Şimdi Ara

Ronaldo balondur( Brezilyalı olan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Brezilyalı Ronaldo balondur. C.Ronaldo'nun çeyreği bile etmez. Yeter artık. Bu balonu ben patlatacağım.



    Ronaldo kariyerinde şampiyonlar liginde 14 gol atmış. Şaka değil gerçek. Burak Yılmaz'ın CL'de 13 golü var. Adam şampiyonlar liginde Burak Yılmaz seviyesinde etki bırakmış.


    Lig maçlarında çok etkili olan Ronaldo CL gibi en önemli alanda berbat oynamış. Hiç CL kazanamamış.



    Bu adamın başarılı olduğu tek yer dünya kupası. Tabii o zamanlar Brezilya'nın kadrosu muhteşemdi. Bu kadroda Hügo Almeida bile oynardı.




    Ronaldo balondur( Brezilyalı olan)







  • balon demeyelim de, şu nostalji abartması olayına son vermemiz gerek. Ronaldo kendi döneminde efsane idi. ama sonraki dönemde dünya genelinde genel olarak refah seviyesi ve hayat standartları çok yükseldi. bu da son 10-15 sendeki oyuncuların daha uygun şartlarda daha iyi yetiştirilmelerini sağladı. sonuç olarak bence futbol kalitesi arttı yani futbolcu kalitesi arttı.

    tabi şimdi "benim babam Pele'yi izledi Pele tüm oyuncuların toplamından daha iyidir diyo" diyen birisi gelir. valla kardeşim baban yanılıyor. şu anki takımlar eski takımları tokatlarlar. benim düşüncem bu. ki zaten bu "eski daha iyidir" olayı hem psikolojik bir yanılgı hem de evrensel bir görüş değil. Halit Kıvanç mesela Pele ve Maradona'yı çıplak gözle izlemiş ve kişisel olarak da tanıyan birisi. Halit Kıvanç daha önce Pele'yi en iyi olarak görüyordu ama Messi'yi izledikten sonra tüm zamanların en iyi oyuncusunun Messi olduğunu söylemeye başladı.

    bana göre Cristiano Ronaldo Brezilyalı'lı Ronaldo'dan çok daha üst düzey bir oyuncudur. bir zamanında Ronaldo'dan iyisi gelemez gibi düşünüyorduk ama CR7 gelince daha iyisini görmüş olduk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu açidan bakarsak, Barçanin rüya kadrosunda da Hugo Almedia bile oynardi. Forvette Eto'o, Villa. ortasaha açik ara en iyi ortasaha. Yedekleri Keita, Fabregas falan. Yaya Toure kadroya giremediği için Citye gidip, EPLdeki en iyi ortasaha oldu. Böyle bir ortasahalari vardi. Sağ bekte Alves, kanat katkisi veriyordu ofansif olarak.Böyle rüya gibi kadroda Hugo Almedia bile oynardi. Bu kadro miladini tamamladiğinda Messi 28 yaşindaydi. O günden beri de ŞLyi kazanamadi. Geçen sene Ligue 1de küme düşen takimlar olmasa ligi de 1 gol 2 assistle tamamlardi.1-Messi 2-Müller Senelerdir küçük takimlara istatistik kasmanin ekmeğini yeyip oynadiklari takimlari mali yönden sömürüyorlar.



    Ronaldoya gelince, 98deki Fransa-Brezilya finalini izle. Ronaldo bireysel olarak gördüğüm en iyi oyuncuydu. Özel hayati, yaptiği yanliş transferler, sakatliklar kariyerini bitirdi. inter kadrosuyla ŞLyi kazanmasini bekliyordunuz? Ronaldo balondur( Brezilyalı olan) Ze Elias, Simeone ve Cauetle. interde sadece forvetler world classti, bir de Toldo, Cordoba ve Zanetti vardi, gerisi çöptü.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenshin12

    Bu açidan bakarsak, Barçanin rüya kadrosunda da Hugo Almedia bile oynardi. Forvette Eto'o, Villa. ortasaha açik ara en iyi ortasaha. Yedekleri Keita, Fabregas falan. Yaya Toure kadroya giremediği için Citye gidip, EPLdeki en iyi ortasaha oldu. Böyle bir ortasahalari vardi. Sağ bekte Alves, kanat katkisi veriyordu ofansif olarak.Böyle rüya gibi kadroda Hugo Almedia bile oynardi. Bu kadro miladini tamamladiğinda Messi 28 yaşindaydi. O günden beri de ŞLyi kazanamadi. Geçen sene Ligue 1de küme düşen takimlar olmasa ligi de 1 gol 2 assistle tamamlardi.1-Messi 2-Müller Senelerdir küçük takimlara istatistik kasmanin ekmeğini yeyip oynadiklari takimlari mali yönden sömürüyorlar.



    Ronaldoya gelince, 98deki Fransa-Brezilya finalini izle. Ronaldo bireysel olarak gördüğüm en iyi oyuncuydu. Özel hayati, yaptiği yanliş transferler, sakatliklar kariyerini bitirdi. inter kadrosuyla ŞLyi kazanmasini bekliyordunuz?  Ze Elias, Simeone ve Cauetle. interde sadece forvetler world classti, bir de Toldo, Cordoba ve Zanetti vardi, gerisi çöptü.

    Messi'nin bitik Barcelona'yi 2019 yılında finalin kapısına getirmesi Messi'nin aldığı 4 şampiyonlar liginden daha değerlidir . Messi gidince aynı kadro gruplardan çıkamadı .
    Ayrıca Messi geçen sene 34 yaşındayken 93 dakikada bir skora katkı yaptı . Brezilyalı Ronaldo aynı yaşta kilodan zor yürüyordu.

