Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
944.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yerim_seni56

    rıdvan bey merhaba..
    piranha leon cihazım var.. gps açmak istediğimde cihaz resetleme yapıyor.. bunun için yazılımını güncellemek istiyorum ama bulamadım bi türlü..
    2.si naviextras toolbox da cihazımı görmüyor :S Cihazın içindeki diski formatladım gene aynı..
    yardımcı olabilirmisiniz..??

    cihaz bilgilerim;
    version: LH43V1.4.0.03.02.MBFA.1.001.000.091216
    SERİAL: LH20091216008811

    Sayın yerim_seni56,

    Cihazınızda lisans dosyası silinmiş olabilir, Pm den cihazınıza ait lisans dosyası linki size iletilmiştir. Lisans dosyasını nereye yükleyeceğiniz konusunda gerekli bilgilnedirmede ayrıca yapılmıştır.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sky_lark

    Geçen pazartesi kargoya verdiğim Piranha Infiniti 5 inch GPS Navigasyon Cihazım dün (pazartesi) onarılmış bir şekilde elimdeydi.

    Bu hız ve müşteri desteği için Teşekkürler Piranha, TEŞEKKÜRLER RIDVAN BEY.

    Cumartesi pazar dahil 8 gün içinde ürün İstanbula gitti - geldi. Garantiden ekranı değişti. Helal olsun...


    Sayın sky_lark,

    İlgi ve alaknız için biz teşşekür ederiz.

    İyi günler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatal1ty89

    quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: fatal1ty89

    Merhaba Sayın Piranha Yetkilisi;
    Öncelikle benim sorunlarıma yardımcı olmaya çabalamadığınızı hatırlatmak istiyorum.
    PM attım, piranha.destek sitenizde sorun mesajı bıraktım, foruma mesaj attım, ayrıca kaç defa telefonla ulaşmaya çalışsamda okadar sıra bekledikten sonra Dispatcher ürünü ile ilgili sorunum var dedikten sonra neden telefonumun kapatıldığınıda anlayamamış durumdayım.

    Yukarıda görüşlerimi ve sorunlarımı bildirdim. Şimdi sadece sorunlarımı tekrar yazıyorum;


    1.) Ön usb ile bilgisayara bağlanıp güncellemeleri kontrol edemiyorum.

    2.) İphone kablosu iphone da "Aksesuar İphone için en iyi duruma getirilmemiş" uyarısı veriyor ve telefonum şarj olmuyor.

    3.) Harici taşınabilir disk usb kablosuna taktığım diskim çalışmıyor.

    4.) Radyo ayarlarındamı bir sorun var bilmiyorum. Yolda giderken dakika başı ekolayzır ayarı değişiyor. Ses bir derinden geliyor, bir yükseliyor bir azalıyor.

    5.) Navigasyon sürekli kasılıyor. Dün videosunu çektim, cihaza reset atmamı istiyor. İğne ile reset atınca kendine geliyor. Böyle bir sorunu sürekli yaşayacaksam ben nasıl konforlu bir sürüş yapabilirim?

    6.) Flash player gözükmüyor acaba bana gönderilen 2010 'dan önce üretilen modellerden mi? Üst mesajda yazdığım seri numarasından kontrol edebilir misiniz?


    Sayın fatal1ty89,

    1. Dipatcher modelimizde pc baglantısı kuramazsınız. Güncelleme işlemlerini hafıza kartını bilgisayarınızın kartı okuyucuna takarak yapabilirsiniz. Güncelleme için Piranhaextra programını bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir.http://piranha.com.tr/product.php?product_id=269 adreinden Piranhaextra programı aracılığıyla güncelleme işlemlerini nasıl yapacağı konusunda detaylı bilgi edinebilirsiniz.

    2. İphone ve usb bağlantı kablonuzda sorun olabilir, Pm den adres bilgilerinizi yazarsanız adresinize baglantı kablosu gönderimini saglayabilirim.

    3. İphone ve usb bağlantı kablonuzda sorun olabilir şimdiye kadar böyle bir şikayet almadık.

