Şimdi Ara

PS VİTA OYUN-YORUM-EĞLENCE KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
5
Favori
6.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bu konu elimizdeki oyunları, hangi bölümünde olduğumuzu, oyunları nelerini beğenip nelerini beğenmediğimizi, nereden ve ne kadara edinebileceğimizi konuşabileceğimiz bir konudur. Uzun süredir ana konuda idik ve artık sürekli tekrarlanan sorulardan özellikle oyun çıkmıyor isyanlarından ve buna verdiğimiz aynı cevaplardan hepimiz sıkılmıştık.

    Sizlerden ricam sadece oyunları konuşalım ve eğlenmemizi bakalım. Çok doğaldır ki her oyunun her bir bireye ve her kitleye hitap etmesi beklenemez. Ayrıca Ps Vita oyunlarının fiyatlarının çok uygun olmadığını hepimiz biliyoruz. Konuda almayı düşündüğü oyunlar, başka arkadaşlarda bulunan arkadaşlara oyun hakkında yorum yaparak yardımcı olabiliriz.

    Şimdilik kısa bir girizgahla konuyu açıyorum. Eklemeler ve güncellemeler bütün arkadaşların desteğiyle devam edicektir.

    Oyun konumuz hayırlı olsun, hepimize bol eğlenceli oyunlar







  • Psn Nickim: Unicornek (Bütün arkadaşlar ekleyebilir)

    İlk resim ve yorum benden gelsin.


    Öncelikle hepinizden oyun koleksiyonlarınızın ve vitalarınız resmini atmanızı bekliyorum arkadaşlar.

    İlk yorumum Fifa Soccer, Fifa 2013 ve Fifa 2014 hakkında;

    Öncelikle belirtmeliyim ki; Fifa Soccer Ps Vitanın tanıtılmasıyla birlikte piyasaya sürülmüş olan sürümdü ve grafikleriyle gayet etkileyici bir oyundu ancak bazı frame atlamaları kullanıcıların canını sıkıyordu. Fifa 2013 frame atlamaları daha aza indirildi ve grafik kalitesinde azda olsa bir yükselme oldu. Fifa 2014 te aynı şekilde frame atlaması çok az ve grafik kalitesi daha yüksek seviyede. Tabi kadroların güncel olması artısı ve online da daha çok oyuncu olması son oyunun artısı.(bildiğimiz gib Fifa 2015'te online mod yok) Benim yorumum Fifa Soccer dan sonra çıkan her Fifa bir önceki oyuna göre daha gelişmiş ve daha güzel bir oyun deneyimi sunuyor. Ne kadar arkadaşlar sadece kadro değişmiş geri kalan herşey aynı dese de hissedilir bir oynanabilirlik farkı bulunmakta, benim tavsiyem yeni bir Fifa oyunu almak isteyen arkadaşa; eğer aralarında çok fiyat farkı yoksa son oyunu almasıdır:) Saygılar Engin
     PS VİTA OYUN-YORUM-EĞLENCE KONUSU PS VİTA OYUN-YORUM-EĞLENCE KONUSU

     PS VİTA OYUN-YORUM-EĞLENCE KONUSU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornek -- 13 Kasım 2014; 0:34:07 >




  • Vita konusu artik dogru duzgun mesaj almiyorken konulari bolmek iyice vita bolumunu oldurur. Gereksiz olmus.
  • takibe aldım ama bana da yeni konu açılması pek mantıklı gelmedi.

    hayırlısı
  • Burayada imzamizi atalim
  • Arkadaşım, musayit olduğunda oyunlar hakkında kısa da olsa yorumlarını bekliyorum. @Oxygen1777
  • Konuda tam olarak istedigim buydu, çok teşekkürler Arkadaşım: )
    Arkadaslar konuya katilimizi ve desteginizi bekliyorum. @Oxygen1777
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unicornek

