Şimdi Ara

Portekiz seyahatim için tavsiye arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Portekiz seyahatim için tavsiye arıyorum. İlk defa yurtdışına çıkacağım. Bu nedenle yurt dışı seyahati konusunda çok fazla bilgim yok.

    Portekiz konusunda genel bilgileri wikipedia'dan okudum. Bunun dışında ne götürülmesi gerekir, nereler gezilir, ne yenir, Portekiz'e en yakın sadece bir haftasonunda gezilebilecek ülkeler neresidir (İspanya gibi) vb. konularda tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Eğitim için gideceğimden gezme fırsatım sadece haftasonları olacak ve hizmet pasaportu alacağım için tüm ülkelere vizesiz giriş yapabileceğim.

    Şimdiden aktaracağınız tecrübeler için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waybe007 -- 10 Mart 2013; 14:31:30 >



  • Haftasonları için İspanya dahil birçok yere gidebilirsiniz. Ryanair firmasının Porto ve Faro'dan birçok ülkeye ucuz uçuşları var. Örneğin şimdi rasgele baktım Nisan ayında Porto'dan Roma'ya 30 euroya uçak bileti var...
    Portekiz konusunda araştırmayı Wikipedia gibi sitelerden değil de ekşisözlük gibi sitelerden yapmak daha iyi olur. Daha kesin ve objektif bilgiler alırsınız.
    Portekiz içerisinde Porto, Lisbon ve bütün batı sahili gezilmeye değer. Onun dışında spesifik bilgim yok. İnternetten bulabilirsiniz.
  • iyi geceler
    Defalarca yazdım yine yazacağım. Google'da uygun kelimeler ile ararsanız yerli ve yabancı bir sürü protekiz yorumu bulacaksınız." Portekiz Lizbon gezi yorumları " yazmanız yetipte artacaktır. Türkler artık tüm dünyada gezdikleri yerleri paylaşanlardan Allah razı olsun. özele gelirsek Avrupada İstanbula en çok benzeyen şehir Lisbon2dur derler 7 tepeli bir şehir yerleşimi var. taco nehrinin üstündeki golden gate benzeri güzel bir köprüleri var. Dünyada ikinci büyük akvaryum kompleksi expo içinde. expoda dalgalanan Türk bayrağının yanında resmi çektirmek gururunuz okşayacaktır. Hayvanat bahçesi içinde iki kişilik teleferikle üstü açık kafeslerin üstünde olmak güzel bir duygudur. ayrıca ücretsiz ynusu ve fok balık gösteriliri mevcuttu. Kalesi şirin mahalleleri ile adım adım gezilecek şehirlerden birisidir. Tarihte İspanyollarının yoluna takoz olsun okyanus bağlantılarını kesmek için yaratıldığını söylenir dilleri kesnilkile İspanyolcadan bariz şekilde farklıdır. sömürge ve Afrika etkisi bariz bir şekilde hissedilir. kıta avrupasnının en batı noktası portekizde olup "cape do roca" cehenmem kayalığı olarak bilinirki. Anlatılmaz muhakkak görülmesi lazım. azgın okyanus dalgalarının kayalardan metrelerce yükselmesi uçurumun kenarında size yaşamının anlamını düşündürür. birde muhakkak belem pastasını tadına bakmadan dönmemek lazım. anlatacak çok şey var. dersinizi daha iyi çalışıp göreceklerinizi not almayı unutmayın. şimdiden iyi yolculuklar.




  • Porto güzel şehir,diğer avrupa ülkelerine göre ucuz.6 7 euroya çok iyi bi menü yiyebilirsin.AYrıca portodan ispanyada santiago de compostelaya gitmeni öneririm.Güzel şehir otobüsle 4 5 saat 30 euro.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.