Şimdi Ara

Ping, Upload ve Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternetim acı verici derecede kötü. Online oyun oynaya(MAYA)n birisiyim. Uzun zamandır pingim 600-1500-2000 civarında geziniyor bazen şanslıysam 200ms le oyunumu oynuyorum. Defalarca hasar kaydı bıraktım nafile.. Hattımda problem yok diyorlar. 2013 Yılında internetimden çok memnundum Ping problemi vs. yoktu. Ne yapabilirim bu konuda artık sabrım taştı. 109 TL verip bukadar kötü değerler almak sinirmi bozuyor. Şehirin tam merkezinde oturuyorum nasıl bukadar kötü olabilir aklım almıyor.
     Ping, Upload ve Hız Sorunu
     Ping, Upload ve Hız Sorunu

     Ping, Upload ve Hız Sorunu
     Ping, Upload ve Hız Sorunu

     Ping, Upload ve Hız Sorunu Ping, Upload ve Hız Sorunu Ping, Upload ve Hız Sorunu







  • SkyLer0432 kullanıcısına yanıt
    Upload değerleriniz bozulmuş. Çok yakın çevrenizde saha dolabı olması gerek 2013 de o şekilde görünüyor.


    1-) ADSL ve tahminim 8 Limitsiz aldığınız için farklı bir sahaya aktarım olmuş olabilir. yada kablolarınızda ciddi bi hasarlanma olmuş.

    2-) Öncelikle ev içi kablonuzu kontrol edin ezik kopuk eklem yerleri versa onarın, elinizde yada ulaşabileceğiniz farklı bir modem varsa arayüzü ordan da kontrol edelim.

    Arıza kaydı bıraktığınızda bademler 8 Mbps e bakmışlar ondan sorun yok denilmiş oturan orangutanlar upload değerine baksalar marş basacak ama.. Siz en iyisi Türk Telekoma gidin Upload değerlerim çok kötü durumda bozuldu diyin.
  • Yaklaşık 30 metre uzakta üstünde Fiber yazan bi saha dolabı var ama ortalıkta fiber vs. yok. Ben sorunun apartmanın kutusunda olduğunu düşünüyorum. Kutuyu değiştirme yolu varmı?

     Ping, Upload ve Hız Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyLer0432 -- 7 Ekim 2015; 8:45:26 >
  • Bende böyle bi sorun yaşıyordum şikayet var sitesine anlattım herseyı ve 2 gün boyunca hem Telekom hemdee ttnet aradı sürekli bi şikayet yazın sorunu hallederler. Ancak bina içi tesisatta sorun varsa çözülmeye bilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet var'ı deneyeyim ozaman. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Telefon kutusunu değiştirmek için ne yapmalıyım? İnternette aydınlatan bi'şey bulamadım. KPD-P-A Kablolar ile internet tesisatı daha sağlıklı oluyormuş, fakat ben hiçbir yerde bu kabloyu bulamadım.
    Bir de evime fiber gelirse evimin internet tesisatını yenileyeceklermi? Getirmemeleri çok saçma santrale çok yakınım, saha dolabı dibimde.
  • sıkıntı sende deyil onlarda ben yazlıkta senden daha iyi değerler alıyorum bu arada ilk değerlerin süpermiş sonrası kötü tabi upload hızını artırsalar yeterli olacak zaten en fazla 1mbit adslde
  • Zayıflama artmış eğer bu ankastre size ait ise sinyal geldiğine sevinmelisin bu şekilde parazit yapar muhtemelen değerlerin değişmesinde bundan kaynaklı elektrikçi çağırın kutuyu değiştirebiliyorsa değiştirsin olmadı telekomdan elit hizmet ücretli hizmetini çağırıp onlardan yardım alıcaksın..
  • SkyLer0432 kullanıcısına yanıt
    KPD-P-A Kablolar bildiğim kadarıyla telekomun sokaklara telefon için döşediği kablolar şu siyah kalın olan. Onlar birden fazla çoklu aboneye hat sağlar bireysel değiller. Siz CAT kablo kullanın aparman kutunuz kötü bir durumda onu temizce yenisi ile tüm aboneler dahil güzelce bir bağlansın kendinize de cat kablo çektirin modeme kadar eksiz. Sonrada hipernet isteyin dolaba yakınmışsınız VDSL ile baplantı verirler. Eve fiber apartmana fiber olayı saha dolabı dibinizde olduğu için hayal eğer Süper online gelir ise kullanabilirsiniz.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Çok aydınlattınız teşekkür ederim. TTnet'in Elitt zımbırtısını çağıracağım. Manisadaki elektirkçilere pek güvenmiyorum. Apartmandakilere benden bi kıyak olur. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.