Şimdi Ara

Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.511
Cevap
12
Favori
93.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dewilswale


    quote:

    Orijinalden alıntı: dewilswale

    2 Aydir bekliyorum keyi gelmedi gelmesi icin sitesine uye olmaktan baska birsey yapmak gerekiyormu

    Sorumu yineliyorum

    Hayır. Yapabileceğin başka birşey yok, rastgele geliyor key.
  • Dün beta üyeliğim aktifleşti ve ilk izlenimler.
    -grafikleri çok iyi. bazı güzel ayrıntılar da var mesela karanlıkta hp azalınca aydınlık azalıyor( zindanlarda heyecan oluşturuyor charın zorda kaldığı hissini iyi uyandırmışlar.) ya da ok yiyince vücudunuza saplanıp kalabiliyor. bazı ss ler koydum ilgili sayılabilecek. ss lerde kalite bayağı düşüyor oyun içi çok daha iyi.
     Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!)  Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!)
     Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!)
    -oynanabilirlik yüksek, gayet akıcı.
    -mekan ve yaratık sesleri güzel, oyun müzikleri etkileyici ancak skill sesleri daha yüksek olsa daha heyecan ve zevk verici olabilirdi.
    -questler kolay, haritada gezerken yerleri işaretli çıkıyor. haritaları gezmek için waypointler mevcut. questler şehirden alınıyor yine. item depolama sandığımız da yine şehirde ve ortak, diğer charınıza düşen rare itemlerinizi bu sandıkla ulaştırabiliyorsunuz.
    -potion olayı flask olarak var bu flasklar kaybolmuyor, şişeden kısım kısım içip hp ve mana dolduruyorsunuz, bir taraftan da mob kestikçe bu flasklar doluyor. bu olay bayağı kolaylaştırmış işi, habire potion satın alma ya da droplama olayı yok. ve bu flask şişelerinin de kendine has özellikleri olabiliyor o şişeden hp doldururken aynı anda başka magical effect aktif olabiliyor.
    -oyunda hem level aldıkça bazı skiller açılıyor hem de itemlere soketlenen gemlerle de skill kazanabiliyorsunuz. bu sayede değişik gemleri itemlerinize takarak değişik skill kombinasyonları oluşturabiliyorsunuz. mesela botlara takılan bir gemle silah skilli açabiliyorsunuz yani hangi iteme taktığınız önemli değil yeter ki rengi soketle aynı olsun. bu gemleri istediğiniz zaman çıkarıp yeniden başka iteme de takabilirsiniz. bu gemler de level atlıyor. bir de pasive skill olayı var level atladıkça bu pasive skill ağacına puan ekleyebiliyorsunuz. ilk açtığınızda gözünüzü korkutsa da gayet kolay, anlaşılır ve zevkli bir sistem olmuş. hangi tip silaha ağırlık verecekseniz ya da alan saldırıları mı ağırlıklı gidecekseniz veya stun gibi engelleyici özellikleri ağır basan bir char mı oluşturacaksınız tamamen size kalmış ve çok da iç içe geçmeyen fazla zorlamayacak bir dallanma sözkonusu. aynı sınıftan olsa da çok değişik karakterler yaratmak mümkün anlaşılan.
     Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!)  Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!)
    -genel chatte birisi orblarınızı satın alıyorum gerçek paraya diyince bayağı bir merak sardım nedir bu orb diye. ileriki haritalarda düşmeye başladı, bu orblarla bir itemin kalitesini artırabiliyorsunuz ya da sıradan bir itemi büyülü bir iteme çevirebiliyorsunuz. bazılarıyla itemdeki soket renklerini değiştirebiliyorsunuz mesela yeşil ve kırmızı soketi olan bir itemde bunların yerine iki kırmızı soket oluşturmak gibi. bu da yine çeşitliliği arttıracak zevkli bir özellik olmuş.
    -level 12 oldum dün ve henüz bir bugla karşılaşmadım tabi daha çok az oynadım ancak oyun genel havasıyla temel olayları halletmiş sorunsuz gözüküyor. çok kısa zamanda 2. haritadan itibaren oyun zenginleşmeye çok daha zevkli hale geliyor.içerik olarak daha da zenginleştirmek kalmış geriye ancak ileriki levellerde bu fikrim değişebilir bu konuda acele yorum yapmak istemiyorum. daha birçok bilmediğim husus var tabiki.
    -ilk izlenimleri özetlemek gerekirse çok iyi bir oyun hele ki bedava olacağına inanmak zor geliyor.
    6-7 saat heyecanla ve zevkle oynadım ve bugün de bu kadar oynamak istiyorsam var bir hikmeti
     Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!)  Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!)
     Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!)




