Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.092
Cevap
7
Favori
251.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt

    orasi oyle tabii. messiyle neymarin yillik toplam brut maliyeti 100 milyon euro. cl'de real'e bayerne karsi skor katkilari 0. bir de ustune katarla s.arabistanin siyasi iliskilerinden dolayi olabilir bu kadar sert tepki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi giydirmişler Messi’ye. Umarım tez vakitte ayrılır. Messi > olmayan psg tarihi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garibim objektif Penaldocular ne kadar da üzülmüşler yav. Yürek dayanmaz. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelişmeler:
    Messi iki hafta boyunca PSG tesislerine alınmayacak.
    İki hafta boyunca maaş alamayacak.
    Messi ile PSG'nin yolları ayrılacak.

    PSG taraftarları stadyumun önünde protestolara başladı: "Paralı askerlerden bıktık, Messi'yi kovalım."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 3 Mayıs 2023; 20:12:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barcelona hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi'nin Arabistan'a transfer olup 400 milyon euro alacağı konuşuluyor. Arabistan'a giderse Messi'yi de artık hiç izlemem. Allah korusun



    Messi bu sezon PSG ile 39 gole katkı yapmış. Üstelik penaltısız. İstatistikler mükemmel ama Messi Arjantin'deki mücadelesinin %10'unu bile PSG için vermiyor.

  • ronaldo ve messi kariyerlerine hiç iyi yön veremediler. pep'in yanına gidecektiniz

  • josrdr kullanıcısına yanıt

    Pep Ronaldo'yu ister miydi sence? Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka istedi ya sir engel oldu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

    İstemedi.

    Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 

  • PSG ile Messi arasıdna sorun olduğu çok belliydi. 2 maçtır Messi hiç mücadele etmiyor, sevinmiyordu.

  • Messi > fransa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt

    Messi'nin sallamıyor olması çok hoşuma gidiyor. African United'ın Dünya Kupası'nı alamaması ağır geldi bagetlere. Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messinin özür videosu cekmesi komedi. Abi, sen kendi kontrol ettigin medyaya PSGyle kontrat yenilemek icin haber yaptirmaya Kasimda baslamadin mi? Simdi de ayni basina PSGnin hayali kontrat teklifini reddettigi haberleri yaptiriyor. PSGnin Messiyle kontrat yenilemek gibi bir düsüncesi hic olmadi. Seyh, Campos istemiyor. PSG taraftari istemiyor. Ultralarin isyanini hakli buluyorum. Messiyi gecen senede yuhluyorlardi. Messi dededen bu sezon SLdeki büyük maclarda sahne almasini bekliyorlardi. Messi de yine büyük maclari sahanin en güzel yerinden izledi. Abi, PSG Messi dedeye senelik 60 milyon avroyu kücük maclarda istatistik kassin diye mi verdi? Bir de Messi dede neyin kafasini yasiyorsa Mbappeye yakin maas verirseniz 1 sene de kalirim demis. Yapma ya. Takimin antremani varken haber vermeden Suudi Arabistana gidiyor. Disiplin de yok hormonlu sözde goat Messi dedede. Neymar ve Verratti de Messi dedeye uydular. Onlarda tepkilerden paylarini aldilar. Dünya kupasi sonrasi 4-5 kilo fazlasiyla döndü Verratti.


    PSGnin düsüncesi Mbappenin etrafina bir takim kurmak. Hazir FFP sorunlari da bitmisken, Mbappeye calisacak, onu daha fazla parlatacak bir takim kurulmasini hakediyoruz. Mascherano aciklama yapmis PSG taraftarlari pisman olacak diye. Messi dedeye kendileri tapabilirler, bu onlarin tercihidir lakin en iyi dönemlerini Barcaya vermis PSG icin senelik 60 milyon maas alip kan emici olmaktan öteye gecememis Messi dedeye PSG taraftarlarinin vefa göstermesini bekleyemezler. PSG taraftarlari bugüne bakar. Messi PSGde gecirdigi 2 yilda kocaman bir hicti, 120 milyon avro maas aldi. Bonuslar haric 2 senede. Aldigi paranin karsiligini vermezse PSG taraftari da hakli tepkisini gösterir. Messi dedenin PSG macerasi büyük hayal kirikligi ve basarisizlikla sonuclandi. Neyse, sonunda cöpten kurtulduk.





  • PSG'nin Mou ile görüşmeleri doğru mu? Mou'nun turnuva formu ile istenilen ŞL kupası gelebilir. Arapları sevindirme operasyonu City ile başladı, PSG ile de devam edecektir

  • Mourinho hoca adaylarindan birisi. Özellikle Campos Mourinhoyu istiyor. Motta da diger aday lakin hoca konusu simdilik belirsiz.


    Lucas Hernandeze teklif yapildi. Munihle sözlesme yenileme görüsmeleri dondurup, PSGnin teklifini düsünmeye basladi ve son gelen haberler Hernandezin PSGyle anlasmaya yakin oldugu konusunda.


    Bernardo Silvaya da teklif yapildi.


    Forvet icin Osimhen, Kane ve Kolo Muaniden birisi gelecek büyük ihtimalle. Seyhin Camposa bu yaz kadroyu yenileme firsati verecegi konusuluyor.

  • Ugarteyle anlastik. 60 milyon avroluk serbest kalma bedeli ödenecek.


    Skriniar, Ugarte diye gidiyoruz. Lucas Hernandez, Bernardo Silva ve Osimhen/Kane/Kolo Muaniden biriyle birlikte transferi kapatirsak sonunda SLde rekabetci bir takimdan bahsedebiliriz.

  • Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU


    tebrikler şampiyon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RMCnin Ugarte transferi bitti haberi girmesi beni de yaniltti. PSG, fesih bedelini yillara yayarak ödemek istiyor. Chelsea de Ugarteyi istiyor ve 60 milyon avroyu pesin olarak ödemeyi kabul etmisler.

  • messi dede bu takımı geriye çekiyor. Derhal gönderilmeli. Gelecek sezon da bu takımda devam ederse lig şampiyonluğu imkansız hale gelir

  • 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.