Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
944.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musdy19

    İyi Akşamlar Ben Piranha Cirrus markalı bir navigasyon aldım Ama Bi türlü acamadım Pc baglıyorum pc tanımıyor Ne Yapmam Gerek bi yardımcı olursanız Sevinirim.

    Sayın musdy19,

    Cihazın bataryası tamamen bitmiş olabilir, cihazı 1 saatlik süreyle şarj cihazına baglı tutun bu süre içerisinde açılmazsa cihazı resetleyin mutlaka açılacaktır.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anabilgisayar

    Selamlar Rıdvan bey;
    Benim cihaz infinty HD 5"..navteq harita kullanıyorum.. Harita için kullanılan skin ler çok yetersiz... birkaç seçenek var onlarda silik renklerden yapılmış.. acaba yükleyebileceğimiz renkleri daha net ve çizimi daha belirgin olanları varmıdır.. vallahi mevcut olanları yakın gözlüğümle bile zor görüyorum:) ... şunu bir halletseniz çok makbule geçecek...bu sanırım cihaza ait bir software..
    Ayrıca haritada bir sıkıntı var ..burnumun dibindeki bir yaya yolunu araçlara açmış... bu gibi kalıcı durumlarda nereye bunu rapor etmeliyiz..
    Gecici durumlarda kapanan yol için ise .. yolu geçici olarak girilmez yapabileceğimiz bir seçenek varmı...bazı navi aletlerinde var .. ama kendi yaptığınız bir dosyada kalıyor ..istediğiniz zaman değiştiriyorsunuz...bunun gibi birşey...


    Sayın anabilgisayar,

    Yıl sonunda yapılacak olan Piranha navigasyon yazılımı güncelmesiyle görsel ve özellik olarak harita yazılımı yeni bir arayüze kavuşacak belirttiğiniz (geçici kapanan veya açılan yolları) özellikler konusunda gerekli bildirimi yapacağım. Haritayla ilgili sorunlarıhttp://mapreporter.navteq.com/dur-web-external/secured/submitDur.do?userType=CONSUMER&language=en adrese bildirip sorunların giderilmesine katkıda bulanabilirsiniz.

    Kolay gelsin.




  • Merhabalar;

    İsmim Ahmet, Elektronik Mühendisiyim. 2008 Model Corolla'm için Piranha'nin Dispatcher 8.0" modelini satın aldım.
    Haftasonu büyük bir heyecanla aracıma kurdum. Youtube videoları yardımıyla orjinal teybi çıkardıktan sonra montajı çok kolay zaten.
    Eliniz bu tarz işlere yatkın ve biraz da cesaretliyseniz kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz.
    Alet donanımsal olarak ve fikir açısından çok güzel. Fakat Kullanışlılığına ve yazılımsal estetige malesef donanımı kadar özenilmemiş.
    4 tane 50W amfisi, tv si, navigasyonu, notepadi, ekolayzırı gayet güzel düşünülmüş. Fakat bir elektronik mühendisi olarak söyleceğim şey şu ki;
    bu cihaz henüz prototip aşamasında. Sorunları şu şekilde sıralıyorum, eğer çözümü olan varsa burada bildirirseniz çok sevinirim.

    1.Alet malesef kasıyor. Navigasyondan radyoya, bluetootha geçmeye resmen korkuyorum. Daha ilk günüm olmasına rağmen reset atmak zorunda bile kaldım.
    Radyodayken navigasyona döndüğüm zaman eğer navigasyon kapalı ve yeni açılıyorsa, birşeyler açılıyor fakat harita gelmiyor. Çok can sıkıcı bir durum malesef.
    Yolda 15 dk sonra kendi kendine geldi harita.

    2.TV yayının İstanbul maslak civarında neredeyse sesi ve görüntüsüyle izlenir bir tv yayını alamadım. Halbuki Sunny marka el televizyonum bile bir çok zorlu koşullarda kendini bana kanıtlamıştı. (Alan ayarını GREECE olarak değiştirince daha iyi bir hal aldı fakat halen vasat bir durumda. Daha güzel bir alan ayarı bulan varsa tecrübesini paylaşırsa sevinirim.)