    Konuda tam olarak istedigim buydu, çok teşekkürler Arkadaşım: )
    Arkadaslar konuya katilimizi ve desteginizi bekliyorum. @Oxygen1777
    Selam arkadaslar konu hayirli olsun. Bende de 3 oyun var. Reistance, Fifa 12 ve Little big planet. Fifayi biliyorsunuz zaten. Resistnce benc vitanin en iyi oyunlarindan birisi. Ilerledikce dha keyfle oynaniyor. Gecen aksam da bitirdim. LBP yi de henuz cok az oynadim. Ondan da keyif alacagimi tahmin ediyorum.
  • Arkadaşlar nerdesiniz:) @salvo @By___Muzzy @Elluin @Lucky Luciano
  • Konuyu hayırlı olsun. Bende de 9 kutulu 1-2 tane de dijital oyun var plus oyunlarını saymazsak.Çoğu kişinin aksine ben vita'dan gayet memnunum verdiğim paranın hakkını verdi.
  • Dostum musayit bir vaktinde resimleri ve yorumlari bekliyoruz @Lucky Luciano
  • mobilden yüklemeyi denedim resimleri ama beceremedim wp8 mağduruyum yarın bir kaç ss ve yorum atarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

    mobilden yüklemeyi denedim resimleri ama beceremedim wp8 mağduruyum yarın bir kaç ss ve yorum atarım
    Öncelikle konu hayırlı olsun. Boş zamanım vardı yazayım dedim. Biraz uzun oldu arkadaşlar kusura bakmayın. (uzun zamadır Türkçe yazı yazmadım. Hafif paslanmışım yazım yanlışı olabilir)
    Vitaya ilk çıktığı zaman amerikadan satın almıştım ama daha hiç kutulu oyun almadım. O yüzden fotoğraf koymamın pek bir anlamı yok. 32 gb lık hafıza kartına sahibim bir oyunu bitirince silip yeni bir oyuna geçiyorum. Bütün oyunları indirim’e girince alıyorum sadece Uncharted, ilk Fifa ve One Piece’i indirim olmadan satın aldım.
    PSN: bronzeman12 isteyenler ekleyebilir sadece vita sahibiyim o yüzden fazla aktif kullanmıyorum. (nedense masterbronze12 yi kabul etmiyor. Başkasına ait bir hesapta değil.Sony saçmalığı başında master olan nickleri kabul etmiyor anladığım kadarıyla)

