Şimdi Ara

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: neostat25 , neostat25 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
834
Cevap
37
Favori
259.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • matarda M kullanıcısına yanıt
    tabiki de tavsiye ederim. benim yaşım 37. ve yaklaşık 20 yıldır protez saç kullanıyorum. bakımımı kendim yapıyorum. dikkatli ve özenli taramaya, şekil vermeye çalışıyorum. saç nemlendirici ve keratin özlü bakım kremleri ile fena sonuç almıyorum. yaklaşık on günde bir protezi çıkarım bantlarını temizleyip geri takıyorum. hassas bir iştir protez saç. saç yoğunluğu, ön alın çizgisinde ki doğallık, saç kesimi, sonrasında kullanılış şekli, protezin ömrünü belirleyen etmenler. ortalama 1 buçuk yıl sorunsuz kullanırsın kaliteli bir protezi. genelde yılda bir kere yenilemek doğal görünüm için idealdir.
     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleasure1903 -- 19 Aralık 2019; 23:53:2 >




  • Temizlik için solüsyon önerisi olan var mı arkadaşlar? Birde günlük çıkar tak yaparak kullanan olup da bana ulaşırsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu protez bakımında firmaların söylediğinin tersi yapılsa saçın ömrü uzarmı...
    Sonuçda adamlar sürekli saç satmak istiyor...
    Saçın ömrünün uzamasını istemezler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kara_şahin kullanıcısına yanıt
    protez saçının ve kafanın temizliğini en geç 10 günde bir mutlaka yapmak lazım. bant yada su bazlı yapıştırıcı ne olursa olsun, dikkatli hassas narin şekilde bakım yapmak lazım. yapıştırıcıyı özellikle bant yapıştırıcıyı tülden ayırdıktan sonra, kalan tortuyu mutlaka öncesinde kuru pamuk serpiştirip parmak ile ovalayarak çıkarmak lazım. bu sayede özellikle ön tülü aşırı temizlik malzemesi olmadan temizlemek mümkün. ve en profesyonel çözüm budur ön taraf için. kuru pamuk ile tortu parmak ile ovalandıktan sonra, pamuğa alkol döküp dikkatli şekilde bir kaç kez çitilemek ön tarafı tertemiz yapar. sonrasında da 2+1 şampuan ile yıkayıp hafif suyunu akıtıp, altına havlu sarıp sulu halinde kurumaya bırakmak gerekir. saça her gün olmasa da düzenli olarak nemlendirici sprey sıkmak lazım. (mavi su diye de geçer). morfose'un keratin spreyi de ara ara sıkmak iyidir. saç sabitleme spreyi olarak 3 numara idealdir. daha fazlası çok aşırı sert yapar. önermem. jöle kullanmayı önermem. Elidor 7x24 elektriklenmeyi alan saç bakım kremi öneririm (turuncu olan) pantene'nin de bu şekilde ürünü var öneririm. bu ürün saç kafadayken sürülür, saçı hem nemli tutar ve keratin özlü olduğu için saçı canlı parlak gösterir. protez saçına dikkatli bakım yaparsan tabiki alt yapısının işçiliğine göre değişkenlik gösterse de en az 1 yıl 1 buçuk yıl sorunsuz kullanırsın. (tül sistemler için)




