Şimdi Ara

Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
12
Favori
93.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kesin bir çıkış tarihi bekliyorsun, fakat yapılan güncellemeleri, GGG'nin emeklerini görmezden geliyorsun. Bu yapımcıları hakir görmektir, adamlar gecenin kaçlarına kadar çalıştıklarını bile forumda oyunseverlerle paylaşmaktan kaçınmıyorken, senin bu yaptığına küstahlık denir. Bir kere eğer oyunu yakından izleyen biri olsaydın böylesine bir sitemkar mesajla düşmezdin, çünkü nereden nereye geldiklerini biliyor olurdun, keza bu da paylaşıldı. Sana ve diğer meraklılara ithafen 14 Kasımda wipe ile geçilecek 0.9.3 yamasının nasıl yan gelip yatarak hazırladıklarını şuradan bir oku.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 9 Kasım 2011; 21:43:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

    Kesin bir çıkış tarihi bekliyorsun, fakat yapılan güncellemeleri, GGG'nin emeklerini görmezden geliyorsun. Bu yapımcıları hakir görmektir, adamlar gecenin kaçlarına kadar çalıştıklarını bile forumda oyunseverlerle paylaşmaktan kaçınmıyorken, senin bu yaptığına küstahlık denir. Bir kere eğer oyunu yakından izleyen biri olsaydın böylesine bir sitemkar mesajla düşmezdin, çünkü nereden nereye geldiklerini biliyor olurdun, keza bu da paylaşıldı. Sana ve diğer meraklılara ithafen 14 Kasımda wipe ile geçilecek 0.9.3 yamasının nasıl yan gelip yatarak hazırladıklarını şuradan bir oku.





    bla bla bla kardeş bana patch çıkcak felan diye hikayeler anlatma bende beta yok çoğu kişide oynayamıyor.Yoksa ben adamlara yan gelip yatıyolar demedim elbette bu işler kolay değil ama insan sabır edemiyor çünkü tam 2 aydır hergün acaba betası herkese açılırmı yada oyun release date tarihi verilirmi diye bakıyorum.Bu oyun bak abartmıyorum d2 den sonra en sevdiğim rpg türü kendi klansmanında oyun gayet iyi ben neden bu kadar çok istiyorum gelmesini yoksa :) neyse ortamı soğutmıyayım siz devam edin gelişmelerin takipçisiyim




  • herşey takvimle ilerliyor şuanda. 4 gün sonra yeni patch geliyor charlar wipe yiyecek kaç hafta önceden belirliydi bu. stres test ve diğer patch programı da belli ancak elbet insanlar sabırsızlanıyor ama belirsizlik yok kesinlikle oyun içinde olan herkes ne zaman ne olacağını aşağı yukarı biliyor herkes item veriyor birbirine şu günler dağıtıyor nasılsa wipe gelecek diye manken gibi oldum haftalarca düşüremeyeceğim itemler üzerimde yani o bilinçli sakin havayı oyun içerisinde hissediyorsunuz.
    oyun ekibi inanılmaz iyi niyetli insanlardan oluşuyor benim gördüğüm. open beta başladığında ne kadar kalite bir oyun olduğu anlaşılacaktır ancak sabretmek gerekiyor.
  • Rpg/Arpg seven herkesin şu oyuna saygı göstermesi ve oyunu desteklemesi gerekir, oyun bedava yapımcılar herhangi bir ücret istemiyor, gece gündüz çalışan iyi niyetli bir avuç insan forumlara bile bakacak fanlara yanıt verecek isteklerini dinleyecek vakit buluyorlar. Adamlar hem ücret istemiyor hem de en iyi Arpg yi yaratmaya çalışıyorlar, hele ki 4 gün sonra çıkacak bir patch var ki "patch" demek patch e saygısızlık olur o derece devasa nerdeyse bütün oyunu değiştirecekler bir de Diablo 3 beta için çıkan patch lere bakın bunun yanında okyanusta damla...

