Şimdi Ara

Renault Symbol 0.9 Garibanu güldürür mü? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
6
Favori
5.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dostum kadın var kadın var dedikleri doğruymuş. Ben evleneli 1 sene 3 ay oldu 2 düğün yaptım 1 ankara 1 tane istanbul. Yaşım 29 ev aldım 8 senedir ödüyorum 2 senesi kaldı kredinin. Her neyse 2 düğün yapıp ev kredisi ödeyip istanbul gibi bir şehirde hayatta kalmaya çalışıyoruz. Asgarinin 4k üstünde alıyorum her neyse evlendikten 6 ay sonra hanım ile araba almaya karar verdik düğün parası bilezik filan her ne varsa 250k para çıktı ortaya. Araba almaya karar verirken ehliyetimiz yoktu ikimizde girdik sınavlara kazandık. Şimdi son 6 aydır eli yüzü düzgün olmasa bile 250k para ile paranın karşılığı olan eli yüzü düzgün araba arıyoruz ve arabaya olan şevkim kırıldı. Hanım farkında ama çaktırmıyor o halen daha bulursak alırız diyor bende tabiki diyorum. Velasıl kelam elimkiler ile şükrediyorum ama şükür de bir yere kadar benım bu ekonomide arabazı kalmam %10 allah tarafından sa %90 beşeri (insan) topluluğu yüzünden.29 yaşımda kalkıp 40 yaşındaki sene nasiyet veremem ama o kadına söle elindekiler ile yetinsin nankörlüğe girer bundan sonrası.





  • İyi dilekleriniz için teşekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 16 yillik tazminat oyagin verdigi tazminat mi ? Benim bildigim 15 yil zorunlu gorev suresinden sonra tsk dan ayriliyon fakat yasi bekliyorsun bu surede sivil hayatta ne yapacaksin ? Her sey olmus ates pahasi benzinli arabaya binmekte ne bileyim ben renault 9 broadway aldim her isimi goruyor. Calismayan kadin milleti para kazanmanin zorlugunu bilmez ancak tuketir, ister ve lukse ozenir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşanmayı düşünürseniz araştıralım forumcak Ne bileyim eşinin durumunu bildiği halde böyle bir şey söylüyorsa karşı taraf, yolunda olmayan bir şeyler var demektir naçizane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seni tokatliyan tofascilari güldurur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz4565 -- 4 Eylül 2023; 6:45:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahh ahh mevcut şartlarda bir bu gereksiz darlanma hissini iyi bilirim. Siz kendinizden ödün vermeyin hocam. ne ve kim olursa olsun kimseyi memnun etmek için yaşamıyoruz, Ben artık sadece evladım için yaşıyorum. Ne aldığım neden aldığım da aile bütçesi ile ilgilidir. Bunu nnlamıyorsa zaten anlamamaya devam etsin.

  • cengiz4565 C kullanıcısına yanıt

    Tofaş bölünmeden düz yolda gitsin de sonra milleti tokatlasın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cengiz4565 C kullanıcısına yanıt

    Saate 80 kmh ile Sivas'tan İstanbul'a 13 saate geldim.. 4 litre yaktım.. Bana bunlarla gel.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garibanı hiç bir şey güldürmez, fakire taş yokuşta yetişir derler..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşimi geliştirmek için bende 2021 model corollayı satacağım.2013 den beri bizde duran Kia Riomuz var arac hala 10 bin kmde hep bu aracı kullanıyorum.Kirada oturup bir kaç aylık maaşını İphone a veren gösteriş budalası tanıdıklarım bana hep bu araca mı biniyorsun diyor.Onların maaşı benim günlük ciroma eşit ben paramı gayrümenkul,emtia ve işim için harcıyorum.Zeki arkadaşlarım gereksiz lükslere harcıyor günün sonunda benden borç istiyorlar.Bence geliri ile pasif gelir oluşturmak veya mesleğini işini geliştirmek vb yerine lüks araya harcayıp başkalarına gösteriş yapanın iqsu terliksi hayvanla aynıdır.Paranız varsa pahalı araca harcamakta beis yok ama hayatımın kalitesini neden bir demir yığını için düşüreyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar bu araba otobanda beni korkutuyor. Yüksek hızda düz gitme çaba istiyor ve şile yolu gibi eğimli yollarda ağırlık merkezi viraj içinde anında yer değiştirip sanki bükülüyor. Rijit değil ve burkuluyor. Çözüm öneriniz nedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UberJager kullanıcısına yanıt

    Arabanın sınıfı ve limitleri belli 100-120km üzerine çıkmamanız sizin için daha sağlıklı olacaktır yol tutuşunu arttırmak için sert süspansiyon tarzı işlemlere girmeniz ve arabayı normal yüksekliğinden bir tık daha aşağıya indirmeniz gerekir ayrıca lastik ebatlarını da genişletmek yol tutuşuna katkı sağlayacaktır.

  • UberJager kullanıcısına yanıt
    arabanın sürüş limitleri içerisinde kalın hocam.

    Hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız binmek nasip olsun.

    en güzel araba elinizin altında olan arabadır. bu tofaş olur ferrari olur farketmez A noktasından B noktasına götürsün yeter. sıkmayın canınızı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UberJager kullanıcısına yanıt
    Sakin sakin git. Ben gerçi erzincan’a gitmiştim 160-170 falan kaptırmıştım (o yol başka türlü bitmezdi). Polis durdurdu, uyarmak için durdurdum, 120 vardı di mi dedi, bildin dedim. Ama yol tutuşu iyi değil, bu doğru.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arabanın tey bini bozdum.. Tamiri için İzmir'e gönderdim. Tamir eden arkadaş yurt dışına göçüyor muş. Gitmeden son işini yaptı... Bu yurt dışı göçme işi çok olmaya başladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.