Şimdi Ara

'PS4 Alacağım Yardım'.'Ps4 Hakkında Sorum Var' Konuları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
15.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ps4 almaya niyetlendim. Şu sıralar en uygunu nerededir bilgisi olan var mı? Bir de alırken nelere dikkat etmem lazım acaba
  • Merhaba ,



    Yeni PS4 Oyuncusuyum , dijital oyun kardesliğinden SEC hesap oyun aldım fakat ps4 ü kapatınca o kullanıcı da kapanıyo ve açtıgımda kendi ana hesabıma geçmiş oluyo. Ve ayrıyetten save dosyalarım gözükmüyo, sorunu ne olabilir yardımcı olabilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 camiasını yeni arastıryorum. 1-2 soru sorabilir miyim?

    --ps4 ile ps4 pro arasında kaldım.Ne tavsiye edersiniz. 4k tv almayacagım normal tvde yada monitorde oynarım o yuzden ps4 pronun bi numarası kalır mı ? Sadece görüntü olarak sormuyorum fps , kasa gibi artıları da var mı ?

    -- daha önce ps4'de hep fifa oynadım hic diger oyunlar oynamadım sadece fifa icinde almak istemiyorum battfield falan oynanabiliyo mu klavyesiz cok zor olacagını düsünüyorum ne tavsiye edersiniz

    -- birde son olarak oyun camiası cok pahalı oyunları nasıl temin ediyorsunuz ?
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    Sorularınızla alakalı şahsi fikirlerim şöyledir.


    2 hafta önce 27inc monitörüm ile kullanmak üzere PS4 Slim (Yeni kasa)aldım.

    -4K TV almayacak olsanız dahi ben keşke pro alsaydım diyorum. Nedenide şu özellikle benim gibi PC'de de oyun oynuyorsanız PS4'te grafikler gözünüze kötü gelecektir. Örnek veriyorum Nioh oynuyorum oyun PS4'te performans modunda 60FPS 720P kalite modunda 30FPS 1080P çalışıyor ancak PS4 Pro'da performans modunda 1080-2k 60FPS kalite modunda 2K-4K 30 FPS çalışıyor yani bu tarz oyunları 60FPS oynamak istediğinizde her türlü avantajınıza oluyor. Bunun gibi bir kaç oyun daha var benzer senaryoya sahip FF XV Monster Hunter World gibi ancak Nioh performans modunda kör edecek kadar kötü görünüyor gözüme.

    -Benim hiç kol ile oyun oynamışlığım yoktu öyle diyim ancak kolay alışılıyor ve kol ile oynamanın daha pratik olduğunu düşündürmüyor değil :)

    -Ps Store'dan alıyorum. Onun haricinde bir arkadaşımla kardeşlik yaptık onun aldığı oyunlarıda oynayabiliyorum. Kardeşlikte olmasa en fazla 5 oyun alırdım ondan sonra alıcak oyun bulamazdım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • artık ps4 de kırıldığına göre alınabilir. malum sitelerde oyunlar büyük hızla yayıldı. alırken ona göre ilaçlanmışını almak bence mantıklı. gidipte türkçe olmayan bir oyuna dünyanın parasını baymanın alemi yok. türkçe çıkmayan oyunlara şahsen maddi destek vermiyorum.
  • ps4 3.bölge aldım ntsc cihaz pal oyunları online oynayabilir miyim tr serverlarda
  • skid_row kullanıcısına yanıt
    PS4 almak istiyorum ancak slim ya da pro mu karar veremedim pro için biraz daha beklemem gerekiyor ve ben bunu istemiyorum :) Ancak yazdığınız olay da benim kafamı karıştırdı. Benim bildiğim ps4 de her oyun 30 fps idi. Ancak durum belli ki farklı hangi oyun 30 fps hangisi 60 fps oynanabilir bakabileceğim bir site var mı ? PS4 Slim almak istiyorum hem bütçeme uygun hemde 4k bir ekrana sahip değilim almayı da düşünmüyorum ancak FPS olayı dediğiniz gibi fark yaratır. God of War,Detroit Become Human,Fifa,The Last of Us ve Uncharted oynamak için konsol almak istiyorum.
  • Teknoloji marketlerden alınan ps4 lerin yazılım versiyonu 5.05 in üzerinde olma ihtimali var mıdır. Kırılması için 5.05 üzeri olmaması gerektiği için soruyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Yeni alacağım ps4 pro'ya, arkadaşımdaki halihazırda yüklü oyunları hdd ile ya da başka bir yol ile benim yeni cihaza aktarabilir miyiz? Bu 2 ps4 arasında kardeşlik yolu ile kullanılacak oyunlar olacaktır. O kadar oyunu indirmek ile uğraşmak istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.