    Sahip Olduğum Oyunlar

    -Vita

    EA Sports Fifa Football - İlk satın aldığım Vita oyunu fazla söze gerek yok zaten arkadaş açıklamış yukarıda. Konsolda tek silmediğim oyun hep durur.
    Uncharted Golden Abbys - Her Vita sahibinin oynaması gereken bir yapım.İlk çıktığında oynadım grafikleri ve kontroller çok iyi. En rahat nişan aldığım oyundur.
    Motorstorm RC - Çıkış oyunlarında yarış oyunu olmadığı için almıştım fazla zevk vermedi.
    Tearaway - Her Vita sahibini oynaması gereken bir yapım. Müzikleri ve oyun dünyası çok güzel. Talha Aynacı’nın abarttığı kadar çağ açan bir oyun değil ama.
    Assasin’s Creed Liberation - Serinin 1. ve 2. oyunlarını oynamıştım az çok aynı hissi veriyor. Oyunu fazla oynayamadım yoğunluktan. Bir ara tekrar yükleyip bitirmeyi planlıyorum.
    Need for Speed Most Wanted - Vitada en iyi yarış oyunu. Serini en beğenmediğim oyunu ama başka düzgün yarış oyunu olmadığı için oynuyorum. Yarışın ortasında frame rate düşmesi yaşanıyor. Grafikleri bence çok kötü uzaktan farları yanan bir araba gelince anlarsınız neden böyle dediğimi. Görüş mesafeside düşük geldi bana. Genede idare eder bir port. Kötünü iyisi.
    Hotline Miami - Bedavayken aldım. PC deki deneyimi veriyor. Tavsiye ederim.
    Terraria - Minecraft’ın verdiği zevki vermedi kontrollerden de olabilir. Başka bir platformda belki tekrar oynamayı denerim. Çok seveni olan bir oyun.
    Persona 4 Golden - Oyun dünyası müzikleri çok güzel. Çok kaliteli bir yapım olduğunu anlıyorsunuz oyuna başlar başlamaz ama konusu beni sarmadı. JRPG leri az çok severim. Önümüzdeki yaz oturup 5-6 saatimi ayırmayı planlıyorum belki oynadıkça ilgimi çekmeye başlar.
    Gravity Rush - Oyun dünyası ve müzikleri çok güzel. Yoğunluktan 10. bölümde bırakmıştım. Önümüzdeki günlerde bitirmeyi planlıyorum. Tek yaşadığım sorun havada asılı kaldığınızda kontroller sıkıntı yaratabiliyor. Savaşırken sıkıntı oluyor arada ama göz ardı edebilirim.
    Borderlands 2 - PC de oynamıştım co-op olunca çok eğlenceli ama vitada frame rate sorunları var. PC’ye göre hantal geldi bana, birde grafiklerin kalitesini bu kadar düşürmelerine rağmen. Oyun eğlenceli ama iyi bir bilgisayara sahipseniz bence steamde ucuza bulunca alın PC'de oynayın. En iyi deneyimi vermiyor. Ama sadece vita sahibiyseniz alın oynayın.
    One Piece Unlimited World Red - One Piece’i seviyorsanız kaçırmayın. Oyunun ana hikayesi kısa sürüyor. Yan görevler ile 14-15 saat e rahat oynuyorsunuz. Arena modu güzel ama multiplayer yok. Ana konuda bahsetmiştim zaten.
    Guacamelee! - Çok eğlenceli bir oyun dövüş sistemi çok hoş. Müzikleri çok iyi. Zaman geçirmek için iyi bir yapım
    God of War Collection- PS2 sahibi olmadığım için oynayamamıştım. İndirimde görünce aldım. Frame rate düşmesi ile karşılaşmadım hiç. Ara sahneleri 4:3 formatında bırakmışlar. Hoş durmuyor.
    Soul Sacrifice Delta - Oyunun atmosferi çok güzel. Hikaye anlatımını da çok beğendim. Kitap üstünden okuyarak oynadığımız için beğenmeyen olabilir ama benim çok hoşuma gitti.
    Rayman Origins - Tearaway bitirdikten sonra oynadığım platformer. Çok eğlenceli 4 kişilik co-op olmaması kötü ama genede eğleniyorsunuz.
    Virtua Tennis 4: World Tour Edition - ipad’de oynamayı çok sevdiğim bir oyun. Yaz indirimlerinde çok ucuzdu dayanamdım satın aldım. Daha oynamadım.
    Metal Gear Solid HD Collection - PS2 sahibi olmadığım için oynayamadığım iki oyun. MGS1 ve psp’ye çıkan oyunu oynamıştım. Sorunu olmayan iyi portlar. Zaten oyunlar çok iyi Oynamadıysanız oynamanızı tavsiye ederim.
    Amazing Spiderman - Uzak durun kötü bir port. Benim hiç hoşuma gitmedi. Oyunda o kadar iyi değil. PSP deki Spiderman 3 oyunu daha iyiydi bundan.
    Minecraft PS Vita Edition - Ana konuda da yazdım. oyun çok güzel ama kötü port. Update geldi düzelmedi. Yeni bir update bekliyorum.
    Dead Nation - Oynama şansım olmadı indirimdeyken almıştım.
    The Walking Dead Complete First Season - İlk iki bölümü ipadde oynamıştık arkadaş ile indirimde görünce aldım. Zaman bulduğumda tek oturuşta bitirmeyi planlıyorum. Eğer Vitada oynanış ipad tekinden daha iyiyse The Wolf Among us’ı vitada oynamayı düşünebilirim.
    Killzone Mercenary - Yeni aldım ilk iki bölümü geçtim. Şuana kadar çok eğledim ama nişan alırken bir türlü rahat edemedin adam hantal hareket ediyor gibi geldi. Armor değiştirince daha hızlanıyormuş anladığım kadarıyla oyunda param olunca denerim.

