Şimdi Ara

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
37
Favori
259.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pleasure1903

    merhaba almayı düşündüğünüz alt yapıyı almayın. neden bu alt yapıyı tercih ediyorsunuz? kafanız da rahat edemezsiniz. kafanızın rahat hava almasını ve hafif olmasını istiyorsanız ve tabi doğal durmasını istiyorsanız orta ve ön kısım komple tül olmalı. ağartıcı üretici fabrikada yapılmalıdır. çok dikkat isteyen birşey bu ağartıcı işlemi. tülün altına krem kıvamında özel bir madde sürülüyor, bunun dakikası çok önemli fazla kalırsa saç telleri hızlı dökülme yapıyor. doğallık için bunlar gerekli ama dozajının çok az olması ömrünün uzaması için önemli. ve tek düğüm olmalı ön taraf. diğer uygulama videosunda ki adam komple tül sistem kullanıyor. ön tarafına bende onun kullandığı ghost bond yapıştırıcıyı kullanıyorum doğaldır kafanızda hiç bant yükü hissettirmez ama profesyonel kullanım gerektirir. siz ön tarafa da bant uygulayın iyice alışınca su bazlı yapıştırıcıya geçersiniz. size tavsiyem fotoğrafta ki alt yapıdan kullanın. bu bizim ülkemiz hava şartları içinde kullanılabilecek en rahat doğal alt yapıdır. ben hep bu alt yapıyı kullanıyorum. senede 1 yeniliyorum. normalde 16-17 ay kullandığım da oldu ama ben senede 1 protezi yeniliyorum. çünkü ilk günkü saç tellerinin doğallığı zaman içinde istediğiniz gibi olmuyor ilerleyen zamanda. fotoğrafta gördüğünüz alt yapıyı kullanmanızı öneririm ve komple bant yapın
     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)
    Çok teşekkür ederim sizinkinin aynısı vardı sanırım onu sipariş edeyim o zaman. Peki video da ki adamın yaptığı gibi direk kafaya uygulasak bantı ne gibi bir avantaj dezavantaj olur ? Çünkü şu ana kadar gördüğüm en farklı uygulama biçimi ve çok pratik üstelik arka tarafa hiçbir bant ya da yapıştırıcı uygulamıyor riskli değil mi bu ? Kalkma yapmaz mı ? Bana 2 hafta da bir bakım yapmak gerektiğini söylediler ama ben 10 günde bir yapmayı planlıyorum daha iyi mi olur gereksiz mi sizce ? Teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eun-Wo -- 15 Temmuz 2020; 1:30:50 >




  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, benim bir sorum olacaktı. Benim cildim aşırı yağlı beyaz bant üstüne scalp protector 1 hafta geçmeden kayma yapıyor öyle böyle değil yani.

