Şimdi Ara

..::Quicknet İSTANBUL Kullanıcıları::.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
6.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3blok 61 dairelik sitemize kendi istekleriyle altyapı kurduklarına göre size de sorun çıkartmazlar diye düşünüyorum ama sitenizin çok yakınında hazır altyapı olması lazım diye düşünüyorum.

    Not: Altyapı bitti ancak bağlantı henüz verilmedi.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Onur__


    Arkadaslar, ben de mustakil ama bitisik konumlandirilmis ve toplamda 64 evi olan bir sitede oturuyorum.

    Sizce basvuru yapip, olumlu sonuca ulasmamiz mumkun mudur?


    Istanbul/Basinkoy'de oturuyorum buarada. Florya diye de gecebilir yani. E-5'in yanindayim ve e-5'in yanindan da F/O kablo gecmisti gecen sene falan.


    Normalde bir binaya sistemi kurup butun evlere dagittiklari icin sanki bizim isimiz yalan olur gibime geliyor ama, size de sorayim dedim..






  • Hizmetin Maltepeye gelmiş olması iyi bişi. En son quicknete baktiğımda ümraniyede vardı. Galiba kartal pendikte de başlıyacak orada oturan bir arkadaşım kazı olduğunu söyledi. Merak ettiğim ben cevizlide oturuyorum maltepeye minibüsle 7-8dk mesafede ve sitede oturuyorum. Ancak burada bir kazı veya çalışma yok. Sitede büyük bir çoğunluk TTnet abonesi sanırım uygun fiyatları görünce buna geçmek isteyen 60dan fazla kullanıcı olur. Merak ettiğim 60 veya daha fazla talep olursa arada ki mesafeye rağmen burayada kısa zamanda gelir mi?
  • 20 mbit sınırsız kullanıyorum. Acıbadem Alsancak sitesi. Arkadaslar hem bu bağlantıya hemde playstation 3e sahibi bir arkadas bana pm ile ulaşabilir mı!? Bir derdim var danışmak istiyorum. Teşekkürler
  • Bana yazabilirsin sorunu bende 10 mbit sinirsiz quik.net ve ps3 kullanicisiyim elimden geldigince cevaplamaya calisirim...


    quote:

    Orijinalden alıntı: Duna

    20 mbit sınırsız kullanıyorum. Acıbadem Alsancak sitesi. Arkadaslar hem bu bağlantıya hemde playstation 3e sahibi bir arkadas bana pm ile ulaşabilir mı!? Bir derdim var danışmak istiyorum. Teşekkürler
  • Benimde 2-3 hafta için QuickNet internetim olacak.. Sizlere sorum 10mbit,20mbit ve 100mbit arasındaki farklar..

    10mbit akrabamda denedim saniyede 700-800 kb'nin altına düşmüyor.. 20mbit alırsam bu mantıkta 1.5 mb'nin altına inmez mi ? 100mbit alırsam 7-8 mb'ın altına inmez mi ?

    Serverlar genelde ne kadar çıkış verebiliyor, ona göre fiyat/performans tercihimi yapmak istiyorum..
  • Bu hizmet sadece site ve apartmanlaramı geliyo ya ümraniye alemdağ cad. çarşı da oturuyorum ve tek bizim ev ve dedemlerin evi var benim hiç 10 mb netim olmıycakmı şimdi :(
  • Beylikduzunde 20 Mbps kullaniyorum hizim imzada var aynen bir arkadasin yaptigi gibi arsiv yapmiyorum disk yetmiyor direk siliyorum. Bu aralar rapid gunluk 5 gb kota uygulamasi yapiyor ona takildik eskiden premiumda boyle birsey yoktu birde hizim 20 mbps olmasina ragmen daha fazla gorunuyor acaba bir yanlislikmi var anlamadim.

    edit: imzamda hiz var yazmistim yonetimin gazabina ugradim yine ne varsa imzada speedtest hizini koymanin anlamadim gitti silmisler yine.

     ..::Quicknet İSTANBUL Kullanıcıları::..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 23 Aralık 2009; 22:42:41 >
  • Bakın arkadaşlar bu sorular çok soruluyor artık cevaplamaktan sıkıldı insanlar....Şimdi sen apartmanda oturuyorsun bir düşün.....Apartman 5 katli her katta 2 daire var toplamda 10 daire....Herkes abone olsa ne olur o apartmanda....NE kazanacak Superonline bu isten....Apartmanın önüne kadar fiber kablo çekecek....Apartmanin altina hub-switch neyse koyacak....Ordan her daireye cat 5e yada 6 kablo çekecek...Bunlarin bir maliyetini düşünün....Kaç senede geri alacak bu adamlar bu yatirimin dönüşünü...En az 10 senede...Mantiklimi sizce bu iş...Karamehmet aptalmi devlete bu kadar borcu varken millete amme hizmeti yapacak....
  • Marenello aslında doğru söylüyorsun ama dün bizimki gibi bir başı mahmur 19 daireli binaya broşür bırakmışlar. Yakın çevresinde hizmet olan arkadaşlar yönetim aracılığı ile başvuruda bulunsun. Belli olmaz.
  • Merhaba, ben de yalaşık 1 yıldır 10 Mbit Sınırsız kullanıyorum.(Atakent/Halkalı)

    benim ilginç bir sorunum var, 2 yıllık sözleşmem var ve aylık 49 TL olması gereken(2 yıl boyunca) faturalar son birkaç aydır hep 65 civarında geliyor?

    Arıyorum süperonline'ı ve itiraz ediyorum, haklısınız yanlışlık olmuş diyorlar ama hala düzeltemediler, en az 10 kere aramışımdır.

