Şimdi Ara

Robogil Robot Süpürge (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
472
Cevap
29
Favori
30.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dönüşünüz için teşekkürler. Ama ben kıyaslama yaparken adı geçen markalara bakıyorum.

    Xiaomi için ortalama set fiyatı (2 yan fırça, 2 filtre, 2 mop bezi, 1 ana fırça) : 350TL-450TL

    Roborock için (2 yan fırça, 2 filtre, 2 mop bezi, 1 ana fırça): 350TL - 450TL

    Şımart Katya Robot Süpürge (2 yan fırça, 1 filtre, 1 mop bezi, 1 ana fırça) :500TL


    Robogil için (2 yan fırça, 1 filtre, 1 mop bezi, 1 ana fırça): 51,50$ = yaklaşık 960TL


    Bu firmalara da yukarıda yazmış olduğunuz döviz artışı vs etki ediyor. Firmalar elinde kalan ürünleri satıyor olsa da, tüketici olarak gözüme takılan bir noktayı sizinle paylaşmak istedim.


    Maliyetiniz ve satış politikanız tabi ki şirketinizin içinde kalan kısım. Tüketici gözünde bakınca görüntü böyle.

    Yerli mala destek olmak isterim her zaman. Umarım eliştirimi yanlış anlamaz, objektif bir bakış olarak değerlendirirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last19 -- 24 Aralık 2022; 15:24:1 >




  • last19 kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah, tabiidir ki fiyat politikaları şirketlere göre değişmektedir ancak karşılaştırma yaparken toplam maliyeti ve muhatabı gözönüne almakta fayda olduğunu belirtmek isteriz.

    Tabi yeni yıldaki fiyatları da beklemekte fayda var. Robogil sarf malzemesi ve yedek parça fiyatlarını dolar kuruna sabitleyerek, dolar kur artışı haricinde keyfi bir maliyet artışı yapmamaya özen göstermekte ve tüm fiyatları liste halinde müşterilerine sunmaktadır.

    Diğer markalarda belirttiğiniz gibi bazı yedek parçanın bazı satıcılar tarafından ucuza satılması, diğer önemli satış sonrası hizmetleri gözden kaçırmanıza neden olabilir.

    Belirttiğiniz firmaların diğer satış sonrası hizmetlerini de değerlendirmenizi, robotunuz arızalandığında alacağınız hizmet kalitesi ve size yansıtılabilecek ucu açık maliyetleri de hesaba katmanızı öneririz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 24 Aralık 2022; 16:32:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maliyet hesabı yaparken yukarıda değindiğimiz hususlara ilave olarak önemli bir hususu da belirtmekte fayda var.

    Robogil robot süpürge siparişi verdiğinizde, 2 yıl boyunca yılda 1 defadan 2 defa ücretsiz "Yıllık Periyodik Bakım" hakkına sahip oluyorsunuz.

    Ücretsiz verilen bu hizmetin ücretli olması durumunda toplam maliyet şu şekilde hesaplanabilir:

    Geliş kargo ücreti 150TL
    Yıllık Bakım Servis Ücreti 300TL
    Gidiş kargo ücreti 150TL

    Yıllık maliyet 600TL, 2 yıllık garanti kapsamında yılda 1 defadan 2 defalık yıllık bakım maliyeti ise 1.200TL.

    Yorum yapmanız halinde 1 yıl ilave garanti ve yıllık bakım hediye ediyoruz, bunlar da hesaplanırsa:

    3 yıllık bakım ücreti 1.800TL ve buna 1 Yıllık İlave Garanti fiyatı 750TL eklenirse 2.550TL maliyet hesabı çıkmaktadır.

    Robogil tüm bu hizmetleri garanti süresince ÜCRETSİZ olarak müşterilerine sunmaktadır.

