Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (943. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.940
Cevap
278
Favori
453.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 941942943944945
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aslında mantıklı olan o gibi ama playstation aldım kullanmaya çalışıyorum çocuklarımda kullansın istiyorum masaüstü yokda laptop var işimizi görür gibi ama ben playstation da gönlüm

  • Malum tüyler tiken tiken görevi:

    RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Yüzde yüz emin olmamakla beraber hayır hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lifeless. kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Dil desteği olmayınca çok keyif alınmıyor, mesele ne onu anlamıyor insan :)

  • Oyunu 4. kez bitirmek üzereyim Blavkwater'daki botta ne olduğunu hala anlamış değilim. Oyunda bot kelimesii 1 milyon kere falan kullanılıyor diye duyunca irite oluyorum artık.

    Hayatımda bu Dutch kadar gerzek ikinci bir karakter tanımadım. Bu yetmezmiş gibi oyunun ilerleyen safhalarında ölmediğini bildiği haldr John'ı ölüme terk edecek. Yani karakteri de sorunlu.

    Bu oyunda en üzüldüğüm karalter açık ara Hosea. Dutch gibi bi malın eline düşmüş bişeyler becermeye çalışıp durdu yazığım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanlış değilsem buraya da attığım bir video içerikte Arthur'un gemi soyduğumuz kumar bölümünde kırmızı gitiysi giymesi düşük, mavi giyisi giymesi yğksek onur demekmiş. Bana kırmızı giysi verdi. Geçen oynayışımda mavi vernişti ve bu kez harbiden de içine verdim.

    Lafı şuraya getireceğim. Şuanda Saint Dennis'deki son büyğk banka soygunu görevindeyim. Hosea üzerinde mavi ve Karaktersiz Dutch üzerinde kırmızı giysi görünce aklıma bu bilgi geldi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun üzücü bir oyun lan. Karakterlerşn birer birer azalmasını, neşenin yerini hüzne bırakmasını çok güzel işlemişler ben şuanda atlaya atlaya hızlı hızlı oynadığım halde çok net hissediyorum. Hepsi de Dutch denen gerzeğin başının altından çıkıyor üstelik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

    Micah'tan daha haysiyetsiz bir karakter daha yazılamaz diye düşünürken aynı oyun içinde Dutch'a maruz kalma sorunsalı.

    Şeref, haysiyet, kişilik, onur gibi konularda;

    Micah > Dutch

    O derece

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

    Karaktersiz haysiyetsiz onursuz kişiliksiz Dutch para para para diye yedi bitirdi kendini, her şeyi biriktirmiş. Guarma'da Arthur'a "elimdeki tüm altınlar denize gömüldü bir tek bu kaldı" demişti meğerse yalanmış. Külçe külçe altın çıktı sandıktan. Allah'ın pisliği.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Beklentiyi arşa çıkardığım için mi nedir hiç sarmadı ya :) Oyunu 3 gün önce aldım 2 saat ancak oynadım, almadan önce aman allahım böyle bir oyun yok, herkes inanılmaz övüyor bende böyle konumlandırdım kafamda. Şimdi bakıyorumda Türkiyede ingilizce bilmeyen bir kaç kişiden biri benim sanırım hem konuyu anlayamıyorum hemde hareketler çok ağır geldi ve sarmadı. Bir kaç saat daha deneyeceğim belki tutar.

  • Lifeless. kullanıcısına yanıt
    Sandıktakiler Blackwater’daki paradan kalanlar hocam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzun1911 kullanıcısına yanıt
    Blackwater'daki para degil, camp icin bagis falan toplaniyordu ya hani paralar o paralar. Blackwater'daki para oyle 20-30 bin falan gibi kucuk rakamlar degil

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim bahsettiğim şey sandıktaki külçeler. O külçeler Saint Dennis soygununda elde ettiğimiz, haysiyetsiz Dutch'ın "bir tanesi hariç hepsi denize gömüldü" dediği külçeler. Yani karaktersizlik abidesi yine yalan atmış. Ki bir sahnede John Abigail'in kendisine "Dutch'ın mağarada bi sandığı var paraları orada saklıyor" dediğini aktarıyordu.

    Zaten oyunda kırmızı renk düşük onuru, mavi renk yüksek onuru temsil ediyor. Hosea mavi giyinirken onursuz Dutch paso kırmızı, nadiren siyah giyiyordu. Ki siyah giyinse bile cebinde kırmızı bir mendil bulunduruyordu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Her şey herkese hitap etmeyebilir elbette. Oyunu sevmeyenlerin büyük çoğunluğu oyunun geneline hakim ağır yapısından hoşlanmadıklarını hep söylüyorlar zaten. Özellikle ilk 2 saatlik karlı, dağlı giriş bölümünde takılıp bırakanlar çok oluyor. Her ne kadar prolouge'tan sonra oyun ferahlasa da bana siz yine de sevmezsiniz gibi geldi.

