Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Yama Projesinin İptali (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
5
Favori
55.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    BEN DUYUYORUM KARDEŞİM . SEN DUYMUYOR OLABİLİRSİN , BEN DUYUYORUM .
  • Bu john denen arkadas bir dedigi dedigini tutmuyor 1-2 ay once karsi tarafta biz de hataliydik diyor
    Simdi yine milleti gaza getiriyor bu konuya kafayi takmis psikolojik sorunlari var diye dusunuyorum
    Bence kimse bu kisiyle tartismaya girmesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 4 Eylül 2020; 19:24:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Envdkc kullanıcısına yanıt
    Modding / modlama bir sektordur bunda bir hata yok. Mesela Counter-Strike ve DOTA. Ucretsiz bir mod olarak ciktilar ama para karsiliginda Valve tarafindan satin alindi. Yani mod yapimcilarina para kazandirdi. Keza remastered ve portlama da bir modlamadir aslinda, oyunu tekrar yazmak yerine mevcut dosyalar uzerinde degisiklik yapmaktir. Ayni sekilde bu firmalar da para karsiligi ve YASAL bir sekilde modlama yapmaktalar oyun firmalari icin. Ayrica yine YASAL bir sekilde yerellestirme yapan firmalar da var degil mi? Mesela 23studios.

    Yani modlama ayrica bir sektormus degil mi?

    Ben de en basindan beni onu soyluyorum zaten ama elma ile patatesi kiyasladiginiz icin anlamamakta israr ediyorsunuz. Eger bu grup da firma ile iletisime gecip yasal bir sekilde cevirilerini yapsalardi kimse hicbir sey soyleyemezdi.

    Simdi sey diyecekler olacaktir, hem para kazanilan bir sektor diyorsun hem de para almalarina laf yapiyorsun? Ben yasal bir sekilde para kazanilmasina bir sey demiyorum. Ayrica para kazanilan bir sektorde ucretsiz/gonullu is modeli yapilamaz mi? Olmaz diyen varsa Bilisim Sektoru de parali bir sektor ama ayrica Ozgur Yazilim denen bir sey de var. Linux gibi, OpenOffice gibi, yerli Linux dagitimi Pardus gibi. Demek ki parali bir sektorde gonulluluk esasli, bagis esasli is modeli de yapilabiliyormus.

    Sanirim sen ve su yukarida Fuat denen kendini terbiyeli sanan arkadas da anlamistir umarim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    ARABADAN ÇIKTIN TUTMADI MODLAMAYAMI GEÇTİN . SENİN SÖYLEDİKLERİN YASAL OLAN MODLAR , YASAL OLMAYAN BİR ÇOK MODUN MEVCUT OLDUĞUNUDA BAL GİBİ BİLİYORSUN . TÜRKÇE YAMANINDA AYRICA YASAL OLMADIĞINIDA BİLİYORSUN . VE AYRICA BU YAMALARIN YAPILMASININ OYUNUN SATIŞINA POZİTİF YANSIDIĞINIDA BAL GİBİ GİNE BİLİYORSUN . BURDA RDR2 OYUNUNU KIRIP OYUNU KORSAN OLARAK SATMADIKLARI , YADA TORRENT LİNK VERMEDİKLERİDE ZATEN BELLİ . ISRARLA ANLAMAK İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ANLATMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ.