  • @Hirbag: Yorumlarını dile getirmene sevindim, ücretsiz böyle ciddi bir işe girişmeleri, ve bu seviyeye getirebilmiş olmaları gerçekten takdire şayan. Bu arada benim için oyunun en önemli özelliği olan atmosferden bahsetmemişsin. Karanlığı mükemmel olmasa bile iyi yansıtabilmiş olmaları...
    Act 2 geniş yaylalarında da bilakis bu durum tam tersi, yaşayan bir doğa olduğunu göreceksin, lakin "Dark Forest" alanında gene kasvetli, karanlık bir ormanla karşılaşıyoruz. Demek istediğim kontrastlık iyi verilmiş.

    Bu arada haberin olmamış olabilir, 14 Kasım'da wipe ile beraber oyunun birçok mekaniğini değiştirecek 0.9.3 yama geliyor. "Leagecy League" adında farklı bir lig açılacak. Yenlikler; pasif skill ağacı, dövüş sistemi, eklenecek questler gibi gibi bilimum yenilik. Itemler silinecek ve herkesin karakteri level 1'e dönecek. Yani yaklaşık 10 gün içerisinde en azından 2. zorluğa gelebilmiş olursan, geçilecek yeni yamadaki zorluk farkını daha iyi yakalama fırsatın olmuş olacak.

    Az evvel öğrendiğim en büyük yenilik: 1500'den fazla pasif skilli olacağı, hala inanabilmiş değilim.. Bunun üstesinden gelip nasıl dengeleyebileceklerini, GGG'den şüphem yok, sadece o kadar fazla sayıda skillin kaç milyon farklı şekilde build yapılacağı şaşkınlığı hahaha...

    * Bu arada aklında olsun yeni yamaya geçildiğinde oyun içeriğini tanıtıcı hiçbir resim eklememeye dikkat et. Lakin bu durum yapımcılar tarafından böyle istenmekte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 4 Kasım 2011; 12:14:10 >




  • Beta key alan arkadaşlara bir sorum olacak. Beta keyiniz kayıttan ne zaman sonra geldi aceba onu merak ettim 3 adet farklı mailime beta başvusu yaptımda belli bir bekleme süresi var mı merak ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moz@

    Beta key alan arkadaşlara bir sorum olacak. Beta keyiniz kayıttan ne zaman sonra geldi aceba onu merak ettim 3 adet farklı mailime beta başvusu yaptımda belli bir bekleme süresi var mı merak ettim

    benim kaydımı beta membera çıkardı developer geçmişteki başka bir oyununda etkisi var o yüzden bilmiyorum ne kadar beklenir.

    @BoBaFeTT
    evet atmosfer kaçınılmaz olarak etkiliyici çünkü gerçekçi grafikler ve moblarla oynuyorsun. özellikle church dungeon merak ediyordum ve gördüm ki gerçekten bazı olayları aşmışlar.uzun zamandır heyecanlanmamıştım bir oyunda bu kadar. geriye zengin içerik gibi hususlar üzerine yoğunlaşmak kalmış yani daha çok süslemesi. belki de çoktan hallettiler bu işleri tabi betada bazı sistemler aktif olmadığı için yorum yapmak daha zor.




