun adı haraç

  • Denorath kullanıcısına yanıt

    Ya ne anlatıyorsan sen ya? Sen bütçe nedir bilir misin? Devlet oturur bu aylarda 2021 yılının bütçesini yapar. Hem de cumhurbaşkanı hazırlar bütçeyi. Mecliste onaylanır. Hangi kurum ne kadar para alacak bunun hesabı yapılır. Savunma bütçesi %5 işte. İnanmıyorsan yazarsın internete çıkar karşına.


    Ben maliyeci adamım bana resmi açıklama bilmem ne diye boşa konuşma. Kaynak bellidir bunu her kuruma bölersin oranlar kurumların senelik bütçesini oluşturur.

    Resmi olmayan bütçe ne olacak ki? Devlet gizli kapaklı bir yerlerden para mı bulacak? Örtülü ödenek falan desen onlar o kadar büyük paya sahip değil.


    700'den fazla proje falan dediğin bak bakalım bunların hepsi devletin mi yoksa özel sektörün projeleri mi? Özel sektör yapsa kendi imkanlarıyla devletin bütçesi ne alaka?

  • netfliz yerine hak hukuk adalet için poşet parasına gösterdiniz tepkiyi göstermediniz be. düşünün biraz. adalet olmadan burnunuz boktan çıkmaz. dedeleriniz öğrenemedi bunu. akıl etmiyor musunuz hala.

  • paypal kolayıni yapti ugrasmadi servisi sonlandirdi verigiyi savunanlar vergisinide odeyip hizmeti kullanirsiniz artik paraniz bol



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 7 Ekim 2020; 21:25:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • müzik uygulamasının rtürkle lisansla ne alakası var ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları boş verin siz, hükumet 2 kat borçlanma yetkisi aldı. Bunlar hiçbir şey değil, 2021 itibari ile gelecek olan vergi zamlarını ve yeni vergileri düşünün. Bu servislerin çoğu, ortalama maliyeti düşük olan servisler, son kullanıcıyı çok etkilemez. Asıl, vergilerde nasıl etkileneceğiz onu düşünün.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.