Şimdi Ara

Ps5 Dubai'den Nerden Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
11.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Yakın bir arkadasım dubaiye gidecek. bir kaç gün kalacak. Dubaiden Ps5'i faturalı ve en uygun sekilde nerden alabiliriz? Amazonda var fakat 3 gün icinde ulasıp ulasmama sıkıntısı oldugundan direk elden alabileceğimiz uygun fiyatlı satan bildiginiz yer var mıdır? Son zamanlarda gidip uygun fiyata alabilen yardımcı olabilirse sevinirim.




  • Dubai Mall en üst katta Jumbo Elektronik Mağazası var. Ben geçen sene oradan 2 tane aldım. Pasaportunuzu yanınızda götürürseniz tax free olarak işlem yaptırabilirsiniz.
    Jumbo ayrıca Ps5'in resmi ithalatçısıdır bilginize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levi'm -- 15 Mart 2023; 23:15:27 >
  • Cok tesekkür ederim bilginiz icin. Hemen bakıyorum. Tax free olarak işlem yaptıklarında fatura vermiyorlar sanırım. Bu durumda Türkiyeye girerken gümrükte sıkıntı olabilir mi?

  • canlee89 kullanıcısına yanıt

    Jumbo evet cok pahalı. Hatta orda kendi internet sitesindeki fiyatlar dahi ucuz kaldı. Diger yerler biraz sıkıntı cıkarsa elde kalır mı denecek yerler. AL Najm var misal her yerde satısları var dükkanları da var ama işte sıkıntılı arızalı ürünü kitlerler mi diye düsünüyor insan.

  • Ben Kasım ayında Dubai Mall'daki Virgin Megastore'dan aldım. Horizon + ekstra bir kol + dualsense şarj istasyonu paket olarak satılıyordu.

  • Merhaba arkadaşlar Dubaiden playstation 5 aldım geçen hafta. Microless firmasından Digital International Japon edisyonu olarak geliyor. Fiyat uygundu fakat Türkiyeye getirip kurdum oynarken donuyor ya da ce 108255-1 hatası veriyor. Kargoyla tamire geri göndericem 1 yıl garantisi var, sanırım şansa denk geldi.. Oradan al veya alma diyemem ama iyi bir firma diye bildiğim için almıştım. Dubaiye giden biri benim yerime teslim alıp getirebilir mi? Taksi, ek bagaj vb masrafları karşılayacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kome6ever -- 21 Mart 2023; 15:12:19 >
  • Dubaiden amazon üzerinden aldık cihazı. International diye aldık fakat japon versiyonuymus international diye satılan. Daha dogrusu japonca kutu vs. Durum su ki japonyadaki elektrik hatları 110V burda malumunuz 220V. Bu durum herhangi bir sıkıntı cıkarır mı? Yoksa Voltaj dönüştürücü gibi bir şeye gerek var mı?

  • mathematiche kullanıcısına yanıt

    Playstation power supply yani güç kaynağı 110-220vac olarak tasarlandığı için sorun olmaz benim aldığım cihazda da 110 volt yazıyor fakat 220 volt da test ettim çalışıyor. Yalnız benim aldığım cihazda oyun oynarken donma ve hata alıyorum sen de böyle bir şeydi yaşarsan söyler misin ben de Dubai’den satın aldım japon versiyon




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kome6ever -- 24 Mart 2023; 9:34:34 >
  • kome6ever K kullanıcısına yanıt

    Henuz elime ulasmasi. Yarin elimde olur muhtemelen. Kullandigimda bilgi veririm.

  • mathematiche kullanıcısına yanıt

    Hocam güncel olarak disk versiyonu nereden alabilirim? Carrefoursa üzerinde 2000 dirhem. Ancak alacak kişi elden alacak ve mümkünse ekstra kol şarj cihazı vs. olsun istiyorum. 2000 dirheme Ps5 disk ve kol nereden alabilirim?

  • cellat_006 kullanıcısına yanıt

    Jumbo resmi ony saticisinda ramazandandan dolayi cok iyi indirim vardi. Halen vardir sanirim. Arkadas discli modeli 2000 dirheme aldi %5 taxfree ile birlikte 1900 dirheme geldi. En guzeli ordan almak. 2.ds5 de 329 dirhem ondan da taxfree dusunce 310 dirhem civarina gelir. Bir bakin sitesinde fiyatlar da mevcut. Fiyatlara bakarken magazadan alinabilir ibaresine de dikkat ederseniz sadece magazadan alinabilenleri veriyorlar magazadan. Digerlerini online almaniz gerekiyor.

  • mathematiche kullanıcısına yanıt

    İnternet üzerinden alırsak Tax Free nasıl olur? Çünkü ben Türkiye'den alıp arkadaşın adresi seçeceğim. Ya da kendisi elden Carrefour'dan alırım diyor .


    https://www.jumbo.ae/ps5-console-disc-edition.html Bu mu hocam?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellat_006 -- 9 Nisan 2023; 14:1:24 >
  • kome6ever K kullanıcısına yanıt
    Bende Dubai den aldım dijital versiyon Japon versiyon buradan sadece kablo alıp kullanıyorum hiçbir sorun yok
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

    Hocam siz nereden ve kaç dirheme aldınız?

  • canlee89 kullanıcısına yanıt

    Satıcılara güvenebilir miyiz? Amazon kendisi satmıyor maalesef.

  • cellat_006 kullanıcısına yanıt
    Ben hiç bakmadım bile direkt verdim siparişi :)
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

    Hocam açıkçası bütçem 2000 dirhem. Düzgün satıcı olarak sadece Carrefour kendi satıcısı var ve 1999 dirhem online satıyor. Başka satıcılarda online alırsam ek 1 kol mümkün. Ancak bu sefer de Tax Free işi olmuyor. Alacak arkadaş ama çok yakın değilim bu kadar ayrıntı ile uğraşmaz. Sadece adresi verdi. Ya ben buradan alacağım ya da o oradan alacak. Bu durumda hiç uğraşmadan o alsın %5 de iade alayım diyorum ama fiziki mağazalar daha pahalı olursa çok kötü olacak. Sizin bir tavsiyeniz var mısır?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.