Şimdi Ara

Project Awakening | PS4 - PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Project Awakening | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Project Awakening | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Japonya merkezli yayıncı Cygames, PlayStation 4 için geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Project Awakening'in teaser videosunu yayınladı ve websitesini açtı.

    Project Awakening son teknoloji grafikler ve fantezi dolu bir evren sunacak tamamen yeni bir aksiyon rol yapma oyunu. Şirketin oyunculara en iyi eğlenceyi sunma hedefinin bir parçası olarak, Cygames, Project Awakening'i geliştirmek için video oyun sektöründen deneyimli isimler ile anlaşarak rüya takımını kurdu. Junji Tago (Yönetmen) ve Ryosuke Aiba (Sanat Direktörü) yönetiminde geliştirici ekip fantezi RPG dünyasına yeni bir yaklaşım getirmek için sıkı bir şekilde çalışıyor.



    Geliştirici : Cygames

    Yayıncı : Cygames

    Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.

    Resmi Site : https://projectawakening.com/


    Duyuru Fragmanı





    Görseller :

    Project Awakening | PS4 - PS5 | ANA KONUProject Awakening | PS4 - PS5 | ANA KONU Project Awakening | PS4 - PS5 | ANA KONU Project Awakening | PS4 - PS5 | ANA KONU Project Awakening | PS4 - PS5 | ANA KONU Project Awakening | PS4 - PS5 | ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 23 Nisan 2024; 19:31:27 >







  • aklıma deep down geldi. sonu benzemesin. bu arada düz ps4'e çıkıp pro modele çıkmayan oyun mu var ki başlık gereksiz uzatılıyor anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 10 Eylül 2018; 20:31:20 >
  • İlk bakışta yeni bir Dark Souls alternatifi gibi görünüyor ancak; videodaki boss savaşı bir hayli efektif bir şekilde düşünülmüş, mekan kullanımı hat safhadaydı o yüzden sanki Monster Hunter gibi yaratık avlamaya odaklanan bir oyun olacakmış gibi hissettim. Her iki türlü de ilgimi fazlasıyla çekti, beklemeye koyuldum.
  • Güzel görünüyor lâkin melkor'un da dediği gibi açık dünya havasında geçebilir. Açık dünya olsun zindanlar çok olsun görev bolluğu olsun. Yerden kılıcı alırken aha yeni Souls tarzı oyun dedim lakin alanın genişliği ve kapışma olayı açık dünya olabilir düşüncesine kapıldım. Neyse bekleyip görelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla gideri var, ben beğendim. Ufaktan takip ederim ama fiyatı uçuk olacağından ilk zamanları almam zor..
  • Yapımcının bu tarzda ilk oyunu olacak bakalım bu video da ki kaliteyi yakalayabilecekler mi. Biraz aşırı abanılmış bir tanıtım videosu olduğu belli.

    Ha bu grafik ve animasyonlara erişebilirlerse efsane olur ve yeni bir PlayStation efsanesi doğar. Zaten Japon Stüdyosu olduğu için Sony bünyesine bile alabilir.
  • Oyun hakkında yeni bilgiler gelmeye başladı.

    Orjinal :https://fextralife.com/project-awakening-interview-with-cygames/ ( Daha fazla detaylar mevcut )


    Alttaki translate olarak çeviri yapıldı.. ( Bir Kısmı )

    FL : Hangi türü düşünürsünüz?

    CG Takaki : Açık dünya oyunu olacak, çok arkadaşlık işlevine sahip olacak, arkadaşlarınla ​​ve savaşınla bir araya gelecek. Çok fazla kavga, kan ve ter olacak. Gerçekten yeni ve ilginç bir şey deniyoruz, söyleyebileceğimiz kadar.


    ____________________________________________________________________________________________________

    FL: Çok oyunculudan bahsettiniz, kooperatif mi? PvP?

    CG Takaki : Genel olarak kooperatif, arkadaşlarınızla bir araya gelip birlikte dövüşmek.

    FL: Oyun ağır hikaye odaklı mı olacak? Güçlü bir anlatı izleyerek mi yoksa gevşek bir hikaye odağına mı, daha çok oyun odağına mı odaklanacaksınız?

