Şimdi Ara

Red Magic 8S Pro ile tanıtılacak oyun tabletinin özellikleri paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Red Magic 8S Pro ile tanıtılacak oyun tabletinin özellikleri paylaşıldı
    Nubia, ilk Red Magic oyun tabletini tanıtmaya hazırlanıyor. Oyuncu tableti, 5 Temmuz’da Red Magic 8S Pro ile birlikte tanıtılacak. Şirket, Red Magic 8S Pro’dan sonra Red Magic gaming tabletin birkaç özelliğini paylaştı. İşte marka tarafından onaylanan Red Magic Android tablet özellikleri:



    Ayrıca Bkz.Nubia RedMagic 8S Pro tanıtıldı: 24GB RAM, gizli selfie kamera, çerçevesiz ekran



    Red Magic oyun tableti onaylanan özellikleri



    Red Magic gaming tablet, BOE’nin özelleştirilmiş ekranını kullanacak. Tabletin 12.1 inç ekranı 2.5K çözünürlük, 144Hz yenileme hızı, 16:10 en boy oranı, 600 nit maksimum parlaklık ve 10 bit renk derinliği sunacak. Tablet, kare, fare, kontrolcü desteğiyle bulut oyun ve akış hizmetlerini destekleyecek. Red Magic, bir oyun tabletinden beklendiği şeklide güçlü donanım gerektiren mobil oyunlarda kararlı performans sunacak. 60 dakika oyun süresince ortalama 59.8 FPS hızda oynamaya izin vereceği söyleniyor.



    Red Magic 8S Pro ile tanıtılacak oyun tabletinin özellikleri paylaşıldı
    Tabletin kalbinde Qualcomm’un Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcisi olacak. Tablet, 80W şarjı destekleyen 10.000mAh bataryadan güç alacak. Resmî bilgi olmamakla birlikte tablet, 5G seçeneğiyle geleceğini ve 12 GB RAM’e sahip olacak. Bu arada AnTuTu puanını önemseyenler için  tabletin 1.371.362 puan aldığını belirtelim.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/07/03/red-magic-gaming-tablets-display-specs-chipset-antutu-score-revealed/







  • Oyuncu tableti nedir la. Bi tablet ne olursa oyuncu oluo. Ötekilerden farkı ne???????
    Puhahaha. Ne palayaçoluklar kaldı yapmadınız.

  • Şuanda Ipad pro M2 kullanıyorum genshinde 120fps seçeneği olmasına rağmen en fazla 40saniye 120fps veriyor 15.dakikadan sonra oyun 56 54fps civarı fps düşmeye başlıyor zaten 120den 50fps civarlarina düşünce ekran yavaş dönmeye başlıyor takılmaya başlıyor,Apple diğer üreticiler gibi soğutma koymadıkça en fazla hız aşırtır yada m2 macbook air kullanıcısıyım aynı zamanda işlemci ısı limiti 109 derexe klavyenin ortası 51 dereceye geliyor yükte

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.