Şimdi Ara

RENAULT Symbol 1.5 dCi Expression 65 bg yeni kasa nasıl bilirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
88.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Belenenses

    Siz hiç 2011 Eski kasa Klasik Kangoo inceledinizmi ??

    Babamdaki bomboş 2005 Kangoo ya göre 2011 de olmayanlar

    *Arka koltuklarda kafalık
    *Çift torpidodan altta olanın kapağı
    *Güneşlikliklerin üstündeki boydan boya eşya gözü
    *Bagajda çamurlukların plastik kaplaması

    Arabayı yaklaşık 1 dk inceledim gördüklerim bunlar

    Daha vahim olan ne biliyormusunuz
    Bilenler için söylüyorum eski kasa kangoo ların o ön üst kısımdaki eşya gözü baya kullanışlı
    Baya da ıvır zıvır eşya alır öyle küçük falan da değil
    Güneşliklerde tam onun altına oturur
    Adamlar 2011 de bu uzun plastik bölmeyi kaldırmış ya
    Tamam kalıptan bilmem neden tasarruf ettin

    Be insan evladı o 2 adet güneşlik benim .ıçıma mı oturuyo
    O iptal ettiğiniz eşya bölmesine oturmuyo mu ??
    Madem parçayı iptal ettin , güneşlikleri ona göre düzenlesene

    Güneşlikler benim gerizekalı bi devrem vardı
    46 numara botları vardı , botun ucunda da en az 3 numara boşluk vardı
    ondan önce botları gelirdi
    Ömerin ...rak botları gibi klasik kangoo nun güneşlikleri

    Selam olsun Maise


    Konuyla alakalı
    Şu anda 90hp Linea iyi tercih olabilir





    Ömerin botlarına koptum hocam Allah'da sizi güldürsün

    Konuya dönersek arkadaşa katılarak Linea diyorum




  • bana kalırsan alma.Tabi sen ve içindekileri ezilmiş kola kutusunun içindeki son bir kaç damla kolaya dönüşmek istemiyorsan
  • Konu hortlamis gibi olacak ama bu modelde dis termometre yokmu ya bende var arac dis isiyi gostermiyor bilenler varsa yardimci olurmusunu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • symbol diyorsunuz hız diyorsunuz yapmayın etmeyin o aracı alan adamın önceligi yakıt tüketimi ucuz parça servis fiyatları bol usta vs. gibi şeylerdir. Bugün şehirler arası kaç km ile gitmeliyiz 120km mi ? Evet. Symbol bu konuda bir sıkıntı çıkartmıyor. Yol tutusu fren gibi konularda bir focus astra degil tabiki bununda iyi lastik ile çözebilirsiniz. Yakıt tüketimi az. Hatta mükemmel. Bana göre dizeller arasında en az yakıt harcayan motora sahip. Gerçek sürüş tüketimimden bahsediyorum fabrika verilerine koymayın. Çekişide güzel. İyi yag koyar bakımlarını aksatmazsanız uzuuun süre götürür seni. Tek sıkıntısı yakıt. Her dizel arabada yakıt önemli ama dCi motorda dahada önemli. İyi yerden alacaksın kardeşim yakıtını gidip dandik yerlerden almayacaksın. Yok 200le gittim de yol tutmadıda. Sen altındaki arabayı bilmezsen sana s class da varsek sen kaza yaparsın. Altındaki arabanın limitlerini bilip ona göre hareket edeceksin. Ben nerden baksan 2012 kasasıyla 20.000km yol yaptım şehir dışı dahil en ufak bir problemim olmadı. Şuan bana göre 23 bin tl ye alınacak iki araç var; 1.3 multijet punto ve 1.5 dCi symbol.




  • 23 bin tlye 2012 araci nasil aldiniz anlamadim.symbol kullanan birisi olarak yakit tuketimi cok uygun parcalari ucuz servis agi gelismis alti yuksek yurdum arabasi.eksileri ic aksaminin plastik kalitesi kotu yol tutusu igrenc ozellikle virajlarda araba devrilecekmis gibi oluyo.cukurlu yollarda cok kotu amortisor leri yolu cok hissettiriyo ic aksaminda parcalarin cogunu kirpmislar yukarda ki yorumlardan anlasilabilir.bide subjektif bi yorum olarak konsolu gozume igrenc gozukuyo.herkeze gore degisebilir gerci