    4. Cihazın ayarlar/sistem bölümüne girip fabrika yarlarına geri dön seçneğini kullanarak fabrika ayarlarına geri dönün, bu işlemden sonra AF özelliğini kapatın.

    5. Navigasyon bölümünde ilk defa böyle bir şikayet alıyoruz sorunun ne olduğu ve çözümü konusunda size net bilgi verebilmem için videosunu bana gönderebilirmisiniz.

    6. Flash player menüsünü kullanabilmeniz için Flaş Player SWF formatındaki flaş dosyarınızı çihaza yükleyip çalıştırmanız gerekmektedir.

    Kolay gelsin.

    Teşekkür ederim;

    1.) Dediğiniz gibi yaptım sadece navigasyonun güncellemesini buldu 48 mb birşey onu indirdim. Bu durumda cihaz PC ye bağlanmıyorsa öndeki usb ne işe yaramaktadır?

    2.3.) Kabloyu bekliyorum. Adres gönderimini yaptım.

    4.) Fabrika ayarlarına dönüş yaptım AF 'yi kapatım. Fakat test etmek için zamana ihtiyacım var.

    5.) Videoyu gönderdim, güncellemeden sonra yine yaptı malesef.

    6.) Deneyeceğim.



    Sayın fatal1ty89,

    1. Ön panelde kullanılan micro usb girişidir. Uyumlu aparat baglayarak normal usb olarak kullanabilirsiniz. Flash bellek veya kart okuyucu baglayabilirsiniz.

    2. İphone ve usb baglantı kablosu adresinize gönderilmiştir.

    3. Videoyu inceledikten sonra size gerekli bilgiyi vereceğim.

    İyi günler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dj_ByKadir

    Rıdvan bey size birkaç sorum olacak.Şimdi ben cihazın (encore) bağlantısını yaptım.Herşey mükemmel çalışıyor(direksiyon kumandası dışında-herhalde benimki destelemiyor olabilir).Harita güncellemesini de sorunsuz yaptım.
    1-En güncel haritası 2012.03 yazıyor doğru mudur?
    2-Güncel harita yayınlandığını nerden takip edeceğim?
    3-Cihazı güncellememe gerekvar mı?(Şu an sorusuz çalışıyor.Ama herhangi bir fireware yükleyerek yeni ekstra özellikler falan ya da sistemin eksikleri varsa tamamlanmıştır diye)
    4-Direksiyon kumandası tanımlama hakkında herhangi bir yerde bilgi bulamadım.Şimdi bağlantıları yaptık nasıl tanımlayacağız.Bir kaç denemem oldu başarısız oldum.Acaba herhangi bir püf noktası var mı?

    Sayın Dj_ByKadir,

    1. Güncel başarsoft haritası 2012.03 2012 Q 1.

    2. Güncellemeleri takip etmeniz için; güncelleme yaptığınız micro sd kartı kullarak toolbox programını kullanmanız gerekmektedir. Güncellemeler harita firmasına baglı olarak 3 yada 4 ayda bir yayınlanır.

    3. Cihaz yazılımını güncellemenize gerek yoktur. Geliştirme amaçlı cihaz yazılımları üzerinde çalışmaktayız, cihaz yazılımıyla ilgili gelişmeleri sitemizin haberler bölümünden takip edebilirsiniz.

    4. Direksiyon kumandası baglantısını aracın teknik servisinde yada bu işlerde uzman bir serviste yaptırtabilirsiniz. Ancak bazı araçların direksiyon ünitesinde kullanılan kenbasla uyum saglamayabilir.

    İyi günler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: faruk

    Merhaba,
    Piranha Senator modeli kampanyaya girdiği için almayı düşünüyorum ancak birkaç sorum olacak. Daha önceden çin malı, markasız bir cihaz kullanıyordum. İçinde iGo yüklüydü. Gayet güzel çalışıyordu. Bu cihaza da iGo yükleyebiliyor muyuz? Bir de ben cihazı yurtdışında kullanıcam. Haritaları kolayca değiştirebiliyor muyuz yoksa sistem dosyalarına dokunmamıza izin verilmiyor mu? Haritayı değiştirirsek garanti dışı kalıyor mu?

