Şimdi Ara

PS4 SLIM HDD SES & METRO REDUX KAPANMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Bir kaç sorum olacaktı. Geçen hafta ps4 slim 1tb aldım SYD'den. Neyse makina geldi ben de metro redux satın aldım ancak oyun aynı yerde resmen ps4'ün fişini çekercesine kapanıyor makina. Oyunu sildim yükledim bu seferde bir ileriki kayıt noktasında ps4 aynı şekilde kapanıyor. Şimdi dishonored 2 oynuyorum hiçbir sıkıntı yok , sadece yaklaşık 3 saat oynamamda 2 kere hafifçe kastı. Aynı şekilde Tomb Raider oynuyorum yine hiçbir sıkıntı yok . Ama Metro Redux'ta garip bir sıkıntı var. Resmen elektrikler gitmiş de oyun kapanmış. Aynı yerde olması da şaşırtıyor. Bu sefer iyice pipimpiriklendim . Makinayı dinlemeye başladım HDD den tıkırtılar geliyor arada sırada . Acaba HDD den mi diyorum ama başka oyunlarda sıkıntı yok . CPU desem yine farklı oyunlarda sıkıntı yok . Reddit'te dolandım kayda değer çözüm bulamadım . Acaba burada bir dost bu soruna cevap bulablir mi ? HDD'den gelen ses normal değilse gidip 2TB harici alacağım değiştireceğim ki bana normal geldi arada sırada tıkırtıların gelmesi. Sizin de HDD ve Metro oyunu hakkında görüşlerinizi yazarsanız sevnirim.
    Ayrıca garantiye vermeyi de düşündüm ama tek oyun olduğundan diğer oyunlarda aynı sorun olmadığından belki sorun oyundadır diye vermedim. Şimdi adamlara diğer oyunlarda da sıkıntı var deyip yalan söylemeye de gerek yok ,sırf değiştirmeleri için. Görüşlerinizi bekliyorum.
    Önemli Not: Geçen bir arkadaş aynı Metro konusunu açtı ama konuyu kilitlediler. Benim ricam konuyu lütfen kilitlemeyin. Çünkü Metro konusuna fazla giren yok aynı şekilde PS4 konusuna da giren yok . Burada ayrı bir konu olsun ki direk başlıktan görüp girsinler ve yardımcı olabilen dostlar ellerinden geldiğince yardımcı olsunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foreign. -- 3 Temmuz 2017; 23:50:0 >







  • HDD problemli olabilir. bad sector olabilir. Oyunu düzgün kuramamış olabilir. İstersen hdd'yi sök hdd kutu ile pc ye bağla hdd tune ile sektör taraması yap.
  • Anjeliqué kullanıcısına yanıt
    Tamamdır en kısa zamanda deneyeceğim dediklerinizi. Oyunu iki kere tekrar yükledim . Düzgün kurulamama durumu olamaz gibi. Peki baş seçiyor olsa diğer oyunlarda da sıkıntı çıkarmaz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlama olacak belki ama dün aldığım ps4 slim de aynı şekilde. Fifa2020 demo, nfs4 payback oynarken kapanıyor. Cihaz ısınıyor mu diye dikine koydum. Gene aynı. Fişi çekmişsin gibi gidiyor 10dk falan açılmıyor. Sonra açılıyor tekrar kapanıyor 20dk oynadıktan sonra. Çözüm bilen var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.