    Sanıyorum karşılaştırmalı maliyetler şu anda çok daha net hale gelmiştir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 24 Aralık 2022; 19:49:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • ÖNEMLİ AÇIKLAMA: Son günlerde sosyal medyada ve Ulusal Haber Kanallarında yer alan "Robot süpürgeniz sizi izliyor olabilir..." konulu haberler NESNE TANIMA KAMERA'lı robot süpürge modelleri ile ilgili olup Robogil'in robot süpürge modellerinde NESNE TANIMA KAMERASI BULUNMAMAKTADIR. Bu nedenle halihazırda satışta olan Robogil markalı robot süpürge modellerinin görüntü ve ses kaydetmesi teknik olarak mümkün değildir. Müşterilerimizin bilgisine sunarız.
    Robogil Robot Süpürge

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • merhaba stella 500a modeliniz mevcut mu stoklarda?

    bu model ile 500b arasindaki tek fark mop ozelligi midir?

    onun disinda kullanilan uygulama ve yazilim tamamen ayni mi?

    500a icin gerek yazilim gerek uygulama destegi devam edecek mi ?

    ayrica yorum yapilinca ucretsiz bakim uzatma vb gibi bi kampanyaniz var diye duydum.

    detaylarini paylasir misiniz?

  • Merhaba, StellaA modeli yalnızca Boyner'in stoklarında az miktarda mevcut.

    Evet, B modelinde ürün kutusunda su haznesi ve paspas bezi varken, A modelinde yoktur. Ancak yazılım dahil aynı makinedir. Tabii ki yazılım dahil tüm destek devam edecektir.

    A modeli "Paspas istemiyorum" diyen müşterilerimiz içindir.

    "Yorum yap, kazan" kampanyamız sanal marketlerle ilgili.

    Ürün siparişi verdikten sonra müşteri hizmetlerimize ürünün kaydını yaptırıp kurulum ve kullanım hakkında bilgi alabilirsiniz, müteakiben yeteri kadar ürünü deneyimleyip satın aldığınız sanal markete ürünle ilgili yorum yapmanız yeterli. (Tabi gerçekçi bir yorum yapmanızı rica ederiz.)

    Yaptığınız yorumun görselini müşteri hizmetlerine iletmeniz durumunda 1 yıllık ilave Garanti ve Yıllık Periyodik Bakım Hizmeti hediye ediyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 28 Aralık 2022; 10:18:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada bir bilgiyi daha eklememde fayda var.

    Robogil'in hizmetlerini bilmeyen ve markayı tanımayan bazı kişiler tarafından zaman zaman bahse konu kampanya kapsamında "yalnızca 5 yıldızlı yorum yapanlara 1 Yıllık Garanti ve Yıllık Periyodik Bakım hediye ediliyormuş" gibi yorumlar yapılabilmekte ne yazık ki..

    Bu yorumların genelde robotun çalışma mantığını anlamayıp, oda özelleştirmelerini dahi yapamadan robotu tam performansı ile kullanamayan ve Robogil Müşteri hizmetleri ile irtibata geçip kurulum ve kullanım hakkında yardım dahi talep etmeden önyargı ile ürüne 1 yıldız veren müşterilerimiz tarafından yapıldığını gözlemliyoruz.

    Ancak, sonuçta ürüne 1 yıldızlı olsa dahi yorum yaptıkları için bu müşterilerimize de mevcut kampanya kapsamında 1 Yıllık Garanti ve Yıllık Periyodik Bakım hizmeti hediye edilmiştir..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • detayli bilgilendirme icin tesekkurler. siparis verdim morhopidan. gelince kullandiktan sonra degerlendirme yapacagiz insallah..

    kolay gelsin @robogil robot süpürge

  • "Robot Süpürgeler Hakkında" ana konusunda Emiş Fan Motoru CFM değeri konulu yorumumuzu burada da faydalı olması açısından paylaşıyorum;



    Merhaba,



    Konuyu gündeme getirmeniz faydalı oldu teşekkür ederiz, zira müşterilerimizin "Emiş gücü kaç pascal?" sorularına cevap vermeye çalışmaktan usanmış bulunuyoruz.



    Alta, Robogil Stella 500B Robot Süpürge modelimizin Japon Nidec marka fan motorunun emiş gücü (Pascal) ve dakikada metreküp olarak hava akış (CMM) diagramını paylaşıyorum.



    Test grafiğinden görüleceği üzere fan motoru maksimum 2.200pa üzeri bir basınç ile emişe başlayarak, basınç sıfırlanana kadar dakikada 0,68 metreküp hava akışı (airflow) değerine (CMM) ulaşabiliyor.