    3.Radyo dinlerken dakika başı seste alçalıp yükselmeler oluşuyor. APS tuşuna basıp ekolayzırı açtığımda görüyorum ki kendi kendi kendine bazı ayarları
    default ayarlardan farklı değerler almış. APS menüsü açıkken, hiç bir ayarın değiştiğini görmedende müziğin alçalıp yükseldiğini, yada derinden geldiği durumlarda oluyor.
    Orjinal teybin kalitesini aratıyor.

    4.Cihazla beraberinde gelen iphone kablosunu malesef çalıştıramadım. İphone üzerinde, bağlanan aksesuardaki parazit nedeniyle şebekede sıkıntı çekilebilir tarzında bir yazı çıktı:S
    İphone'u şarj edemedim sonuç olarak.

    5.Cihazın rengi arabanın konsolu ile farklı tonda. Fakat buna rağmen kenar çıtaları ve konsol ile güzel bir üçlü oluşturdular. Farklı renkte olmasına rağmen itici değil.

    *Bundan sonraki kısımlar donanımsal değil daha çok yazılımsal sorunlar;

    6.Sağ üstteki Display tusuna Navigasyonda bile basarken trafiğinde etkisiyle eğer eliniz kayarsa tuş çok yumuşak olduğu için radyonun frekansını değiştiriyorsunuz. Trafikte zor bir duruma sokuyor. Radyoyu ayarlayabilmek için tekrar radyo menüsüne dönüp istediğiniz kanalı ayarlamanız gerekiyor. Aletin kastığınıda düşünürsek oldukça moral bozucu.

    7.Radyo kanalını kaydettiğinizde radyonun ismi değilde kanalı kaydoluyor. Bu tarz bir alette neden frekansın ismi görünüyor kayıt sekmesinde:S, ben frekansları bilsem kendimde ayarlarım :)

    8.Not defterinde numerik not almak neredeyse imkansız, iphone'daki gibi numerik klavyeye geçme sekmesi olması gerekli.

    9.İphone ile telefon görüşmesi yaparken otomatik olarak görüşmeyi üzerine aldı, ben arabaya konuşarak girmiştim. Fakat görüşmeyi bırakmak istememe rağmen ilgili bir tuş bulup görüşmeyi cihazdan alıp sadece telefona aktaramadım. (Telefon üzerinde görüşmeyi aktarma sekmesi varmış bu sorun çözülmüştür.)

    10.Radyonun arayüzü çok vasat. Böyle bir cihaz için çok daha güzel renklerde bir arayüz tasarlanabilir. Bence navigasyonda kullanılan renklerdeki gri tonları, mavi ve yeşilin tonları harika. Kesinlikle orjinal navigasyondaki gibi tonlar kullanılarak menu ve radyo yeniden tasarlanmalı.

    11.Bu cihaz ile iphone'un internetini bluetooth'tan paylaşarak internete girebildiğimizi okumuştum. Fakat öyle bir sekme bulamadım.

    12.Kullanma klavuzunda flash player adında bir uygulama var. Fakat bende o gözükmüyor. Belkide benim yazılım update etmem gerekiyor.
    Sistem Bilgisi Şu Şekilde;
    Platform: 00.5.02
    App version: V1.2.22 20111112
    OS Version: N101105E101105O1103121030
    MCU Version: SW12-17.9.HW5830-1.0
    Bu sistem 2010'dan sonra çıkan sistem mi yani klavuzda dediği gibi 16GB sd destekliyor mu?


    Dediğim gibi navigasyon eğer doğru çalışabilmeyi başarırsa en guzel kısmı. Renk seçimleri mükemmel olmuş arabaya çok yakışıyor.


    Bana katılıp katılmadığınız noktaları aynı içtenlikle paylaşırsanız sevinirim. Eğer firmware update ile bu sorunların bir çoğunu gideremessem ürünü geri iade etmeyi düşünüyorum.
    Şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal1ty89 -- 18 Haziran 2012; 10:56:35 >




  • İyi akşamlar. Hepsiburada.com sitesinden bu encore cihazı aldım gayet güzel be başarılı ancak gps sorunu yaşıyorum. Şöyle ki;
    Navigasyonu açtığımda benim konumumu göstermiyor. Gps menüsüne girdiğimde herhangi bir uydu ismini göstermiyor kehribar renginde 3 ışık yanıp sönüyor. zihazı araca monte ettiğimyerden çıkardım gps ı cihazdan çıkardığımda sol üst köşede (kırmızı noktalı 12 adet)uyduları gördüm kehribar rengi üç yeşil ışığa döndü yanıp söndü . cihaza gps antenini tekrar taktığımda gps bağlantısı koptu diyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor. araçta sd kart yok ve herhangi bir güncelleme yapmadım. bu konuda aracı internet sitesine arıza bildiriminde bulundum.ancak yapabileceğim birşey varsa cihazı aracı internet siteye göndermeyecem. saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: LeThauS

    piranha navigasyon cihazlarında yazılım olarak ne kullanılıyor? (en çok methedilen igo kullanılıyormu mesala) ve haritaları başarsoft mudur?

