Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Yama Projesinin İptali (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
5
Favori
55.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese ana avrat küfür eden adama bir gün mü ban attınız ? Gelde gülme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra bu adama cevap vermek kendinize saygısızlıktır arkadaşlar. Salın gitsin. Küfür ederek kendini tatmin etsin.
  • singlemalt S kullanıcısına yanıt
    Devam edemesin diye önce moderatörler geçici uzaklaştırıyor. Sonra adminler sınırsızı basıyor.
  • Bütün gereksiz tartışmaları bir kenara bırakıp birşey söylemek gerekirse , Böyle bir oyunun tr dil desteğinden mahrum kalmak bence çok üzücü.
    Adamlar 3-5-10-50 TL neyse bunlar komik rakamlar ve tutarlar 2 paket winstondan bahsediyoruz o derece komik sonuçta ortada verilmiş bir emek ve malesef tamamen ziyan olmuş durumda.
    Birdaha bu forumun AAA tarzında bir oyunun çevirisini görebileceğimi sanmıyorum.
    Çünkü büyük ihtimalle o çeviri ekibinde bulunan gençlerin yarısı 20 yaş altı ve bu üyelik muhabbetinden haberleri bile yok. Şimdi siz o gençleri bu yaşta böyle bir dava ile korkutup ellerini ayaklarını çektirirseniz, bidaha bu çocuklardan hiçbir fayda göremezsiniz ki kaldıki öyle olmuşturda.
    Empati yaparak izah etmek gerekirse ben şahsım olarak bu oyunu tarzanca İngilizcem ile yarı anlayıp yarı anlamayıp tam 3 kere evet yanlış duymadınız 3 kere bitirmiş biri olarak böyle keyif almışken, tr altyazı ile oynamak nasıl güzel olurdu hayal Bile edemiyorum .
    O şunu yapmış bu bunu yapmış bence boş muhabbet ortada tek bir gerçek var oda şu.
    Forum yaş ortalaması 13 olan saçmasapan ergen konu başlıkları,konu kirliliği yaratan gereksiz birkaç kişi ve bunların girişimleri yüzünden kendi bacağına sıkmış...
    Rdr2 yamasını bu forumun hiçbirzaman göreceğini düşünmüyorum hepimize geçmiş olsun.

    Not:Yamanın iptal edilmesine sevinip bir halta yaradığını iyi birşeyler başardığını düşünüp,”gelin diğer yamalarıda şikayet edelim” diye paylaşımlar yapan zavallı arkadaşlarada aracına ulaştıkları için tebrik ediyor,memlekete bu zihniyetin daha ne gibi bir faydası olur düşünmeden edemiyor ve son olarak aşağıda kına satan bir satıcının linkini bırakıyorum alıp istediğiniz yere bu kınayı sürebilirsiniz.

    https://www.hepsiburada.com/bilgicler-1-kalite-toz-paket-500-gr-kina-p-HBV000003SY1K?magaza=MARŞAH%20SANAL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 1 Eylül 2020; 20:57:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • elbet bir gün sızar diye oyunu hala yüklemiyorum, bu yama gelecek diye almıştım bir de =)
  • Aaaa ne oldu?😂😂😂Adamlar gideli aylar oldu nerede "GÖNÜLLÜ-BELEŞŞ"Mega projeler??Aylardır gündem rdr2 yaması😂😂.Paralı yamalara çığıranların aylardır tek projesi yok.Ama olsun vat ken ay du somtayms makine çevirilerimiz var♥size layık olan bu♥

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • purrfect kullanıcısına yanıt
    Daha çok beklerler şikayet edelim yamayı ücretsiz kullanırız sandılar ama şu anda 500tl de verseler yamaya sahip olamazlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olaylar, iptal yaşandığında yazlıktaydım klavye olmadığı için yazamadım.

    Şimdi nereden başlasam bilemiyorum yazacak o kadar şey var ki. Hani bu milleti dış mihraklar vs. diye kandırırlarya aslında bu milletin en büyük düşmanı yine kendisi olduğunu gösteren bir olay. Şunu kafanıza sokun adamlar istediği fiyattan yamayı satabilir kimse karışamaz fakat sizinde elinizde büyük bir koz var sizde yamayı almak zorunda değildiniz, kimse size zorla yama satmıyor. Ama tabi siz şey istiyorsunuz "benim çalışıp para kazandığım sürede, birileri otursun bedavaya emek, zaman harcayıp oyunu Türkçeye çevirsin" ne güzel dünya ya, çevirmenler sizin köleniz zaten.

    Neyse iptal çok iyi oldu bu oyunu Türkçe oynamak için can atıp ama 2 sigara parası vermek istemeyen kanser kitle bu oyunu asla anlayarak oynayamayacak. Şikayet filan ettikten sonra kafası sonradan gelmiştir tabi ama iş işten geçti, şimdi çomarlığınızın bedelini ödeme vakti, size Türkçe RDR 2 filan yok, her RDR 2'i gördüğünüzde bu yaptığınızı hatırlarsınız.




  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Sadece RDR 2 de değil, bundan sonra hiçbir oyuna Türkçe yama gelmez artık. Türkçe olayı bitti bence. Bu saatten sonra bütün oyunlar İngilizce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Eylül 2020; 20:36:14 >
  • Hala tartışıyolar
    Çok yakında resmi olarak eklenecek RDR2 yaması. Ortada şikayetten dolayı iptal etmek falan yok. Rockstar ile anlaşma var bekleyin ve görün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrMetto

    Hala tartışıyolar
    Çok yakında resmi olarak eklenecek RDR2 yaması. Ortada şikayetten dolayı iptal etmek falan yok. Rockstar ile anlaşma var bekleyin ve görün
    Bekleyin ve görün diyorsunuz da bari neye dayanarak söylüyorsunuz onu da anlatsaydınız. Bir çok kişi umut içinde çünkü. Bu tarz söylentiler de güzel oluyor ama insan en azından elle tutulur bir şeyler istiyor.
  • Yama bölümünün neredeyse tek aktif konusu ama olmaz her şey hak, hukuk, yasal olacak ülenciler ve konuları zorla üstüne geçiren adminler yüzünden biten bir bölüm daha...
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Başkasının oyununda yama satamazsın sen bunu öğren önce. Ticari hakları sende değil. Bir şey savunuyorsanız doğru savunun.
  • cenkakay08 C kullanıcısına yanıt
    Sen ne çözüm üretiyorsun peki? Yasal değil diye bu oyunlara yama yapılmasın mı? Yapılacaksa da kerizleme usulü mü yapılsın?
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    "kimse karışamaz" mı? Yani Take-Two Interactive de bu kimsenin içinde mi?

    Basbayağı karıştılar çünkü.

    Komik olmayın.

    Böyle iddialı laflar ederken 2 kere düşünün.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.