    Bunu 60 dakika ile çarparsak 0,68x60= 40,80m3/h (metreküp/saat) değeri elde edilir.



    0,598 CFM = 1 m3/h olduğuna göre;



    40,80 x 0,598 = 24,3984 CFM değerine ulaşabiliriz.



    Yani yaklaşık olarak 24 CFM diyelim..



    Tabi bu yalnızca CFM değeri.



    CFM, bir fanın maksimum hızda ve herhangi bir kısıtlama olmaksızın hareket ettirebildiği maksimum hava miktarını temsil eder.



    Bu nedenle aslında CFM de aynen Pascal değeri gibi kullanılan fan motorunun kağit üzerindeki performansını verir ve pratikte pek de anlamı yoktur.



    Çünkü moturun konumlandırıldığı yer ile emiş ağzı arasında emiş ve egzost kanallarında ve toz haznesindeki daralma ve kıvrımlar nedeniyle oldukça yüksek oranda kayıplar oluşur.



    Bu durumda, aklınıza rulo fırçanın bulunduğu yerdeki emiş ağzına bir anonometre koyup hava hızını ölçmek ve bulduğunuz bu hava hızı değerini emiş ağzının kesit alanı ile çarparak emiş ağzı alanındaki CFM değerini bulmak gelebilir.



    Ancak unutmayın ki robot süpürgelerde emiş ağzı yere temas etmiyor, rulo fırçanın arkasında kalıyor ve arada rulo fırçanın bulunduğu hazne kısmı var.



    Biliyorsunuzdur forumda defalarca açıklandı, robot süpürgelerde asıl işi rulo fırça yapar. Emiş fanı yalnızca rulo fırçanın sert veya yumuşak zeminden söküp kaldırdığı tozları emmek için kullanılır.



    Robogil olarak biz, bir robot süpürgenin emiş performansını belirlemek için; hem iyi bir emiş fanı, hem iyi bir hava akış yolu (buna emiş ve egzost kanalları ile toz haznesi bünyesindeki hava akış yolu dahildir), hem de iyi bir rulo fırça ve rulo fırça hazne yapısı dizaynı gerektiğini değerlendiriyoruz.



    Aslında sert zeminde tek geçişte uygulanan kedi kumu emiş testi tüm bu değerleri ölçebilen bir test ve Robogil'in Luna/Stella 500 serisi robot süpürgelerin bu testteki emiş kapasitesi %92,6'dır. (Test videosu için bakınız:https://www.youtube.com/watch?v=vGxnpulbxO4&feature=youtu.be)



    Yani tek geçişte sert zemine dökülen 100gr kedi kumunun 92,6gr miktarını Robogil Luna ve Stella 500 emerek toz haznesine gönderebiliyor.



    Tabi bunda, iRobot modellerinde olduğu gibi her iki modelimizde de emiş yapan fan motorunun toz haznesinde konumlandırılması sonucu çok iyi bir hava akış yolu elde edilmesinin büyük payı var.

    Fan motorunun robotun gövde içine değil de toz haznesine konumlandırılmasının getirdiği toz ve nem sızdırmazlığı ile robot çapının küçülerek dar alanda manevra kabiliyetinin yükselmesi ise ayrı birer kazanım.

    Umarız konu daha da netleşmiştir..



    Robogil Robot Süpürge



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 28 Aralık 2022; 14:21:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Bugün diğer forumlarda Robogil'den sıkça söz etmişken, firma yöneticileri ile yaptığımız bir sohbet sırasında tamamen farklı bir ürün grubuna da girdiklerini duyurayım istiyorum.


    Her ne kadar matbaanın icadına blle burun kıvıran bazı forumlarda robot süpürge ile beraber tabiri caiz ise 'gömülseler' de, airfryer modelleri günümüzde yavaş yavaş mutfaklarda yaygınlaşıyor.


    Robogil de bu konuda bir senedir detaylı çalışmalar yapıyor idi ve hakikaten kalitelerine yakışır bir ürün ile piyasaya çıkıyorlar. Buradan inceleyebilirsiniz.



    Bekleyip görelim, yolları açık olsun.