    Sayın faruk,

    1. Piranha navigasyon cihazlarında kullanılan harita dosyaları lisanlı olarak kullanıcıya sunulmaktadır.

    2. İstediğiniz herhangi bir harita (igo sygic v.s) yazılımını satın alarak cihaza yükleyebilirsiniz.

    3. İstediğiniz ülkenin haritasını satın alarak kullanabilirsiniz.

    4. Farklı harita satın almadan önce harita bilgilerinizi yedekleyin, gerek duyulduğunda orjinal harita dosylarını geri yükleyebilirsiniz. Bu konuda müşterilerimize açık bir firmayız farklı bir harita satın aldıgınızda cihazın garantisini etkilmeyecektir.

    Kolay gelsin.




  • merhaba strado modelim var eds kameraları yükledim içe aktardım fakat haritada göremiyorum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcmn -- 20 Haziran 2012; 18:08:32 >
  • piranha pathfinder cihazımın harita bilgileri silindi kullanamıyorum, acil olarak harita bilgilerine ihtiyacım var, harita bilgilerini mail olarak gönderebilirmisiniz. teşekkür ederim GT85305099, 00039-303-973-880 X11-15302 MODEL: PATHFİNDER GPS NAVİGATİON SYSTEM CENTRALİTY ATLAS III 400 MHZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydar antep -- 20 Haziran 2012; 15:03:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajımın ulaşıp ulaşmadğından emin olmadğım için tekrar yazıyorum, pıranha pathfinder gps navigation system modele ait cihazımın harita bilgileri silindi, daha önce 4-5 defa kargo ile gönderdim, harita bilgilerini mail olarak atabilirmisiniz GT85305099 teşekkür ederim kolay gelsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Sayın Piranha Yetkilisi;

    Android işletim sistemli telefonumda piranha navigasyon kurulu. Programı satın alırken yılda 4 defa harita güncellemesi olacağı bildirilmişti. ama en son turkiye haritası için güncelleme 2011 yılının aralık ayında oldu ve şu an Haziran ayındayız. Halen daha güncelleme gelmedi. ama diğer piranha navigasyon cihazları için 2012.Q2 türkiye güncellemesi var. Bana bu güncellemeyi almamda yardımcı olmanızı istiyorum.

    Saygılarımla,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: yerim_seni56

    rıdvan bey merhaba..
    piranha leon cihazım var.. gps açmak istediğimde cihaz resetleme yapıyor.. bunun için yazılımını güncellemek istiyorum ama bulamadım bi türlü..
    2.si naviextras toolbox da cihazımı görmüyor :S Cihazın içindeki diski formatladım gene aynı..
    yardımcı olabilirmisiniz..??

    cihaz bilgilerim;
    version: LH43V1.4.0.03.02.MBFA.1.001.000.091216
    SERİAL: LH20091216008811

    Sayın yerim_seni56,

    Cihazınızda lisans dosyası silinmiş olabilir, Pm den cihazınıza ait lisans dosyası linki size iletilmiştir. Lisans dosyasını nereye yükleyeceğiniz konusunda gerekli bilgilnedirmede ayrıca yapılmıştır.

    Kolay gelsin.

    rıdvan bey teşekkür ederim gps açılıyor su anda ama toolbox cihazımı görmüyor...
    harıtalarım eski
    bunu nasıl düzeltebilirim :S




  • hocam bu couger in film formatı nedir alttaki değerleri söylemiştiniz bir arkadaşa ama hala kasarak video yu oynatıyor detaylar doğru ise önerdiğiniz program varmı ?

    FORMAT AVI
    BOYUT 800 * 480
    BIT RATE 768
    VİDEO FRAMERATE 20
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa1300

    hocam bu couger in film formatı nedir alttaki değerleri söylemiştiniz bir arkadaşa ama hala kasarak video yu oynatıyor detaylar doğru ise önerdiğiniz program varmı ?