  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    Bir sürü video izledim
    Ama aralarında
    https://www.youtube.com/watch?v=rIKLXJ6vLH0&feature=youtu.be bu videodan daha gerçekcisini görmedim
    Bunu kendimiz dışarıdan sipariş edebilirmiyiz yoksa gerçekten kişiye özelmidir.
    Birde saça kaynak yapılıyor onun hakkında bilgin varmıdır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kara_şahin kullanıcısına yanıt
    benim getirdiğim saçlar da video da gösterdiğin saçlar gibi. bu kadar doğal durmasının sebebi ön alın çizgisinin tek düğüm ve bleached knot denilen ağartma uygulaması. bunlar hep işçilik işleri. kaliteli işçilik. aryıca böyle doğal durmasının sebebi ön tarafı bantsız yapmış olmaları. bant her zaman parlama yapar. ön tarafa su bazlı yapıştırıcı uygulamışlar. biraz pahalıdır su bazlı yapıştırıcı ama doğallık istiyorsan kulman gerekir. bant uygulaması daha bütçeye uygundur. ama sonuç olarak bant uygulaması da iş görür. kişiye özel algısını unutun. özel sipariş ciddi zaman kaybıdır. ben yıllar önce özel sipariş yaptırıyordum fabrikaya yani çin'e kafamın kellik kısmının kalıbını gönderiyordum. kalıbın fabrikaya gitmesi 1 ay. saçın yapılması 1 ay. tekrar sana gönderilmesi toplamda 2 buçuk ayı buluyor ve aman aman bir farkı yok hazır kalıplara göre. zaten hazır kalıplar boy en değişik modellerde üretilir ve tam şekilde uyar kafanıza. uymazsa kendi kafanızdan 1-2 cm genişletirsiniz sağdan soldan hallolur. ekte ki fotoğraf benim getirdiğim saç. yurt dışından alabilirsin. ama bunlar kolay işler değil. fabrikalar 1 adet saç satmaz kolay kolay. ben çok iyi bir firmanın manager'ini tanıdığım için bana sağolsun istediğimde yardımcı oluyor. Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pleasure1903

