Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (792. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.986
Cevap
284
Favori
1.817.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. 1.3 Skypack kullanıcıları kalkışlarda ani fırlama oluyor mu ?

    Bi test videosunda bundan bahsetmiş de.

  • faithme kullanıcısına yanıt

    2021 1.3 Skypack. Öyle bir durum yok.

  • Merhaba, 2014 makyajsız 1.2 benzinli manuel qashqai bakıyorum. 1.2 lerde yağ yakma ya da eksiltme problemi var mı? YouTube a qashqai kronik sorun yazdım motorla ilgili video çıktı. 1.2 nin dezavantajı nedir?
  • Arkadaslar orjinal multimedia ekrana youtube netfilx izlemek icin uygulama yukluyorlar, bunu yaptiran var mi aramizda
  • Merhabalar. Nissan Qashqai Skypack 4x4 ile ilgileniyorum. Aracın malzeme kalitesi iyi. Test sürüşlerinde genelde beğenilmiş araç. Özellikle şanzıman ve yol tutuş açısından. Ben de test sürüşünde beğendim. Bu segmentte 4x4 seçenek sunan fazla araç yok. Forumdaki kullanıcıların görüşleri nasıl?
  • cLk kullanıcısına yanıt

    2014 Yılında 1,2 Manuel Skypack almıştık, 8 yıl kullandım hiç bir sorun yaşamadık.

  • chako C kullanıcısına yanıt

    park sensöründe karşılaşmadım sorun ancak sağ göğüste tıkırtılı yolda bazen gelen sesi çözemedim servise de henüz gitmedim nereden geliyor merak ediyorum, önce torpido kapağı zannettim ama değilmiş, bir de frenler de az basınca hep ses yapıyor. Yakıt tüketimi şehir içi 6-7 lt arası

  • selkure kullanıcısına yanıt

    muhtemelen usb den dinlenmekte usb kaynaklı sorun olabilir

  • faithme kullanıcısına yanıt

    spor moda alınca gaza yüklenince oldukça atik olmakta




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarcinbey -- 8 Aralık 2022; 21:6:29 >
  • tarcinbey T kullanıcısına yanıt

    Hocam arkadaş olumsuz bir durum olarak bahsetmiş olmalı yani ani kalkış derken serilikten değil bahsedilen.

  • tsfirtina kullanıcısına yanıt

    hocam olumsuz olarak değerlendirmeyelim. Ani kalkış yani hakimiyeti sağlayamama gaz tepkini ölçememe olarak söylemişler bende böyle bir durum olup olmadığını sordum.Nissan bana göre b suv dan kat kat üstün bir araç ve de aynı paraya alınabiliyor

  • Ani kalkış yapamıyorum ben, tekerler patinaj çekiyor gaza çok basınca. Olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Güçlü bir motoru var 1.3 160 beygir. Otomatik vitesi çok iyi klasik DSG den farklı ısınma sorunu olmaz.

    İstanbul içi 9 litre şehir dışı ortalama 5.5-6.5 litre
  • Beyler selam ikinci el qashqai almak istiyorum 2018 model düşünüyorum öneririr misiniz yoksa biraz daha koyup Xtrial mi alsam
  • faithme kullanıcısına yanıt

    Tamam hocam işte ben de ondan bahsediyorum aracın seri olması iyi bişey zaten. Üstte dediklerinizden bahsediyorsunuz dedim ben de.

  • Qashqai 1.3 Skypack 4x4  lerde yokuş iniş desteği bulunmuyormu

  • yok malesef

  • tarcinbey T kullanıcısına yanıt

    tıkırtı göğüslüğün kednisinden geliyor. airbaglerin bazalitleri ve klimanun boruları titreşiyor. Yetkili serviste ses yalıtımı ile gideriliyor. titreşen parçalar sabitleniyor. bendeki problem tamamen çözüldü. Frenlerdeki ses tüm yeni araçlardan gelmeye başladı her markada var. Ab standartları gereği asbest kullanmayı bıraktılar. yeni diskler asbetsizler. yada balatalar asbestsiz. oda ses yapabiliyor. Problem yaratacak bir durum değil merak etmeyin.

  • Benzin TVyoutube
    Nissan'ın yepyeni motoru E-Power'ı Qashqai üzerinde kullandık. 1.5 litrelik benzinli motor jeneratör görevi görerek elektrikli motoru besliyor ve 190 HP güç üretiyor. Bu sayede de 55 litrelik deposuyla 1000 km yapabiliyor. #qashqai #epower #benzin DİĞER VİDEOLAR: Doğru ayna ayarları ve yokuşta kalkış https://youtu.be/Rg2q1Vvdu2Q Yerli otomobili inceledik https://youtu.be/fw8xg5Ax7YY Dizel mi daha mantıklı LPG mi? https://youtu.be/xFLUvPUo_7k LPG'li Dacia Sandero Eco test sürüşü https://youtu.be/5hxYc5k6his BMW 2002 tii | Bir Tur versene https://youtu.be/FWmG4sZluJo 2020 Peugeot 2008 test sürüşü https://youtu.be/4AoxmI385oM SsangYong Tivoli test sürüşü https://youtu.be/hDCcxjtCq7k 2020 Skoda Octavia test sürüşü https://youtu.be/OqHMOuKKlmo 2019 Volkswagen Passat test sürüşü https://youtu.be/djeBUwkeJ-c Honda CRX'in kaportasını baştan yaptık https://youtu.be/VD4NRU7Aoyg Honda Civic 1.5 Turbo manuel test sürüşü https://youtu.be/cileoJ2yRuo LPG'li Hybrid olur mu? Corolla Hybrid test sürüşü https://youtu.be/hNWqhAmqwZE WEB SİTESİ http://www.benzinmagazin.com Sticker ve araç kokusu satın alarak bize destek olun: https://www.patreon.com/benzintv SOSYAL MEDYA HESAPLARI Instagram : benzin_magazin, burak_ertem twitter :BenzinMagazin, burakertem facebook : benzinmagazin Bu otomobilin ayrıntılı fotoğraflarını incelemek, bilgisayarınıza indirmek isterseniz web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Lütfen, bu videomuzu izledikten sonra beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın ve abone olarak kitlemizi çoğaltmamıza yardımcı olun! Yaptığınız yorumları kesinlikle dikkate alıp, içeriklerimizi üretirken göz önünde bulunduracağımız unutmayın! Bu videoda kullanılan tüm görüntü kayıtları Benzin TV ekibi tarafından kameraya çekilmiş olup, tüm kullanım ve yayın hakları Birileri Yayıncılık ve İletişim Tic Ltd Şti şirketine aittir. Birileri Yayıncılık ve İletişim Tic Ltd Şti izinsiz kullanılan görüntüler hakkında yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.
    https://www.youtube.com/watch?v=wjxx6U70wm4
  • İrfan 3448 İ kullanıcısına yanıt

    Normal 1.3 (2021 öncesi hibrit olmayan) olanlar da şehir dışı 100 - 110 ortalama hız ile 4.5 - 5 lt ortalama tüketim elde ediliyor kendi aracım ile defalarca denedim. Deposu 55 lt olunca çok rahat 1 depo ile 1000 km yapılabiliyor.

    Önceki aracım dizel clio 4 idi ve benzin litresi mazota göre 4 lira ucuz olunca ortalama yakıt masrafım aynı kalmış oldu ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### 

  • Merhaba,
    2020 tekna qq aracinin multimedia yazilimi hic guncelleme gormedi.
    Sizde de asagidaki versiyon mu mevcut acaba ?
    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###
  • 
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.