Şimdi Ara

'PS4 Alacağım Yardım'.'Ps4 Hakkında Sorum Var' Konuları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
15.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • efendimuhendis E kullanıcısına yanıt
    1-https://www.youtube.com/watch?v=jLBJgmoDp7I
    2- Sorun derken ne gibi bir sorun ?
    3- Amerikadan alınan cihazların ülkemizde bir garantisi yok.
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkürler. Cihazı aldım ve dediğiniz şekilde kullanıyorum
  • arkadaşlar ps4 almayı düşünüyorum malum oyunlar pahalı mesela ps3 gibi hdd oyun doldurma işlemi varmı ? mesela forumda gördüm günlük kiralık oyunlar diye mesela oyunu kiralıktan sonra indirip daha sonra o oyunu oynaya biliyormuyuz ?
  • PS4 de kopya oyun olayı yok hocam. İllaki açtığın hesaplardan satın alıp indirme yapmak lazım. Kutulu oyunlar pahalı evet, ama digital olanlara güzel indirimler geliyor. Ayrıca bir iki oyun alıp bitirir, sonra uygun bir fiyata satar ya da forumdaki arkadaşlar ile takas yoluna gidebilirsiniz. Bir de kardeşlik olayı var, forumdaki konuyu incelerseniz kafanıza yatar diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s3rhatt kullanıcısına yanıt
    cevap için sağol dostum düşüneceğim bu olayı teşekkürler
  • Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk çıkan Playstation'dan sonra 4'ten devam etme kararı aldım. Bilgisayara gerek kalmayacak gibi aşağıdaki sorulara cevap alırsam

    Playstation'da ( 4 Slim )
    - Facebook gibi uygulamaları kullanabiliyor muyuz ? İnternet'te gezinme rahat bir biçimde yapılabiliyor mu ?
    - Bir üst maddeye kolaylık olarak yalnızca internet'te dolaşmak için sıradan klavye ve mouse kullanılabiliyor mu ?

    - Playstation 4 Slim alınır mı ? 5 çıktı çıkacak sanırım ?

    Daha aklıma gelirse ekleme yapacağım. şimdiden teşekkürler..

    edit: Almanya'dan almayı düşünüyorum bir problem yaratır mı ? Garanti nasıl olur ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 28 Mayıs 2017; 23:38:36 >
  • Arkadaslar ps4 cuh 2016 a ile 2016 b arasında ne fark var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bugün ps 4 slim 500 gb almaya karar verdim max 1500 tl bütçem var epttavm syd vatan bilgisayar gibi yerlerde ki bundle paketler aklımı çok karıştırdı bazıların da 2016a-b filan yazıyor bazıların da yazmıyor v2 kol filan yazıyor şuan bana en avantajlı bundle paket hangisini önerirsiniz max 1500 lütfen yardımcı olun çok kararsız kaldım.
  • onaralemdar O kullanıcısına yanıt
    Mesajından bu yana geçen 15 gün zarfında şayet ps4 ü almamışsan , 2.el düşünebilirsin.Forum üzerinden oldukça temiz kullanılmış(neredeyse kullanılmamış) VB faturalı 1 TB ps4 slim çift DS-4 lü cihazı uygun bir paraya getirmiştim 1,5 ay kadar önce.Hani cebinde en kötü 400-500 lira para kalır , bundle olayına da takılma yine 2.el kutulu temiz oyunları çok uygun fiyatlara kutulu alabilir hatta şu sıralarda devam eden ps store yaz indiriminde çoğu oyunu yok paraya bulabilirsin.

    Sıfır alıcam deyip cebini de sıfırlama , 1 ay sonra bile satmaya kalksan fazladan verdiğin o yüzlerce lira bir anda eriyip gidecek.
  • Arkadaşlar bende PS4 bakıyorum oyun yükleme olmuyor diye biliyorum ama malum alışveriş sitesinde reklam olmasın baş harfi S ile başlayan bir satıcı oyun yüklendiğini oyunların ismide yazıyor istediğiniz oyunlar yükleriz diyor ama sadece internet üzerinden oynayamazsiniz diye belirtmiş onun içinde orijinal CD almanız gerekir diye belirtmiş ne kadar doğru bilemedim. İstanbul'da bu satıcı khaldeon diye sizde bakın isterseniz kafam karıştı PS4 kırdılar bizimmi haberimiz yok. Eğer yaptığım yorumda firma satıcı isimlerinden dolayı sıkıntı oluyorsa site yönetimi kusura bakmasın sile bilirler yazdıklarımı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juhadante J kullanıcısına yanıt
    PS4 Kırıldı. MTX denilen bir chip takıyorlar cihazın içine. Sonrasında tıpkı PSN üzerinden satın almışsın gibi oyunu oynuyorsun. Benim de tüm bildiklerim bunlar. Youtube'a dediğim chipin adını yazarsan bir çok video görebilirsin. Bu yöntem daha ne kadar dayanır ya da sağlam bir yöntem midir bilemiyorum. Benim sana tavsiyem hiç bu işlere girme. Orijinal oyunu ilk çıktığı gibi alamayabilirsin ama ikinci el olarak veya jelatini bile açılmamış olarak 40-50 TL'ye en baba oyunları bulabiliyorsun. Devir internet devri. Yarın öbür gün bir FW güncellemesi ile korsan oynadığın oyunları oynayamayabilirsin. Ondan sonra uğraşır durursun. Bütün planlarını orijinal oyuna göre yap bence.
  • Arkadaşlar kendimi bildim bileli PC oyuncusuyum özellikle Fifa vazgeçilmezim ancak PC'de hile yüzünden Ultimate Team modunun tadı kalmıyor bu yüzden konsola geçmek istiyorum. Konsolda sadece Fifa oynayacağım PS4 Slim fiyatları da uygun geldi.
    Sizlere sormak istediğim PS4 Slim alsam Fifa'yı 60fps oynayabilirmiyim ? Slim olan modelin 60fps desteği var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provezza. -- 26 Eylül 2017; 0:2:40 >
  • Xbox scorpio denemek lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hollandadan ps alsak tax free ile daha mı uygun oluyor?

    yoksa Tr'ye girişte gümrükte o vergiyi alıyolar mı tekrar?
  • Arkadaslar play station almak istiyorum ama çok fazla bilgi sahibi değilim. Ps4 cikali 4-5 sene oldu diye biliyorum. ps5 ne zaman çıkar? Sizce ps5 i beklemelimiyim yoksa ps4 mu alayım?

    Ps4 şu anda 1600 TL. Yaninda 2 adet kol veriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ps4 pro almak mantıklı mı yoksa ps5 i beklemeli miyim ? Ps5 çıktıktan sonra 4 pro'yu satıp 5 almak mantıklı mı ? Teşekkürler şimdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS5 sorusunu soran arkadaşlar; daha ortada bir tarih yok, olsa bile beklenilecek kadar kısa süre değil. Hem yakın zamanda çıksa bile adam gibi oyunların çıkması yıllar sürüyor. O yüzden gönül rahatlığı ile PS4 alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar önümüzdeki hafta içi ps4 alacağım. Bundan dolayı ek bir monitör alacağım yarın.
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-24-246v5lhab-genis-ekran-led-monitor.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    Bir arkadaşım linkteki monitörü önerdi. PS4 dışında laptop içinde kullanacağım alacağım monitörü. Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.




  • Ps4 pro a ve b chasis farkı nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.