Şimdi Ara

RKS K-Light 250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar dilerim, başlangıç için düşük hacimli ve ağırlıklı cruiser bir motor almak istiyorum. Diğer motorları araştırdığımda beni illaki almaktan vazgeçiren arızalarla karşılaştım. Sonrasında RKS'nin K-Light 250 modeliyle karşılaştım. Şuanda sıfırının güncel fiyatı 113.000 lira civarında. Kullanıcısı veya bilgisi olan arkadaşlar varsa motorla ilgili yorum yapabilirlerse çok mutlu olurum. 30-40 kmlik ilçeler arası yollarda ve şehir içinde kullanacağım motoru.




  • İlk duyurulduğunda mantıklı bir seçimdi. Fiyat olarak da çok uygundu. Ama sonradan fena saçmaladılar.

    Güncel fiyatını maalesef haketmiyor.


    dengeliyorum
    K-Light 250|Yeni, çift silindir - Dengeliyorum
    https://dengeliyorum.com/k-light-250/
  • Peki Dengeliyorum hocam, siz cruiser motorlar arasından hangisini önerirsiniz başlangıç için. Nevadaya baktım, UM Renegade baktım, Superlight baktım bir türlü karar veremedim aralarında

  • Öncelikle vay bee yıllardır foruma girmedim özlemişim DH'yi  


    Ben de başlangıç motoru bakıyorum. 30 yaşındayım. Ben de senin gibi cruiser takıntılıyım ama dediğin gibi piyasada başlangıç olarak alabileceğin japon veya avrupa kökenli motorlar yok. Bulabileceğin en düşük cc model Kawasaki Vulcan S ama o da 600cc.


    Rks K-Light çinliler arasında kağıt üzerinde en iyisi gibi duruyor ama keşke biraz inceleme videoları çekseler. Geçenlerde Regal Raptor Daytona 250v çıktı felaket şekil motor yapmışlar fiyatı bununla aynı aşağı yukarı ama ABS yok motorda. Onun dışında Mondial Mondial Nevada var ama onun da tipi benim içime sinmedi.


    Artık Honda Türkiye yetkililerinden birine bıçak çekicem şu Rebel 250 ve 500 modellerini getirin diye.

  • Ahahah evet hocam forum kültürünün içinde olmak gerçekten özleniyor. Ben araştırmalarım sonunda K-Lighttan fiyatından dolayı vazgeçtim. Ya Mondial Nevada 250 ya da Superlight 125 almayı düşünüyorum, keşke Superlight 200ün sıfırı olsa da alsak. Kafamdaki tek soru Superlight ucuz olduğu için cezbediyor fakat 125 cclik motor yeterli olur mu? Nevada çok güzel duruyor fakat başlangıç yerine bir süre Superlight kullandıktan sonra geçmek daha mı mantıklı olur diye düşünüyorum.

  • yeni çinli motorlar eskilere göre daha iyi.Elbette bir japon kalitesi beklenemez ama 10 yıl önceki üretimlerlede kıyaslanamaz.


    Burada k lite motoruna rakip yeni regal 250 geldi, oda çok güzel motor olmuş.İmkanınıza göre alabilirsiniz.Bu motorların hangisini alırsanız alın günden güne primde yapacaktır artan piyasa koşullarında.

  • Hocam Regalde şanzıman sorunlarından dert yanıyor herkes o yüzden çok çekimserim o markaya

  • erdembr06 E kullanıcısına yanıt

    eski modeller öyleydi, yeni modellerde daha iyi parça kalitesi var.bakmanızı öneririm.

  • erdembr06 E kullanıcısına yanıt

    Kalite olarak pek fark yok aralarında. Tasarım olarak en fazla beğendiğin hangisi ise ona yönel derim. İnsanın sevdiği, beğendiği bir motor olunca, arızası veya diğer herhangi bir problemi gözüne batmıyor. :)

  • Yazılanlar tamamen kullanıcı tercihi odaklıdır. Yeni aldık. 140 bin TL ödendi. Motor Euro 5, Özellikle kayışlı model arıyorduk. Nevada 250 de kullandık, Genelde o da çok güzeldi. Araba almak için sattık. Zincir vurması rahatsız ediciydi. Akü yerine oturtulmadığından kısa devre yaptı ve yandı. Yapıldı mı evet yapıldı. Bunun kullanımı ona nazaran daha yumuşak, oturma yeri daha rahat, Vites geçişleri daha rahat geldi. Zincire nazaran kayış daha hoşumuza gitti.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.