    Brezilyalı Ronaldo yedekken zaten Brezilya 1994 yılında dünya kupasını almıştı.
    Brezilyalı Ronaldo'nun şampiyonlar ligi kariyeri Burak Yılmaz seviyesinde . Hayatı boyunda da sadece 1 defa lig kupası kazanmış . O efsane kadroya rağmen .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    yanlış hatırlamıyosam şampiyonluğu Real Sociedad'a kaptırmışlardı. Nihat Kahveci sene boyunca Ronaldo'dan hep öndeydi gol sayısı olarak ama son maçta Ronaldo iki gol atıp sezonu Nihat ile eşit sayıda gol atarak tamamlamıştı. deli olmuştum. Nihat'ın Ronaldo'yu geçmesini çok istiyodum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ronaldoya balon diyen birini ciddiye alıp da uzun uzadıya yazmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi ve Cr ronaldonun yaşadığı sakatlıkları tatsaydı futbolu bırakırlardı bu adam 2 diz ameliyatı üzerine gol kralı oldu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Balon demek ağır saçmalık.

    Ronaldo balondur( Brezilyalı olan)
  • 94 Dünya kupasından itibaren futbol izleyen birisi olarak, kaldı ki bu süreçte; Maradona, Ronaldo, Baggio, CR7, Messi vs vs gibi bir sürü oyuncuyu izleme şansına da sahip oldum. Her ne kadar Maradona'nın kariyer sonu olsa da, bir çok oyuncunun kariyer başlangıcından sonuna kadar onların kariyerlerini izleyebildim. İşte duygusallar saçmalıyor diyenler olur, futbolu sadece istatistikten ibaret sananlar olur, futbolu sadece youtube videolarından ibaret sananlar olur. Olur da olur.


    CR7 ve Messi'nin kariyerlerinin tamamına şahit oldum. Brezilya'lı Ronaldo'nun da öyle. Şunu net söyleyebilirim ki ben hayatımda Fenomeno gibi oyuncu izlemedim ve CR7 ile Messi'yi de gördükten sonra artık izleyeceğimi de sanmıyorum. Messi, CR7 acayip seviye oyuncular. Belki bir çoklarına göre tarihin en iyileri. Futbolu sadece istatistikler ve başarılar üzerinden yorumlayacaksak böyle düşünülmesi normal ama ben futbolu, kapsadığı futbol üzerinden yorumlayacaksam net Fenomeno en iyisidir. Ona çöp vs balon diyen adamın da ban yemesi lazım. CR7, Messi ve diğer tarihe damga vurmuş oyunculara da yine çöp ve balon vs tarzı yakıştırmalar hiç hoş değil.


    Burada Fenomeno ya çöp diyen adama cevap vermemem lazım normalde ama bu mesajı yazanı kale aldığım için de yazmadım bunu. Bilinsin istedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 10 Temmuz 2022; 18:14:4 >




  • Brezilyalı Ronaldo'nun benim zihnimde kalan en temel özelliği kariyeri boyunca çok müthiş golleri atmaya devam etmiş olması. emekli olmadan önce bile Brezilya'da öyle goller atıyordu ki milli takıma alınması gerektiği söyleniyordu.

    özellikle yazdım bunu çünkü Messi ve Ronaldo bu konuda zıt çizgi izlediler. ikisi de kariyerlerinin sonlarına doğru daha skora katkı yapan ama daha düz (otomatik) bi oyun tarzına geçtiler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

    ve sakatlıklardan çıkıp 2002 de dünya kupasını kaldırdı

  • Bıktım şu 35 yaş üstü dinozorların nostalji bağımlılığından. Ronaldo'yu aynı yetenekle bugün oynanan futbola entegre etsen en fazla Eden Hazard kadar katkı verir takımına. Güldürmeyin kendinize be dedeler. Bir de CR7, Messi falan diyorlar. Bir besmele çekin bu adamların yanına koyarken leş milenyum öncesi futbolcuları. Ronaldo balondur( Brezilyalı olan) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efe.77 kullanıcısına yanıt

    Ronaldo kaç kere CL almıştı? Kaç defa CL'de yarı final oynamıştı?

  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

    Dünya kupası daha büyük ve daha prestijli bir kupadır

  • efe.77 kullanıcısına yanıt

    Ronaldo yedekken zaten Brezilya 1994 Dünya Kupasını almıştı. Demek ki Ronaldo'nun etkisi 0


    Brezilya Ronaldo'suz zaten Dünya Kupası almıştı.



    Ronaldo'nun CL'deki gol sayısı Burak Yılmaz ile aynı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 11 Ağustos 2022; 15:46:20 >
  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    2002 dunya kupasini da brezilya aldi ronaldo yedek miydi ?

    Hee bide o sira adam eski fit halinde degildi :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • efe.77 kullanıcısına yanıt

    O seneki Brezilya kadrosunun forvetine beni koy, iddia ediyorum en az 4 gol atardım. Görende Ronaldo kazandırdı sanacak kupayı. Offff nostalji ağlaklığı hiç çekilmiyor. Ronaldo balondur( Brezilyalı olan) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte o yüzden sen klavyeden yazıyorsun şuan oda dünya kupasını kaldırıyor kudurun :))


    iyi akşamlar xd haha



    Ronaldo balondur( Brezilyalı olan)
  • efe.77 kullanıcısına yanıt

    Oooooo çok kudurdum. Ronaldo balondur( Brezilyalı olan) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.