    Sayın LeThauS,

    Piranha olarak kullandığımız yazılımlar;

    1. Piranha navigasyon yazılımı (Navteq).
    2. Tmc li cihazlar için Piranha navigasyon yazılımı (infotek)
    3. İgo navigasyon yazılımı (başarsoft)

    Kolay gelsin.

    modelden modele fark mı ediyor yani yazılımlar? mesala fuga modelinde piranha yazılım infiniti modelinde igo yazılım mı olabiliyor?
  • öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim Sistem Bİligisinde aşaığdakier yazılı

    db:
    No.
    Lon: Lat: Alt: Sats:
    Procesor:SiRFAtlas-IV Speed:0.000Km/h
    Flash Total: 2.048M Bytes TTFF:00:01:18
    Flash Free : 1,715M Bytes
    Ram Total : 128 M Bytes
    Version:
    LH50TV-V0.30.1.03.41.KBFT.1.000.000.101129
    Serial: 4c483130313130393034343137363731
  • Piranha destek size birşeyi sormak istiyorum aracıma piranha cougar modelini takmak istiyorum fakat aklıma takılan birşey var araca park sensörü taktığımda geri kamerası ile senkron calistirabilirmiyim yani sensörün mesafe bilgisini geri kamerasının ekranında gorebilirmiyiz eğer göremez isek mesafe bilgisini ekranda görmek için ne yapmamız gerekir teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piranha destek merhaba.
    geçen hafta ürünü ups kargo ile gönderdim. Ürünün kartonunun arkadasında seri numara yazmadığından forma seri umarasını doğal olarak giremedik.

    Bir ürünü daha size göndereceğim oda arızalı. Ürün takibini nasıl yapabilirim.

    Selamlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: katipadnan

    İyi akşamlar. Hepsiburada.com sitesinden bu encore cihazı aldım gayet güzel be başarılı ancak gps sorunu yaşıyorum. Şöyle ki;
    Navigasyonu açtığımda benim konumumu göstermiyor. Gps menüsüne girdiğimde herhangi bir uydu ismini göstermiyor kehribar renginde 3 ışık yanıp sönüyor. zihazı araca monte ettiğimyerden çıkardım gps ı cihazdan çıkardığımda sol üst köşede (kırmızı noktalı 12 adet)uyduları gördüm kehribar rengi üç yeşil ışığa döndü yanıp söndü . cihaza gps antenini tekrar taktığımda gps bağlantısı koptu diyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor. araçta sd kart yok ve herhangi bir güncelleme yapmadım. bu konuda aracı internet sitesine arıza bildiriminde bulundum.ancak yapabileceğim birşey varsa cihazı aracı internet siteye göndermeyecem. saygılar.

    Sayın katipadnan,

    Öncelikle;

    Navigasyon menüsünden fabrika ayarlarına cihazı sıfrılayıp tekrar deneyiniz, sorun devam ederse gps anteninizde sorun olabilir.

    Kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: silverhands

    piranha destek merhaba.
    geçen hafta ürünü ups kargo ile gönderdim. Ürünün kartonunun arkadasında seri numara yazmadığından forma seri umarasını doğal olarak giremedik.

    Bir ürünü daha size göndereceğim oda arızalı. Ürün takibini nasıl yapabilirim.

    Selamlar

    Sayın silverhands,

    Ürünün takibini servis.piranha.com.tr adresinden yapabilirsiniz. Cihaz gönderiminde mail adresinizi yazmışsanız, mail adresinize cihaz takibi için gerekli bilgiler gönderilmektedir. Cihaz kutusunda seri numarası yazmıyorsa cihazın arka kısmında yazan P ile başlayan seri numarası kayda alınır. Cihaz gönderirek sitemizde yer alan arıza bildirim formunu mutlaka doldurup öıktısıyla gönderimini saglayın.

    Kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vurushlee

    Piranha destek size birşeyi sormak istiyorum aracıma piranha cougar modelini takmak istiyorum fakat aklıma takılan birşey var araca park sensörü taktığımda geri kamerası ile senkron calistirabilirmiyim yani sensörün mesafe bilgisini geri kamerasının ekranında gorebilirmiyiz eğer göremez isek mesafe bilgisini ekranda görmek için ne yapmamız gerekir teşekkürler

    Sayın vurushlee,

    Cougar modelimizde paket içeriğinde çıkan geri vites kamerasında görsel olarak çizelge yer alamaktadır. Araç sensörünüzü bu çizelgeye göre ayarlatmanız gerekbilir.

    İyi günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: silverhands

    piranha destek merhaba.
    geçen hafta ürünü ups kargo ile gönderdim. Ürünün kartonunun arkadasında seri numara yazmadığından forma seri umarasını doğal olarak giremedik.

    Bir ürünü daha size göndereceğim oda arızalı. Ürün takibini nasıl yapabilirim.

    Selamlar

    Sayın silverhands,

    Ürünün takibini servis.piranha.com.tr adresinden yapabilirsiniz. Cihaz gönderiminde mail adresinizi yazmışsanız, mail adresinize cihaz takibi için gerekli bilgiler gönderilmektedir. Cihaz kutusunda seri numarası yazmıyorsa cihazın arka kısmında yazan P ile başlayan seri numarası kayda alınır. Cihaz gönderirek sitemizde yer alan arıza bildirim formunu mutlaka doldurup öıktısıyla gönderimini saglayın.

    Kolay gelsin.

    seri numarasını yazmadan ürünü gönderdim 1 adet daha göndereceğim mail adresimi yazdım cevap bekliyorum. Mailime herhangi bir bilgi gelmedi.

    Selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Degerli Piranha Kullanıcıları,

    Arızalı ürün gönderiminde anlaşmalı kargo firmamız Aras kagodur. Gönderilerin en kısa sürede ve sorunsuz bize ulaşması için lütfen Aras kargo firması aracılığıyla gönderim yapınız.
  • Notice: Undefined index: is_no in D:\WampServer\www\app\httpdocs\ariza\durum.php on line 43


    ayrıca takipte şöyle bir sıkıntı var sitede. selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Notice: Undefined index: is_no in D:\WampServer\www\app\httpdocs\ariza\durum.php on line 43


    ayrıca takipte şöyle bir sıkıntı var sitede. selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silverhands

    Notice: Undefined index: is_no in D:\WampServer\www\app\httpdocs\ariza\durum.php on line 43


    ayrıca takipte şöyle bir sıkıntı var sitede. selamlar

    Sayın silverhands,

    Cihazınızın takibini yapabilmeniz için İsminizin ilk 3 harfini girdikten sonra ya cihazın seri numarasını yada işemri numarasını girmeniz gerekmektedir. Eşleştirmede uyumsuzluk varsa belirttiğiniz hatayı alabilirsiniz.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: silverhands

    Notice: Undefined index: is_no in D:\WampServer\www\app\httpdocs\ariza\durum.php on line 43


    ayrıca takipte şöyle bir sıkıntı var sitede. selamlar

    Sayın silverhands,

    Cihazınızın takibini yapabilmeniz için İsminizin ilk 3 harfini girdikten sonra ya cihazın seri numarasını yada işemri numarasını girmeniz gerekmektedir. Eşleştirmede uyumsuzluk varsa belirttiğiniz hatayı alabilirsiniz.

    Kolay gelsin.

