Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (6029. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
181.091
Cevap
1.523
Favori
9.842.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 60276028602960306031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu kapak konusu için GT Kanadanın bir videosunu buldum izlemeye başlarken paylaşıyorum


    videodan kısa anlaşılan kapağın kapalı olmasının istenmesinin nedeni kapak açıksa toz birikmeye başlaması ve oluşan tozun zamanla ssd sıcaklığının artmasına neden olması

    Fakat söyle bir durum var adam baya teknik incelemiş kapak kapalı olduğunda ps giriş havası sıcaklığını arttırmış oluyoruz çünki ssd bölümü vakumlu olduğu için ilk olarak havası ssd bölgesinden alacağı için sogutma kısmına + sıcaklık ama eklenmiş oluyor ama sistem kontrollu bir ısı salınımına sahip olduğu için sıcaklık aşırıya kaçmıyor burdaki tek önemli bölüm makinanızın çok havadar bir yerde olmaması


    GT Canadayoutube
    There is a LOT of rumors, and speculation about HOW Sony cools your SSD when you install one to the Expansion slot. Join GT Canada as we test the following -NORMAL condition (Cover on, vent holes clear) -NO Cover at ALL - Cover TOTALLY SEALED UP! This is a real world test, with real results. Plus Ill tell you how I am running my PlayStation 5 expansion SSD. And I will give you all the info you need to make an INFORMED choice on how to run YOUR SSD! The following Drives will work in your PS5 right away and EASILY Meet the required specs Western Digital Black SN850 (don't forget to pick the one WITH HEATSINK) - https://amzn.to/3f6WUaH Gigabyte Aorus NVMe Gen 4 7000S - https://amzn.to/3zQQJzw Patriot Viper VP4300 - https://amzn.to/3j3zJPL XPG Gammix S70 - https://amzn.to/2VJBbiq These Drives Below NEED to add a Heatsink to keep from cooking but ALSO MEET the required specs Samsung 980 Pro - https://amzn.to/3y8i7Zv Sabrent Rocket 4 Plus - https://amzn.to/3yf458z These drives WILL WORK and are great for a BUDGET GAMER that needs more space, but doesn't want to spend a lot of money! XPG Gammix - https://amzn.to/3CAx49i Corsair MP600 - https://amzn.to/3xMObBn PNY XLR8 - https://amzn.to/3saanEe Heatsinks for SSD that doesn't have one already https://amzn.to/2TGcN0o https://amzn.to/3BUAq6B https://amzn.to/3rPqJC4 This is the tool kit I use to fix my cars and boats - https://amzn.to/3h58UtI See the installation of Sabrent Rocket PLUS SSD here - https://youtu.be/Six8CaMIsds ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ We hope you enjoyed this content, if you found it valuable consider donating. Every bit helps. https://paypal.me/GTCanada?locale.x=en_US ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ JOIN THE COMMUNITY! Internet http://gt-canada.com/ Facebook https://www.facebook.com/TheRealGTCanada/?view_public_for=108395487662061 Instagram https://www.instagram.com/gt_canada/ Twitch https://www.twitch.tv/gt_canada Youtube https://www.youtube.com/channel/UC87yYbCYEV-TqM9h6WU3Ccg/?sub_confirmation=1 0:00 Intro 1:02 Turkey Probe Test (Configuration) 3:15 How the Test Will be Performed 4:54 PS5 SSD Cooling System - EXPLAINED 5:48 The 3 Test Conditions 6:40 Test #1 - Factory Sony Configuration 7:50 SSD Temp Tolerances 8:52 Test #2 - No Cover 9:25 Test #3 - Fully Sealed SSD 9:58 Test Results Revealed 10:31 What is the Preferred Configuration? 11:35 DUST - The Silent SSD KILLER 13:24 Ambient Temps will Kill your System 15:50 Wrapping it All Up
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DQUil3nxJdKI&q=EgQuLZpEGNTHg4oGIhAgerh5uM1j4lcZQNCz_apfMgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 14 Eylül 2021; 21:31:22 >




  • alpererez kullanıcısına yanıt
    Bu bilinen bir sorunmuş.
    "PlayStation 5'in Kasım 2020'de piyasaya sürülmesinden bu yana, sistem sahipleri, sistemi dinlenme moduna aldıktan sonra konsol çökmeleri ve toplam donanım arızaları bildirdiler. Sony, konsolun piyasaya sürülmesinden bu yana bir avuç sistem güncellemesi yayınladı, ancak dinlenme modu sorunlarının kesin olarak çözüldüğü görünmüyor."
    https://screenrant.com/playstation-5-ps5-console-rest-mode-safe-use/

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Control oyununda Rtx modu açık iken oyunda bazen karakter donarak hareket etmeye başlıyor. Kendine gelmezse oyunu kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Donanım problemi midir?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FameHooker

    Bu bilinen bir sorunmuş.
    "PlayStation 5'in Kasım 2020'de piyasaya sürülmesinden bu yana, sistem sahipleri, sistemi dinlenme moduna aldıktan sonra konsol çökmeleri ve toplam donanım arızaları bildirdiler. Sony, konsolun piyasaya sürülmesinden bu yana bir avuç sistem güncellemesi yayınladı, ancak dinlenme modu sorunlarının kesin olarak çözüldüğü görünmüyor."
    https://screenrant.com/playstation-5-ps5-console-rest-mode-safe-use/
    valla ben ps5in çıktığı ilk günden beri kullanıyorum, hiç karşılaşmadım bu sorunla. ayrıca ps5 alan arkadaşlarımdan da böyle bir sorun duymadım. belki de fazla rastlanmayan bir donanımsal sorun da olabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Dying light 2 ertelenmiş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Afonso54 kullanıcısına yanıt
    Harbiden şaka gibi 4k 120hz veren 2-3 oyun için o kadar masraf yapmak akıl işi değil bana göre.
    Paneli iyi bir TV benim için yeterli.
    Zaten 1080/120 destekliyor TV.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber.M2 SSD depolama için güncelleme gelmesi harika oldu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpererez

    eğer elektrik hatlarınızda bir sorun görünmüyorsa maalesef ps5 ile alakalı bir sorun var gibi gözüküyor. ps5in çıktığı ilk aylar haricinde dinlenme modunda hiç sorun yaşamadım. sizin bu karşılaştığınız hataları sadece elektrikler kesilip geri geldikten sonra ps5i açtığımda görüyorum. bence yarınki güncelleme ile de düzelmezse garantiye başvurun



