Şimdi Ara

HİTİT AYAŞ TERMAL UTANMAZLIĞI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
23.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hitit ayaş termal'den geçen ay başında tesislere kendi imkanımla giderek bir devre mülk aldım. 1+1 devremülk için verdiğimiz fiyat yaklaşık 16 bin lira....
    Daha sonra Ankara'da merkez ofislerine normal bir müşteri gibi giderek fiyat aldım. Bana verilen fiyatın tam 3000 lira altına hemde bitmiş yer için pazarlık yaptım.
    Doğal olarak bana bu devremülk'ü satan arkadaşı aradım ve iptal edeceğimi söyledim. Ben size döneceğim diyerek telefonu kapattı.. 10 günlük cayma süresinin son günü dahi dönüş yapmaması nedeniyle acilen faks ile
    cayma bildiriminde bulundum. 1 hafta sonra ofisten senetlerimi almaya gittiğimde faks ile cayma olmayacağı, noter sözleşmesi yada imzalı tebligat ile cayma olacağı tarafıma bildirildi. 3000 liralık bir fatura tarafıma çıkartılıyor.

    Herkese öncelikle bir tecrübe olmasını dilerim..

    Eğer yapılabilecek herhangi bir şey var ise benimle paylaşırsanız memnun olurum



  • Devre mülkler, vatandaşı yolan bir kaz misalidir, her şey satana kadardır,sattıktan sonra çıkışınız adeta, azaptır, yüklü miktar fatura çıkartırlar çünkü size narkoz vermiş gibi sözcüklerle avuturken, diğer taraftan parmağı ile anatema konunun esas teşkil eden maddelerini gizler ve siz e imzalatır... ve bundan sonra hayatınız kararmış demektir, o maddeleri tek tek okuyun....nasıl bir belaya bulaşdığınızı anlayacaksınız... ayrıca buraların hem üyelik aidatı hemde giderler için aylık aidatlar vardır...
  • Devre mülkler, vatandaşı yolan bir kaz misalidir, her şey satana kadardır,sattıktan sonra çıkışınız adeta, azaptır, yüklü miktar fatura çıkartırlar çünkü size narkoz vermiş gibi sözcüklerle avuturken, diğer taraftan parmağı ile anatema konunun esas teşkil eden maddelerini gizler ve siz e imzalatır... ve bundan sonra hayatınız kararmış demektir, o maddeleri tek tek okuyun....nasıl bir belaya bulaşdığınızı anlayacaksınız... ayrıca buraların hem üyelik aidatı hemde giderler için aylık aidatlar vardır...
  • haklısınız aynen öyle oluyor malesef
  • Rezalet. İnsanları kendilerinden sogutuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun, lütfen bu gibi satın alım işlemlerinden önce. Piyasa araştırması, fizibilite çalışması yapınız. Siz, ezbere gitmişsiniz biraz.
  • Babamda aynı şekilde Afyonkarahisardan almıştı,reklamlarda görmüştük lakin televizyonda gördüğümüzle gidip gördüklerimiz maalesef çok farklıydı.Üstelik biz villa olarak almıştık.Nasıl anlatsam bilmiyorum ancak bu kadar dolandırıcılık olur.Aradan 5 6 ay geçti artık telefona bile bakmıyorlarmış.Belkide adamlar ortadan tüydü çoktan.Ezbere gitmemek gerek her zaman.
  • arkadaşlar bende erzin isos dan aldım ertesi gün vaz geçtim defalarca aradım ama karşımda birtane yetkili bulamadım iptal etmek istiyorum ama nasıl iptal edebilirim hiçbiri bişey demiyo habire erteleyip duruyorlar sizi haftaya arıyalım merkez dönüş yapacak bekleyin arıycaz vs vs ne yapmam gerek 5 ay oldu peşinat haricinde ödeme yapmadım yardımcı olursanız çok iyi olur.
  • Boyle bir sey alinacaksa 10 tane yer ile tek tek konusulmali. Hatta hepsiyle cingene pazarligi yapilmali. Dip fiyati gordukten sonra o fiyatla dusmana saldir gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarşamba günü sahibinden üzerinde ki oğlumun adına olan sadece adı ve göbek adı olan ve şirket hattımın numarası yazan ilanımdan beni aradılar Selçuk .... bey ile görüşebilirmiyim dedi zaten der demez olayı anladım
    Buyrun benim derken beni hafta sonu Ayaş'a götürelim diye çağırdı bende olur 5 kişiyiz yer ayırın mutlaka geleceğiz dedim :)
    Tabi bunlar Cuma arıyor Cumartesi arıyor geliyorsunuz değil mi diye bende sorun yok 5 kişiyiz. Yenikent'den bineceğiz dedim sonrası zaten Ayaş.
    Gün oldu Pazar telefonu 12.00 gibi yabancı numara aradı açmadım. 2 Saat kapattım sonra açtım arayan soran yok.
    Bundan sonra hangisi ararsa arasın en az 5 kişi ayırıyorum ve gitmiyorum :)