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Öncelikle yakıt tüketimi konusunda konuşmak istersem dizel motorlar içinde en az yakanıdır. Bu kanıtlanmıştır. Mercedes'in dci motoru alıp arabalarına koymasının nedeni de budur. Araca gelecek olursak tamamen ölüm makinasıdır. Kesinlikle hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Bu arabanın 2007 modeline de 2010 modeline de 2012 modeline de hatta 2015 modeline de bindim. Tamamen güvensiz bir araç 5 para etmez. Hayatınızı hiçe saymanın güzel bir yoludur. 2015 modeli bile 90 dan sonra havada uçmaya başlıyor. Siz siz olun bu aracı sakın almayın. Kimseye de asla tavsiye etmeyin lütfen. Ben bindiğime bile pişmanım. Neredeyse kaza yapıyorduk. Daha sonra arkadaşlarım 2012 modeliyle kaza yaptılar araba takla attı 50 ile giderken. Yani yol tutuşu gidişi berbat. Yakıt tüketimi dışındaki herşeyi berbat. Lütfen almayın aldırmayın. 3 5 daha fazla para verip daha güvenli bir araba alın lütfen.
  • Arkadaşlar merhaba.2012 symbol expression 65 bg arac aldım.İkinci el 94000 de.Acaba bu aracı eco moda nasil alıyoruz.Çünkü aracin arkasında eco2 yazıyor.Konsolun her yerine baktım.Herhangi bir tus yada buton gormedim.Ayni araci kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaca aldin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cesur_0342 kullanıcısına yanıt
    29 bin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 2 Kasım 2017; 10:27:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok iyi ya fiyat performans iste. Dizel al oh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şazenuş

    Arkadaşlar merhaba.2012 symbol expression 65 bg arac aldım.İkinci el 94000 de.Acaba bu aracı eco moda nasil alıyoruz.Çünkü aracin arkasında eco2 yazıyor.Konsolun her yerine baktım.Herhangi bir tus yada buton gormedim.Ayni araci kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    Eco2 ibaresi aracın emisyon seviyesi ile alakalı. O araçta Eco tuşu yok diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 2 Kasım 2017; 1:7:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şazenuş

    Arkadaşlar merhaba.2012 symbol expression 65 bg arac aldım.İkinci el 94000 de.Acaba bu aracı eco moda nasil alıyoruz.Çünkü aracin arkasında eco2 yazıyor.Konsolun her yerine baktım.Herhangi bir tus yada buton gormedim.Ayni araci kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    O Symboller'de eco tuşu mevcut değil.Eco tuşu 2013'te çıkan Symbol,Dacia sandero,Logan mcv gibi araçlar ile gelmeye başladı.
  • Arkadaşlar 2012 1.5 exprsssion da yokuş kalkış desteği var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu şöyle bi hortlatayım  


    Arkadaşlar piyasanın durumu belli sizce hala alınabilir mi? 2011 model 85 hp 200bin km


    72.000 TL



    TAVAN HARİCİ BOYALI ÖN 2 ÇAMURLUK DEĞİŞİM KAPUT DEĞİŞİM


    PARÇA HALİNDE 20 KÜSÜR HASAR KAYDI VAR

  • Ben 2021 Kasım ayında 2009 65 bg symbol 2 authentique modelini 75 bin e aldım parça parça 15bin civarı hasarı vardı ama önceliğim motor ve yürüyen olduğu için expertizden sonra hemen satın aldım. Şuan fiyatları daha da yükseldi ama kesinlikle ederinin aracı değil eğer alternatif varsa ona yönelmenizi öneririm benimkinde herhangi bir sorun yok ama Renault 19 dan geçince sanki attan inip eşeğe binmişim gibi hissettim. Authentique modelini kısaca açıklamak gerekirse bomboş bir araç. Eğer uzun uzadıya anlatmak gerekirse ABS ESP falan hak getire süspansiyonlar taş gibi iç konsolda aynı şekilde, arka camlar kollu açılıyor, aynalar manuel, bagajda herhangi bir hidrolik yok 2 tane yay tutuyor ve o da zamanla gevşediği için yarım açılıyor siz kaldırsanız bile aynı seviyeye geri iniyor, direksiyon hidrolik olduğu için sadece yukarı aşağı ayarı var ve taş gibi, kemer yükseklik ayarı yok aynı şekilde uyarı da yok, kapılar otomatik kitlenmiyor, koltukta ne yükseklik ne de orta bel ayarı yok dimdik oturmanız gerekiyor, koltuk başlarında sadece yukarı aşağıya ayar var öne veya arkaya gelmiyor, ön camlar otomatik olarak sonuna kadar açılıp kapanmıyor, ne bagajda ne de kaputta herhangi bir yalıtım yok aynı şekilde kapı fitilleri dışında içeride de yalıtım yok yanınızdan araç geçtiğinde sanki cam açıkmış gibi duyuyorsunuz, aynı sorun aracın altında da mevcut yağmurlu ve karlı havada yerden sıçrayan su ve karın sesi aracın içine geliyor (hayatım da ilk defa böyle birşey ile karşılaştım aracın altı yok sandım 😁), araçta yakıt tüketimi vb göstergeler yok ortadaki ekran yok yolcu hava yastığı yok, silecekler de sadece 4 adet hız ayarı var, kliması geç soğutuyor ve motoru acayip güçten düşürüyor, eğer klimayı açmam cam açık giderim diyorsanız araç daha da çok güçten düşüyor klima daha mantıklı ve son olarak da jantlar kapaklı şimdilik aklıma gelenler bunlar, ayrıca burada eksi olarak saydığım özelliklerin hepsi Renault 19 da mevcuttu o yüzden attan inip eşeğe binmiş gibi hissettim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeaTR -- 9 Nisan 2022; 5:27:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.