    benim getirdiğim saçlar da video da gösterdiğin saçlar gibi. bu kadar doğal durmasının sebebi ön alın çizgisinin tek düğüm ve bleached knot denilen ağartma uygulaması. bunlar hep işçilik işleri. kaliteli işçilik. aryıca böyle doğal durmasının sebebi ön tarafı bantsız yapmış olmaları. bant her zaman parlama yapar. ön tarafa su bazlı yapıştırıcı uygulamışlar. biraz pahalıdır su bazlı yapıştırıcı ama doğallık istiyorsan kulman gerekir. bant uygulaması daha bütçeye uygundur. ama sonuç olarak bant uygulaması da iş görür. kişiye özel algısını unutun. özel sipariş ciddi zaman kaybıdır. ben yıllar önce özel sipariş yaptırıyordum fabrikaya yani çin'e kafamın kellik kısmının kalıbını gönderiyordum. kalıbın fabrikaya gitmesi 1 ay. saçın yapılması 1 ay. tekrar sana gönderilmesi toplamda 2 buçuk ayı buluyor ve aman aman bir farkı yok hazır kalıplara göre. zaten hazır kalıplar boy en değişik modellerde üretilir ve tam şekilde uyar kafanıza. uymazsa kendi kafanızdan 1-2 cm genişletirsiniz sağdan soldan hallolur. ekte ki fotoğraf benim getirdiğim saç. yurt dışından alabilirsin. ama bunlar kolay işler değil. fabrikalar 1 adet saç satmaz kolay kolay. ben çok iyi bir firmanın manager'ini tanıdığım için bana sağolsun istediğimde yardımcı oluyor.
    İlgin alakan için sağol
    Şimdi karar aşamasındayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende protez hakkında birçok araştırma yaptım ve sizin bir çok mesajlarınızı okudum . Aklımda oturmayan bir kaç soru kaldı.
    1. Ben fitness hocasıyım terleme sorunum işim gereği çok ve terleme sıkıntısı günlük hayatta ne olur ? buna göre bakım süresi ne olur ?
    2. Bant ve yapıştırıcılar dışarıdan etkiye dayanıklı su havuz gibi ama içeriden yani deri den gelen yağlanma ve terleme daha etkili bunun için scalp protector giib ürünler etki eder mi etse bile benim gibi aktif sporcuya ne kadar süre dayanır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meydemeydey M kullanıcısına yanıt
    merhaba. şu bir gerçek ki kafamıza harici birşey yapıştırıyoruz ve bunu yapışkanlar aracılığı ile sağlıyoruz. çift taraflı medikal bantlar ör(mavi bant), su bazlı yapıştırıcılar ör(Ghost bond xl) (bantsız) ve likit yapıştırıcılar ör (ultra hold likit). pratik kullanım için çift taraflı bantlar idealdir. çift taraflı bantlar ile kafamıza protezi direk yapıştırırız. bizim için en önemli alan, ön alın çizgisidir ama malesef çift taraflı bantlar çok az da olsa parlama yapar. aşırı dikkatli bakıldığında anlaşılabilir. ben şöyle diyorum protez saç %80 anlaşılmaz %20 anlaşılır. su bazlı yapıştırıcı ile ön taraf %90 anlaşılmaz. ama su bazlı yapıştırıcının maliyeti yüksektir. tabiki günlük düzenli bakım ürünleri ile ör (elidor 7x24 dalgalanmayı alan krem, Morfose nemlendirici sprey) saçları canlı ve bakımlı tutabiliriz. Scalp protector derinin yağlanmasını azaltır kullanabilirsiniz. protez saçı kafanıza takmadan hemen öncesinde kafanızı pamuğa izopropil alkol döküp silerseniz, kafanızda ki yağı alacaktır, buda pratik bir çözümdür. şimdi protezi kafanıza taktığınız zaman özellikle ilk 24 saat ve hatta 2 gün duş almamak lazım. çünkü bantların deriye iyice nüfus etmesi lazım, erime aşamasına geçip iyice yapışması lazım. sonrasında duş almanız sorun teşkil etmez. kendimden örnek vereyim yurt dışından bir bayan arkadaşım geldi geçenlerde. 1 hafta hotelde kaldık. ben o gelmeden bir kaç gün önce protezin bakımını yapmıştım. ve arkadaşım ile görüşürken hergün duş aldım. duş sonrasında saç kurutma makinesi ile kurutuyorsunuz. su zaten kafada birikmiyor akıyor. kafadan çıkma kalkma yapmıyor. aşırı sıcak havalarda da güneşlenirken vs. çıkma yapmaz ortalama 1 hafta sorunsuz kullanılır. ama denizde kafanızı komple suya sokmanızı önermem çünkü tuzlu su saçı kötü yapar hemen temiz su ile yıkamanız lazım. saçı mümküm olduğu kadar bozmamak gerekiyor. gerekmedikçe duş alırken de ben sadece yanlarımı yıkıyorum. ama komple duş için en az 1-2 gün geçmesi lazım bandın iyice yapışması için. çok aktif duş alacaksanız 5 gün ortalama ile bakım yapsanız iyi olur.




  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler . gayet açıklayıcı oldu .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar ben protez saç merkezlerine bağımlı kalmadan yurtdısından alie... sitesinden sipariş vermek istiyorum fakat tam olarak ne isteyeceğimi anlayamadım özellikleri var tüllü olanlar iyi ama Toupee Color: kısmı var değişik tipler var anlayamadım nasıl isteyebilirim gerçekten türkiyede bu protezlere çok fiyat çekiyorlar
  • Telegram saç ekim sonuçları - sohbet - tavsiyeler sayfası açtım.

    Telegram sohbet uygulamasını kurduktan sonra isterseniz arama kısmına Saç Ekim Sohbet/Sonuç/Tavsiyeler yazarak sayfaya üye olabilir. İsterseniz dehttps://t.me/sacekimsonuclari linkine tıklayarak sayfaya katılabilirsiniz.

    Grubumuz objektif bir grup olarak kalacak belirli kurallar çerçevesinde denetim halinde olunacaktır.

    Şimdiden teşekkür ederim.
  • protez saçın takıldığı alandaki saçların durumu ne oluyor acaba ? Hava alıyor deniyor ama en azından bantların vs altı almayacaktır.