    Aynısını kapıda ödemeli pazarlamacıya yaptım geçenlerde kargo adresi sahte isim sahte, Neden almıyorsunuz diyor. Onlara da kargoyu geçirdim bu vesile ile.

    Bunlara inanmayın arkadaşlar hepsi fasa fiso
  • Fatih diyor ki:
    06 Haziran 2014, 17:36
    HERKES DİKKATLE OKUSUN !!! Tüm madur kişiler !!!
    Öncelikle kesinlikle cayma bedeli ödemeyin!!
    Böle bir cayma bedeli kanunen yasal degildir !!
    Ve aynı zamanda kişi malı teslim almadığı sürece belirli bir süre başlamış olmamakla beraber istedigi zaman cayma hakkına sahiptir !! Ve ödediği tüm ücretliri geri alma hakına sahiptir.
    Eğerki malı teslim almış iseniz yani tapuyu vermişler ve kullanmaya başlamışsanız 7 gün içinde hiçbir mazeret göstermeden cayma hakkına sahipsiniz. !!! Bakın burası çok önemli.
    Size cayma bedeli gibi göz korkutma tarzında yaklaşacaklardır. Ama kesinlikle kanmayın!!
    YAPMANIZ GEREKEN TEK ŞEY EN YAKIN NOTERE GİDİP İLGİLİ KURUMA İHTAR ÇEKMEK !!
    İhtar çekeceğiniz adres sözleşmenizde bulunmaktadır.
    Ve siz ihtar çektiğiniz anda 20 gün içinde size tüm evraklarınızı teslim etmek zorundalar. Ki teslim etmezlerse tam bir aptallık yapmış olurşar dava açıp daha bir zarara girmelerini saglamış olursunuz !!

    Bunların sözleşmelerinde küçük bir kafa karıştırıcı eksiklik bulunmaktadır.
    Tüketici hakları 4077 nolu kanunun 7 nci maddesi geçmekte fakat sizin çok işinize yarayacak olan 8 nci maddesi geçmemekte.
    Sizler notere özellikle 4077 nin 8 nci maddesini eklemesini söyleyin. İşte o madde :

    Madde 8.- Kapıdan satışlar; işyeri, fuar; panayır gibi satış mekanları dışında, önceden mutabakat olmaksızın yapılan değeri tecrübe ve muayene koşullu satışlardır.

    Bu tür satışlarda; tüketici, yedi günlük tecrübe ve muayene süresi sonuna kadar malı, kabul veya hiçbir gerekçe göstermeden, reddetmekte serbesttir. Satıcı almış olduğu bedeli, kıymetli evrakı ve tüketiciyi bu hukuki işlemden dolayı borç altına sokan her türlü belgeyi, cayma bildiriminin kendisine iadeli taahhütlü mektup ya da noter aracılığı ile ulaşması veya bizzat teslim edilmesi tarihinden itibaren 10 gün içerisinde tüketiciye iade etmekle ve 20 gün içerisinde de malı geri almakla yükümlüdür.

