Şimdi Ara

..::Quicknet İSTANBUL Kullanıcıları::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
6.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar Quicknet İstanbul Kullanıcılıarı olarak burada toplanıp bilgi paylaşımına devam edelim..

    Mustafa Uslu

    İstanbul Bahçeşehir

    Ispartakule evleri Quicknet 10 MBPS LİMİTSİZ KULLANICISI.



  • Ben direk kullanıcı sayılmam cünkü normalde bölgemde hizmet baslamadı ama cebit'e gittim cumartesi ve döndügümde annemin arkadasında kaldık. Beylikdüzünde bir sitede oturuyor ve quiknet hizmeti bulunmakta. Ellerindeki modemde kenarlar mavi renkliydi ve arkasına baktım bayagı bir cıkıs var :o Nese hız denemeleri yaptım ve rapidden 1dvdlik bir oyun cekerken jdownloaderda 1,2 nin altında fazla görmedim üstüne üstülk devamlı cıkıslar yasandı hızda. 10mbit kullanıcısı ve cidden uzun süre kullanmama ragmen ne kopma yasandı ne deherhangi baska bir sorun [hızın cok düsmesi falan gibi] Acıkcası gördükten sonra daha cok sevk geldi icime bakalım insallah burada da baslarlar hizmete de bende tam kullanıcısı olurum...
  • Valla dostum oturduğun bölge eğer siteyse eğer quicknet'e başvurabilirsiniz.Örneğin dayım benim Maltepe yaşamkentte oturuyor orası tam site değil aslında bana göre geçen gittiğimde onlarda bağlatmışlar.Bu olayın biraz daha yaygınlaşması lazım.

    Ama bide şu yöndn bakmak lazım şu anda gayet kaliteli ve makul hızlarda internet keyfi verirken TTNET gibi dağılırsa acaba hizmetlerinde birazda olsa azalma olabilirmi diye düşünmemek içten değil.

    Umuyorum herkes aynı keyfi yakın zamanda çıkartır gerçekten seninde dediğin gibi dostum ben sürekli kullanan biri olarak aşırı memnunum bir kere bağlantı kopmadı.
  • İstanbul Çekmeköy
    xxxx sitesi Quicknet 10 MBPS LİMİTSİZ KULLANICISI.
  • Şu anda çok yavaş sinir etti bizim sitede baya var kullanan benimki 10 mbit keşke 100 mbit olsa ama oda çok para....Valla hdd'de yer kalmadı....quik.net yüzünden hdd alacağım..
  • Hocam hangi site olduğunu yazsaydın merak ettim :)
    Olmadı p.m den yaz.

    Bu arada dediğin gibi bende'de hdd sıkıntısı söz konusu torrent'den film çekmekten artık makina perişan oldu :) ama olsun değer güzel bir arşiv yapıyorum bende en kısa zamanda 1 2 tane disk almaya çalışıcam :)
  • datadot o dayının sitesi varya onun yanında e5 var ve karsısında o e5in okul var :D okulun yukarki tarafında doguskent ve sanatcılar sitesi var :D iste bende orası icin ugrastım okul öncesi ama araya okul girince takip edemedim son durumu. Dün kullanınca insan bi heyecan yapıyor :D yarın okul olmasa inerim hemen yöneticiyle baslarım sohbete sonra irfan beyle görüsürüm [bölgenin altyapısıyla ilgili olan firmadaki görevli kisi] sonrasında belki yarın dösemeye baslanacagının haberini alırım :P
  • Valla batuhan eğer senin bahsettiğin tarifini anlattığın senin evin olan yer geçenlerde açılan bir konuda vardı google earth ile çizilmiş eğer o senin bahsettiğin yer o ise biliyorum o bölgeyi..

    Ve tahminimce olabilme ihtimali var.Eğer quicknet'in belirlemiş olduğu daire sayısına uyuyorsa sizin binanız muhtemeldir olması.Lütfen gelişmelerden bizi bu konu altından bilgilendir bende merak etmeye başladım.Bakarsın ilk olur başaran sen olursun site haricinde quicknet alabilmeyi
  • :D acıkcası o konu zaten benimdi ^^ yasamkenti göstermistim orda da ki bize getirilen yer centrum ve kazı tamam durumunda centrum tarafından. Son kalan iste bina kurul karar defterine gecmesi ve adamlarla tam olarak imzanın atılması sonrasında kazı baslıycak. Aslında burası site ama ne site yönetimi var ne de etraf duvarla cevrili. Adalara bölünmüs halde yüzüyoruz :D Bir apartman 40 kisiye sahip ki orda yaptıgım hesapla ortalama bu bölgede sanatcılar+doguskent 2000 daire yapıyor. Bakalım umarım yakında hallolurda gecerim bende ^^
  • Ben de istanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum. Yaklaşık 2 aydır Quicknet var bende de. 100mbps kullanıyorum. Gayet memnunum. Artık arşiv falan da yapmıyorum. Blueray filmleri indiriyorum izliyorum, ve siliyorum :)

    Selam ve Saygılarımla
  • Ben de hamzaberk gibi, Beylikdüzü'ndeyim 2 aydır kullanıyorum, durumlar kötü, yanlış anlamayın hızdan dolayı değil HDD yetmiyor uleeeen

     ..::Quicknet İSTANBUL Kullanıcıları::..
  • Süpermiş izle sil olayı...


