Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Yama Projesinin İptali (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
5
Favori
55.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alix1058

    Sizinle polemiğe girmeyeceğim kendiniz çalıyorsunuz kendiniz oynuyorsunuz derler ya işte o mesele neyse kimsenin zoruna giden bir şey yok böyle uzun uzun yazınca da üste çıkılmış gibi zannet me kendini dediğim gibi uzatmanın manası da yok çünkü konumuz bu değil tamam mı çocuğum :)


    Zoruna gitmiş belli çok mu kızdın :)

    'Sizinle polemiğe girmeyeceğim kendiniz çalıyorsunuz kendiniz oynuyorsunuz derler ya işte o mesele' demişsin. Öncelikle benim demek istedigim bir işin içinde olmayanlar o işi yıllarca yapmış gibi konuşmasın demekti. Bunu anlamıyorsanız sizin probleminiz.Polemige girmeyeceksiniz art niyetli şekilde laf söylemeyeceksiniz o zaman.. Sizin bir işi yapmadan o iş hakkında en ince detayına kadar konuşmanız en basit tabirle o işi yapan emektarlara haksızlıktır. Çünkü o işi yapmadan yapmış gibi konuşunca yalan söyleyip üstüne de iftira atmış oluyorsunuz. Yanlış bilgi vermeyin. Sizin bilmeden konuşmanız şuna benziyor. Bir inşaat friması en hızlı şekilde bir binayı 4 ay da yapabilirse siz bu işin içine hiç girmeden ben bir binayı 1 ay da yaparım demek gibi bir şey. Sonra başkaları da sizin bu söylediginiz yalandan etkilenerek işi yapan esas kişiyi zan altında bırakıyorlar. Esas emektarların üstüne baskı yapılmış olunuyor. Başkası 1 ay da yapıyormuş hani siz En hızlı yapan inşaat frimasıydınız diye insanlar zan altında kalıyor. O sebeble işi bilmeyenler bilmiş gibi konuşmasın dedim. Bunu nesi yanlış????.. Zorunuza gitmişki polemik çıkarıyorsunuz. Art niyetli oldugunuz belli.



    Bir de bana çocugum demişsiniz! Çocugum mu? Ahlak seviyeniz ancak bu kadarmış sizin. Kendiniz de bu haddi nereden buluyorsunuz da bana çocugum diyorsunuz? Sizin bu yaptıgınızı 10 yaşın da ergen çocuklar ancak yapar. Zeka seviyeniz ve Ahlak seviyenizi belli etmiş oldunuz. Başkası da sana yazar çocugum diye sen de ona babacıgım dersin ozaman. Ahlak seviyen ancak bu kadarmış senin. Seni tebrik ederim. İnsan önce haddini bilecek. Seni blockluyorum ardından moderatörlere şikayet ediyorum. Bu forumu ne hallere getirdiniz. Kimse kimseye böyle kışkırtıcı söz yazamaz.





  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.