    CG Takaki : Her ikisi de. Ortada bir yol bulmaya çalışıyorum… ortada bir yerde dengeliyor.


    ____________________________________________________________________________________________________-

    FL: Hangi platformlarda kullanılabilecek? Gelecek nesil?

    CG Takaki : Mümkün olduğunca yeni ve mümkün olduğunca geniş. Bu aslında bizim hedefimiz değil, ancak gerçekleşirse, yeni bir nesil ortaya çıkıyor ve [oyunumuz] hala gelişim aşamasında.

    _____________________________________________________________________________________________________

    FL: Ölçek açısından büyüklük açısından ne düşünüyorsunuz? Örneğin, Skyrim'in büyüklüğü ile nasıl karşılaştırırsınız, kıyaslandığında nereye düşer?

    CG Takaki : Toplamda bu tür oyunlara yakın olacağını sanıyorum, ancak kapsamdan bahsettiğimizde, araştırmamız için sadece bizim için büyük bir harita değil, belirli alanlarda yapabileceğiniz şeyler anlamına gelmiyor. Oyunun belli katmanları olmalı. Oyunun tüm bölümlerinde yapılacak çok şey olmalı.

    FL: Oyunun içinde zindan gibi başka alanlar var mı, ya da yüklediğiniz bir kaleye mi gidiyorsunuz yoksa sorunsuz mu?

    CG Takaki : Sorunsuz.

    ______________________________________________________________________________________________________

    FL: Oyunda ilerleme nasıl? Söylediklerinizden bir rol oynama oyunundan çok bir aksiyon oyunu gibi geliyor, bu yüzden ilerleme için ekipman kullanıyor musunuz? Karakterin nasıl güçlenir?

    CG Takaki: Bu hala kararsız. Gerçekten puan kazanmak için çok mücadele ettiğin klasiği istemiyorum ve istatistiklerin otomatik olarak artar, bence çok sıkıcı. Gerçekten oyuncunun hareketinin bir şekilde yansıtılmasını istiyorum. Örneğin, her zaman kocaman bir kılıç taşırsanız, belki de kolunuzda kaslarınız artar.


    ______________________________________________________________________________________________________

    FL: Sahip olduğum son soru, muhtemelen en büyük sorudur… oyunu daha fazla ne zaman göreceğiz? Bu yıl olacak mı?

    CG Takaki: Bu biraz zaman alabilir. Size daha büyük bir resim sunmak için, Cygames şirket sloganı “En iyi içerik ve eğlence” dir. Bu nedenle, her zaman kullanıcıya, zevk alabilecekleri yüksek kalite ve ürünleri bir araya getirmeyi hedefliyoruz, bir şeyi bir araya getirdiğimizi, kullanıcıların hoşuna gidecek bir şey bulduğumuzu serbest bırakacağız. Fakat şu an bu aşamada değiliz. Muhtemelen gelecek sene.




  • Özet detaylar


    - Project Awakening, Batı pazarına girmeye çalıştığı için Cygames'in “pilot projesi” dir (unutmayın, Cygames, Japonya'daki son derece popüler Granblue oyunlarının arkasındaki şirket)
    - Project Awakening açık dünya oyunu
    - Co-op multiplayer bileşenlerine sahiptir
    - Çok "kavga, kan ve ter" var.
    - Cygames için, "gerçekten yeni ve ilginç" bir şey
    - Cygames, hikaye anlatımı ile oyun oynama odağı arasında bir denge kurmaya çalışıyor
    - Yüksek fantezi oyunun ilham kaynağıdır - Takaki Yüzüklerin Efendisi ve Taht Oyunları'ndan bahseder .
    - Geçen yılın fragmanı oyunun göstergesi - yaratıklarla acımasız, ham savaşlar hakkında olacak
    - Açık dünya "kesintisiz"
    - Cygames, aynı anda 12 oyuncunun aynı anda oynamasına izin vermeyi amaçlıyor
    - Cygames, sihir kullanıp kullanamayacağınız veya oyunun bir karakter sınıfı sistemine sahip olup olmayacağı da dahil olmak üzere hala birçok şeye karar veriyor gibi görünüyor.
    - Sonuçta, Proje Uyanışı hala çok uzak bir nokta gibi görünüyor ve büyük olasılıkla yeni nesil serbest bırakılması olacak