    ŞİKAYET DENEN BİRŞEY OLMASAYDI ROCKSTAR ZATEN BU TİP ŞEYLERE ŞİKAYET OLMADIĞI MÜDDETÇE MÜDAHALE EDEN BİR FİRMA DEĞİL . AMA ŞİKAYET OLUNCA ETMEK ZORUNDA KALIYORLAR VE EDİYORLAR. SANKİ ROCKSTAR OYUNLARINA GELEN MODLARDAN HABERDAR DEĞİLDİ BUZAMANA KADAR , HERZAMAN BİLİYORLARDI . KEZA BU ZAMANA KADAR SN ANDREAS , VİCE CİTY , GTA 3,4,5 OYUNLARINA YASAL OLMAYARAK GELEN DİL VB MODLARDAN DOLAYI İHTAR GÖNDERMEDİLER HİÇ BİR KİMSEYE . AMA OZAMAN BU DERECE ŞİKAYET OLSAYDI , ÜCRETLİ YADA ÜCRETSİZ OLUŞUNA BAKMAYIP O İHTARI GİNE GÖNDERECEKLERDİ . BUNUDA SİZ HEPİNİZ BALLL GİBİ BİLİYORSUNUZ .

    GERÇEKÇİ OLUN KARDEŞİM , GERÇEKÇİ .






  • Davacı filmine benzedi rdr 2 olayı 100 yıl sonra bile rdr konuşulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 4 Eylül 2020; 20:3:35 >
  • Selahattin seni takmiyorum israrla yazmaya devam ediyorsun be kardes. Mantikli tek bir cumlen olsa cevap verecegim de..

    Araba benzetmesiyle modlama sektoru kiyasliyor diyecek laf bulamiyorum gercekten..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 4 Eylül 2020; 20:40:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çevirmenlerin yan çarları gelmiş. 2 3 mesajlı 5 iq lu mesajları dikkate almayın. Zaten seviye yerlerde. Şu yazılara bak şakşakçılıkta zirve. Bize ne zararı varmışmışmışta mağdur edebiyatı yapmayı ne çok seviyorlar. Translate yamaların kime ne zararı vardı da 2 yıl boyunca burada yasaklattınız, hiç biriniz gıg demediniz? Az omurgalı olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullaniciadi12 -- 4 Eylül 2020; 22:7:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baaburcan kullanıcısına yanıt
    Karsilikli hatalar yapildi dedim evet de bunun neresinde tutarsizlik var anlamadim? Karsilikli hatalar var derken, gruba karsi terorist soylemleri ve hakaretler anlaminda soylemistim, bunu walkure de biliyor, konuyu takip eden diger insanlar da. Ama sen konuya agustos ayinda mudahil oldugun icin eski soylemlerimi bilmiyorsun. Mesela eski mesajlarimdan birini gonderdim sana, sen de “boyle yazdigini bilmiyordum. Tamam hakli olabilirsin de sonra neden sikayet ettim grubu?” dedin, unuttun mu


    Normalde kim parali yama satiyor kim satmiyor gram umrumda olmazdi. Ama konuya oyle mesajlar atildi ve forum ve uyelerine oyle hakaretler edildi ki hem burada hem discord da, haliyle bir sure sonra taraf oldum. sanki grubun yaptigi tamamen yasal bir seymis, take two ya mail atilsa da take two nun umrunda olmazmis, istedikleri gibi istedikleri paraya satarmis kimse karismazmis gibi, sacma sapan hicbir gercekciligi olmayan yazilar yazildi. Eee noldu? Demek ki take two uc bes capulcunun mailini de dikkate aliyormus, yamanin cikmasini da engelliyormus, hicbir grup da oyle kafasina gore yama satamiyormus degil mi? Nerde simdi onlari soyleyenler? Yoklar, duman oldular. Belki de konuda yeni uye olmus bu birkac gunluk uyelikle yaziyorlar yuzleri olmadiklari icin.