    Peki ben Great White yapıştırıcıyı sanki bant yerleştiriyormuş gibi kafamın kenarlsrına ve önlerine sürsem ve hafta da 1 bakım yapsam yine sıkıntı çıkartır mı ? Yapıştırıcı kullanımına alışkınım.
  • Klearise K kullanıcısına yanıt
    Merhaba protezi takmadan önce kafanızı izopropil alkol ile silin. Cildinizde ki yağı alacaktır. Sonrasında walker tape terlemeyi azaltan Thick modelini başınıza sürün aslında ön taraf için mavi delikli bant yada klasik mavi bant öneririm. Su bazlı yapıştırıcılar bantlar kadar uzun süreli değiller ama yaklaşık 6 7 gün sorunsuz yapışkan gücleri var. Bakımlaırızı 7 8 günü geçirmeden yapın
  • Teşekkür ederim.
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bir şeyi merak ediyorum 19 yaşından beri kullandığınızı yazmışsınız, psikolojisi nasıl oluyor yani 19 yaşındasınız ve daha okula giderken protez takıyorsunuz, ya da bu uygulamayı yaptığınızı insanlara rahat rahat söyleyebiliyor musunuz ? Karşı cinsle ilişkinizde bir sorun çıkardı mı ?
  • BlockWave B kullanıcısına yanıt
    19 yaşından beri değil, 16 - 17 yıldır kullanıyorum. Kaliteli alt yapı, doğru saç kesimi, doğru tarama şekli, doğru bakım malzemeleri ile pek sorun yaşamadım. Ne okulda ne de ilişkilerimde anlayan olduğunu pek sanmıyorum ama çok samimi arkadaşlarıma söylüyorum gizlemeye gerek yok zaten onlar diyor sen demesen saçının protez olduğunu unutuyoruz diyorlar. Hiçbir kız arkadaşım ben demeden anlamadı. 4 yıldır görüştüğüm yabancı kız arkadaşım var halen bilmiyor
  • Gkhn_33 G kullanıcısına yanıt
    merhaba bu bahsettiğin firmanın instagram sayfasından soru sordum. cevap veremeden sorumu sildiler :) dedim ki, bahsi geçen ürününüz için hangi tür saç kullanıyorsunuz (hint, brezilya, çin, moğolistan, avrupa vb), alt yapının materyali nedir, hangi dokuma tekniği ile yapıldı, saç yoğunluğu nedir dedim. cevap dahi veremediler. özelden yazmışlar Amerika'dan getiriyoruz dedi :) peki Amerikanın bundan haberi varmı dedim. ısrarla telefon numaramı istediler. telefonda izah edelim dediler vermedim numaramı. ya kardeşim benim o firmanın sahibi kasıntı bi adam var, adam daha türkçe konuşmayı bile bilmiyor. nasıl bir yere düşmüşsün öyle. umarım paranı geri alabilirsin. çok uyduruk bir firma bu çok belli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pleasure1903

    merhaba bu bahsettiğin firmanın instagram sayfasından soru sordum. cevap veremeden sorumu sildiler :) dedim ki, bahsi geçen ürününüz için hangi tür saç kullanıyorsunuz (hint, brezilya, çin, moğolistan, avrupa vb), alt yapının materyali nedir, hangi dokuma tekniği ile yapıldı, saç yoğunluğu nedir dedim. cevap dahi veremediler. özelden yazmışlar Amerika'dan getiriyoruz dedi :) peki Amerikanın bundan haberi varmı dedim. ısrarla telefon numaramı istediler. telefonda izah edelim dediler vermedim numaramı. ya kardeşim benim o firmanın sahibi kasıntı bi adam var, adam daha türkçe konuşmayı bile bilmiyor. nasıl bir yere düşmüşsün öyle. umarım paranı geri alabilirsin. çok uyduruk bir firma bu çok belli
    Selamlar sizin yorumlarınızı baştan sona okudum ben, bende saç sıkıntısı çeken biri olarak sizin yardımınıza ihtiyacım var.

    Firmalara para kaptırmadan yorumlarınızı okudugum için sanslı görüyorum kendimi. İnstagramda protez_sac_toptan isimli bir sayfa var bilginiz varmı ?

    Kendisiyle iletişime geçtigimde bana verdigi bazı bilgiler şunlar: "Çift düğüm gerçek saç en kaliteli olanı" "10 yıldır kullanıyorum, bir saçın düzgün ve bakımlı kullandıgınızda 2 yıl kullanabilirsiniz"

    "en yüksek fiyat veren yerlerde 10 lira olan saçın aynısını biz 1000 liraya gönderiyoruz kesimini yaparsak 150 tl alıyoruz"

    gibi bilgiler verdi bana... Hatta örnek resim varmı müşterilerinizden dedim bunu attı. Sayfanın linkini bırakıyorum (Eğer yasaksa kaldırabilirim bilmiyorum çünkü)
    https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/protez_sac_toptan_/

     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)




