Şimdi Ara

Renault Symbol 0.9 Garibanu güldürür mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
6
Favori
5.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kafaya takma, güle güle kullan, keyfini çıkar, keyfini sür hatta.
  • UberJager kullanıcısına yanıt
    Kıdem tazminatını hak kazanma sebebiniz nedir?(emeklilik? İşten çılartılma?sağlık?EYT?)

    Kıdem tavan sınırı 19.900 tl değil 23.489 tl. 19.982 tl den aldıysanız o zaman haziran ve öncesi ayrıldınız işten,temmuzu neden beklemediniz?

    Kusura bakmayın ama eşiniz sizin aracı bu ne emekli arabası gibi derken sizin aldığınız ikramiye tutarından haberi yoktu veya halen yok. Siz de emekli değil misiniz bu şartlarda?

    Not :videoda boş paket symbol görüp gariban paket dedikten sonra kendi aracınızdaki donanımları saymanız... O gariban paket ise sizinki de gariban plus paket..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 31 Ağustos 2023; 8:52:22 >
  • Kahya Yahya kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten olay da bu,varlıklı aileden gelen kişiler araba,giyim ,kuşam vb dışarıya reklam yüzü olan unsurlar ile ilgilenmez.



    Kayınvalidem 2000 senesinde aldığı sıfır Hyundai accente biniyor halen,parası var gitse BMW den sıfır araç çeker nakit ama arabayı evladı gibi görüyor:) eşim bu arabaya da biniyor,benim hobi amaçlı aldığım 94 model seat Marbella (400 kg,1.0 motor 40 hp) araca da biiniyor,ds7'ye de biniyor.

    Konuyu dağıttık ama son olarak 2010 senesinde tanıştığım bir arkadaşımın,ünlü bir gazoz firması sahibinin kızı olduğunu 2015 senesinde öğrendim :) bunu da ben akıl ettim senin soyadın ile gazoz firması sahibi ile alakan var mı diye sorduğum vakit söylemek zorunda kaldı utana sıkıla. Aklımım ucundan geçmezdi,çünkü üzerinde hep aynı kıyafetler olurdu,akbil ile giderdi her yere,ayakkabısı paramparça olmuş bir Converse idi ..neyse..anlayan anladı.
  • THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

    Paran varsa tadını çıkaracaksın bence. Bende çok zengin olsam gidipte egeaya falan binmeye devam etmem . Çok zengin olup hala akbille yolculuk edenler , eski araçları kullanmaya devam edenler , işte üstüne başına bir kaç kıyafet almayanlar bana çok cimri geliyor. Hem ne derler harcamayanin parasını harcarlar

  • Arabanın iyisi kötüsü olmaz , içine binip teybini açıp yayla yollarına gidiyorsanız, temiz hava oksijen doğa, sizden mutlusu yoktur.

    Bende 2017 de seymbol aldım, 2021 de sattım, 4 yılda sadece gezme amaçlı 450 bin km yaptım.

    Usta yağ bakımını yapıyor, kardeş 1000 km sonra gel diyor,, ben 4 gün sonra gidiyorum 😂🙀😂 .

    Çevir yönünü yaylalara dağlara ormanlara

    🏔️🌌🎑🏞️🏔️

    sağlıklı mutlu huzurlu yıllarınız olsun ,

  • Garibanın yüzü gülür mü?
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt

    Maşallah 4 yılda bir araç takside çalışsa o kadar km yapmaz heralde.

  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Anlatılmak istenen başka idi. Buradan cimri kanısına vardıysan o senin anlayışın birşey diyemem.
  • hocam valla güzel video ve anlatım olmuş, mutluluğunuzu görünce benimde modum yükseldi :) hayırlı olsun.

  • Clio 0.9 tce ile aynı motor mu bu ? Clio 0.9 almaya niyetlenmiştim fakat sıfır alınan araçlarda bile zamanında su eksiltme probleminin olduğunu ve sıkıntının bir türlü çözülemediğini okumuştum ve vazgeçmiştim.Eğer aynı motor ve düzeni kullanıyorsa soğutma sıvısını belirli aralıklarla gözle kontrol etmenizi öneririm.

  • Evet o konuyu biliyorum. Düzenli kontrol önemli. Zaten çok ama çok yavaş eksiliyormuş. Bakımdan bakıma bile su eklenebilir

  • Okurken ben mi yazdım diyeceğim bir yazı okudum. Şükürsüzlük olmasın, bu denli sert değilse de benzer yorumlar alıyorum 99 model lagunam ile.


    Allah neşenizi daim etsin, keyifle sürmek kazasız belasız nasip olsun.

  • 2019 sandero stepway var bende 0,9 tce motorlu lpg de taktım hiç su eksiltmedi.

  • Hayırlı olsun şu piyasa şartlarında gayet mantıklı bir seçim yürütmesi nispeten uygun ve sorun ihtimali düşük bir model kazasız belasız.

  • Az önce bir müvekkilin 2021 yılında 2 milyona aldığı, o günden bugüne servisten çıkamayan, haliyle pek değerli Mercedes Benz Türk A.Ş'nin de aracın değişimine yanaşmadığı e 350 olayla uğraşıyordum, tam da bu sırada keyifle sürülen, fıstık gibi dertsiz tasasız aile aracaınızı gördüm, kimin ne dediği hiç önemli değil marka deliliği birtek bizde var. hayattan keyif alabiliyorsanız hakikaten gerisi boş.

  • Güldürmese bile ağlatmaz hocam.

  • Kahkaha attırır

    LPG ile motosiklet kadar yakar, vergisi düşük, hacmi geniş bagajı hangar, performans gayet yeterli, parçası, kaskosu ucuz
  • öncelikle hayırlı uğurlu olsun. güle güle kazasız belasız kullanın aracınızı. şu zamanda çok mantıklı bir araç satın almışsınız,sizi tebrik ederim.


    inşallah eşiniz de hem sizin hem de yeni aracınızın kıymetini bilir.


    aracı olmayan çok insan var memleketimizde.

    ya da klimalı araç sahibi olmayan çok insan var mesela memleketimizde.


    ben de araç alacak olsam (param olsa yani) şu zamanda 0.9 ya da 1.0 gibi turbo benzinli araç bakardım. aklı yolu bir bence.


    elbette çok paramız olsa bizde biliriz mercedes'e bmw'ye tesla'ya binmeyi  

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.