    Sonuçta Diablo 3 fanıysanız dahi (ki ben öyleyim) şu güzelim oyuna saygı göstermek gerekir, yapımcıların emeğine saygı göstermek gerekir hem D3 ü oynarız hem de bu oyunu... Aynı hatayı ben de daha önce yaptım ama gercçekten ikisini kıyaslamaya çarpıştırmaya gerek yok başlık da yanlış bence killer miller nedir yani, umalım ki bence en zevkli oyun şekli olan bu tip oyunların sayısı artsın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 10 Kasım 2011; 2:02:58 >




  • Sonunda geldi beta invitationim oh beee
  • Nezaman oynuyabilcez şu oyunu,nezaman beta dan cıkıcak =)
  • hiçbir zaman desem kızarmısın ?
  • beta timer 5 dk ya düştü hala gelmezse bu hafta içinde bilmiyorum naparım
  • Cidden ne kadar beta davetiyesi gitti ya? Uzun süre oldu kayıt yapalı hala beta key yok. Open Beta yapsınlar şunu serverlarımı kaldırmıyor betada nasıl bağlanıyor millet bilmiyorumda bari local server dosyaları paylaşsınlar kendimiz açıp oynayalım.

    Yalnız bu oyun tam sürümde efsane olur. Kafe gençliğinin elinede düşebilir.
  • patch beklendiği gibi çıkmış 1,1 gb kadar boyutu. henüz oynamadım indiriyor şuan. beta davetiye imkanı da yavaş yavaş eklenir accountlara tahminim. beta invite timer da düştüyse artık bayağı kişi oynamaya başlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saşha

    Cidden ne kadar beta davetiyesi gitti ya? Uzun süre oldu kayıt yapalı hala beta key yok. Open Beta yapsınlar şunu serverlarımı kaldırmıyor betada nasıl bağlanıyor millet bilmiyorumda bari local server dosyaları paylaşsınlar kendimiz açıp oynayalım.

    Yalnız bu oyun tam sürümde efsane olur. Kafe gençliğinin elinede düşebilir.

    Kafe gençliğinin kafası o kadar detaylı skill sistemine basmaz Bassa bile uğraşmazlar.




  • 10.000 key dağıtılacakmış önümüzdeki 2 hafta içinde şuanki testerlara, bu durumda testerlar en az 1 key daveti alacaktır. Davet bekleyen 2 arkadaşım var, gerisini ö.m ile verebilirim.
  • selamlar
    path of exile oyunuyla dün gece tanıştım tesaduf eseri nette diablo tarzı hack and slash diye tırım tırım aranırken karşıma aniden çıkıverdi.
    oyun gerçekten çok dikkat çekici diablo 2 ye en yaklasan oyun titan quest diyodum fakat dun gece bu fikirlerim değişti.
    4 mail hesabım ile başvuru yaptım umarım şans banada guler.
    eğer bu konuda key dağıtımı yapacak arkadaşlar varsa beni de bu listeye eklerlerse sevinirim.
    konuya yorum yapan ve oyun ile ilgili bilgilerini paylaşan arkadaslara cok tesekkurler
    umarım bir gun oyunda bulusuruz.
  • iyi akşamlar
    ismim özgür yaşım 30 eğer mümkünse davetiye listene beni de eklemeni isticem.
    eğer uygun görürsen davetiyeni bekliyorum.
    davetiye kalmadıysa beni gene bi mesajla bilgilendirirsen sevinirim.
    şimdiden teşekkur ederim
    saygılar kardeşim
    özgür
  • Eğer sıra gelirse bende bir invite çok çok çok isterim. Yaklaşık 6 aydır bekliyorum. Delircem artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakır-cu -- 21 Kasım 2011; 21:38:19 >
  • ara ara bakıyorum hesaba, bir hafta içinde en az bir davetiye hakkınız olacak diyordu. birkaç gün sonra davetiyelerin çıkması lazım yeni duyuru-güncelleme yapmadılarsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hirbag

    ara ara bakıyorum hesaba, bir hafta içinde en az bir davetiye hakkınız olacak diyordu. birkaç gün sonra davetiyelerin çıkması lazım yeni duyuru-güncelleme yapmadılarsa.

    aynen, 2 hafta içinde demişlerdi, bana da henüz gelmedi... Bu arada çoklu hesap yasak, eğer tespit edilirseniz banlanıyorsunuz haberiniz ola.
  • proxy kullanarak 10 adet hesap açtım hergün 2 defa bütün mailleri kontrol ediyorum ama ümidi kestim artık artık 2 günde bir kontrol ediyorum gelmiyor arkadaş ne bahtsızım
  • şansa kalmış artık
    sen yine şanslısın heran cıkabilir key
    benim daha çok yeni bende belli bi süre beklicem artık
    yapacak birşey yok
  • foruma post atınca 10 kat artıyor şansın. bişeler yaz o yüzden. de 1 mesajla 100 mesaj arasında fark var mı bilemem onu. 1 mesajı saymıyor olabilirler. benim öteki hesaplarım 1 mesajdı hep asıl çok mesajı olana key geldi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.