  • Forumdaki bazı arkadaşlar robot süpürge olayında süpürgenin kalitesinin yanında müşteri hizmetlerinin, teknik servisin, bilgilendirmenin, robot süpürge yazılımı ve mobil uygulama yazılımının iyi olması gerektiğini hep göz ardı ediyorlar. Marka model ne olursa olsun Amazon gibi ürün iadesinde kısmen zorluk çıkarmayan satıcılardan alınmasını da tavsiye eden var, ürün bazında popüler olmuş robot süpürgeleri de tavsiye eden, robot süpürgelere elektrikli el gırgırı diyen de var.

    Benim size tavsiyem, ilk önce robot süpürgeyi kullanacağınız yerin özelliklerine (parke oranı, halı oranı buna bağlı olarak süpürme, mop yaptırma olayı, süpürme işleminin yapılacak yerde eşya miktarı ve yerleşim düzeni) göre ve daha sonrasında da müşteri hizmetleri ile teknik desteği iyi olan yerden almanızdır. Ve yanında da robot yazılımı ile mobil uygulama yazılımının iyi olanının tercih edilmesi gerekir ki daha sonra başınız ağrımasın.

    Ayrıca evinizdeki wifi (2.4 Ghz) ağının evin her yerinde normal çekiyor olmasını sağlamanız gerekiyor. İstisnai olarak robot süpürge ile wifi ağınızda problem yaşama olasılığı da olabilir ve bu sebeple firma ile problem yaşayanlarda olabiliyor.

    Mutlaka ama mutlaka firma servis olarak size ne vadedip yerine getiriyorsa, sözüne uyuyorsa o firmaları seçmelisiniz. Bu seçiminizde bizim gibi gerçek kullanıcıların deneyimlerinden de yararlanmalısınız. Dolayısıyla kullandığımız ürünleri gözü kapalı tavsiye ediyorsak/edebiliyorsak, bunu kesinlikle firma reklamı olarak algılamamanızı rica ediyorum. Zira bazı arkadaşlar bu tür olayları direk firma reklamı olarak ele almaya meyilli oluyorlar. Ben kendi adıma şunu söyleyebilirim; bir ürünü tavsiye etsem bile hiç kimse o ürünü almak zorunda değildir, alıp da bir sorun oluşursa bu benim sorumluluğumda olmayıp, beni bağlamaz. Ben sadece ürünü kullanmaktan, firmadan aldığım destekten bahisle tavsiye edebilirim.

    Ben Robogil Stella 500B robot süpürge kullanıcısıyım. Bu marka model süpürge hakkında yaptığım tüm yorumlar ve tavsiyeler kullanıp, deneyimleyip yaptığım yorumlardır. Diğer marka modeller hakkında da yorum yaparım ama kullanıcı olarak değil, gerçek kullanıcıların yorumları ile @Hepsirobot Ali beyin bilgi birikimi, deneyimleri ve tecrübelerine dayanarak yaparım.

    Ekim 2022 tarihinden beri aktif olarak Stella 500B’yi kullanıyorum. Hemen hemen her gün 30-40 m² alan temizliği yaptırıyorum (daha önce bir yorumumda 50-60 m² diye yanlışlıkla yazmıştım). Hem X1 (tek yönlü süpürme) hem de X2 (çift yönlü süpürme-odayı her iki yönlü ızgara şeklinde süpürme) modunda, hem sessiz modda (sessiz mod 1000 Pa) hem de standart modda (standart mod 1400 Pa) süpürme yaptırdım. Ve en son olarak sessiz modda X2 süpürme işleminde karar kıldım. Stella 500B’nin fırça yapısı, vakum motorunun yerleştirildiği yer sebebiyle sessiz modun çekimi olan 1000 Pa yeterli geliyor. Peki, neden sessiz mod ve X2 derseniz, o da şu sebeple tercihim oldu: halı kenarlarına denk gelen kırıntı-toz parçaları geometrik engel yüzünden robot tarafından alınamayabiliyor. Bunu bertaraf etmek için X2 temizliği seçiyorum. Yine de bazen çok çok az da olsa kırıntı kalabiliyor. Kalmaması için toz kırıntılarını dahi görüp seçebilen kameralı robot süpürge olması lazım ki, benim bildiğim, duyduğum böyle bir robot daha yok.

