Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (942. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.940
Cevap
278
Favori
454.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son bir kaç gündür çeşitli psikopatlıklar peşindeyim. NPC'ler umduğum tepkileri vermediler.

    Örneğin adamı bağladım ateşe atmaya çalıştım yapma etme diye yalvarır sandım ama çıt çıkarmadı.

    Veya herifin birini yine bağladım gölün içine attım biraz bekleyip ölmeden çıkardım bunu neden yapıyorsun vesaire demesini bekledim ama yine çıt yok.

    Birini bağladım timsahlara atmaya götürdüm yine yalvarma yakarma yok üstüne de timsahlar adamı yemediler.

    Birini de bi nehirin üzerindeki tren yolundan içerisinde timsahlarla dolu bir bölüme atmaya çalışırken kendim içine düştüm timsahlar bana saldırdı ama canlı olarak kaçmayı başardım. Gerçek hayatta imkanı yok. Paramparça etmesi lazımdı.

    Şimdi de birini bağladım tren arıyorum.

    Ama treni ararken şuan bi korku filmine denk geldim. Issız bir yerde ev. İçerdekileri bıçaklamaya gitmek istedim çevrede adam yok. Arka kapılar açılmadı derken evin çevresini dolaşırken içerde dimdik duran bir kadın gördüm tırsmaya başladım. Biraz daha ön kısma ilerleyince mavi tulumlu şişko bir adamla konuştum içerdeki kadında dışsrı çıkıp beni içeri davet ettiler. Şimdi ikisini öldürebilirim. Ama öldürmezsem ne olacağını bilmek için öldürmemem gerekiyor. Bence beni yer bunlar. Paramı falan çok kesmeseler bari.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Ne Arap atıymış beer 3 4 gündür yakalayamadım gitti kolsuzluğum beni oyunlardan soğutmasın da ne yapsın...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Blackjack'te 3 kere 3 kart isteyerek kazan diye challange mı olur yahu bu kadar absürt bir talep/görev daha olabilir mi?

    Ayrıca ben bize bu otlarla iksir yapmayı öğreten arkadaşın 2. görevini "sonra yaparım" diye yarım bıraktım ama daha sonra görevi geri açmadı. Anladığım kadarıyla başarısız olarak işledi. Şimdi ben bu görevi nasıl tekrar açacağım ayıptır sorması?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lifeless. kullanıcısına yanıt
    Stranger görevleri yapmazsanız tamamen kaybolmaz bildiğim kadarıyla. Belirli bir süre geçtikten sonra yeniden yapılabilir. Oyuna sıfırdan başladım ben de. Kaçıncı bitirişim olacak bilmiyorum. Hala daha ilk kez keşfettiğim bir sürü şey çıkıyor karşıma 🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyundaki bazi yan gorevler kacirilabilir ozellikle oyunun hikayesiyle baglantili gorevler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevap için teşekkürler,

    Şu vatandaş hocam:


    İkinci görevde bir ot istedi. Bende ot yoktu. Çevreden toplamam gerektiğinin farkında değildim. Ben de görev alanından çıktım. Görev başarısız gibi bir şey dedi diye hatırlıyorum. Sonra yaparım diye düşünmüştüm ama görev bir daha açılmadığı gibi bu vatandaşı 3. bir tarif için de hiç görmedim. Tarif önemli değil de bitirme oranına eksi yazacak mı bu durum? Yani görevi hiç bitiremeyeceğim için mantıken o kısım bitirme oranında görünmeyecek mi?

    Başarabileceğimi zannetmiyorum ama bi yüzde yüz hayalim var. Hayatımda hiçbir açıı dünya oyununda yüzde 50'yi görmemişimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 19 Mart 2023; 15:45:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Lifeless. kullanıcısına yanıt
    Evet hatırlıyorum bu elemanı. İlk istediği bitki benim çantamda varmış tesadüfen vermiştim hic uğraşmadan. Görev alanından ayrılınca başarısız dediyse bilmiyorum bir daha çıkar mı karşınıza. Halbuki anlık olaylar var mesela. Bunları o an yapmazsanız yine karşınıza çıkıyor. Misal Haydutlar diyelim bir treni veya atlı arabayı soyuyor. Tam oradan geçerken durmadan hızla geçip giderseniz başarısız vs olma durumu yok. Baska bir zamanda yeniden bu event gerçekleşiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RDR 2'nin mücadele görevlerini yazan arkadaşların fantezi dünyaları rengarenk gerçekten. Bir trenin üzerinde hareket ederken 5 kuş vur nasıl bir challenge'dir?