  • Ulan çok güzel oyun, grafikleri oynanışı sistemi herşeyi tam istediğim gibi. Üstelik online. Ama neden, neden mmorpg tarzında yapmıyorsunuz? Karakterler siliniyor mu bir süre sonra? Oyunun orjinal halinde yani. Öyle bir şeyler okumuştum da. Yok karakterlerimiz sonsuza kadar kalıyorsa ama tarzı mmorpg değilse sorun yok. Sabahlara kadar oynarım o zaman Ama deli gibi paso yeni karakter kasacak halim yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metalwrath
    Ulan çok güzel oyun, grafikleri oynanışı sistemi herşeyi tam istediğim gibi. Üstelik online. Ama neden, neden mmorpg tarzında yapmıyorsunuz? Karakterler siliniyor mu bir süre sonra? Oyunun orjinal halinde yani. Öyle bir şeyler okumuştum da. Yok karakterlerimiz sonsuza kadar kalıyorsa ama tarzı mmorpg değilse sorun yok. Sabahlara kadar oynarım o zaman Ama deli gibi paso yeni karakter kasacak halim yok.

    Hayır, böyle birşey yok, için rahat olsun. Ha eğer çok böyle ne yaparsan yap geri döndürülemeyecek bir hadise vs olayı oluşursa altından kalkılamayacak, bilemem ama normal şartlar altında wipe olmaz, yanlış kalmış aklında. Oyunun geleceği muazzam biçimde açık, sırf şuraya oyundaki yenilikleri türkçe yazsam [keşke vaktim olsa da] milletin dudağı uçuklar, arpg derdi kalmaz.

    Bu arada GGG yapımcılarının neden MMORPG değil de, online oyun olarak tanımladıkları şurada anlatılmıştır:http://www.pathofexile.com/news/2010-11-29/dev-diary4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 6 Kasım 2011; 12:42:38 >




  • Hack & Slash denilince aklıma hiç böyle bir oyun gelmedi. Denenmesi şart bir yapım gibi duruyor.
  • Beyler çıkış tarihi belli mi?
  • beta keyi olanlara belli bi süre sonra davet hakkı veriliyor mu? öyle bişey duymuştum sanki. hala bekliyorum bi türlü key gelmiyor kafayı yicem bütün arkları üye yaptım 10 tane acc den bekliyoruz
  • Cidden davet hakkı falan gerçekten varmı?
  • beta tester olmaya hak kazananlara birkaç gün sonunda davetiye geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

    beta tester olmaya hak kazananlara birkaç gün sonunda davetiye geliyor.

    O zaman beyler davet hakkı olan varsa alabilimiyim lutfen lutfen ama lutfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

    quote:

    Orijinalden alıntı: Metalwrath
    Ulan çok güzel oyun, grafikleri oynanışı sistemi herşeyi tam istediğim gibi. Üstelik online. Ama neden, neden mmorpg tarzında yapmıyorsunuz? Karakterler siliniyor mu bir süre sonra? Oyunun orjinal halinde yani. Öyle bir şeyler okumuştum da. Yok karakterlerimiz sonsuza kadar kalıyorsa ama tarzı mmorpg değilse sorun yok. Sabahlara kadar oynarım o zaman Ama deli gibi paso yeni karakter kasacak halim yok.

    Hayır, böyle birşey yok, için rahat olsun. Ha eğer çok böyle ne yaparsan yap geri döndürülemeyecek bir hadise vs olayı oluşursa altından kalkılamayacak, bilemem ama normal şartlar altında wipe olmaz, yanlış kalmış aklında. Oyunun geleceği muazzam biçimde açık, sırf şuraya oyundaki yenilikleri türkçe yazsam [keşke vaktim olsa da] milletin dudağı uçuklar, arpg derdi kalmaz.

    Bu arada GGG yapımcılarının neden MMORPG değil de, online oyun olarak tanımladıkları şurada anlatılmıştır:http://www.pathofexile.com/news/2010-11-29/dev-diary4

    Çok iyiymiş o zaman ya. Çıktığında kesinlikle deneyeceğim.




