Şimdi Ara

PS3 sahibi iken Xbox alınır mı ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her iki konsola da sahibim.

    Xbox'ın gamepad'i son derece muazzam. Hem sağlamlık hem de ergonomi açısından dört dörtlük diyebilirim. Sonrasında PS3 gamepad'i kullanışsız geliyor bana.

    Multiplatform oyunlar için Xbox'u kullanıyorum. PS3'ü ise Exc. oyunları için saklıyorum. Uzun süredir PS3 oynamadım, ta ki UC2'yi tekrar bitirme isteği doğana kadar. Oyuna bir kere daha hayran kaldığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Bu da PS3'ün exc. oyunlarının kalitesini gösteriyor.( GOW3, Heavy Rain, KZ2, KZ3 vs.)

    PS3 dahsboard'u için kötü vs. diyen arkadaşlar çoğunlukta gibi olsa da benim için son derece sade ve kullanışlı. Xbox dahsboard'undan daha çok beğeniyorum.

    Marka vb. fanlığı yapmam, yapılmasından da hoşlanmam. Oyun sever biri isen, maddi imkanın da var ise her iki konsolu da kullanmanı tavsiye ederim. Her iki konsolun da kendine göre üstün ve zayıf yanları var. Bu kadar çok inciğini, cıncığını kurcalamaya gerek yok. Ev ya da araba almıyorsun sonuçta..

    Amaç eğlenmek ve hoş vakit gerçimek ise her iki konsol beklentilerini fazlasıyla karşılayacaktır.




  • @Kasatha

    Sende zamanında hep X360'ı öven, her çıkan oyunu forum da ilk önce X360 oynayıp da ss ler koyan birisiydin şu PS3 kırılınca hemen sattın aleti şu CFW nelere kadirmiş değil mi?

    Neredeyse her oyunda X360'ın gerisinde kalan multiplatform oyunlar, live'ın çok gerisinde online hizmet, fiyasko Move, senede 3-5 tane çıkıp ve herkese hitap etmeyen ex oyunlar mı kurtaracak PS3'ü?

    Asıl can çekişen cihaz PS3 dür, Sony dir. PSN den Tsunami için bağış yapın da bari bir faydanız olsun adamlara...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 19 Mart 2011; 15:11:53 >
  • Ps3 aslında multiplatform oyunlarda 360ın ne kadar başarılı olduğnu gösteren bir cihaz,bu yüzden ben devamlı yanımda bulunduruyorum
  • arkadaşlar örneklerle detaylandırmış konuyu
    şahsi fikrim xbox360 yanına ps3 alınmasıdır
    exc oyunlarda ps3, geri kalan herşeyde xbox360
  • Xbox ı alır yarın sorun cıkarttıgı taktırde garantısı yok canın fena acır.teknik servisi yok tamiratı mumkun degil.Tamir etmeye calısan amatörler mevcut ama sadece ama ??.Alınmaz dıye bıse yok xbox da guzel cıhaz tabıkı ama yukarıda yazdıklarımı goze alman gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 19 Mart 2011; 15:42:40 >
  • Xboxta teknik anlamda hiçbir sorun kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 19 Mart 2011; 16:02:22 >
  • Kasatka
    Sen değilmiydin ben ps3 fanboyum çok seviyorum ps3'ü xboxa lanet okudum kış kış kış diye sonra gelip buraya yazabiliyorsun ha? adam direk diyor ben ps3 fanıyım böyle bir mesajı vardı. Ayrıca hatırlıyorum xbox 360'da ne güzel oynuyordun hatta dur oyunda prince of persia forgotten sands idi galiba .Nolduda dönüverdin ps3'e
  • Bu tartışma konuları da olmasa forum ölür heralde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D C X L

    arkadaşlar örneklerle detaylandırmış konuyu
    şahsi fikrim xbox360 yanına ps3 alınmasıdır
    exc oyunlarda ps3, geri kalan herşeyde xbox360