    Karar değiştirip ekim yaptırmayı düşünsek varolan saçları da mahvetmiş olur muyuz ?

    Protez saçın fiyat aldığım iyi bir yerde maliyeti 2500'tü en son. 15-20 günde bir bakımda şartmış o da 100tlydi.

    Düz hesap yıllık 5 bin tl gider oluyor. iyi bir saç ekimi de 20bin tl minimum.
    5 bine de yapan var tabi ama şahsen ben tercih etmem. 50-60 binlere de yapanlar var tabi.

    Neyse saç ekiminin sancılı süreci, ağrısı çıkıcak mı çıkmayacak mı vs derken. Bu yöntem daha güzel gibi geliyor.
  • invadersmustdie kullanıcısına yanıt
    Saç ekiminde çok az bölgede kellik varsa sonuç güzel olur tipik komple üst taraf kel olacak birisin için saç ekimi boşuna masraftır. Protez saçın altında ki saçı kazıyorsun ve haftada 1 düzenli bakım yapıyorsun. Alttaki saçına birşey olmaz. Bakımlarını da kendin öğrenip evinde kendin yapmalısın her bakım maliyeti 15-20 lira arasında tutar. Ben kendim getirtiyorum fabrikasından istediğim özelliğe göre 1700 liraya mal oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yanıt için, biraz yurtdışı fiyatlarını araştırdım da redditte, korkunçmuş fiyatlar oralarda.

    Yakın gelecekte yurtdışına yerleşmek istiyorum, o yüzden sürdürülebilirlikte önemli. Sanırım gitmeden en iyisi burada bir saç ekimi denemek olacak.
  • Aliexpress ten aldım ben 550 tl ye... Gayet de güzel bir protez geldi. Özellikleri araştırın, hint saçını denetin yumuşak çok kolay taranıyor. Q6 base aldım ben araştırın en ideali bu gibi fiyat performans açısından. Saç rengi ise 1b koyu kestane oluyor bizdeki. 550 tl saç 300 tl montajını yapıyorlar ve saç 6 ay kdr gidiyor deniyor. Yani senede 1600 tl saça veriyorsunuz, bakım masrafları hariç. Diğer türlü bir yere yaptırırsanız 6 ay giden saç sırf 3500 tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemo86 C kullanıcısına yanıt
    500 liraya alacağın şey hayvan kılı ve plastik kaplama fiber sentetik karışımı karma bir saç olur. kimyasala maruz kaldıkları için hızlı dökülme, yıkandığında dolanma, tarağa takılma vb. kızıllaşma gibi renk değişimleri oluşur. kimse %100 gerçek insan saçını o fiyata veremez. Alt yapı işçiliği, kullanılan materyallerin kalitesi önemli konulardır. Fransız, isveç tülü olduu gibi kore tülü de vardır. Saç kaliteleri 7a, 8a, 9a, 10a şeklinde kimyasal işlem görmemiş şekilde tek donörden alınan virgin Remy saçlardır. özel sipariş ile yapılan yüksek yoğunlukta %100 gerçek insan saçı ortalama 3 sene kullanılabilir. (ki ben yüksek yoğunlukta ki bir protez saçı 3 buçuk sene kullanmışlığım oldu) orta yoğunlukta ki kaliteli bir saç 1 buçuk sene sorunsuz kullanılabilir. saç tellerin kaliteleri ve alt yapı işçiliği saçın ömrünü belirler.
  • cemo86 C kullanıcısına yanıt
    500 liraya alacağın şey hayvan kılı ve plastik kaplama fiber sentetik karışımı karma bir saç olur. kimyasala maruz kaldıkları için hızlı dökülme, yıkandığında dolanma, tarağa takılma vb. kızıllaşma gibi renk değişimleri oluşur. kimse %100 gerçek insan saçını o fiyata veremez. Alt yapı işçiliği, kullanılan materyallerin kalitesi önemli konulardır. Fransız, isveç tülü olduu gibi kore tülü de vardır. Saç kaliteleri 7a, 8a, 9a, 10a şeklinde kimyasal işlem görmemiş şekilde tek donörden alınan virgin Remy saçlardır. özel sipariş ile yapılan yüksek yoğunlukta %100 gerçek insan saçı ortalama 3 sene kullanılabilir. (ki ben yüksek yoğunlukta ki bir protez saçı 3 buçuk sene kullanmışlığım oldu) orta yoğunlukta ki kaliteli bir saç 1 buçuk sene sorunsuz kullanılabilir. saç tellerin kaliteleri ve alt yapı işçiliği saçın ömrünü belirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pleasure1903

