Şimdi Ara

Robogil Robot Süpürge (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
472
Cevap
29
Favori
30.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • admbltc A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle robot süpürgenizin kullanımı ile ilgili herhangi bir konuda Robogil Müşteri Hizmetleri'ne, teknik bir sorunda ise Robogil Teknik Servisi'ne ulaşarak yardım alabilirsiniz.

    Robotunuzun temizlik komutu verdiğinizde istasyondan çıkıp sonra geri dönmesi; çok büyük ihtimalle robotun dinamik harita kullanması nedeniyle hedef noktaya ulaşamayacağına karar vermesi sonucu ile olmaktadır.

    Örneğin dinamik haritalamada, bir oda kapısının son temizlikte kapalı unutulması durumunda, robot oda kapısını kapalı olarak görür ve bu şekilde mevcut haritayı yeniler.

    İsterseniz, harita menüsünden tüm oda kapılarınin açık halde olarak kaydettiğiniz haritayı geri yükleyin, böylece robotun kullandığı mevcut haritada oda kapısı artık kapalı görünmeyecek ve robot hedef noktaya ulaşabilecektir.

    Veya öncelikle kapalı olan kapının açık olduğundan emin olun ve robotu kapının yakınındaki bir noktaya Nokta Temizliği'ne gönderin. Nokta temizliği sırasında robot kapının artık açık olduğunu görecek ve dinamik haritada da kapıyı açık olarak gösterecektir. Bundan sonra robotu odaya gönderip oda temizliği yaptırabilirsiniz.

    Oda temizlik sıralamalarını belirledikten sonra haritada oda temizlik sıralama rakamlarının doğru şekilde girildiğini kontrol edin ve haritanızı ondan sonra kaydedin.

    Robot, üstte belirttiğimiz gibi bir kapalı kapı problemi varsa bazı odalara ulaşamayacağını düşündüğü için oda temizlik sırasını istenilen şekilde yerine getiremez.

    Umarız yardımcı olabilmişizdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 28 Mart 2023; 13:1:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • robogil robot süpürge kullanıcısına yanıt
    Bu dediğim hata da harita üzerinde tüm odalar açık gözüküyor. İki veyahut üçüncü şarja dönmesinden sonra temizliğe başlıyor. Fiziksel herhangi bir müdahalede bulunulmadan. Haritayı baştan yükledim ve bataryayı söküp yeniden taktım. Mevcut durum devam ediyor. Yinede iyiyki almışım diyorum. Robot süpürge ile ilgili en büyük pişmanlığım ise niçin bu kadar geç aldım. Yaklaşık 1 sene oldu ve mükemmel bir cihaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admbltc -- 28 Mart 2023; 13:19:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • admbltc A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oda kapılarının tümü açık durumda ise robotun hedefe gitmesini engelleyen farklı bir durum söz konusu olabilir. Harita görselinizi iletmediğiniz için fazla yorum da yapamıyorum. En iyisi hiç vakit kaybetmeden Robogil Teknik Servisi ile irtibata geçerek robotun durumunu kontrol ettirmeniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 29 Mart 2023; 22:41:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Luna 200 modelini aldığım günden beri gerek cihazla ilgili olsun gerek servisinizle ilgili olsun her zaman insanlara yardımcı olmaya memnuniyetimi dile getirmeye çalıştım fakat bugün beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattınız firmanızın değerini gözümde yerlere düşürdünüz.Artık insanları uyarmak için elimden ne geliyorsa yapacağım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 24/03/21 tarihinde Luna 200 satın aldım robogil internet sitesinden.Cihazı alırken müşteri hizmetlerindeki hanımefendi 2 yıl içinde 2 defa ücretsiz yıllık bakım hakkımın olduğunu ve yıllık bakım dönemine 1 hafta 10 gün kala bilgillendirme yapılacağı ve bununla birlikte gönderim için ücretsiz kargo kodu yollanacağını bildirilmişti ki ilk sene bu böyle oldu fakat bu sene yani 2.bakım için bildirim yapılmadı bizde nede olsa haber veriliyor diye rahat davrandık ve garanti süremizinde 1 ay daha olduğunu sanıyorduk yani aklımızda Nisan diye kalmıştı ürünü aldığımız tarih.Müşteri hizmetlerini aradım 2 yıl önce müşteri sayıları az olduğu için böyle bir uygulamanın olduğunu fakat son zamanlar mişteri sayıları arttığı için artık böyle bir uygulama yapamadıklarını söylediler peki bundan benim haberim yoktu ben sizden ilk duyguğum sözlere istinaden hareket ediyorum siz bana bu konuda bir bilgilendirme yapmadınız toplu mesaj sisteminden mesaj atabilirdiniz bu uygulamamız kalktı bilgilendirme yapılmayacaktır diye ama vurdum duymaz bir tavırla konuşan müşteri hizmetleri sadece papağan gibi 500 tl ücret karşılığında bakım yapılabileceği garanti süremin bittiğini söyleyip durdu.Kısacası diyeceğim şudur evet cihazları kaliteli buna hiçbir zaman laf söylemem ama teknik servis tarafı artık hiç güvenilir değil ve müşteri odaklı bir sistemleri kalmamış malesef cihazınızda bir sıkıntı çıkarsa bu zihniyet sizi artık çok üzer servisinden dolayı lütfen uzak durun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Benim önerimle robotu aldığını biliyorum, güzel 2 yıl geçmiş ufacık birşey için koskoca Robogil'i hemen silip atmak olmaz.