    Maddenin önemli bir parçası burası. Yani sizler sözleşmeyi 1 yıl öncede yapmış olsanız tapuyu alıp kullanmaya başlamadığınız sürece cayma hakkına sahipsiniz!!
    o 7 günlük süre sizin için başlamamıştır hala…

    Semra hanım özellikle eşiniz bunun için asla cayma hakkını ödeyip kurtulmayı düşünmesin.
    Sizler notere gidip ihtarı çektiginiz zaman noterin telefon numarasını alın ve birkaç gün sonra telefon açıp teblikartınız karşı tarafa ulaştımı sorguların ve ulaştıysa elinizdeki noterden aldığınız ihtar kağıdına işletmek için tekrar notere gidin !
    Karşı firma size ihtar çektigini için cayma bedeli ödemek zorunda olacagınıza dair korkutma maksatlı zırvalıklardan bahsedecektir ve asla kulak asmayın içiniz rahat olsun ben haklarımı biliyorum diyin aksi halde mahkemeye verecem sizi diyin ve siz yasal süre olan 20 günün bitiminde tekrar firmaya giderek evraklarınızı isteyin. Vermedikleri takdirde başlarına daha büyük bir sorun açacakları için iade edeceklerinden hiç kuşkunuz olmasın !!

    Ekstradan sorusu olan olursa
    My_Lider@hotmail.com benim mail adresim bana ulaşın. Şimdiden geçmiş olsun…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devremülk sahibi değilim.. kiralayıp geldim.. rezervasyon yaptırırken kimse bana 12 yaşından küçük cocuklarimizi termal havuza sokamazsınız diye bilgi vermedi.. bilmediğim için marketten ilk isim havuz mayosu almak oldu dışarda 15 tl burada 35 tl.. odalar kim görürse 5 ve 6 kişilik.. bir çift kişilik yatak ve bir tane çekyat var.. sanırım diğer kişiler cocuklar çekmecelerde yatırcam.. O kadar termal otele gittim akropol sarot asos özgül kızılcahamamda ki termaller haymanada ki vs bu kadar kotu bir yer görmedim.. yerde hali yok bu cocuklar koltuk tepesinde durmaz.. madem çocuklarımızı düşünüyorsunuz havuza almıyorsunuz yerde neden hali yok.. içerdeki havuza çocuk sokmak yasak içeride çocuk havuzu normal havuz şok havuzu yada aile havuzu yok ama beni başınızdan savmak için bu soğukta dışarıdaki havuza beni ve çocuklarımi yönlendirebiliyorsunuz.. üstelik dışarıdaki havuz içerdeki havuzla birleşmiyor havuzdan çıkınca soğukla temas halindesin.. bu soğukta ayazda sıcak havuzda çocuklarımı yuzdurcem sonra buz gibi dışarı çıkıp havluya sarıp hastalandirmadan nasıl daireme gelicem.. siz ne kadar çok biliyorsunuz ya bir de beni sorumsuz bir anne ilan ettiler israrla havuza girmek istediğim için ki sadece büyük kızımı havuza sokacaktım küçük kızım annemin kucağında duracaktı dönüşümlü girecektik onu bile kabul etmediler.. ama aksam havuz kısmını gezdiğim de tam 4 küçük çocuk vardi.. saat 5 te restoranta gittim aksam yemeği saat 7 de başlıyormuş yemek alamadım.. mecburen kafede tost aldım.. 1.30 da geldim ekstra yatak istedim defalarca aradim kim görürse 5 dakikaya geliyordu 7 civarinda. geldi.. ve pazartesiden çarşamba öğlen çıkışa kadar bir kere bile içeride ki havuzu hic birimiz kullanamadık ayaklarımızı bile sokmadan evimize döndük. Girdiğime dair ispatları varsa sunsunlar.. paramızla rezil olduk değil devremülk almak bir daha müşteri olarak bile gelmem.. gitmek isteyenlere de tavsiye etmem... çok basit bir yer.. müdürü bir turlu bulamadım.. çocuğunun sağlığı açısından havuza sokmayan müdür sende bana imzalı kağıt ver çocuklarımin hasta olmayacagina dair öyle disardaki havuzu kullanayim. Oraya yonlendirmeyi biliyorsun ya mesuliyet kabul ediyormusun... bir fıkra vardı organlar arasında müdürün kim olması gerektiğini tartışıyorlar ve en son ... olsun diye karar veriyorlar.. bence bu mudur bu fıkraya çok uygun.. hakkini veriyorsun müdür bey..