    500 liraya alacağın şey hayvan kılı ve plastik kaplama fiber sentetik karışımı karma bir saç olur. kimyasala maruz kaldıkları için hızlı dökülme, yıkandığında dolanma, tarağa takılma vb. kızıllaşma gibi renk değişimleri oluşur. kimse %100 gerçek insan saçını o fiyata veremez. Alt yapı işçiliği, kullanılan materyallerin kalitesi önemli konulardır. Fransız, isveç tülü olduu gibi kore tülü de vardır. Saç kaliteleri 7a, 8a, 9a, 10a şeklinde kimyasal işlem görmemiş şekilde tek donörden alınan virgin Remy saçlardır. özel sipariş ile yapılan yüksek yoğunlukta %100 gerçek insan saçı ortalama 3 sene kullanılabilir. (ki ben yüksek yoğunlukta ki bir protez saçı 3 buçuk sene kullanmışlığım oldu) orta yoğunlukta ki kaliteli bir saç 1 buçuk sene sorunsuz kullanılabilir. saç tellerin kaliteleri ve alt yapı işçiliği saçın ömrünü belirler.
    500 lira değil zaten olay 100-160 dolar arasında satılıyor bu saçlar ki piyasa değeri zaten o. Protez firmaları da Çin'den bu fiyata hatta toplu aldıkları için daha ucuza bile alıyorlar ki 3000-4000 bandında satış yapıyorlar. Senin dediğin gibi 2000 tl ye mal etseler kar edemezler zaten.
    Bana gelen saç da ne hayvan kılı ne de sentetik bayağı kaliteli hatta bayağı da yumuşak Hint insan saçı. Önceki protezimden biliyorum ondan bile daha kaliteli bir saç geldi.

    Sitedeki bu firmaların sayfalarına girdiğinde yüzlerce sipariş ve onlarca yorum ve görsel var. Herkes 5/5 vermiş ki onlara güvenip araştırıp aldım ben de. Hayvan kılı, sentetik vs. olsa dediğin gibi bu firmalar ayakta kalamaz heralde değil mi?

    He şöyle de bir durum var saçın ömründe 4 ila 6 ay diyor zaten, hiçbiri 1, 1.5 sene dayandığını iddia etmiyor. Ortalama 5 ay gitse senede iki saçtan yine 1000 tl yapıyor zaten ki burdaki firmalar en fazla 8 aylık saça 3500 tl fiyat biçiyor bayağı araştırdım, gittim, konuştum birçok yerde.
    Aliexpress'teki olay bu, zaten sen de önceki yorumlarında çok bilmiyorum demişsin ordaki durumları. Araştır derim sen de ucuza alırsın bayağı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo86 -- 11 Şubat 2020; 21:59:15 >




  • S.a kardesim getirttigin sac ile ilgili bilgi almak isterim 2 yildan beri hairlifede yaptirdigim saci kullaniyorum ve 5 6aydaha kullanirim senin getirtmis oldugun sac on tarafi cok dogal kullannim durumu ile bir istişare yapmak isterim bakimini herseyini buzamana kadar kendim yapti gunluk tak cikar yapiyorum bes dk almiyo ama senin getirttigin biraz farkli bana numarani verirsen memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.