Şimdi Ara

PEUGEOT REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Temmuz ayında Öztek'ten sıfır olarak aldığımız Peugeot 408 aracımızı birkaç ay içinde spor modunun sürekli devrede kalması, otomatik sürüş devre dışı uyarısı vermesi, ambiyans aydınlatmasının çalışmaması gibi nedenlerle servise verdik.


    Servis bize tamir için gereken parçanın Fransa'dan geleceğini söyledi. Yasal tamir süresi 45 iş günü olmasına karşın aracımız 3.5 aydır serviste yatıyor.


    En sonunda ihbar çektik. Öztek Otomotiv olayın kendileriyle ilgisi olmadığını söyleyip topu Stellanis'e atıyor. İşi mahkemeye götüreceğiz ancak öğrendiğimize göre mahkemeler 2-3 yıl sürüyormüş. Süre uzun olduğu için ne bayi ne de marka sattığı malın arkasında durmuyor.


    Sıfır araba alacak olan arkadailar, bizim gibi pişman olmak istemiyorsanız Öztek'ten ve Peugeot'dan uzuk durmanızı tavsiye ediyorum.




  • komşum geçen sene 3008 ile kaza yaptı evinden 1000 km ötede. araç yetkili serviste 3 ay yattı. gerekli olan parçalar da ön farlar, tampon ve sağ ön çamurluk...3008 gibi binlerce satmış bir aracın en basit parçalarını bile fransa'dan beklediler aylarca, siz düşünün gerisini.

  • bayilik bir durum yok anlaşılan şikayeti stallantise özellikle yapabiliyorsanız fransaya yazın psa’da böyle sıkıntılı araçlar çıkıyor adamlar kalite kontrole sokmadan arabayı yolluyorlar gibi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mosasaurus kullanıcısına yanıt

    benzer durumu yaşayıp fransızlara yazanlar olmuş ilgilenmeyip türkiye tarafıyla görüşün diyorlar ülkede hak hukuk olmadığını bildikleri için sallamıyorlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.