Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.092
Cevap
7
Favori
251.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PSGnin gelirinin bu sene icin 800 milyon avroyu bulmasi bekleniyor. Mbappeye verilen imza parasi da gecen senenin bütcesine yansiyacak. FFPyle ilgili sorun olmayacakmis ve istedigimiz kadar para harcayacakmisiz.


    insallah gecen seneki 3 büyük transfer isine dönmez de Manu Kone/Khepren Thuram, Osimhen/Kolo Muani, Diaby, Thuram, Xavi Simonsun hepsini alip kadroyu hem genclestirip hem de yenileriz.

  • dewe34 kullanıcısına yanıt

    Messi dededen önce Altintop SLyi kazanana ve hakedene verilirdi. Messi dededen sonra da ayni kriterler devam ederse tabii ki kimse o kadar alamaz.


    PSG Messiyi aldigina bile pisman. Taraftar 2 senedir yuhlamaktan Messiyi yoruldu. Hedefi kalmadi derken, Messi dede 2015ten beri böyle bitik halde. 8 sene dile kolay. koskoca 8 sene. Messi bu 8 senede ne yapti? Clermont, Eibar, Leganes gibilere sov yapip, büyük maclarda eli belinde gezdi. Bag kurdugu Barcada da gördük Messi dedeyi yani.


    Ronaldo, Messi dededen 3 yas büyük. 38-39 yasinda Arap ligine gidip rekor paralar kazanmasi mantikliydi onun acisindan. Messi 36sinda PSGden kovuldu. Barcasindan baska isteyen de yok.

  • mbappem yine boş kalelere kaçırmış, sevgilisinden boynuz yiyenleri üzmese de biz psg severleri üzdü

  • Messi bu 8 senede 3 adet Ballon Dor(bu sene 4 olacak), 2 FIFA The Best, bir "Dünya Kupası", bir Copa America, bir Finalissima, 4 La Liga yılın oyuncusu ödülü, 4 La Liga, bir Ligue 1 şampiyonluğu, 5 İspanya Kupası, 2 İspanya Süper Kupası...*sıkıldım* kazanmıştır. Bu sene Fransa Ligini aldıktan sonra futbol tarihinin en fazla kupa kazanmış olan topçusu olacak. Ödülde zaten zirvede. Adam daha 4 ay önce Dünya Kupası kazandı *burada a ile başlayan bir küfür var*. Ne konuşuyor oğlum bu hala daha. Lan Kenshin ne yüzsüz adamsın sen ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 11 Nisan 2023; 1:37:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi şu an futbolu bıraksa bile GOAT zaten. Herhangi bir şey kazanmaya ihtiyacı yok. Şu spesimeni biri sustursun artık. Kirletip duruyor konuyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi 18 sene önce yani 2005 yılında 20 yaş altı dünya kupasını kazanmıştı, Turnuvada gol kralı olmuştu. Brezilya'ya attığı gol muhteşemdi.





    https://www.youtube.com/watch?v=TbtdT64LG7g





    Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU




  • Donnarumma

    Hakimi Marquinhos Skriniar Mendes

    Manu Kone/Khepren Thuram

    Zaire Emery Verratti

    Diaby Kolo Muani Mbappe


    Stoper rotasyonu icin Todibo konusuluyor. Diabynin menajeriyle görüsmeler olmus. insallah listedeki topcularin hepsini aliriz, cünkü Mbappeye endeksli kurulacak heyecan verici bir ilk 11imiz olacak sonunda. Bitik Ramos, bitik Messi dede kovuldular. icardi de Gsye gider. Maas yükümüz de bayagi azalacak.

  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    hocam bu ilk 11 in neresi heyecan verici? Orta sahasi yine zayif kalmış.

  • Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Putlari Kiran Adam kullanıcısına yanıt

    Adamın geldiği nokta kıskanılmayacak gibi değil. İstisnasız her şeyi kazandı eleman, her şeyi ya! 8 tane Ballon Dor kazandı, 8 lan. Bu ödülü bir kez kazananı mevkisinin gelmiş geçmiş en iyisi ilan ediyor millet. Bkz. Cannavaro, Modric vs.