  • Adamın söylediğine göre çok bariz bir Monster Hunter alternatifi geliyor, gerçi tanıtımdan belliydi. Boss odaklı bir oyun olacak, lonca kurulabilen bir sistem içerisinde arkadaş grupları oluşturabiliyor ve o gruplarla görevlere çıkabiliyorsunuz, dilerseniz o gruptan çıkıp başkalarıyla yola devam edebiliyorsunuz. Büyük bir dünya yok, birbirini takip eden mekan tasarımları var, rol yapma ve hikaye zayıf, daha çok aksiyon odaklı bir mekaniği olacak, kullanılan silahları geliştirmek yerine kullandıkça tecrübe kazanılan bir sistem planlanıyor.

    Bunlar yeni şeyler değil ama adamların dertleri yeni bir pazara girmek ve oradan gelir elde etmek. Bunun için de Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok, doğru bir tercih de bulunmuşlar. Ancak tanıtımdaki gibi akıcı bir oynanış sunamazlarsa işleri biraz zor.
  • PS4 Project Awakening demo Project Awakening: Arise rated in Europe

    https://gematsu.com/2019/08/project-awakening-demo-project-awakening-arise-rated-in-europe
  • PS4'e özel Project Awakening'in demosu Avrupa için de çıkacak

    Project Awakening | PS4 - PS5 | ANA KONU


    Bu sıralar Sony ile yaptığı özel anlaşma doğrultusunda PS4'e iki özel oyun geliştiren Cygames kanadından yeni bir bilgi daha geldi. Geride bıraktığımız aylarda PS4 için duyurulan ve henüz ismi belli olmayan Project Awakening'in demosu Avrupalı oyuncular için de çıkacak. Geliştirici Cygames, tanıtım fragmanı sayesinde heyecan uyandıran oyun hakkında sessizliğini hala koruyor. Ancak yapılan bu listeleme oyunun çıkış tarihinin yakında duyurulacağına dair ipucu vermiş olabilir. Grafikleriyle de dikkat çeken yapım, belki de PlayStation 5 için de düşünülüyordur. Son olarak geçen sene Tokyo Game Show fuarında gösterilen oyun hakkında bu kez yine TGS fuarında yeni bilgiler duyabiliriz.

    Oyunun yönetmenliğini Junji Tago, görsel yönetmenliğini ise, Ryosuke Aiba yapıyor. Hali hazırda Granblue Fantasy: Relink üzerinde de çalışan ekip, bu oyun için Platinum Games'ten de yardım alıyor. Final Fantasy serisine benzetilen yapım, Japon oyuncular tarafından heyecanla bekleniyor. Her ne kadar Sony, Avrupalı oyuncular için bu tarz oyunları ön planda tutmasa da, Japon geliştiricilerin oyunlarına hayran Batılı oyuncuların sayısı da fazla.




    MK.




  • ps4 ile ps5 e ortak mı çıkacak oyun ? yeni bir gameplay versinler artık !!!
  • İlk önce PS4'e sonrasında PS5'e Ray Tracing ve diğer doku kalitesi / ışıklandırmalar iyileştirmeler olarak PS5'e geleceğini düşünüyorum.

    Ara ara Resmi sitesine bakıyorum ama herhangi bir hareketlilik yok.
  • Hocam bu gidişle oyunu ps5 te oynarız artık konsolun 6 ayı kaldı fakat oyundan ses seda yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMObyte da 2021 gibi gelecek deniliyor. Sitesinde PS4 yazıyor. PS4/5 e gelir muhtemelen. Beklediğim bir oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun öldü mü acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapımı devam ediyor. Cyllista Game Engine motoru ile. İşe alımları da devam ediyor yani bir sıkıntı çıkmaz ise ilerleyen zamanlarda Gameplay videosu görebiliriz.


    Sadece çok sessiz kaldı şu sıralar umarım yeni bilgiler verirler beklemedeyiz. :)


    @dımmışali

  • Bu oyunları devlet sırrı gibi saklamalarını anlamış değilim. Umarım dediğiniz gibi en kısa zamanda görürüz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu aklıma getiriyor nedense yazık olmuştu. :(


  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.