    Ayrica Rdr2 icin mail atmamistim, o zamanlar bu denli bir tepkiyi fazla buluyordum ama atanlara da hicbir sey demedim. Ozel mesaj atip rica edenler oldu, yine de atmadim. Ama ondan sonra yasananlar ve forumda yetki sahibi bir sahsin alayci tavirlari yuzunden ben de grubun diger yamalarini sikayet ettim ilgili firmalara. Neyse ayni konulari tekrar tekrar konusmak istemiyorum. Ilk 2 hafta sikayet etmemem ve hatta sag duyu cagrisi yapmam tamamen forumdaki guzel ortam hatrinaydi. Eger gorkem ve hem grup icinde hem forumda yetkili sahis bu ortami bozmamis olsalardi is bu raddeye gelmezdi. Bu eser tamamen onlarin ve saksakcilarinin eseri.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • GİDİP ORAYA BURAYA BABANA ŞİKAYET EDER GİBİ FİRMAYA ŞİKAYET ETMEK ZORUNDAMIYDIN . SENİN GİBİ BİR KAÇTANE YÜZÜNDEN 3000 İNSAN MAĞDUR OLDU BURDA. ŞİRKET AVUKATLIĞI YAPMAYA GEREK YOKTU .

    AKLINCA MESAJLARIMI GÖRMEMEK İÇİN ENGELLEMİŞ ARKADAŞ BENİ. AĞIR GELMİŞ. ETİKETLEYEN ÇIKACAKTIR MERAK ETME .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selahattinu19 -- 4 Eylül 2020; 20:45:37 >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Senin hakkın da degil zaten kendi dilinde oyun oynamak.
    Ha kendi dilin diyorum alınma sen ve senin gibi kendi dilinin degerini bilmeyenler başkalarının diline kültürüne boyun eğmeye alışmışsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetkarakuş M kullanıcısına yanıt
    Bana Turkce dersi veren daha ilkokul 5 konusu olan baglac olan de/da’nin ayri yazilmasi gerektigini bilmiyor. Haklisin kimin ana diline ne kadar onem verdigi belli alemsiniz aksam aksam iyi guldum.


    Korsan yamalara para verip Turkce oyun sektorune katki sagladigini sanman ise ne kadar uzuntu verici bir durumda oldugunu gosteriyor. Take Two oyuna Turkce eklemiyorsa satin alma o zaman? Hem satin aliyor kendi dili olmadigi oyunu hem de firmayi elestiriyor tezatliga gel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 4 Eylül 2020; 20:59:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Bidaha bak bakalım yanlış var mı? Emin ol bilip bilmeden verdiğin türkçe dersi için insanlar senin türkçe öğretmenine sövüyordur😀.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetkarakuş M kullanıcısına yanıt
    Bidaha?

    Red Dead Redemption 2 Yama Projesinin İptali



    Ilkokulda Turkce dersin kacti? Her mesajinda ayri bir Turkce katliami var

    Fotoyu ayarlarken fark ettim baglac olan ki ekini de bitisik yazmis Kardes baglaclar ilkokul 4-5 konusu. Durum vahim gercekten..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 4 Eylül 2020; 21:9:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Dediklerimin sana çok koymuş olması lazım 20 mesaj önceye gidebilmen için.

    Bu arada ulkemizde tam boy reklamlar yapıp da dilimizi oyunlarına eklemeyen bir firmayı savunmanla dilimize ne kadar önem verdiğin ortada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkarakuş -- 4 Eylül 2020; 21:18:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetkarakuş M kullanıcısına yanıt


    Saka misin sen? Bana Turkce’den vuruyorsun ama kendin daha ilkokul Turkce konusunu bilmiyorsun.

    Kimin dediklerinin kime koydugu belli Bidaha baktin mi yazdiklarina

    Neyse Turkce bilmeyenlerle daha fazla muhattap olamayacagim blokluyorum. Ilkokula tekrar yazil, ana dilini duzgun ogren, ondan sonra gel bana Turkce milliyetciligi yap. Haddini bil.


    Gercekten komedi bu sahis. Hem firma seni takmiyor dilini eklemiyor diyor, hem de gidip oyunu satin aliyor, ondan sonra firmayi elestiriyor? Sen Israil’i boykot icin kola alip yere de dokmussundur Kimlerle muhattap oluyoruz gercekten ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 4 Eylül 2020; 21:24:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • lan beyaz kuş sal insanları sal

    puu
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.