    FORMAT AVI
    BOYUT 800 * 480
    BIT RATE 768
    VİDEO FRAMERATE 20



    evet doğrudur,
    yetkili kişi ayar için video örneği gönderecekti bende onu bekliyorum
  • Merhaba Rıdvan bey
    ENCORE cihazı aldım ve sizin vermiş olduğunuz cesaretle montajını kendim başıma yaptım,
    ardından 5 yıllık Piranhaplus üyeliğimi gerçekleştirdim.
    cihaz genel olarak fiyat/performans değerlendirmesine göre beklentimin çok üzerinde
    ancak cihazın ses güç ve kalitesi beni yeterince tatmin etmedi
    aracımın hoperlörlerini daha önce değiştirmiştim orijinal teybinin ses gücü encoreden oldukça yüksekti
    yani kısaca birde anfi ihtiyacı ortaya çıktı,
    bu çerçevede bazı sorularım olacak yanıtlarsanız bana çok yardımcı olur ve cesaretlendirirsiniz :)
    1-daha önce burada paylaştığınız resimdeki mavi "anfi kontrol" kablosunun işlevini tam açıklayabilirmisiniz. (anfi güç kontrolümüdür - volüm vb kontrolümü?)
    2-GPS antenini iç dikiz aynasının oraya çıkardım cama yapıştırmak istiyorum ama metal kısmımı yoksa plastik kısmımı üste gelmeli?
    yada göğüs üstünemi monte etmeliyim camda eğik duracak çünkü
    3-Cihazın user manual de arka tos çıkışların ikisi AUX (line in )olarak ikisi ise line out olarak gösterimiş yukarıda bahsettiğim sizin palaştığınız resimde ise bunlar 2 ön 2 arka anfi ses çıkışları olarak belirtmişsiniz cihaz menüsündede line in fonksiyonu bulunmakta bu hususu netleştirebilirmiyiz. bu husu seçimini yapacağım anfi kanal sayısını belirleyecektir.
    şimdiden teşekkür ederim
    iyi çalışmalar dilerim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: khcelik

    Merhaba Rıdvan bey
    ENCORE cihazı aldım ve sizin vermiş olduğunuz cesaretle montajını kendim başıma yaptım,
    ardından 5 yıllık Piranhaplus üyeliğimi gerçekleştirdim.
    cihaz genel olarak fiyat/performans değerlendirmesine göre beklentimin çok üzerinde
    ancak cihazın ses güç ve kalitesi beni yeterince tatmin etmedi
    aracımın hoperlörlerini daha önce değiştirmiştim orijinal teybinin ses gücü encoreden oldukça yüksekti
    yani kısaca birde anfi ihtiyacı ortaya çıktı,
    bu çerçevede bazı sorularım olacak yanıtlarsanız bana çok yardımcı olur ve cesaretlendirirsiniz :)
    1-daha önce burada paylaştığınız resimdeki mavi "anfi kontrol" kablosunun işlevini tam açıklayabilirmisiniz. (anfi güç kontrolümüdür - volüm vb kontrolümü?)
    2-GPS antenini iç dikiz aynasının oraya çıkardım cama yapıştırmak istiyorum ama metal kısmımı yoksa plastik kısmımı üste gelmeli?
    yada göğüs üstünemi monte etmeliyim camda eğik duracak çünkü
    3-Cihazın user manual de arka tos çıkışların ikisi AUX (line in )olarak ikisi ise line out olarak gösterimiş yukarıda bahsettiğim sizin palaştığınız resimde ise bunlar 2 ön 2 arka anfi ses çıkışları olarak belirtmişsiniz cihaz menüsündede line in fonksiyonu bulunmakta bu hususu netleştirebilirmiyiz. bu husu seçimini yapacağım anfi kanal sayısını belirleyecektir.
    şimdiden teşekkür ederim
    iyi çalışmalar dilerim.

    Sayın khcelik,

    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğimizle,

    1. Anfi kontrol kablosu= Oti anfinizin cihazla eş zamanlı açıp kapanmasını saglayan kablodur.

    2. Gps antenini boşluk varsa gögüs bölümüne monte etmenizde yeterlidir. Metal kısmı mıknatılı olan bölümüdür gögüs bölümüne rahatça monte etmeniz için tasarlanmıştır. Plastik olan bölüm yukarıya bakacak şekilde monte edilmelidir, ancak tam tersinizde yapabilirsiniz gps sinyallerinde ufakta olsa bir düşüş yaşanır.