    exc için ps3 geri kalanlar için pc
  • Bunun neresi anlasilmiyor anlamadim ben.
    Ben hic bir zaman XBOX u ovmem, Ovdu diyenin de zaten kafaya saksi dusmustur,.
    Ben her zaman sunu dedim. PS3 kirilmadan once ben XBOX a tahammul etmemin tek sebebi korsan calistirmasidir. Yoksa evime bile koymam dedim.
    Hala da ayni fikirdeyim ki PS3 kirilinca direkt kutuladim cihazi,.
    Benim xbox u oven mesajimi kimse gormemistir goremezde .

    Ayrica Pinky hocam PSN de toplan bagis SONY ye degil (dolayisi ile senin anladigin gibi PSN ye degil ki bunu nasil; anladin onuda anlamak guc,) SOny aracigili ile Japon halkina gidiyor. Burda SONY hic kar su bu almadan kendi imkanini , insanlarin ulasma anlaminda PSN yi bir bagis merkezi haline getiriyor.

    Yani ozur diliyorum ama insanin once okudugunu anlamasi anladiktan sonrada birde idrak etmesi lazim ki sizin bu 3 lunun biri yada birilerinde sorun var sanirsam :)
  • ben xbox360 ın yanına ex oyunları için ps3 çektim, cila niyetine.
  • xbox'tan ps3'e geçeli aylar oldu.e... ps3'te hacklendi live'a vereceğim paralarla akşamları cips çerez alıyorum ps3'te oyunumu oynuyorum.
  • Haha psn de lag mı var? Günlerdim akşamları killzone 3 te ortalığı dağıtıyorum bir gıdım lag bile olmadı. Ayrıca yukarda bir kendini bilmez XMB ye laf etmiş. Ana menüler kullanımı kolay olmalıdır, aklıda kalıcı olmalıdır. İki saat wireless ayarlarını aramamam lazım. Bu konuda XMB açık ara önde.
  • Asıl xbox'ın yanına ps3 alınmaz! ben o hatayı yaptım sinir krizi geçirdim sizde yanmayın bu kada çöplük bir sistem görmedim lag,kitlenme,ping,gamepad elinde kırılacak gibi kalitesiz ve tasarımı berbat(dualshock 2 bile daha güzel hafif yapıcaz diye batırmışlar),dashboard dos gibi en ufak effect göze hoş gelen ayrıntı yok,sesli chat işkence.Daha sayabilirim ama şimdilik bu kadar yeter.

    Not:Burda ps3 e hakaret yoktur sadece sony nin hala görmezden geldigi eksikler vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sk8ata

    Haha psn de lag mı var? Günlerdim akşamları killzone 3 te ortalığı dağıtıyorum bir gıdım lag bile olmadı. Ayrıca yukarda bir kendini bilmez XMB ye laf etmiş. Ana menüler kullanımı kolay olmalıdır, aklıda kalıcı olmalıdır. İki saat wireless ayarlarını aramamam lazım. Bu konuda XMB açık ara önde.

    Yukarda ki kendini bilmeze bakma sen..Kendi aleminde takılıyor işte.Bırakın ne hali varsa görsün..




  • @SyLaR25

    Sende bir karar ver artık bir Xbox'a geçiyorsun bir PS3'e sırada ne var Wii mi?
  • Yavs boşverin tartışmayı. Herkes istediğin alsın. Parası olan gitsin wii'de alsın kinectli xbox'ta alsın PS3'te. Xbox PS3'ten iyi denilse ne olur ya da tam tersi. Sonuçta benim xbox'ım yok, ps3 aldım ama ben grafik için almadım PS3'ü. Tek sebebi konsola özel oyunları ve birde yok şu ekran kartıydı bu PC sistemiydi falan uğraşmayayım dememdi. PS3'ün grafik kalitesi falan zerre umurumda olmadı. O nedenle konsolu grafiği nedeniyle almayan benim gibi çok insan var. O yüzden tartışmalara gerek yok. Her ikiside çok güzel konsollar beğenen istediğini alsın.
  • Ps3 zaten exc oyunu alınmazki, dvd parası vermemek için alınır.