    Merhaba.
    Cihazın kutusunda seri numarası yazmadığı için bende seri numarası girmedim sadece fugo markasını girdim ne yapmam gerek şimdi. Ürünü nasıl takip edebilirim. Özelden size mesaj atsam ürünün durumunu belirtebilirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nihayet Encore aldım ve haftasonu bağlantısını yaptım.Gayet düzgün çalışıyor.Problem yok şimdilik.
    Ses Kalitesi:
    Ses kalitesi süper sesi yarıya kadar bile açamıyorum.Birde anfi ve supwoofer sisteme ekledinmi herhalde camları sallar.Gerçi şu an bile benim için yeterli.İyi bir ayar yaptınmı araç içerisinde aradığım akustiği yakalayabildim.Bir sesi yarıdan yukarı çıkmaya başladığımda hoparlöler yetersiz kalıyor.Seste azda olsa bozulma meydana geliyor.Ses konusunda düşündüğümden iyi hatta mükemmel.(hoparlölerin + ve- lerine dikkatli bağlamak gerekiyor.Öbür türlü seste azda olsa boğulma oluyor.Ben deneme yanılmayla buldum.)
    Radyo:
    Radyosu gayet başarılı.Benim anten (otomatik)Kırık (hatta yok) olduğu halde orjinal teybin hiçbir radyo çekmediği halde radyo buldu.Ama o radyoyu otomatik aramada bulmadı.Tektek frekans deneyerek buldu gayette net buldu.Orasını anladım.Çekim gücünü göstermesi güzel.Köşede bir ayar var onu anlamadım.Ona basınca ekranda set 1-2-3 yazıyor.RDS yeri biraz ufak olmuş ama yazılar okunuyor.Bir Ayrı özelliği ise istenirse radyoları haber,spor,kültür ...vb.gibi gruplandırabiliniyor.yanlız kayıtlı radyoların isimleri yazsaydı iyi olurdu.Yanlızca frekansları yazıyor.Direk frakans girme birde en iyi frekansa otomatik geçme iyi bence yolda en iyi radyoyu bulama uğraşmıyorsunuz.Kendi geçiyor(istenirse kapatılabiliyor)Yani radyonun eksikleri olsada başarılı.)
    Film:
    Filmler coder programlarıyla ayarlanırsa araçta ses olarak nerdeyse sinema keyfini yaşatıyor.Birde ekran dev olsa aynı sinema tabi oda imkansız zaten araçta oturup film izleme durumuda pek olmaz herhalde film izleyeceksen ya eve kuracan ya da sinemaya gidecen.
    Bluetooth:
    İyi.İş görür.Yanlız benim telefon kulaklık olarak tanıdı.O yüzden rehberini görmedi.(n958gb).Bunun üzerinde çalışıyorum.Belki başkabir prog.entegre ederim.Bir özelliğide mevcut telefondan müzik açtın mı naviden dinleyebiliyorsunuz.Seste gayet güzel.Aynı stereo kulaklık gibi.
    Sırada navigasyon:
    Navigasyonu gayet hızlı ve başarılı.Kendinde gelen igo8 gayet iyi.Bende primo 2 vardı(modifiyeli)Onuda gayet hızlı ve sorunsuz çalıştırdı.Expoler programıyla karttan kendi hafızasına akradım.Kartı çıkardığımda da kullana bilmekteyim.Settings teki navi ayar yerinden prog. yolunu ayarladınımızmı her türlü program kullanılıyor.
    Artı özellikleri:
    İşlemci performansı bayağı hızlı.Dokunmatiği hasas.Navi yol ayar yerinden birkaç program denedim çoğunu çalıştırdı.Şu an internete bağlama üzerine çalışıyorum ki daha önceki 2 navigasyon cihazı cep tel. üzerinden bluetooth üzrerinden nete giriyordu.Kendim ayarlamıştım.Mail,gazete,haber,facebook...vb gibi siteleri 3g varsa 3g hızıyla gezebiliyorsunuz.Bir tek video falan izleyemiyorsunuz.Birde netten radyo açsa heryerde radyo dinle(Bunu cihaz benim telefonu kulaklık olarak tanıdığı için cepten internet radyosunu açıp naviden dinleyerekte yapılabilir.).müthiş olacak.Birde eğer portatif naviniz varsa onun avinine monitör çıkşından ekran görüntüsünü aktarabiliyorsunuz.
    Eksileri:
    Benim cep rehberine bağlanmadı.Direksiyon kumandası defalarca denememe rağmen tanıtamadım.Ben ulaştım ama windows ce bölümüne direk ulaşılacak menü olsaydı benim için iyi olurdu.(Normal kullanamda işinize yaramaz ama benim için iyi olurdu)