    Alıntıları Göster
    Cihazın seri numarası nedir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alvinnn

    Dying light 2 ertelenmiş

    fading Light 2


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ubermensch92

    Cihazın seri numarası nedir

    Alıntıları Göster
    CFI-1016B satışa sunulan ilk seri, almanyadan önsiparişle almıştım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FameHooker kullanıcısına yanıt

    Tam olarak aynısı benim de başıma geliyor. Dinlenme moduna al diyorum, örneğin 3 saat sonra açılmıyor. O sırada elektrik kesilmediğinden eminim. Nisandan beri kullanıyorum cihazı, hiç olmuyordu ama Son 2 haftada 3 kez filan başıma geldi.


    (İlgisi var mıdır bilemem ama çevrimdışı görünürken kapattığımda oldu hepsi de, çevrimiçi kapattıklarımda sorun olmadı.)


    Çok karamsar düşünmemeye çalışıyorum, büyük ihtimal güncelleme ile düzelecektir. onun dışında problemim yok ps5 ile.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ubermensch92

    Bu mesaj silindi.

    beni rahatsız edecek bi seviyede değil. yanına yaklaşmazsam pek duymuyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlarda dinlenme moduna alındıktan sonra açılmıyordu,güncellemelerden sonra yaşamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutillo kullanıcısına yanıt
    Aynen

    Yeni Konsol değil,oyun bolluğu lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 14 Eylül 2021; 23:7:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coimbra

    Başlarda dinlenme moduna alındıktan sonra açılmıyordu,güncellemelerden sonra yaşamadım

    aynı şekilde bende de ilk aldığım zamanlar dinlenme modunda hata almıştım ama ikinci güncellemeyle çözmüşlerdi o zamanlar yanlış hatırlamıyorsam. o zamandan beri sorunsuz hala bende de.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar adamlar ilk oyunda ve sonrasında bu kombat sistemi, kamera açısı vs. olacağını belirtmişti.
    Sıfırdan sizin zevkiniz için yepyeni şeyler yapamaz çünkü buna zaman lazım.
    5 yılda (Ascension-2013) değil God Of War 3 bittikten sonra üzerinde çalışmaya başlanmıştır buna emin olun.Bu da 8 yıl demek.
    Böyle bir oyuna DLC demek hem oyunculuğa hem yapımcısına hakarettir bence.
    Ha dersin ki PS4'e de getirdiler çok yeni nesil durmuyor ona kimse bir şey diyemez. Unutmayın buna karar veren de Sony'dir.
    PlayStation 4'e de çıkacak derse yapan stüdyo yapmıyorum diyemez.El mahkum...
    Ufak çaplı kombatta eklemeler gösterildi, görsel anlamda da iyileştirmeler bence gayet yeterli. Bu konsol oyunu,PC oyunculuğu mantığından da çıkmak lazım bir an evvel.
    Bu tartışmalar büyüdükçe Single Player oyunlara yapımcıların eğilecegini zannetmiyorum. X bir oyun varsa ortada herkes olumsuz yönde eleştiri yapıp duruyor, çünkü doyumsuzluk hakim, hiçbir şeyden tatmin olamıyoruz bu dönemin en büyük eksiği bu.
    Bir de geçmişi çabuk unutuyoruz ilk oyun çıktığında hatırlayın sadece oyunun ilk sahnelerinden görüntüler gördük, oyun çıktığında bambaşka bir şeyle karşılaştık.
    Bu oyunda da aynı şeyler olacaktır, biraz sabırlı olalım.
    Hikaye açısından eğer son oyun olacaksa ben şahsen muhteşem bir final bekliyorum.Ama her soru işaretinin açıklanması için sanki bir Part 2 gelmeli gibi.
    God Of War ile ilgili bazı eleştiriler görüyorum hem konusuna hem de buraya eklemek istedim.Herkese iyi geceler ✋



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 14 Eylül 2021; 23:43:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan_44

    Hocam tv 2018 yili sony 65xf9005 serisi. Gercek 120hz olarak yaziyordu alirken de baya arastirdim tv gercek 120 hz gozukuyor ama hdmi 2.1 yok diye biliyorum yazilimla yukseltilebiliyor mu bilmiyorum cunku 2019 da xg serisi hdmi 2.1 destekli cikti.

    Hocam 120hz olabilir ama 4k 120 hz için hdmi 2.1 şart, sizinki 2k ya da 1080p de 120 hz dir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dualsense neden böyle ya. Daha doğru duZgun kullanmadan sol analog başladı sapıtmaya.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,


    PS5'im de oyuna davet ettiğim arkadaşlara davetim gitmiyor. Onların ki bana geliyor ama benimki gitmiyor..


    Birde bazen grup kuramıyoruz. Her kurduğumuzda bazı oyuncunlar ayarları nedeniyle eklenemiyor hatası veriyor..


    Sebebi nedir bu iki sorunun ?

  • 
Sayfa: önceki 60276028602960306031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.