Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.540
Cevap
91
Favori
1.244.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23142315231623172318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evlat katalanları tek başına yendi

  • e bu gol makinesi çıktı

  • fermin lopezi çok beğendim bu arada

  • bellinghım mahçup edecek herhalde beni korktuğum başıma geliyor. 

  • Bellingham tek başına maçı aldı sayılır. Ama Modricle Camavinganin oyuna girisi de cok etkili oldu. Oyunu cok degistirdiler. Ama Bellinghamin ilk golu her seyi degistirdi. Mukemmel bir gol attı. 13 mac 13 gol beklentilerin cok otesinde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bellingham kariyer rekoru 14 gol ve daha ekim ayı bitmeden bu sezon 13 gole ulaştı işte doğru takıma gidip doğru hoca ile çalışmanın ne kadar önemli olduğunu görüyoruz Dortmund zamanı daha geride üretmesi beklenen bir rolde oynatılıyordu Real'de Ancelotti onu biraz daha önce bitirici rolde oynatıyor ve şu an dünyanın en formda oyuncusu. Mbappe bu yüzden ısrarla şu PSG'den kurtulmalı diyorduk daha erken Real'e gelip Ancelotti ile çalışsa çok acayip bir makineye dönebilirdi

  • genelde ingiliz oyuncular hep overrated olur ama.. şimdiye kadar bu tanıma uymayan tek bellingham'ı görüyorum. yürüyedur karaçocuk.

  • Camavinga da yabana atılmasın harika aldı maçı.

  • vallecano çok iyi savunma yapıyor. Ardanın oyuna gireceğini sanmıyorum. 2-3 sıfır önde olsaydık ama gol atamıyoruz. Joselu berbatsın

  • devre arası birazcık daha iyi bir forvet çekmek lazım. Ahım şahım olmasına gerek yok. Çok para harcamadan. Forvetsizlik yüzünden vini de eriyor

  • Joselu'yu keşfetmek için çok uğraştılar mı acaba. onun yerine Betonsan'dan bi elektrik direği alsalar daha iyiymiş. o kadar ortayı elektrik direğine açsan biri çarpıp girer zaten.

    Vinicius'a açılan ortalara yükselip kafa golü atmaya çalışma göreve vermişler, komedi. Arda sakatlanarak iyi yaptı belki de, bu teknik yönetim Arda'yı kalede oynatırdı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    yayda bellingahımın tam ayağına gelen topa rvp gibi uçup topa neredeyse taca doğru vurdu. Kendisini geçtim takımın oynayışını da bozuyor. Benzema Live finalinde valverdenink estiği ortaya bakıyor top çok sert bu bana değil deyip üstünden atlıyor. Bir de joseluya bak. Benzema Ve Joseluyu izleyenler için ne büyük ibretler vardır

  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    camianın evladı kontenjanıyla oynuyor,yoksa geçen senenin küme düşmüş bir takımın forveti bu takımda nasıl oynar?alvaro rodriguez falan oynasa daha iyi,en azından genç oynuyor diye kendimizi tatmin ederiz.

  • Ardayı almıyor aldığı tipe bak hadi abi ya sakızınızı sizin bunak hocalar

  • Ancoletti türk düşmanı değil, arda neden oyuna giremedi sorusunu kendi içinde çözmesi gerek.Demek ki bu seviyede oynayacak fizik yapısında görmedi hoca.

  • courtois
    frimpong militao rudiger davies
    tchouameni camavinga
    valverde bellingham vinicius
    osimhen

    kepa
    carvajal nacho alaba garcia
    kroos ceballos
    brahim arda rodrygo
    endrick

    osimhen: 120 m euro
    davies: 40 m euro
    frimpong: 50 m euro
    endrick: 48 m euro

    hazirsaniz basliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

    devre arası mı hocam?

  • yok hocam ne gezer. burda devre arasi transfer olmaz. seneye olabilir. gonul ister devre arasi bir transfer yapilsin, bayern kotu, city eski gucunde degil, otekiler zaten kotu. iyi bir forvet transferi cl'nin bir kulpundan tutturur ama aşkın diğer adı perez baskanimin devre arasi adam almam prensibi var nedense


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vinicius atletizm olarak baska seviyede oldugu icin hala belli bir kazmaligi olsa da dunyanin en tehlikeli hucum oyuncularindan birisi. ben bir sag bek olsam oynamak isteyecegim en son oyuncu vinicius olurdu. macta deparlari durmak bilmiyor, yorulmuyor da. kazmaligini cozebilse mbappeden iyi olur.

    rodrygoya gelince, gol atamiyor diye elestirilerin buyuk haksizlik oldugunu dusunuyorum. sezon basindan beri santrfor oynuyor ki bu mevkisi degil. kanat veya 10 numara bu adam. baglanti kurmada top tasimada dunyanin en iyi atak oyuncularindan birisi. yeri gelir form durumuna gore falan yedek olabilir orasi ayri ama cop falan asla degil, kesinlikle kadroda olmaliydi ki sozlesmesi yenilendi. onun gibi vinicius, camavinga, valverde, militao da yeniledi. bellinghamla tchouameni zaten 5-6 yil daha burda.

    seneye iki tane bek alirsak artik bir santrfor almamak bu takima ihanet olur. mukemmel bir ortasaha, mukemmel kanatlar, iyi bir defans, sakatliktan iyi donerse mukemmel bir kalecin olacak. iyi bir santrforla galacticos gunlerimize doneriz, kazanmak ayri bir sey, real madrid underdog olarak baslamamali.

    mbappe olmazsa, haaland cok maliyetliyse illa bunlardan biri olacak diye bir sey yok. haaland dunyanin en iyi golcusu olabilir ama ozelligi iyi bi golcu olmak, baglantisi kesilince ozelligi kalmiyor. atiyorum haalanda 180 istiyorlar da vlahovice 80 istiyorlarsa, git vlahovic al. osimhene 100-120 istiyorlarsa osimhen al. bellingham, vinicius, rodrygo, arda, endrick, bir sezon daha kalirsa kroos gibi adamlar zaten alacagin forvet çöp olmadıkça ona 30-35 gol attirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

    Kanatlar korkuttu. Xavi'yi %20 topla oynatıp 4 şutta 3 gol yiyecek maçlar yaşatacak izlenimi veriyor bekler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23142315231623172318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.