    Montaj:
    Montajı gayet basit.Cihazda herkablonun üzerine etiket konması ve kablonun soyulu olması montajı acayip pratikleştiriyor.Elektrik (acc,+12v,otomatik ant.,aydınlatma..vb. ) bağlantıları yapıldıktan sonra hoparlöleri deneyerekte bulabilirsiniz(sağı-solu)Beni aydınlatma ikili idi onun artısını cihaza bağlıyosunuz eksi boşta kalıyor.Direksiyon kumadasıda aynı.kalan eksileride toprak kablosuna bağlıyorsunuz(yanlız dikkat edin boşta kalan kablolar eksi olacak).Bu kadar bağlantı.Geri vites kamerası bağlarken kamera takılan sokete kamerayı takıyorsunuz.Daha sonra geri vites lambasından yada sigortadan bulabilirseniz oradan + dan kablo çekip tersdöndüre takıyorsunuz.(ben sigortadan bulamadım direk lambadan öne hat çektim yanlız + dan) Sonra geriye taktınmı tak arka görüntü ekranda hemde metrajlı.

    Beni en çok uğraştıranlar:
    1-Ters döndüre sigortadan hat çekmek.(O kadar araştırmama rağmen sigortadan geri vites lambasını bulamadım.Bende direkt arkadan kablo çekmek zorunda kaldım.)
    2-Direksiyon kumandaları tanıtma.(Her yolu denedim ama tanıtamadım.Ekranda atayacağım tuşu tıklıyorum.Daha sonra direksiyondan ilgili tuşa dokunuyorum.Ekrana kırmızı bir mesaj çıkıyor.Kumandayı söktüm.Kumandada 3 giriş var.Birinde GND yazıyor o toprak,biri ACC yazıyor o tuş aydınlatması zannedersem son olarak SIG yazıyor o da teybe giriyor.Şimdi teybin orada SIG yazanı naviye bağlıyorum.Naviden mesela muteye tıklıyorum aynı anda kumandanın orada gnd ile sigi kısa devre yapıyorum.Navide yeşil bir mesaj çıkıp ses çıkarıyor.Sonra sigle gndyi kısadevre yapınca mute oluyor tekrar yapınca mute kalkıyor.Ama bunu tuşlara atayamıyorum.İlginç.Demek ki benim tuşalrı desteklemiyor artık başkabir çözüm bulacam)Şu an bağlı duruyor.Sig yazan yerden gelen navide diğer gnd ise navinin toprağına bağlı.
    3-Cihaz biraz araca uymadı gibi (pekte göze batmıyor).Biraz da bu uğraştırdı.(Resmini koyarım.)Cihaz birkaç milim daha yukarı kaysa sıfır denk gelecek.Alttan sıkıştırdı üstende birkaç mm boşluk kaldı ama yukarı kaymıyor bende esneterek taktım çerçeveyi ama oldu.Artık üstekalan boşluğu bir şekilde kapatıp birde karbon kapladımmı orjinal gibi olur.
    Son olarak;
    Cihaz gayet başarılı çok kullanımda az ısınıyor.(normal ama ufak bir fan konsa iyi olurmuş bence)Cihaz benim hoşuma gitti müthiş bir cıhaz ve verilen parayı fazlasıyla hak ediyor.




  • selamlar, piranha pathfinder cihazım var ve gene dondu piranha yazısından başka bişi çıkmıyo, kesinlikle hafıza kartı v.s takılmadı ve bağladım pc iyi korunan virüssüs bi pc cihazı artık size göndermek istemiyorum lütfen şunun artık rom unu bana gönderin ( hafıza kartına yüklenip cihaza format atan yeniden kuran ) cihaz seri no GT85****** cihazın arkasında yazıyo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silverhands


    quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: silverhands

    Notice: Undefined index: is_no in D:\WampServer\www\app\httpdocs\ariza\durum.php on line 43


    ayrıca takipte şöyle bir sıkıntı var sitede. selamlar

    Sayın silverhands,

    Cihazınızın takibini yapabilmeniz için İsminizin ilk 3 harfini girdikten sonra ya cihazın seri numarasını yada işemri numarasını girmeniz gerekmektedir. Eşleştirmede uyumsuzluk varsa belirttiğiniz hatayı alabilirsiniz.

    Kolay gelsin.

    Merhaba.
    Cihazın kutusunda seri numarası yazmadığı için bende seri numarası girmedim sadece fugo markasını girdim ne yapmam gerek şimdi. Ürünü nasıl takip edebilirim. Özelden size mesaj atsam ürünün durumunu belirtebilirmisiniz

    Sayın silverhands,

    Cihazınız kurumsal firmanız adına kayda alınmıştır, referans numaranız Pm den size iletilmiştir.

    Kolay gelsin.




  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.