    -PSP
    Vita’nın piyasaya çıktığı yaz fazla oyun yoktu bende önceden PSP de severek oynadığım 4 oyunu alıp tekrar oynadım. Grafikleri ekrana oturması için büyüttüklerinden kötü görünüyorlar orjinal haline göre. Ama genede eğlenceliler.
    GTA: Liberty City Stories
    GTA: Vice City Stories
    God Of War: Chains of Olympus
    God Of War: Ghost Of Sparta

    -PSone
    Küçükken oynadığım oyunlar. Hepsini tekrar oynayıp bitirdim. Sonuncuyu bitirmek zor çileden çıkıyor insan arada. Eskiden kontrollerin ne kadar kötü olduğunu oynarken anlıyorsunuz özellikle tomb raider’larda. Analog devrim niteliğindeymiş gerçekten :)
    Tomb Raider
    Tomb Raider 2
    Tomb Raider 3
    Tomb Raider Chronicles
    Tomb Raider: The Last Revelation
    Alundra - Zelda klonu bir oyun. Zordur ama güzeldir.

    Satın Almayı Planladığım Oyunlar

    Little Big Planet PS Vita - İndirime girince almayı planlıyorum
    Resistance: Burning Skies - İndirime girince almayı planlıyorum.
    Child of Light - Demosunu oynadım çok beğendim. Grafikleri ve müzikleri çok güzel. İndirime girince alırım
    Rayman Legends - İndirime girince almayı planlıyorum.
    Freedom Wars - Şuan satın alsamda oynayamam bitirmem gereken bir kaç oyun var. İndirime girince alırım.
    CounterSpy - İndirime girmesini bekliyorum. Güzel bir oyuna benziyor.
    Mousecraft - İndirime girmesini bekliyorum. Oyunun videolarını izledim hoşuma gitti.
    The Rachet & Clank Trilogy/QForce - PS2 sahibi olmadığım için oynayamadığım bir seri indirime girince almayı planlıyorum.(PSP deki oyununu oynamıştım güzeldi)
    The Sly Trilogy/Thieves in time - PS2 sahibi olmadığım için oynayamadığım bir seri indirime girince almayı planlıyorum.
    The Jak and Daxter Trilogy - PS2 sahibi olmadığım için oynayamadığım bir seri indirime girince almayı planlıyorum.(PSP deki oyununu oynamıştım güzeldi)
    Final Fantasy X/X-II - İndirime girince almayı planlıyorum. İncelemelerine baktım performans sorunu yokmuş. İlk 30 dk’sını youtube da izledim konusu hoşuma gitti. Ersin’de çok övmüştü bu oyunu.
    Gravity Rush DLC - Oyunu bitirince almayı planlıyorum
    One Piece Unlimited World DLC - İndirime girmesini bekliyorum. Fiyatı çok pahalı geldi bir DLC’ye göre.
    Grim Fandango Remake - İnsanlar çok övüyorlar. Daha önce oynamadığım bir oyun. Remake çıkınca satın alıp oynamayı planlıyorum.
    Hyper Light Drifter - Sabırsızlıkla bekliyorum. PS Vİta’ya çıkmasını bekleyeceğim. Performans sorunu olan bir oyun olursa pcde oynamayı planlıyorum.
    Shantae: Half Genie Hero - 3DS’e çıkarmıyorlarmış 240p ekranı olduğu için. Vitada kontrolleri iyiyse ve performans sorunu yoksa almayı planlıyorum.
    Mighty No. 9 - %90 3DS te oynarım ama oyunlar arasında farklar olursa vitada da oynamayı planlıyorum.