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hamzaberk


    Ben de istanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum. Yaklaşık 2 aydır Quicknet var bende de. 100mbps kullanıyorum. Gayet memnunum. Artık arşiv falan da yapmıyorum. Blueray filmleri indiriyorum izliyorum, ve siliyorum :)

    Selam ve Saygılarımla
  • Valla arşiv paylaşımı yapsak süper olur aslında ?

    Bahçeşehir çevresinde yokmu kimse arkadaşlar ?
  • Ya arkadaşlar birşey soracam. Benim oturduğum bölgede de quicknet olsun superonline ın fiberoptik neti olsun kapsamında. Benim sormak istediğim birşey var bu 10mbps limitsiz tarifesi kalıcı olarakmı 49 tl yoksa sadece 12 aylığınamı olacak birşey yani 12 ay sonra falan adamlar 100 tl gibi fatura yollamasınlar bana. Geçmeyi düşünüyorum da bu korkudan karar vermedim.
  • Arkadaşlar dikkat, ben 5 mbit sınırsız olarak başladım sonra herkesinki 10mbit oldu bana daha hala 5mbit geliyordu(fatura dahil) hem de 49 tl ya, ben de fark ettim ve telefon ettim şimdi 2 güne düzeltecez diyorlar. Bakalım ne zaman 10mbit olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panturk

    Ya arkadaşlar birşey soracam. Benim oturduğum bölgede de quicknet olsun superonline ın fiberoptik neti olsun kapsamında. Benim sormak istediğim birşey var bu 10mbps limitsiz tarifesi kalıcı olarakmı 49 tl yoksa sadece 12 aylığınamı olacak birşey yani 12 ay sonra falan adamlar 100 tl gibi fatura yollamasınlar bana. Geçmeyi düşünüyorum da bu korkudan karar vermedim.


    Valla dostum sanmıyorum rakamın yükseltileceğini.Eğer yükseltilse bile makul rakamlar ile yükseltilir.Sonuçta adamlar ciddi paralar harcayıp oturduğun bölgeye altyapı kuruyor bu yüzden insanlar anlaşmalarını iptal edebilir düşüncesi ile çok yükseltemezler benimki sadece bi düşünce bilemem tabiki ama mantıklı düşündüğün zaman zor bir durum. Bence hiç düşünme bir an önce geç geçmediğin günler için yanabilirsin :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ehed

    Arkadaşlar dikkat, ben 5 mbit sınırsız olarak başladım sonra herkesinki 10mbit oldu bana daha hala 5mbit geliyordu(fatura dahil) hem de 49 tl ya, ben de fark ettim ve telefon ettim şimdi 2 güne düzeltecez diyorlar. Bakalım ne zaman 10mbit olacak.


    Quicknet'de en düşük 10 MBPS yokmu yoksa benmi yanlış biliyorum ? Yanlış anlama beni gerçekten 5 MBPS olduğunu bilmiyorum sen söylediğin için kafama takıldı daha öncelerde vardıda daha sonrada 10 MBPS'emi çıkarıldı ?
  • evet daha önceden olan bir hız 5mbit ama daha cıkaramamıslar 10mbit e :( iste o nedenle cıkarılıyor zaten min 10mbit hız olsun diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DATADOT


    quote:

    Orijinalden alıntı: ehed

    Arkadaşlar dikkat, ben 5 mbit sınırsız olarak başladım sonra herkesinki 10mbit oldu bana daha hala 5mbit geliyordu(fatura dahil) hem de 49 tl ya, ben de fark ettim ve telefon ettim şimdi 2 güne düzeltecez diyorlar. Bakalım ne zaman 10mbit olacak.


    Quicknet'de en düşük 10 MBPS yokmu yoksa benmi yanlış biliyorum ? Yanlış anlama beni gerçekten 5 MBPS olduğunu bilmiyorum sen söylediğin için kafama takıldı daha öncelerde vardıda daha sonrada 10 MBPS'emi çıkarıldı ?

    Şu an endüşük hız 10mbps.
  • Valla 10 bile az aslında keşke 10 mbps parasına 20 mbps verseler harika olurdu :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.