Şimdi Ara

Projeksiyon bağlanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar dün geceye kadar projeksiyona görüntü aktarmakta sıkıntı çekmiyordum ancak dün geceden beri bilgisayar projeksiyonu görmüyor. Neden olabilir?
    -Kablo kontrol ettim. Ses sistemine bağlanınca onun arayüzünü gösteriyor yani kabloda ve projeksiyonun giriş yerinde bir sıkıntı yok.
    -Fn+F3 ve windows+P tuşlarıyla açılan yansıt bölümündeki seçenekleri de denedim.
    -Çözünürlük değiştirdim.
    -Cihazları aç kapa yaptım. Farklı sıralamalarla da açtım cihazları(önce laptop vb).



  • Bunun sebepleri şunlar olabilir;
    PC ile Projeksiyon arasındaki kullandığınız görüntü aktarım kablosunda sıkıntı olabilir.
    Soketler de sıkıntı olabilir.
    Projeksiyon da veya PC de ayar değişikliği olmuş olabilir. (Projeksiyon da birden fazla görüntü alım portu varsa farklı bir porta geçiş yapmış olma ihtimali var.)

    Projeksiyon yerine monitör veya TV de deneme şansınız varsa orada deneyin, PC niz monitör veya TV yide görmezse sorun projeksiyon veya görüntü aktarım kablosunda olma ihtimali yüksek.
  • 4 farklı cihazla denedim projeksiyonu, 3 farklı laptopta denedim hiç birinin görüntüsü gözükmedi(hepsi daha önce sorunsuz çalışıyordu 3ünde de aynı anda görüntü gitmeme sorunu başladı) ama bir de ses sistemi var ona bağlayınca sorunsuz bir şekilde ses sisteminin arayüzü gösteriyor. Port ayarlarını kontrol ettim hdmi seçili. Aynı zamanda yepyeni bir kablo ile de denedim gene sonuç aynı.
  • yjms Y kullanıcısına yanıt
    Görünüşe bakılırsa projeksiyonda ya bir arıza var yada gözden kaçırdığınız bir ayar değişikliği var çünkü başka mantıklı bir açıklama düşünemiyorum. Projeksiyonu fabrika ayarlarına alma veyahut resetleme gibi bir olanağınız varsa denemenizi öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.