    Böyle bir tecrubesi olan var mı? Napmak lazım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trycatch

    Merhaba, ben de yalaşık 1 yıldır 10 Mbit Sınırsız kullanıyorum.(Atakent/Halkalı)

    benim ilginç bir sorunum var, 2 yıllık sözleşmem var ve aylık 49 TL olması gereken(2 yıl boyunca) faturalar son birkaç aydır hep 65 civarında geliyor?

    Arıyorum süperonline'ı ve itiraz ediyorum, haklısınız yanlışlık olmuş diyorlar ama hala düzeltemediler, en az 10 kere aramışımdır.

    Böyle bir tecrubesi olan var mı? Napmak lazım?


    Ben de bu sorun var(dı). Geçti diyemiyorum...5 aydır faturaları düzeltemediler. En son bu ay, ödemediğim önceki iki ayın faturası kısmi iptal ile 49'a düşürüldü. Aralık faturası ise 29 tl gibi bir fiyat geldi. Güya önümüzdeki ayda yine düşük bir fatura gönderip önceden ödediğim 2 adet 63.8 tl .lik fatura ile hesaplaşabilecekmişiz.

    En son cuma günü yine problem çıktı. İnternet üzerinden ödediğim 3 faturadan biri ödenmemiş faturalarda gözüküyordu. Ancak fatura ödeme sayfasında ise ödenecek fatura yoktu. Bankamda kredi kartımı kontrol ettiğimde bedelin çekildiği gözüküyordu. S.online MH ile ilişkim bir süre daha devam edecek gibi gözüküyor.

    Sözün kısası biraz sabret düzeltiyorlar ama bayağı bir uğraşıyor zavallılar. Bende onları her seferinde tebrik ediyorum: Siz nasıl teknoloji şirketisiniz, ne fatura kesip düzeltebiliyorsunuz, ne internet sayfanızda online işlem merkezinizi çalıştırabiliyorsunuz" diyerek...


    Üstüne üstlük bir de download hızım 500-600 arasında gezinmeye başladı. Bu en sinir bozucu olanı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: spyofthegod

    Beylikduzunde 20 Mbps kullaniyorum hizim imzada var aynen bir arkadasin yaptigi gibi arsiv yapmiyorum disk yetmiyor direk siliyorum. Bu aralar rapid gunluk 5 gb kota uygulamasi yapiyor ona takildik eskiden premiumda boyle birsey yoktu birde hizim 20 mbps olmasina ragmen daha fazla gorunuyor acaba bir yanlislikmi var anlamadim.

    edit: imzamda hiz var yazmistim yonetimin gazabina ugradim yine ne varsa imzada speedtest hizini koymanin anlamadim gitti silmisler yine.

     ..::Quicknet İSTANBUL Kullanıcıları::..



    O ping ne arkadaşım kafamı buluyorsun çıldırıcam bak cod 4 serverlarında 50 civarı pinglerde geziyoruum frame atlaya atlaya adam vurmaya calisiyorum sonra tab'a basıyorum genel 40-50 ping ama 1 -2 kişide 13 ping görüyorum ne kullanıyorsun diyorum superonline quicnet diyorlar deli oulyor deli

    evlere gelmedimi daha hala siteleremi veriyorlar off




  • istanbul beylikdüzünde oturuyorum.10mbit sınırsız kullanıyorum.en son test aşada niye böle yüksek çıkıyo anlamadım.tabiki en büyük problem harddisklerde yer yok 170 pcnin var 500 harici aldım ondada 6gb kaldı.

     ..::Quicknet İSTANBUL Kullanıcıları::..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfun -- 2 Ocak 2010; 3:06:25 >
  • Kar yağdığında fiber gidiyor....Sizdede varmi bu sorun arkadaşlar....Fiber optik kablolar donuyor herhalde...Musteri hizmetlerini aradim...Sizin sitenizde ariza var arkadaşlar uğraşıyor diyo....Ne arizasi kardesim kablolar dondu desene açık açık.....
  • Sizin sitenizde arıza vardır.. Ya da şu kablosuz hub'mı ne bişi vardı hani sis olunca fln kesilebiliomuş ya forumda vardı konusu belki sizde ondan vardır
  • kabloyla alakası yok o konunun şöleki dün bendede problem oldu sebebide aşırı bir fırtına ve kar vardı elektrik kesilmesede voltaj düşüyodu modemde elektrikle çalıştığı için 5 dklık kopmalar oluyor eğer sürekli gidip geliyorsa elektrik internet hiç gelmez bunun superonlinela ilgisi yokki dün istanbulun hepsinde bu şekilde elektrik problemi yaşandı başka şehirlerdede yaşanmıştır sebebi budur büyük ihtimal :D
  • Geçen hafta ilk kar yağdığında 2 gün boyunca yani toplam 48 saat internet kesikti...Ama elektrik hiç kesilmedi...Dolayisiyla elektrikle ilgili bir problem degil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tfun

    istanbul beylikdüzünde oturuyorum.10mbit sınırsız kullanıyorum.en son test aşada niye böle yüksek çıkıyo anlamadım.tabiki en büyük problem harddisklerde yer yok 170 pcnin var 500 harici aldım ondada 6gb kaldı.

     ..::Quicknet İSTANBUL Kullanıcıları::..




    Speedtest yanlış ölçüyor çoğu zaman, Ubuntu'nun ISO dosyasını çekin Linux FTP alanından FLASHGET veya IDM ile, o zaman net hızı görürsünüz.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.