    Veyahut 21'de 3 kağıt isteyerek kasayı yen, gibi? Allah akıl fikir versin. Balık görevleri de çok sıkıcı. Geçen oynayışımda bütün efsanevi hayvanları avlamıştım. Tekrar avlayasım pek yok. Yüzde 100 hedefime bırak ulaşmayı, Arthur'un hikayesi bitince devam eder miyim emin değilim. 2. oynayışımda da Arthue bitince sözde ara vermiş ama bir daha dönmemiştim.

    Hafiften sıkıldım sanki bitmesini istiyor gibiyim. Bu kadar acele etmesem, zaman yayarak oynasam bu sıkılma durumunu hissetmem ama bir şeye başladım mı çok uzun sürmesine pek katlanamıyorum. Bitsin de gidek artık mantığı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Hiç avcılık yapmadan 40 saattir oynuyorum ve hala Rhoades'tayım. Braithwaite malikenesini bile basmadım henüz. Daha sırada adını hatırladadığım nehir kenarında kalacağımız ev, daha sonra Saint Denis ve sonra da adada oynadığımız ufak bir Uncharted bölümü var. Ondan sonra Arthur'un dönüşü ve John bölümünün başlangıcı var. Oyna oyna bitmez bu oyun sıkıldım yahu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her yeni mesajda next-gen update geldi mi diye giriyorum yapmayın :/

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Online da ki karakterimiz dilsiz mi, yoksa oluştururken ben bi yanlış bişey seçtim acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçeriye doğru sıçmayı öğrendiğim an:



    Bu oyuna, oyundaki detay seviyesine bayılıyorum. Bu oyundaki NPC'lerden, animasyon seviyesinden sonra başka oyunlardan teknik anlamda tatmin olmak çok zor. Animasyon cenneti gibi. Tek kullanımlık işler için bile animasyon geliştirmiş manyak oğlu psikopatlar. Şahaser:


    21, domino, poker vb. çok zevkli yapılmış. Yapay zekalar gayet iyi. İnsan seviyesi beklemekse haksızlık olurdu.



    Göle attığım ama bağırmayan npc, timsahlara attığım, bağırmayan ve timsahlar tarafından ham yapılmayan npc, timsah dolu göle attığım ama yalvarmayan npc... Burada olmayanlar da var. Ateşe attığımda 1 saniye bağırıp ölen npc gibi gibi. Ben karıncaya zarar verecek adam değilim ama bu oyunda bunlar çok keyif veriyor. BENCE buradaki vahşet eksikliği yapAmadıkları için değil yapmadıkları içindir. O timsaha o adamı yedirirlerdi. Milyon tane animasyon yapan onu da yapar. Ama çeşitli sebeplerle tercih etmemişler belli ki. Şöyle ya da böyle ama sonuç olarak benim vahşet arzum tatmin olmadı puan kırıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >












  • O esnada şehriniçin de daha bile hoş anlar oldu, keşke onların da kesitlerini alsaymışım. Fırtına, rüzgar muazzam görünüyordu BANA GÖRE.

    Ama oyundaki sağanak yağış aklıma gta remasterlardaki rezalet yağmuru getirdi hafiften. Sağanak seviyedeki yağmur gözü yorabiliyor.

    Ayrıca bilgisayardan oynarken neredeyse hiç teknik hata görmemiştim. Ancak PS5'ten oynarken görüyorum şuan. İsimlendirmesini bilmiyorum ama gerçekçiliği baltalayan teknik hatalar anismasyon hatalarını görüyorum. RDR 2 ile öyle bir seviyeye çıkıldı ki en ufak hata gözüme batıyor. Bu adamlar bu seviyeyi artık kendileri bile aşamazlar. Net. Teknik detay ve seviyesi daha iyi bir oyun gelmez gelemez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar oyuna başlamadan önce bilmemiz gereken, öğrensek iyi olur dediğiniz şeyler var mıdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 25 Mart 2023; 23:10:46 >
  • Lifeless. kullanıcısına yanıt
    saint denisde 50 metre yanıma yıldırım düşmüştü bütün npcler ölmüştü 😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://www.youtube.com/shorts/7ks45OAsw3c?feature=share

    Sıkıldım, oyna oyna bitmiyor yahu. Skip yapabildiğim her şeyi skip yapıyorum, fast travel dibine kadar. Böyle oynayacağına oynama daha iyi derler adama.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Ps5 te türkçe yapılabiliyor mu oyun bilen var mı?

  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
    Başıma gelmişti.
    https://www.youtube.com/watch?v=gzYPU1xY3Jw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 27 Mart 2023; 5:5:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dublex06 kullanıcısına yanıt

    Bilgisayarda oynama imkanın varsa Türkçe altyazı yamaları var, birde öyle deneyin eminim keyif alırsınız.

  • 
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.