Şimdi Ara

rito amca scripte neden çözüm bulmuyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I need $

    quote:

    her 2 oyundan 1inde %90 geliyor
    ,

    istatistik dünyasını altüst ettin

    Ahahahah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karanoyan

    Teoride makrodan farksız çünkü. Yani oyun veri akışında görülenlerde illegal bir şey yok, oyun veri akışında 'x kullanıcı y şampiyonu ile 0.8 sn de z skilini (m,l) koordinatlarında kullandıdan başka bir şey göremezsin, ee bunda da illegal bir şey yok, yani görünürde. O yüzden riotun yapabileceği bir şey yok. Hackshield gibi bir uygulama gelsin çok mu zor diyenler olabilir, ama bu mümkün değil çünkü oyun verilerini ana sunucudan alıyor oyun, sizin bilgisayardaki oyun verilerinden değil, yani bir knight online gibi değil öyle söyleyeyim. Bu dediğime en basit örnek oyun clienti, oyunu açtığınızda tüm diğer oyunların aksine karşınıza tarayıcı sayfası gibi ekranı tam doldurmayan bölüm çıkıyor. Sizin oyun klasörü sadece o kısmı ilgilendiriyor işte, oyun başladıktan sonra olay sunucuda bitiyor. Eğer bu hile engellenmek isteniyorsa altyapıyı tamamen değiştirmeleri lazım, bu da çok zaman ve maliyet gerektiren bir şey. Exploitler de(botrk hack vb.) oyunun sunucu tabanlı olmasının kötüye kullanılmasıyla ortaya çıkan bir olay, normalde botrk aktifi kullanıldığında sunucuya belli bir sayısal veri gider, o sayısal veriye karşılık sunucudan oyuna sayısal bir çıktı gelir ve aktifi kullanırsın, ama sen bu sayısal verinin önüne sunucuya giderken başka bir paket verisi koyup istediğin veriyi alırsan exploit yapmış oluyorsun, buna riot engel olabiliyor çünkü ortada kabak gibi sırıtan yanlış bir veri akışı var ama scriptlerde illegal bir veri akışı yok yukarıda en başta anlattığım olay oluyor. Neyse, umarım anlatabilmişimdir.

    Arkadaş teknik sallamış ama olmamış.

    1- Riot bal gibi de Script olayını anlayabilecek durumda.

    2- Scriptlerin yolladığı paketler bir insanın yollayabileceğinin binlerce kat fazlası. Misal saniyede 100 komut atamaz bi insan. Burada komuttan kastım Skill falan değil. 50 defa movement, 30 defa atak ve orb walk falan.

    3- hatta bu paketleri insani seviyede tutmak için paralı ek pluginler var.

    4- Riot şu anda neyin peşinde ben de bilmiyorum ama daha önce yaşadıkları gibi, daha büyük bi tehdit altında olup bu yüzden sessiz kalıyor olabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karthus_Deathsinger -- 3 Ocak 2015; 20:04:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4k dan fazla oyun oynadım ve hiç script benzer birşeye rastlamadım. Çok abartıyorsunuz bu konuyu. Kaldı ki bu oyun free bir oyun ve bundan para kazanan adamlar sürekli riot un gözü önünde yanlış bir iş yaptıklarında anında enselenirler. Knight gibi itemi oyuncudan almıyorsun ki takibi zor olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I need $

    quote:

    her 2 oyundan 1inde %90 geliyor
    ,

    istatistik dünyasını altüst ettin

    Çok iyiydi acayip guldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • preseason bitmeden bulur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.