    Daha önce bir yorumumda “Bunu en güzel robot süpürgeyi servise yolladığımızda yapılan/yapılacak işlemlere göre edinilecek tecrübe sonucu anlayabiliriz. Gördüğüm kadarı ile böyle bir tecrübe yaşayan olmamış gibi. Eğer ben yollarsam buradan tecrübemi paylaşacağım. Bir de ne demek "biraz daha para koyup Samsung tarzı bir marka alın"??? Samsung bizim bilmediğimiz çok süper ötesi robot süpürge mi çıkarmış. Benim bildiğim en iyi marka Ecovacs ki, onunda bir sürü handikabı var. Server, servis, yedek parça, güncelleme, global ürünlere yaklaşımı gibi. Bu yorumu yapan kişi bence gerçekçi değil.” Demiştim. Benimde servis deneyimim oldu ve burada size bundan bahsedeceğim. Servise yollama sebeplerim ise;


    1-Y” paspaslama işini tam olarak yapamıyor. Daha önce örnek resim ve videolar atmıştım. (resim_1)


    Robogil Robot Süpürge


    2-X2 süpürme yaparken ilk yönlü süpürmeyi bitirip ikinci yöne geçerken “durumsal farkındalık” gibi bir süre oda içinde dolaştı ve sonrasında diğer yönlü ikinci süpürmesini yaptı. Bu iki kez oldu.


    3-Özellikle toz toplama kabının filtre kapağının kenarında toz toplanıyor. O kapağın contasının zayıf olması sebebiyle motor dışardan hava çekiyor, dolayısıyla hem o conta kenarında pislik birikiyor, hem de motorun üstünde kir-toz birikiyor. Bu durum ilerleyen zamanlarda motora zarar verebilir. Bu yönden motoru da kontrol etmenizi rica ediyorum. (resim 4-a, 4-b ve 4-c)


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    4-Özellikle tekerlerde kir birikmesinin olup olmamasının kontrol edilmesi gerekiyor.


    5-Önünde engel olmadığı halde bazen engel varmış gibi kendi etrafında tur attı (bir defa oldu, belki tesadüfi bir şey olabilir) (resim 6)


    Robogil Robot Süpürge


    6-Oda temizlik sıralamasına uymadı (3 kez oldu) (resim 7-a ve 7-b)


    Birinci odadan üçüncü odaya atladı


    Robogil Robot Süpürge


    Süpürmeye birinci odadan değil ikinci odadan başladı


    Robogil Robot Süpürge


    7-Bazen de sanal yasaklı çizgiyi ve alanı ihlal edebiliyor veya sınıra çok uzak yerden geçebiliyor.

    Benim hatalı kullanımım varsa mutlaka beni uyarmanızı rica ediyorum. Bilmeden veya yanlış bildiğim şeyler olabilir. Sizin bu konuda kullanıcıların kullanım alışkanlıkları adına tecrübeniz daha fazladır.


    Bu (bana göre) sorunlar için Robogil firmasından teknik servisten @robogil robot süpürge Emre Bey ile görüştüm. Zaten sürekli bir şey oldu mu veya aklıma takılan herhangi bir şeyde Emre Bey ile görüşüyorum veya whatsapp’dan yazıyorum, sağ olsun hemen dönüş yapıyor. Emre bey hemen (anlaşmalı kargocuları olan UPS kargo (karşı ödemeli olarak) ile yollamamı istedi. Ama ben il merkezinde değilde ilçede oturduğum için UPS bir türlü gelemedi. Ben bu sorunu bildirince Emre Bey PTT kargo ile yollayabileceğimi bana iletti, adres verdi. 16.01.2023 pazartesi günü PTT kargo ile robotu kargoladım (111,75 TL tuttu). Robot süpürge ellerine ulaşır ulaşmaz Emre Bey iletişime geçerek, bana yapılan tüm işlemler hakkında bilgilendirici resim ve videolar attı. Aklıma takılan başka bir şeyler varsa hemen uygulayabileceklerini söyleyerek gereken ne ise fazlasını yaptı. İşlem tamamlanınca benimde onayımı alarak 17.01.2023 Salı günü ellerine ulaşan robot süpürgemi 18.01.2023 Çarşamba günü UPS kargo ile yolladılar.