    İnanılmaz bir seviye bu Messi ama yine de bir Ekitititititititititititititititike değil. Satalım yerine Ekitititititike monte edelim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 17 Nisan 2023; 10:15:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

    Bu pozisyonu görünce hala daha heyecanlanıyorum. Ne kurtarıştı ama.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    eskiden (Maradona zamanında) futbolun daha zor olduğu kavramına katılmıyorum. futbol gözümüzün önünde son 20 senede bile gelişti.

    mesela burda Arjantin kalecisi çarmıh pozisyonu alarak (Isa'nın çarmıha gerilişi gibi kollarını ve bacaklarını sağa sola açarak) topu kurtardı. günümüzde her kaleci bu çarmıh pozisyonunu alıyor.

    ama, Ronaldinho zamanındaki Chelsea Barcelona eşleşmesine baktım, Barça oyuncusu karşı karşıya kalınca Chelsea kalecisi (chech di galiba) çarmıh pozisyonu alsa topu kurtaracak çünkü açı dar. ama, kaleci mal gibi sağa ya da sola yatma seçimi yapıyor. sonuçta ters köşeye yattı ve dibinden vurulan şutu yedi. mesafe çok yakında. günümüzde kalecilerin tamamı öyle bi pozisyonda çarmıh pozisyonu almak için eğitilmiş durumdalar.

    futbol gelişiyor. buyuzden bence Messi Maradona'dan daha iyi. zaten Maradona ve Pele'yi canlı izleyip kişisel olarak da tanıyan Halit Kıvanç bile Messi'yi izledikten sonra fikir değiştirip tarihin en iyisi Messi demişti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    2008 yılındaki dizilerin görüntü kalitesi muhteşemdi ama 2008 yılındaki futbol maçlarının görüntü kalitesi çok iyi değil. Çoğunda çözünürlük 360P civarı. Sence neden ?

  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

    kanka senin kalbin hızlanmadı mı? hard messi fanı olsam bu pozisyonda can verirdim

  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    sanırım o dönemde eski tip yayın formatı geçerli olduğu içindir. eski tip televizyonlarda görüntü 360p olabilir. 360 değilse de en fazla 480 dir.

    görüntüyü kaydeden kameralar çok iyi oldukları için biz o televizyonlarda gene iyi görüntü izliyorduk ama youtube daki kayıtlarda kötü görünüyo nedense.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

    Ben maçı izlemedim ki... Kalbim durabilir korkusuyla izlemedim. Maç esnasında interneti bile kapatmıştım. Direkt sonuca baktımParis Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 

  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Aynen o yıllarda maç izlerken görüntü kalitesi cam gibiydi, çok iyiydi. Aynı maçın Youtube'a yüklenmiş hali berbat.


    2008 yılında çekilmiş Kurtlar Vadisi Pusu'nun youtube videoları cam gibi.

  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    dizileri yapan resmi yapımcılar orijinal kamera kayıtlarını doğrudan youtube'a koydukları için kalite kaybı olmuyor.

    maçları youtube'a upload edenler genelde eski tip analog televizyon yayınını kendi pc'lerine takılı olan TV kartı ile kaydetmiş oluyorlar. şimdi maç yayını zaten analog karasal yayında 360p ile geliyo diyelim (360 değilse bile en yüksek 480'dir), üzerine bir de bu TV kartları görüntü kalitesini düşürüyolar. ben 2002-2005 arası şampiyonlar ligi maçlarını hep pc'den izlemiştim (evde tek TV vardı onu da annemler 7/24 dizi için kullanıyolardı) pc'den izlediğim yayın TV'de gördüğüm yayından kötüydü kalite olarak. pc'de kullanıyor olduğum TV kartının yayını kaydetme özelliği vardı, ben de bazı maçların özetlerini kaydetmiştim. gerçekten normal televizyonda Star TV'de gördüğüm görüntü kalitesinden daha kötü oluyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 18 Nisan 2023; 5:17:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • PSG, kulüpten izinsiz şekilde turizm&futbol elçiliği için Suudi Arabistan'a giden Lionel Messi'yi derhal kadro dışı bıraktı. (Fabrizio Romano)

    üzücü olaylar. tsu hakli cikti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 2 Mayıs 2023; 22:23:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

    Bence Messi'den memnun değiller ve seneye Neymar'ı da kovup takımı tamamen Mbappe'nin üstüne yapacaklar. Bu olay da işin bahanesi

  • 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.