    3. Kırmızı ve beyaz söketler anfi ses girişleridir, tekrar kontrol ettikten sonra size geri dönüş sağlarım.

    Kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetcmn

    merhaba strado modelim var eds kameraları yükledim içe aktardım fakat haritada göremiyorum?

    ?
  • merhabalar Rıdvan bey,
    ben bir kaç gün önce piranha infiniti hd navigasyon cihazı aldım ancak gps menüsüne giremiyorum. gps menüsüne girdiğim zaman "the aplication failed to start last time. Do you want to reset to factory defaults and lose all your pois, tracks and settings?" hatası veriyor.
    bu sorunu nasıl giderebilirim, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yerim_seni56

    quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: yerim_seni56

    rıdvan bey merhaba..
    piranha leon cihazım var.. gps açmak istediğimde cihaz resetleme yapıyor.. bunun için yazılımını güncellemek istiyorum ama bulamadım bi türlü..
    2.si naviextras toolbox da cihazımı görmüyor :S Cihazın içindeki diski formatladım gene aynı..
    yardımcı olabilirmisiniz..??

    cihaz bilgilerim;
    version: LH43V1.4.0.03.02.MBFA.1.001.000.091216
    SERİAL: LH20091216008811

    Sayın yerim_seni56,

    Cihazınızda lisans dosyası silinmiş olabilir, Pm den cihazınıza ait lisans dosyası linki size iletilmiştir. Lisans dosyasını nereye yükleyeceğiniz konusunda gerekli bilgilnedirmede ayrıca yapılmıştır.

    Kolay gelsin.

    rıdvan bey teşekkür ederim gps açılıyor su anda ama toolbox cihazımı görmüyor...
    harıtalarım eski
    bunu nasıl düzeltebilirim :S


    Sayın yerim_seni56,

    Harita dosylarınızı yükledikten gps uydu baglantısı kurması gereklidir. İlk uydu baglantısı sağlandıktan sonra naviextras toolbox programı cihazı tanır.

    Kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibomik

    merhabalar Rıdvan bey,
    ben bir kaç gün önce piranha infiniti hd navigasyon cihazı aldım ancak gps menüsüne giremiyorum. gps menüsüne girdiğim zaman "the aplication failed to start last time. Do you want to reset to factory defaults and lose all your pois, tracks and settings?" hatası veriyor.
    bu sorunu nasıl giderebilirim, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Sayın ibomik,

    Cihazın harita dosylarını yedeklemişseniz yedeklediğiniz dosyaları geri yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. Yedekleme yapmamışsanız cihazın arka kısmında yer alan P... ile başlayan seri numarasını ve ayarlar/sistem bölümünde yer alan ID numarasını Pm den bana iletin.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramses30

    Merhaba Sayın Piranha Yetkilisi;

    Android işletim sistemli telefonumda piranha navigasyon kurulu. Programı satın alırken yılda 4 defa harita güncellemesi olacağı bildirilmişti. ama en son turkiye haritası için güncelleme 2011 yılının aralık ayında oldu ve şu an Haziran ayındayız. Halen daha güncelleme gelmedi. ama diğer piranha navigasyon cihazları için 2012.Q2 türkiye güncellemesi var. Bana bu güncellemeyi almamda yardımcı olmanızı istiyorum.

    Saygılarımla,

    Sayın ramses30,

    Piranha navigasyon yazılımının yapılacak güncelleme ile tamamen yeni bir arayüz ve extra özelliklere sahip olacagından harita entegrasyonu üzerindeki çalışmalardan kaynaklı geçikme yaşanmıştır bu konuda haklısınız. Piranha navigasyon yazılımı ve harita için güncelleme en kısa sürede yayınlanacaktır.

    İyi günler.




  • Bugün A101 Alışveriş Marketi'nin verdiği model nasıl,iyimi eski model mi?
    149tl fiyatı var.

    Ürün bu;



     Piranha Destek Cevaplıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 21 Haziran 2012; 14:58:32 >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.