Şimdi Ara

Powerbank yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba
    ROMOSS 5000 mAh Sense Mini Beyaz marka powerbank aldım. http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_romoss-5000-mah-sense-mini-beyaz-harici-batarya-1171876.html

    Alırken iphone için uyumlu dediler fakat kablo iphone için olmadı. Eski kullanmadığım powerbank kablosunu taksam yada şarj aletimin kablosunu taksam sizce bir sorun olur mu? Garanti kapsamından çıkar mı? Şimdiden teşekkkür ederim.



  • Hicbir sorun olmaz. Tak sarja, gule gule kullan. Sehir efsanelerine inanma. Elektrigin cihaza hangi kaynaktan geldiginin bir onemi yok. Stabil 5V@1A ve uzeri akim verebilen her sarj aletiyle cihazini sarj edebilirsin. Sarj aletleri ve ya da powerbank piline zarar vermez. Sadece kullandigin lightning kablonun orijinal veya MFi lisansli olmasina dikkat et. O da pile zarar geleceginden degil, sarj yarim kalmasin, uzun surmesin, Aksesuar Desteklenmiyor/Sarj olmuyor hatasi vermesin diye.

    Pilin saglikli kullanimiyla ilgili su mesajda madde madde oneriler var. Okursan isine yarar:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122367544

    quote:


    Ayrica kullandigin sarj aleti ya da powerbank markasi da onemli degil. Ister kutudan cikani kullan, ister iPad sarj aleti kullan, ister Sony sarj aleti. Ister A marka powerbank kullan, ister B marka. Hic fark etmez. Pil konusunda cok gereksiz paranoya yapiliyor, sehir efsaneleri, hurafeler uretiliyor. Apple'a sorsan o sadece Apple marka kullanmani onerir tabii. Cunku kendi malini satmak ister. Kullandigin sarj aletinin/powerbank'in guvenilir olmasi yeterli. Her markanin sarj aletini/powerbank'ini kullanabilirsin, problem olmaz. Nasil evine gelen elektrik, Enka'nin Gezbe santralindan da gelse Adapazari santralindan da gelse farketmiyorsa ve hangisi oldugu tespit edilemezse, prize taktigin sarj aleti veya powerbank de ayni etkiye sahip. O cihaz sadece sebekeden gelen 220V gerilimi 5V@2A'ya donusturur (cok kalitesiz sarj aletlerinden uzak dur tabii) veya depoladigi akimi iPhone'a gonderir. Akim yonetimini yapan iPhone'un kendisidir. Orijinal ya da MFi lisansli Lightning kablo kullandigin surece problem olmaz. Pile uzun vadede zarar veren sey, bilincsiz kullanimdir, yanlis sarj etme aliskanliklaridir, anormal kosullarda kullanimdir, darbe almasidir vs. Telefonunu 5V/1A stabil cikis verebilen her USB kaynagindan sarj edebilirsin. Sehir efsanelerini dinleme.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bişey olmaz telefonun kendi kablosunu kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.