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kazandım 2 yetişkin 2 çocuk bi arkaşım numaramı vermiş zırt pırt arayaıp durdular açık büfe yemekler(MAKARNA TAVUK ÇORBA MANDALİNA)SINIRSIZ İÇECEK (ÇAY NES CAFE SEBİLDE SU)kağıt bardakta self servisTERMAL HAMAMLAR HAVUZLAR ÇOK EĞLENECEKMİŞİZ .belki bi çoğumuz sokulmuşuzdur da bu delikten.Ben genede yazayım istedim pazar saat11 de servi kalkacak dediler 11.40 geldi neyse biz dört kişi elimizde çantalar (havlu şotrt telik vs.)getirin dediler getirdik.servisten bi kel indi baktı bizim elimizde çantalar ahamda bi grup enayi daha dedi içinden ilgisizce buyur etti.bindik geldik meşhur AYAŞ TERMALİMİZE kerkeze birer satış elemanı(BEN OLSAM ONLARA PAZARDA LİMON BİLE SATTIRMAM)Piyasada bi çoğunun onları adam yerine koyup iş vermedikleri asalaklar soyunmuşlar boyanmışlar akılları sıra işlerinin adam kandırmak olduğunu sanan zavarlılar hep orada yazık.başladık gezmeye şura şu bura bu gezerken termal hamamı tanıtıyorlar erkekler bölümünde mini etekli satıcı bulmuş bi hacı emmiyle teyze burada ikinci baharı yaşarsınız birlikte diyor ötekide burası sadece erkekler bölümü bayanlar giremez diyor benim 13 yaşındaki çocuğun bile dikkatini çekiyor ama hacı emminin ağzının suyu akıyor neye bilmem.geldik sunuma hep insanların SAĞLIK larına ateş edip 12 DEN vuruyorlar tabi söz konusu sağlık paranın ne önemi var.sanki herkez ALLAH LA senet imzalamış zaten gemiş 60 yaşına 50 yıl daha yaşamanın hesabını yapıyorlar gelelim satışa sesten kimse kimseyi duymuyor her satıcının elinde bi kağıt kalem insanlara pisikolojik baskılar bi şekilde bazılarını üttüler bende arasıra yemledim satıcıyı sonunda vurdu masanın üstüne kalemi gel müdür kandır bunuda. müdür geldi indirimler şaval kaval 7günlük tatil 1+1 daire 12.000 dedi bende 4.000 bizi kandırdığınız için 4.000 kandıracağınız için pazarlık edeyim 4.000 tl ye kandırıldım deyip alayım dedim olurmu öyle şey dediler.4.000 iyi iyi dedim az daha versem kilitleyecekler.insanların sağlıklarıyla duygularıyla oynayıp para kazanmaya çalışanlara yedirmi ALLAH bu parayı diyen yok DÜŞMEYİN BU TUAKLARA EY AHALİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da bulaştılar. fırçayı kaydım. hala bile yasadışı izinsiz sms gönderiyorlar. ölü taklidi yapıyoruz.
  • Murat Ustam M kullanıcısına yanıt
    YAHU kardeşim adam gibi yapsanız şu işide millet alsa güzel güzel tatilini yapsa ALLAHIN suyundan Şifasını bulsa olmazmı.belki 500 kişi vardı orada 25.30 kişiyi kandırabildiler ben bu gün bi araştırdım şikayetçi olmayan yok.yok efendim doktarada satmışlar vay siyasetçilerede satmışlar vs vs siz onu benim külahıma anlatın nerde gariban var onlara satıyorlar.herkezin gözü korkmuş bunlardan.kiminle konuştuysam aman aman diyolar.ben de diyorum siz benim numaramı verin ben devremülk alacam.halbuki yönetim kurulu başkanlarıda iyi birine benziyo 500 kişinin en az yarısına satarlar bu yardakçılar yanında olmasa insanlar artık attığı adımdan korkar oldu internetten tv den telefon dolandırıcılarından piyasa pazarlamacılarından siz hala laf kalabalığı yapıp yer satmaya uğraşıyonuz.İNSANLARIN İTİBARINI KAYBETMEKTENSE PARA KAYBETMEYİ TERCİH EDERİM DEMİŞ ROBERT BOSCH.Benim param var her şeyim var diyen ben insanların sağlığını düşünüyorum diyen sayın yönetici bence sen sağlıktan çok cebini düşünüyorsun.tabi babanın hayırına yapacak değilsin ya para kazananacan elbet ama dürüst ce kazan.sizin satış elemanlarınız bize yalan söyledi bizde onların yüzünden çocuklarımıza yalan söyledik sizi havuza götürecez diye onlarada bu yalanları biri söyletti.bunun sorumlusu ben değilimdir heralde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webgsua

