Şimdi Ara

PSU (GÜÇ KAYNAĞI) HK. YARDIM&FİKİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, mevcut bir sistemim vardı, bu sene içerisinde dış kasası da dahil, 2 bileşen haricinde her donanımı adım adım değiştirdim. Sadece 1 adet ssd eski zamanda kalma kaldı, 1 adette Psu. Benim sorum psu hakkında. Ortalama 4 yıllık, hiç bir sorunu yok, sistemimde bir önce ki donanımlar olsun, yeni hali olsun, hiç birinde donma, reset, performans düşüşü gibi sorunlar yaşamadım. Seasonic marka, full modular, kısacası hiç bir sorunum yok. Sadece sistemdeki en eski bileşen olmasından ötürü sizce yenilemek gerekli mi ? 850 Watt full modular. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 850 watt gerçek bir PSU ise değiştirmeyin. PSU modası geçen, eskiyen bir şey değildir. Arada bir garantisi dolduysa içini açıp, basınçlı hava ile ya da elektrik süpürgesi ile temizliğini yapın tozunu alın. Zorlanmadığı sürece ve PSU ya bağlı bir evde voltaj regülatörü varsa ya da UPS o PSU 10 senede gider çok rahat gider. Bende 700 watt psu var yeni sistem kurmama rağmen halen karşılıyor. (10 yıl önce aldım, değiştirmediğim tek şey, bozulursa da tamir eder kullanırım. Bir PSU'nun tamiri oldukça basittir) Amacı elektrik sağlamak bozulmadığı sürece devam edin.

    Değiştirmek gereksiz israftır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 24 Eylül 2018; 20:11:17 >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. PSU yu almadan önce de Tunçmatik marka UPS mevcuttu, halende kullanıyorum. Sistemi; kasa, işlemci, anakart, ram, ekran kartı, ssd ve m2 ssd olarak komple 4 ay içerisinde yeniledim/değiştirdim. Bir tek PSU eski kaldı ondan sormuştum. Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.