  • Merhaba pleasure1903 hocam protez için Türkiye'de ilk kurulan ve kaliteli olarak bilinen en eski firma ile görüşmem oldu.Güncel fiyatlar 3500-4000-4500 arası. Kişiye özel çift düğümlü yapacaklarını söylediler. Bu forumda birçok arkadaşın dediği gibi Amerika'da falan yapılmıyor protez saç. Amerika da bir tane bile protez saç fabrikası yokmuş. Kişiye özel yapılan saçların hepsi uzak doğudan Çin'den geliyor. Bu konu da bir çok arkadaş kandırılmış.Ben bu işte ilk olduğun için haliyle biraz tecrübesizim.Kaliteli bir protez nasıl anlaşılır? Bakımları nasıl ve hangi aralıklarda olmalıdır? Kaliteli malzeme olarak neleri kullanmalıyız? Bu gibi konular hakkında bilgi verebilir misiniz abi. Ayrıca kişiye özel olarak kendimiz nasıl sipariş verebiliriz.
  • DJ_DISCO D kullanıcısına yanıt
    merhaba bahsettiğiniz firmaya yazdım. bana 1250 lira dediler. herhalde ne tutturursak diye değişken fiyat veriyorlar. benim kendi kullandığım alt yapı ve ön alın çizgisi işçiliğinden onlarda bulamadım. fiyat performans olarak istediğiniz alt yapı varsa orada, ve size uygun boyutta varsa bir alıp deneyebilirsiniz, birşey diyemem. saçın tel kalitesi önemli. ne kullandıklarını bilemezsiniz. içine sentetik katar, hayvan kılı katar, gözle anlayamazsınız. ben 13-15 yıldır üretici firmadan alıyorum memnunum. bana 1550 civarı maliyeti oluyor. kargo, havale, gümrük ile. orta yoğunlukta bir protezi 15-16 ay sorunsuz kullanabilirsiniz. daha da uzayabilir size bağlı bu. hor kullanırsanız çabuk dökülme yapabilir. özel sipariş te yaptırdım ben çok gür saçı 3-4 sene de kullanırsınız. ama çok gür saçı seyreltmek için uğraşınca saç çok doğal olmuyor. ben orta yoğunlukta protez alıp senede 1 kere yeniliyorum. çünkü yeni saçın doğal parlaklığı güzel oluyor, bu zamanla sönüyor. bence en ideali senede 1 yenilemek.




  • susuz adam S kullanıcısına yanıt
    merhaba kolay şeyler değil özel sipariş vermek. kalıbınızı fabrikaya göndermeniz lazım bu 1 ay sürer. onlara herşeyi tam doğru izah etmeniz lazım, saç yoğunluğu, rengi, dalgası, kıvrım noktası istiyorsan, saç uzunluğu, saç gürlüğü vs. kolay değil. yanlış vereceğin bir bilgide pişmanlık yaşayabilirsin. en kaliteli saç avrupa saçıdır european hair diye ama bunu pazarda bulmak zordur. var diyen de yalan söyler. ancak burada uzun saçlı birisi saçını kestirip o saçı sana verirse ve sen o saçı fabrikaya gönderirsen, bana bu saçı yapın dersen işte o tek donörden yapılan en güzel saçtır ama zor işler. günümüzde herkes stok saç kullanıyor artık. hazır alt yapı boyutları belli bir büyük bir küçük. çok stres yaşarsın yurt dışından almaya kalkarsan çünkü fazla tecrüben yok. sana tavsiyem 2000-2500 lira arasında burada yapan bir yere yaptırman. karşında muhatap olması daha iyi. ve 2000-2500 arası normal bir fiyat. benim kendi aldığım fabrikadan bana maliyeti 1550 civarlarında oluyor, sonrasında kestiriyorum berberde 100 lira da kesime veriyorum. ama güvendiğim bildiğim kişiler olduğu için, ve beni tanıdıkları için memnunum ne aldığımı biliyorum. izopropil alkol alacaksın temizlik için, haftada 1 bakım yapacaksın. kafandan çıkarınca saç kurutma makinası ile biraz gezdirip bantları ısıtınca daha rahat çıkarırsın, sonra pamuğa alkolü döküp sileceksin. sen bir firmadan yaptır, öğren alıştıkça bakımlarını kendin yaparsın. yan ve arkalara ultra hold beyaz bant öneririm. önlerede mavi bant yaparsın. saç yumuşatıcı öneririm. elidor 7x24 elektriklenmeyi alan ürünü öneririm. taft 3 numara sprey öneririm