    Bu mesaj silindi.
    2014 de 16 bin iken (ilk mesaj)
    2018 de nasıl 11 bin olur. (Son mesaj)
    ve halen satılacak yer olur.
    tam dolandırıcılar mış..
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle aslında zorla satış yapıyorlar.
    Acayip bir baskı kuruyorlar.
    Arkadaşlar çok klasik olacak ama yıl 2018 olmuş bu şekilde dolandırıcılara paranızı kaptırmayın. Biz yaptık sizler yapmayın.

    Hitit Ayaş dolandırıcılık ve şikayet haberlerini lütfen dikkate alın. Görselleri de ekledim, anlattıkların yalan değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webgsua -- 4 Aralık 2018; 23:21:53 >
  • webgsua kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam, nasıl bir baskı uygulanıyor çünkü oraya gidipte devremülk almadan gelen insan sayısı az.

    dedemide aramışlar 3 gün tatil kazandınız diye dedemde beni aradı gidermisin diye. sakın gitme demiştim.
  • 2011 yılında devremülk almak için sözleşme yaptık 2013 yılında teslim edilecekti. 2019 yılı olmasına rağmen ortada bize teslim edilecek devremülk yoktu. 2019 yılında dava açtık. 2 yıl dava sürdü, 2021 yılında sonuçlandı, davayı kazandık ama bu seferde icra takibi yapmamıza rağmen paramızı geri alamıyoruz. Çünkü muhatap olunan şirket üzerinde malvarlığı çok az ve binlerce icra sırası var. Muhataplarımız hep paravan şirketler ve tamamen vatandaşı dolandırma üzerine kurulmuşlar. Malesef devlet bunlara yönelik bir adım atmıyor.

  • Bilmem kaç sene önce bizi otobüslerle bomboş bir tarlaya atıp daha çivi bile çakılmamış toprak parçalarına işte burası böyle olacak, şöyle olacak, böyle uçacak, şöyle kaçacak diyerek. Zorla yer satan firma; Satışı yaparken gelmediğiniz sürece herhangi bir masrafı yok sadece kullandığınızda aidat talep edeceklerini belirtmiş olmasına rağmen sözünde durmadı. O günden beri hiç kullanım sağlamadığım yere geçen hafta arayarak yıllık 14 bin lira aidatının olduğunu ödemediğim taktirde de icraya verileceğimi bildirdiler. Siz kimsiniz de binlerce tapu sahibine danışmadan kendi kafanıza göre aidat belirleyip bunu ödemelerini zorunlu koşuyorsunuz? 10 senedir sesinizin çıkmadığı, bir kere bile aramadığınız mülk sahiplerine ne oldu da birden şu kadar borcunuz var demeye başladınız? Tüm kullanıcılara, mülk sahiplerine sesleniyorum; Böyle bir şey için edilen tekliflere itibar ederek herhangi bir yere imza atmayınız! Talep ettiklerini de ödemeyiniz. Sorunları ve talepleri varsa resmi olarak, herkesin ortak kararıyla hareket etmelerini sağlayın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.