    Robogil Robot Süpürge


    Kargo il merkezine 19.01.2023 Perşembe günü ulaşmasına rağmen bana yani ilçeye 21.01.2023 cumartesi günü geldi. Eğer il merkezinde oturuyor olsaydım robot süpürge bana toplamda 3 gün içinde ulaşmış olacaktı. Cumartesi akşam yaptığım denemelerde herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Robotun yanında 1 adet yedek mop bezi (mikrofiber paspas), 2 adet hepa filtre, 1 adet hava filtresi, 1 adet yer deterjanı ve küçük bir hediye (bu ince düşünceleri ayrıca teşekkür ederim, benim ufaklık çok beğendi hemen el koydu) yollamışlar.


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    Şu anda paspaslama yapmadım ama serviste yaptıkları denemenin videosunda sorunun düzelmiş olduğunu gördüm. Zaten benim isteğim doğrultusunda tekerleri değiştirmişlerdi. Toz toplama haznesinin filtre kapağı ve motor filtresinin üstünde ise cumartesi yaptığım süpürme sonucu herhangi bir toz-kir birikmesi gözlemlemedim. Bana göre “yeterli”nin üstünde çok çok üst seviye bir teknik servis hizmeti aldım. Vaat ettikleri her şeyi layıkıyla yerine getirdiler. Ben Robogil firmasını ve ürünleri olan Stella 500B modelini gönül rahatlığı ile TAVSİYE EDERİM.

               Servis raporu ve Emre Bey ile olan whatsapp yazışmalarının resimlerini paylaşıyorum.


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge


    Robogil Robot Süpürge



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nqs -- 22 Ocak 2023; 17:25:12 >




  • nqs kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oldukça detaylı yorumunuz için teşekkür eder, robotunuzu iyi günlerde kullanmanızı dileriz..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.

    Ürün, kendi kendini temizleyen "Halojen Lambalı Isıtma Sistemi" ile piyasadaki mevcut tüm rakiplerinden ayrışıyor.

    İlgilenenler için ürün görselini ve linkini ekliyorum.
    https://www.robogil.com/AF-19D_Airfryer

    Robogil Robot Süpürge

    Robogil Robot Süpürge
    Robogil Robot Süpürge
    Robogil Robot Süpürge



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 23 Ocak 2023; 1:56:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Robogil Robot Süpürge

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • robogil robot süpürge kullanıcısına yanıt
    Bu zor zamanda ordakilerin ihtiyaclari var ve dahada olacak tüm firmalar taşın altina elini koyuyor sizinde yardımlarınızı bekleriz belki yapmissinizdir ama buradanda duyurursaniz belki başkalarının yardım yapmasına da vesile olursunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • myctapha kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz de firma olarak gücümüz yettiğince elimizden gelen yardımı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

    Bizim gibi yurtdışı ile iş yapan ve çeşitli yurtdışı bağlantıları olan firmaların, mevcut durumu yurtdışında irtibatlı oldukları kişi ve firmalara duyurması ve yurtdışından gelebilecek yardımları yetkili makamlara yönlendirmelerinin önem arzettiğini de belirtmek isteriz..

    Bu belki çok daha anlamlı bir yardım olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 15 Şubat 2023; 17:9:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • robogil robot süpürge kullanıcısına yanıt
    Elinize Emeginize Sağlık 👏👏👏

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Robogil Teknik Servisine gelen müşteri notu..
    Robogil Robot Süpürge

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba robot robogil STELLA 500B robot süpürgem için temizliğe başla komutu verdiğimde yaklaşık 1 metre şarz istasyonundn ayrılıyor ancak geri şarz istasyonuna dönüyor. Bu işlemi ard arda 2-3 kez yapıyor. Oda öncelik sırasını takip etmeden temizliği yapıyor. Bundan dolayı peş peşe oda seçimi yapamıyorum. Tek oda temizliği tamamlanıyor. Sonra diğer odayı seçiyorum. Uzun zamandır bu problem mevcut maalesef onun dışında mükemmel ürün.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.