  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    hocam 20 yaşındayım 1-2 seneye saçlar full gidicek gibi duruyo dökülmeyi durduramıyorum ekim hiç mantıklı gelmedi bana kafayı delik deşik ediyolar sonuçta da kafada 2 tutam saç oluyo
    siz tecrübelisiniz herhalde bu konuda uzun süredir youtubeda protez saç videolarına falan bakıyorum da gerçekten kolay kolay anlaşılmayacak gerçek saçla ayırt edilemeyen protez mümkün müdür,bazı videolarda o kadar belliki, düğüne giden kadın saçı gibi yapıyolar rezil görünüyo,mustafa ceceli sinan akçıl da bile belli oluyo,sizin nasıl bi ss atar mısınız
  • merhaba senin yaşında protez saç kullanmaya başladım yaşım şimdi 37. iyi araştır 2500 den fazla para verme. gerisi kazık demek. 1 kere saç al öğren bakım nasıl yapılır ve bakımını kendin yap kimseye bağlı kalma. hatta traş makinası al yanlarını ve enseni ayna karşısında kendin kes (ben öyle yapıyorum, iş başa düştü öğrendim berberden güzel ense sıfırlıyorum iz bırakmadan :) ) saçı kestirirken istediğin uzunluktan 2-3 cm daha uzun kestir. çünkü ilk kesimden sonra bir ay içinde saç hafif pısacak oturacak. kesim çok önemli fazla seyrelttirme saçı kestirirken dediğim gibi yıkadıkça hafif pısacak 2 ay sonra ilk günkü gibi durmayacak. oturma aşaması var protezin. ben bizim ülkede onna hair in yaptığı işçiliği beğeniyorum bir bak oraya
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    hocam ben de onnayla konustum 3000 dediler ve 15 günde bir bakım o da 110 lira baya masraflı yani,benim anlamadığım aynı firma yapmasına ragmen bazısı çok kötü dururken bazısı güzel duruyo,kafa yapısının önemi var mı acaba
    mesela şu çok doğal geldi bana yani görsem anlamam gibi sanki https://www.youtube.com/watch?v=rIKLXJ6vLH0&t=329s
    siz memnun musunuz peki insanlar kendi saçınız olmadıgını anlıyo mu, bana çok ilkel bi sistem gibi geliyo koli bandı gibi bi şeyle kafana yapıştırıyolar resmen
  • Bakımı öğren her bakımda 20 lira civarı sana maliyet olur kendin yaparsan. Fiyatı indirtebilirsen ben onların saçını beğeniyorum. Kafa yapısının önemi var tabi kafanızın arkası düz ise oraya hafif bombe vermelisin saça şekil verirken. Kesim önemli. Çok dikkatli bakan göz tabi bir şekilde anlar. protez saç güzel kesilmiş ve saçta kaliteliyse %80 anlaşılmaz bence. ama günlük hayatta seni ilk gören kolay kolay anlamaz. Dikkatli kullanmalısın.
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    her türlü zor iş yine de,keşke adamakıllı bilimsel bi yöntem bulsalar da herkes kurtulsa artık bu dertten
    teşekkür ederim hocam cevap verdiğiniz için iyi geceler
  • Kendisi de getirttebiliyor bir görüş istersen ben sansımı deneyecem bütçeyi ayarlarsam. Firmalardan uygun geldi fiyatı. Ayrıca yinede firma önerisini taktir etttim.
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    Adamlar kendilerine güveniyorlar gerçekten Instagramdan baktım da bakımlarınızı bile kendiniz yapabilirsiniz diyecek kadar iddialı. Kendilerine muhtaç etme politikaları yok.
  • Pleasure 1903 dostum öncelikle buradan bana ve diğer arkadaşlara yardımların için teşekkür ederim banada çok ama çok yardımların oldu bilgilendirmeler yaptın lakin belli ki sen işi çözmüşsün bu işten de çok profesyonel şekilde anlıyorsun bizimlede kendi üretici firmanı paylaşsan bizde oradan sipariş versek belli ki kalite bi yer senide anlıyorum paylaşmak istememenin başka nedenleride olabilir ama emin ol çok kişiye yardım etmiş olursun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyraz_celebi -- 26 Temmuz 2020; 16:0:31 >
  • Dostum şu siparişi verdiğin yeri söylesen bizde oradan versek pleasure 1903
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.