    Hayalini Kurduğum Oyunlar

    Gta San Andreas City Stories - Hayal etmek serbest
    Gran Truismo - Vita’nın en zayıf olduğu oyun türü kesinlikle yarış oyunları. Her hangi bir seriden güzel bir yarış oyunu gelsin çok güzel olur.
    Patapon - PSP deki en eğlenceli oyunlardan biriydi. Vita için özel bir oyun çıksa çok güzel olur.
    The Ico& Shadow Of the Colossus Collection - PS3’e remake olarak çıktı bu paket. PS3 e çıkan remake’ler belli bir süre sonra Vita’ya da geliyor umarım bu iki oyunda gelir. PS2 sahibi olmadığım için oynayamamıştım zamanında. Kesinlikle oynamak istediğim iki oyun.

    NOT:Vitaya çıkan Lego oyunlarının çoğunu iPad'de oynadım. Vita'yı tercih etmememin nedeni aynı oyun iOS'te 2 liraya alabilirken indirimdeyken. Lego oyunlarının dokunmatik ekran kontrolleri başarılı oluyor. lego oyunlar ile ilgli sorusu olan varsa cevaplayabilirim. sadece iki oyun dışındakilerin hepsi ipad için mevcuttu. Hepsi güzel oyunlar ama pc ve konsol sürümleri daha iyi oluyor. Açık dünya ve kamera açısı farkı oluyor. Geri kalan hikayesi aynıdır.




  • Masterbronze12 M kullanıcısına yanıt
    benim tavsiyem resistance'tan uzak durun. zamanında 50 TL'ye almıştım,şimdiki aklım olsa 10 TL vermem rezalet bir oyun. COD daha iyi bir seçenek olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

    benim tavsiyem resistance'tan uzak durun. zamanında 50 TL'ye almıştım,şimdiki aklım olsa 10 TL vermem rezalet bir oyun. COD daha iyi bir seçenek olur.
    Arkadaslar ben de yarin PS Vita almayi dusunuyorum. Sizce Vita'nin olmazsa olmaz oyunlari nelerdir? Fikir vererek yardimci olabilirseniz sevinirim.

    Simdiden tesekkurler.
  • Masterbronze12 M kullanıcısına yanıt
    bize diyecek bişey kalmamış
  • Vay canına, hocam klavyenize sağlık sindirerek okuyorum: ) detaylı cevap vereceğim:) @Masterbronze12

    Kesinlikle katılıyorum Resistance oyununu hiç beğenmedim tercih edilecekse Cod alınmalı. @Lucky Luciano
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unicornek

    Vay canına, hocam klavyenize sağlık sindirerek okuyorum: ) detaylı cevap vereceğim:) @Masterbronze12

    Kesinlikle katılıyorum Resistance oyununu hiç beğenmedim tercih edilecekse Cod alınmalı. @Lucky Luciano
    Bu ara Vita'ya zaman ayıramıyorum, şu an sadede Sunset Overdrive oynuyor ve 4 gün sonra çıkacak olan Dragon Age: Inquisition'ı bekliyorum ki bu bütün kışımı yiyecek gibi görünüyor :)

    Vita'ya son aldığım oyun Disgaea 4, demosunu çok beğenip aldım. Fazla tactical RPG oynayamıyorum artık eskisi gibi, bıktım türden bu kadar yıl oynadıktan sonra ama D4 hem hikayesinin eğlenceli oluşu hem oynayışa getirdiği yenilikler hem de seslendirmelerinin başarısıyla bana oynamaktan başka şans bırakmadı. Umuyorum bir ara dönüp oyunun hakkını vereceğim.




  • Hocam jrpg yi hem sevmeyen hemde oynamayi beceremeyen biri olarak disgea 4 beni bile sardı vaktiniz olursa deneyin:) @salvo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unicornek

    Hocam jrpg yi hem sevmeyen hemde oynamayi beceremeyen biri olarak disgea 4 beni bile sardı vaktiniz olursa deneyin:) @salvo
     PS VİTA OYUN-YORUM-EĞLENCE KONUSU

    Bende ki oyunlar bunlar. Oyunlarla ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky Luciano -- 14 Kasım 2014; 13:30:53 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.