    Exc diyen adama gülerim ve iyi söverim, bugun 40 lira verdim gow3 aldım, bumudur yani? bumu hani ps4 denilen grafik? Ara videoları grafikten sanıyor bazıları hala.
    geow2 harcar bu oyunu her türlü neyse konu bu değil.

    Ben hiçbişeye para vermek istemiyorum diyen ps3 alsın. Ben online istiyorum diyen de xbox alsın. Ben ps3 te mutluyum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .:BBR:.

    teşkkür ederim at gözlüğünüzü çıkarın sizde objektif olun sırayla açıklıyım ;

    psnde lag yok diyen zaten çok büyük ihtimal gece ps3ün kabloları söküp ps3ün yanında yatıyodur. black opsu akıcı oynayabiliyorum hiç sorunla karşılaşmadım diyen kaç kişi çıkar ps3 konusunda mükemmel kaliteli psn in mw2 çıktığında herkes mw2 onlinea abanınca nası can çekiştiğinide gördük. görmeyenler varsa, yakında bayram mayram olmadığı için, henüz bayram haçlıklarını alıp gidip ps3 almamışlardı, yada xboxa çamuru atıp atıp oyunu xboxda oynuyordu demekki hatta o kadar yerli yerine oturmus bi sistem ki killzone demosu icin hint psni, yakuza demosu icin hong kong psni, uncharted icin kenya psni kisaca alti usti demo cekicen diye 30 ayri ulkenin 30 ayri psnini almak gerekiyor

    sonynin 16 senedir ergonomi açısından gamepade bi katki yaptigida yok. bunuda biliyoruz... oyunlar gelişir, tuş kombinasyonları gelişir, ama gamepad aynı kalırmı? kalmaz, kalmamalı... misal 16 sene önceki renault megane ın direksiyonuyla şimdiki 2011 üretimi reno megane direksiyonu ergonomi açısından aynımı ?

    ps3de multipaltform konusunda çömezlediğini anlamak için (bi multiplatform oyun demek bi konsola çıkan 10 oyundan 9u demek) mafia 2, red dead redemption, blackops gibi çok çok popüler (hatta red dead GOTY bile seçildi) oyun konularına gidin bakın. 2d çimler, wiiden hallice çözünürlük, -16xAA nası olur görürsünüz

    default hesap makinesi menüsü ;



    default ps3 dashboardı



    ek olarak ps3 de party chat varsa söylede bizde bilelim. boş konuşmaların önüne geçelim

    en bağnazı bile anlasın, ps3 türkiyede sadece kendisinde var sanmasın, insanları yanlış yönlendirmesin diye sırayla açıkladım. ortaya boş boş konuşmuş olmamak için elbet yine bu yazdiklarim hakkinda hicbi bilgisi olmayip yorum yapmaya, asalamya calisan olucaktir ama benden bu kadar yeterince açıklayıcı olmuştur işallah...

    arkadaş herşeyi açıklamış.boşuna ps3 daha iyi diye böğürmeye gerek yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halleluja
    Ps3 zaten exc oyunu alınmazki, dvd parası vermemek için alınır.

    Exc diyen adama gülerim ve iyi söverim, bugun 40 lira verdim gow3 aldım, bumudur yani? bumu hani ps4 denilen grafik? Ara videoları grafikten sanıyor bazıları hala.
    geow2 harcar bu oyunu her türlü neyse konu bu değil.

    Ben hiçbişeye para vermek istemiyorum diyen ps3 alsın. Ben online istiyorum diyen de xbox alsın. Ben ps3 te mutluyum.

    Yok artık . . Gow3 ü geow2 ile bile karşılaştırdın ya ..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.