    Ben oyuna hayranım. Benim sıkıntım sabırsızlığım. Bir şeye başladım mı belli bir süreyi geçmeden bitmesini istiyorum. Bir oyunu 3 ay - 1 yıl boyunca oynayamam şahsen. Daralıyorum. Skip ede ede de olsa Ana hikayeyi bitirdim. Ama Arthur kısmındaki yan görevleri de atladım. Yani yüzde yüz hedefim suya düştü. Hepsini daha önce 3 4 defa yapıp bitirdiğimden tekrar yapmayı hiç istemedim. John bölümünün yam görevlerini daha önce hiç yapmamıştım. Şimdi de o yan görevleri yapacam. Sıkılmam çünkü daha önce hiç yapmadım.

    Merak etmeyin ben de İngilizce bilmiyorum. Daha önce Türkçe Altyazılı olarak PC'den de bitirdiğim için nerede ne söylendiği aklımda tabi. E 20 yıldır İngilizce içerik tüketmenin verdiği bir aşinalık da yok değil; doğal olarak biraz da biliyorum elbette. Hem biraz anlayabiliyor olmam hem de daha önce Türkçe bitirmiş olmam sayesinde anlayabiliyorum. Daha önce Türkçe oynamış olmasaydım anlamazdım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

    Hocam oyunun biraz da tercihen ağır bir ilerleyişi var. Öncelikle bu devasa bir oyun ve bu oyun hakkında fikir edinmek için 2 saat müthiş az bir süre, büyük ihtimalle siz daha açılış kısmını oynuyorsunuz ve oyunun dinamiklerinin tamamını görmediniz henüz. Bahsettiğiniz karakterin hareketlerindeki ağırlık bir kaç saatte alışacağınız bir şey, yeni bir Rockstar oyununa başlayınca bunu yadırgamak normal:).

    Sadece İngilizce hiç bir şey anlamıyorsanız bence en büyük eksi bu olmuş çünkü oyun baya hikaye ağırlıklı. Tabi ki açık dünyayı keşfetmek ve karakterimizin yaşamını bir nevi simüle etmek çok keyifli, bu açılardan belki de rakipsiz ama hikayeyi hiç anlamadan sizi oyunda tutmaya ne kadar yeter bilmiyorum.

  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    RDR2 gercekci bir oyun ve yapimcilar en gercekci sekilde oyunu tasarlamislar ve haliyle anismasyonlar falan yavas olabilir. Hikaye ve karakter gelisimi olmayan her seyin oldu da bitdiye geldigi 2/10 oyunlar piyasada cok fazla var onlari oynayabilirsiniz. Ustelik hic ingilizce bilmiyorsaniz evet bu oyunu oynamak size sıkıcı gelebilir cunku baska oyunlarda zor bulunur bir hikayeye (ve karakterlere) sahip.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler. Henüz karlı bölümlerdeyim evet, konuşmalar bol, sahneler bir şeye gebe ama dil bilmediğim için konuya hakim olamadım, en büyük sorun dil şu anda. Coğu oyun sıkıcı başlayıp sonradan açılıyor biliyorum. Türkiyede bu kadar sevilen oyuna zahmet edip altyazı getirmemiş olmaları çok ayıp bence. Acaba en azından youtubeden türkçe oynanış videosu izlesem konuya hakim olsam nasıl fikir sizce, yoksa bolca spoiler yemiş mi olurum

  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Dil bilmiyorsunuz. Oyun tam bir hikaye oyunu ve anlamadan zevk almanızın imkanı yok. Youtube'dan hikayeyi öğrenseniz bile sadece hikayeyi biliyor olacak ve tüm konuşmaları -daha önce altyazılı olarak oynayıp bitirmediğiniz için- ayrı ayrı anlamayacaksınız. İlerde bilgisayar alma ihtimaliniz varsa burada oynamayıp orada altyazı destekli oynamayı düşünebilirsiniz. Ama bunun dışında çıkmazdasınız, ne önereceğimi bilemedim. Ama oyunların hemen hemen tamamı İngilizce zaten. İngilizce hiç bilmeden oyun oynamanız veya oynasanız bile zevk almanız zor açıkçası.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

    dil bilmemeniz kötü olmuş, çünkü ilk sahneden itibaren o hikayeyi duymaya başlayınca sarıyor zaten oyun, siz şu anda resimli ingilizce bir kitaba bakıyor gibi oynuyorsunuz oyunu RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] 

  • Yanıt verenlere teşekkürler. Evet arkadaşlar bir hevesle aldım 1-2 saat takıldım bir daha açmadım oyunu :) Dil bilmeden oyun almak enayilikmiş bunu öğrenmiş oldum.


    Tek kozum kaldı Youtube'den oynanış videoları izleyerek konuya hakim olmak. Bunu denerim belki ama oyunun çekici tarafı kalmadı şu an benim için.

  • 
Sayfa: önceki 941942943944945
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.