    Başka çoğu markaya ulaşamıyorsunuz bile, Robogil şükür sebebimizdir.


    @BravoUno @robogil robot süpürge Değerli Robogil Ailesi, arkadaşımız için insiyatif uygulanabilir mi bir kereye mahsus değerlendirmenizi rica ederim.

  • oqi kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız ama benim sıkıntım takınılan tavır konuşulan kelimeler yoksa ben bu ürünü aldığım için çok memnunum hatta bunu kelimelere döktüğüm çok zaman oldu ama böyle artık müşterimiz çoğaldığı için sizi umursamıyoruz tarzı bir tavır beni çok rahatsız etti ayrıca sizde biliyorsunuz Robogil fiyatına o zamanda bilinen birçok markadan ürün alabiliyordum hatta daha ucuza bile alabiliyordum ama Gerek Ali abinin gerekse sizin fikirlerinizden ötürü Luna 200 de karar kıldım.Ama bugünkü görüştüğüm kişilerin tavrı beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ashkar1453 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size özelden yazdığım gibi konuyla ilgili yetkili arkadaşlarla görüştük ve size yardımcı olmaya da çalışacağız.

    Ancak, konu sizin ima ettiğiniz şekilde müşteri sayımızın artması değil. Müşteri sayımızın artması bizim açımızdan servis kalitemizi düşürmek için bir neden de değil.

    Kiralama hizmeti gibi bazı hizmetlerimizin kıymeti anlaşılmadığı veya bazı müşterilerimiz tarafından istismar edilmeye çalışıldığı için ne yazık ki bazı hizmetlerimizi kaldırma kararı aldık.

    Yıllık periyodik bakım hizmetini hatırlatma da bu kaldırılan hizmetlerden biri.

    Yanlış anlaşılmasın, "Yıllık Periyodik Bakım Hizmetimiz" tabiidir ki aynı şekilde devam ediyor.

    Ancak, bizden ürün alan tüm müşterilerimiz bu hizmeti verdiğimizi bildikleri için artık biz hatırlatma yapmıyoruz.

    Çünkü bazı müşterilerimiz hatırlatma yaptığımızda memnun olurken, bazıları da rahatsız olabiliyor veya hizmetin arkasında bir art niyet var sanabiliyorlar.

    Bazı müşterilerimize ise hiç ulaşılamıyor veya müşterimiz bizden değil herhangi bir satış noktasından ürün alıp bize kayıt olmadığı için bizde irtibat bilgileri olmuyor.

    Sonuç olarak bu hizmeti eşit şartlarda müşterilerimize sunmakta zorluk çekiyoruz.

    Bazı müşterilerimiz de kendi sorumlulukları olan garanti süresinin takibi hususunu, bizim hatırlatma yapmamız nedeniyle, bizim sorumluluğumuz gibi algılayıp, sizin gibi kendilerini mağdur edilmiş hissedebiliyorlar.

    Oysa ki kanuni olarak hiçbir şirketin müşterilerinin garanti sürelerini takip edip onlara önceden hatırlatma zorunluluğu yoktur.

    En azından bizim bildiğimiz bir örnek yok.

    Bu nedenle, müşterilerimizin anlayışına sığınarak ürünlerinin garanti sürelerini takip ederek ücretsiz yıllık bakım haklarını zamanında kullanmalarını rica ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 4 Nisan 2023; 0:27:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • robogil robot süpürge kullanıcısına yanıt
    Merhaba kanuni zorunluluğunuz vardır veya yoktur o konu hakkında benim hiçbir bilgim yok açıkçası beni ilgilendiren birşeyde değil.Ben ürünü sizin internet sitenizden alırken ve sizin satış temsilcilerinizle görüşürken aldığım cevaplar duyduğum sözler üzerine hareket etmenin mağduriyetini yaşıyorum.Haber verilmeyeceğine dair bir bilgilendirme yapılsaydı ben zaten size bugün ücretisiz bakım yapın diye bir talepte bulunmayacaktım konuda buralara hiç gelmeyecekti.Yine söylüyorum siz haber vereceğiz deyip ilk senemizde haber verip sonrasında aksini belirten bir bilgilendirme yapılmadığı için bu mağduriyeti yaşadım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ashkar1453 kullanıcısına yanıt
    Umarız mağduriyetinizi en kısa sürede çözeriz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • robogil robot süpürge kullanıcısına yanıt
    İnşAllah.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuyu ve yazılanları takip edebildiğimiz kadarı ile şunu söyleyeyim naçizane:


    Sektörü kuran ve 18 yıldır kesintisiz hizmet vermeye çalışan bir kişi ve ötesinde de firma olarak Robogil'in bu ülke için bir şans olduğunu düşünüyorum. Gerek hizmet kalitesi gerekse de müşteri odaklı yaklaşımlarında şimdiye kadar 'halledemedikleri' bir sorun olduğuna da rastlamadım.


    Pazardaki istisnasız tüm oyunculardan zaman zaman memnuniyetsiz müşteriler olur, az veya çok, ve bu kullanıcılar öncelikle Hepsirobot'a gelir, danışır veya robotunu ücreti ile tamir ettirir. Bunda bizim tamamen bağımsız olmamızın payı büyüktür. Ancak şimdiye kadar asla bir Robogil makine bize gelmemiştir, tüm sorunlar müşteri ve firma arasında bir şekilde çözülmüştür.


    Robogil müşterisi rahata alışır, firmasına güvenir, bunu hep gözlemliyoruz. Müşteri daima haklıdır prensibinden yola çıkarak sorununuza her şekilde çözüm bulunacağına inancımız tamdır.


    Saygılarımızla,





  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz Ali bey. Eksik olmayınız..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Robot süpürgemiz (Luna 200) canımız ciğerimiz ancak Weback denen uygulama bizi yıldırdı.


    Sebepsiz yere harita sildiği için her seferinde evi ayağa kaldırıp yeniden harita çıkarıyoruz.


    En son problemimizde harita çıkarırken kafasına esip şarj istasyonuna geri dönüp şarj olmaya başladı. Böylece harita çıkaramamış oldu.


    Yeniden aynı işlemleri yaptık. Bu sefer de "Bölüm Düzenleme" yapmak istediğimizde "Robot şarj istasyonundan başlar... ve bu işlev kullanılabilir" hatası aldığımız için oda ayrımı yapamıyoruz.


    Odaları kafasına göre bölüp süpürmesi nedeniyle istediğimiz yeri istediğimiz gibi süpürtemiyoruz.


    Çözüm için internet bağlantısını iptal ettim, uygulamayı sildim hatta robotun pillerini çıkarıp bir süre bekledim.

    Mümkün değil düzelmedi.

    Robogil Robot Süpürge

    Robogil Robot Süpürge



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 18 Nisan 2023; 10:53:57 >




  • kadobjk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, robotunuzu kontrol için teknik servise gönderebilir misiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bulutta kayıtlı haritanız da siliniyor mu? Biz 1 yıldan uzun süredir kullanıyoruz, ilk aldığımızda harita çıkardık bir daha da hiç çıkarmadık. Arada bi canlı harita saçmalıyor, doğru. Kayıtlı haritayı geri yükleyip istasyona git deyince düzeliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robotumun sağlığı için herşeyi yaparım. Yarın servise göndereyim.

    Buluttaki harita bazen yükleniyor, bazen hiç görünmüyor. Mesela şu an hiçbir harita görünmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • robogil robot süpürge kullanıcısına yanıt

    Merhaba. İnternet sitenize girdiğimde hiç bir modelin kalmadığını görüyorum.bunu yeni 'modeller yolda' olarak anlayabilir miyiz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt

    Robogilimiz ağırlıklı olarak firmalara satış yapıyor artık bu sebeple bireysel satışlarda stok bulamayabiliyorsunuz sitede, Stella 500B modeli yeni güncel bir model.


    Robogil sağlamcıdır argelerini uzun süre yapmadan bizlere ürün sunmaz, yeni bir model yok diye biliyorum ama firmamız görünce mutlaka aydınlatır tekrardan. Ben sitede satışı yok görünce Robogil tası tarağı topladı gitti gibi algılanmasın diye açıklama yapma gereği duydum.

  • oqi kullanıcısına yanıt
    Ne ar-ge’sinden bahsediyorsunuz ? Robogil aliexpress’te de satılan robotların aynını marka basarak satıyor..

    Aliexpress’te abir diye aratırsanız aynı ürünleri bulabilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.