  • bulunsun bakarım bi ara
  • evet mmorpg diyemeyiz oyuna ancak bazı lig şeklinde serverlar oluşturulacak oyuncular birbirine serbest dalış yapabilecek ve ganimet toplayabilecek cut-throat lig tipi serverlar sanırım. ayrıca solo giderken bile global chate dahilsin sürekli konuşmalar item linklemeler falan oluyor pek sıkılmıyorsun. parti ve guild olayları da olacak parti var galiba şuan hiç denemedim. guild olayı en son aktif değildi ama tuşlarını koymuşlar yani olacak.

    edit: buarada davet isteyen arkadaşlar olmuş elbet yollayabilirim ama şuan davetiye hakkı göremedim accoutta. hatta oynadığımın şifresini bile paylaşmayı düşündüm ama riskli olabilir ip çakışmasından falan account güme gidebilir bakarsın adamlar kontrol ediyordur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirbag -- 8 Kasım 2011; 0:42:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hirbag

    evet mmorpg diyemeyiz oyuna ancak bazı lig şeklinde serverlar oluşturulacak oyuncular birbirine serbest dalış yapabilecek ve ganimet toplayabilecek cut-throat lig tipi serverlar sanırım. ayrıca solo giderken bile global chate dahilsin sürekli konuşmalar item linklemeler falan oluyor pek sıkılmıyorsun. parti ve guild olayları da olacak parti var galiba şuan hiç denemedim. guild olayı en son aktif değildi ama tuşlarını koymuşlar yani olacak.

    edit: buarada davet isteyen arkadaşlar olmuş elbet yollayabilirim ama şuan davetiye hakkı göremedim accoutta. hatta oynadığımın şifresini bile paylaşmayı düşündüm ama riskli olabilir ip çakışmasından falan account güme gidebilir bakarsın adamlar kontrol ediyordur

    Çok güzel ya. Titan Quest olsun, Diablo olsun veya ne bileyim Torchlight falan oynarken hep ulan keşke online olsa demiştim Bu oyun da o tarz oluyor biraz. Takip etmeye değecek bir hikayesi de varsa ooh




  • bu oyunda torchlight 2 de diablo 3 le sidik yarıştırıyorlar keza dota 2 de aynı hepsi madem çıkmıcak tarih versinler tam 4 aydır beklıyoruz tek gelişme yok ya bıktım ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jii

    bu oyunda torchlight 2 de diablo 3 le sidik yarıştırıyorlar keza dota 2 de aynı hepsi madem çıkmıcak tarih versinler tam 4 aydır beklıyoruz tek gelişme yok ya bıktım ya

    gökten paraşütle mi indin sen ? Gelişme yokmuş, dünyaya dönersen gelişmelerin ne denli olduğunu görebilirsin, "görmek isteyene".
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

    quote:

    Orijinalden alıntı: jii

    bu oyunda torchlight 2 de diablo 3 le sidik yarıştırıyorlar keza dota 2 de aynı hepsi madem çıkmıcak tarih versinler tam 4 aydır beklıyoruz tek gelişme yok ya bıktım ya

    gökten paraşütle mi indin sen ? Gelişme yokmuş, dünyaya dönersen gelişmelerin ne denli olduğunu görebilirsin, "görmek isteyene".

    gelişme yok evet tek gelişme beta kullanıcılarına yönelik çıkan patchler yeni patche sen yenilik olarak bakıyor olabilirsin ama oyunun çıkış tarihi verilmediği sürece kimsenin içi rahat olmıcak buda bir gerçek seçtiğin lafları herkes benim gibi büyüklük yapıp kaideye alırmı almazmı bir sor kendine ben oyunları yakın takibinde olan birisiyim şu aralar oynıcak tek rpg yok bana göre skyrim geliyor onun için biraz rahatladım işten gelince rpg krizim tutuyor kışları d2 oynardık hep aynı zevkleri tatmak istiyorum.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.