Şimdi Ara

Renault Scenic alınır mı? Yerine ne tavsiye edersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
91.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ebay dan hangi parçayı aldınız acaba gümrükten nasıl geçti?
  • Ebay den scenic saat radyo gösteren ekranı aldım. Bir sinyal kolu birde egsoz sensörü aldım bmw için. Posta yolu ile geldi. Her hangi bir gümrük problemi olmadı. Çünki aldığım ürünlerin en pahalısı 50 pound civarındaydı.
  • Arkadaşım ben Renault scenic 2 ( 2005 model) dynamique kullanıcısıyım. Aracımdan çok memnunum, eğer biraz araştırırsanız özelliklerinin gerçekten çoğu araca göre fazla olduğunu göreceksiniz. Araç 1.6 motor, gidişi ve yakıtı da gayet güzel. Şehir içi kendi açımdan söylemek gerekirse, hor kullanmayı sevmem 35 kuruş yakıyor bana da çok km. yapmadığımdan yetiyor.. Şu an piyasa fiyatı 26000 tl ( dolu paketleri) ve üstü olarak değişiyor. Bu fiyatta başka araçlara baktığında aynı özellikleri bulman pek mümkün değil , tarafsız bakmak lazım. Bundan önce Skoda Fabia- Nissan Mİcra- Honda kullanmış biri olarak bu araçtan gerçekten memnunum. Tabi her insanda beklentiler farklıdır, kimisi aracın çok güçlü olmasını ister, kimisi donanımlı olmasını ister, kimi de nefes alsın yeter der :D:D Şaka bir yana dostlara tavsiye ederim, alın binin ; ben de şu ana kadar maşşallah hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Tabi nihayetinde elektronik araç , neyin ne olacağı belli olmaz ( tüm araçlar için geçerli )

    Özetle: Al, bin , keyfine bak...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrehatipoglu55

    Arkadaşım ben Renault scenic 2 ( 2005 model) dynamique kullanıcısıyım. Aracımdan çok memnunum, eğer biraz araştırırsanız özelliklerinin gerçekten çoğu araca göre fazla olduğunu göreceksiniz. Araç 1.6 motor, gidişi ve yakıtı da gayet güzel. Şehir içi kendi açımdan söylemek gerekirse, hor kullanmayı sevmem 35 kuruş yakıyor bana da çok km. yapmadığımdan yetiyor.. Şu an piyasa fiyatı 26000 tl ( dolu paketleri) ve üstü olarak değişiyor. Bu fiyatta başka araçlara baktığında aynı özellikleri bulman pek mümkün değil , tarafsız bakmak lazım. Bundan önce Skoda Fabia- Nissan Mİcra- Honda kullanmış biri olarak bu araçtan gerçekten memnunum. Tabi her insanda beklentiler farklıdır, kimisi aracın çok güçlü olmasını ister, kimisi donanımlı olmasını ister, kimi de nefes alsın yeter der :D:D Şaka bir yana dostlara tavsiye ederim, alın binin ; ben de şu ana kadar maşşallah hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Tabi nihayetinde elektronik araç , neyin ne olacağı belli olmaz ( tüm araçlar için geçerli )

    Özetle: Al, bin , keyfine bak...

    Konuya 4 sene sonra cevap vermişsin arkadaşım eminim konuyu açan arkadaş arabasını çoktan almıştır




  • valla doğru diyosun arkadaşım :)))))
  • Scenic picasso tarzı aile arabasıdır.
    2 Si arasında seçim yapabilirsiniz.
  • C max ve altea xl ye de bakın alternatif olsun bu araçlar gayet uygun aile için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2003 dynamic 98 binde boyasiz cok temiz kullanilmis. 27 bin hakki mi bu aracin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.