Şimdi Ara

Orjinal Yabancı Takım Formaları Nereden Bulunur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler bir arkadaşım acayip Leverkusen taraftarı ve doğum gününde ona Leverkusen forması almak istiyorum fakat nerden bulabilirim bilmiyorum,yardımcı olursanız sevinirim



  • Adidas nikeda bazi takimlarin satiliyordu ama leverkusen yoktur saniyorum. Forumda koreden orjinal forma getiren adam vardi siparisle. Onun konusunu bul onunla bir konus zaten 100+ sayfalik bir konuydu yanlis hatirlamiyorsam. Oda olmassa guvenebilirsen gittigidiyorda vardir ama sahtede cikabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette araştır el ile alman çok zor. Arsenal , Chelsea falan olsa belki ama Leverkusen internette bulunur sanırım.
  • Forumda konusu vardı, Çin'den alanlar oluyor. Ve orjinal formaların birebir ayınısı, ayırt edemezsiniz orjinalinden o derece falan diyordu alanlar.

    Onu bir araştırın isterseniz.
  • 1. Mağazalardan almaya kalkarsan çok pahalı olur. Formanın fabrikada maliyeti maksimum 20 lira, Nike Adidas vs. mağazasına girince 120 lira. Bu işi mağazasız yapan adamlar var internet sağolsun. Gidip direk fabrikadan çıkışlı alıyor perakende olarak. Fabrika ona ne kadara veriyor bilmiyorum ama 80 liraya satıyor, bazen 75'e. (Instagramda Twitterda 8numara nicki ile geçen öğrenci bir çocuk.) İkinci olarak madusport diye bir site var. Onlar toptan alıyor heralde. Yanlış hatırlamıyorsam onlar da 80'e satıyor. Bunlar gibi birçok site ve satıcı bulabilirsin internette.

    "Dış giyimde kazığın sınırı yoktur." bunu tekstilde çalışan bir tanıdık söylemişti. Bir papyonun maliyeti nedir? 1 lira. Adam kumaşın fiyatını bilip de konuşuyor. Hadi fabrikada o papyonun üretilmesi süresinde geçen 30 saniyedeki makinanın elektrik tüketimi, makina başında duran işçinin 30 saniyelik yevmiyesiyle birlikte maksimum 5 lira olsun. Kiğılı'da bir papyon 40 lira. Yine aynı Kiğılı bir takım elbiseyi 1500 liraya satabiliyor. Ama git Outlet'ine, 300 liraya buluyorsun. Peki o adam 300 liralık satıştan kâr etmiyor mu, outlet'te zararına mı satıyor? Sakın öyle sanma. Orada da kâr ediyor. Yani adam o 1500 liralık ürünü 300'e bile mâl etmiyor. Aldığı kârı, yediğin kazığı sen düşün artık.

    Konudan çok uzaklaştım ama işin özeti, madem kazık yiyoruz, en cüzi kazığı yiyelim. Gidip Nike'a 120 vereceğimize başka yere 80 verelim, 40 lira az kazık yiyelim.

    2. Zaten arkadaşların da dediği gibi Leverkusen formasını Türkiye'deki mağazalarda bulmakta çok zorlanırsın. İnternet tek şansın gibi. Fakat internet derken yukarıdaki arkadaşın verdiği gibi orjinal sitesinden 60 avroya(180 TL'ye) de değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O Rei -- 13 Ağustos 2015; 15:06:09 >
  • Aliexpress'ten falan bak. Geçen sene de bana arkadaşım Hazard forması aldı, gerçekten kumaş kalitesi falan süper orijinal gibi. 75 lira falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o takimi hangi marka uretiyorsa (bknz nike,adidas,puma) o markanin sitesine girip alacaksin.Ama asiri pahalidir.Tahminimce 120-130€

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.