Şimdi Ara

Pardon mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen sezon 'Feda' diye yola çıktık. Amaç, kısa süre sıkıntılara katlanıp sonrasında sportif ve mali başarılara ulaşacağımız sürece geçmekti. Bunun için taraftarımızdan ve oyuncularımızdan fedakarlık istedik. Yaptılar da.

    - Sonrasında da icraatlara giriştik.

    - Rüştü, Ernst kalibresindeki tecrübeli ve iş yapar oyuncuları elimizden çıkarttık.

    - Egemen gibi hem yerli hem milli takım seviyesindeki oyuncumuzu 500 bin Euro fark yüzünden elden çıkarttık. Yerine Escude gibi vasat bir adam aldık. Yaptıkları değil yapamadıkları ortada.

    - Gelecek vaadediyor diye 2.5 milyon Euro verip Beşiktaş'ta geleceği olmayan Pedro Franco'yu transfer ettik. O da yetmedi şimdi bunlar yetersiz diye birkaç milyon Euro vererek yeni bir stoper arıyoruz..

    - Quaresma'yı kötü adam ilan ettik, cebine 5 milyon koyup bir maç oynatmadan gönderdik.

    - Dentinho adında ne olduğu belli olmayan bir oyuncuyu ahbap-çavuş ilişkisiyle transfer ettik, bir senede 10 milyon TL verip gönderdik.

    - Niang'ı arada aldık, yarım sezonda apar topar yolcu ettik.

    - Gökhan Süzen'i 3 milyondan fazla bonservis ve garanti ücretiyle beraber yaklaşık 5 milyona aldık. 3 maç oynatamadık.

    - Geleceğin oyuncuları diye Mehmet Akgün, Sinan Kurumuş, Berat, Batuhan gibi isimleri transfer ettik. Üç ay sonralarını göremedik.

    - Son 5 yılda üst üste 5 maçı olmayan Sezer Öztürk'ü bonservisi dahil yaklaşık 7 milyon TL vererek aldık, üst üste değil 5 maç, 2 maç oynatamadık. Şimdi de kurtulmaya çalışıyoruz.

    - Ciddi sağlık problemleri olan Eneramo'yu göz göre göre, bilerek aldık, şimdi onu da yolcu ediyoruz.

    - 5.5 milyon dolar ödediğimiz İsmail Köybaşı transferine karşılık 100 bin dolar bonservis bedeliyle Antep'e verdiğimiz Serdar'ı 5 milyon bonservis verip geri aldık.

    -Takım kaptanı İbrahim Toraman'ı sezon başı kerhen kadroda tutma felsefesi, ilk fırsatta kapının önüne koyma davranışına dönüştü.

    - Takımın en değerli iki oyuncusundan biri olan Fernandes'i yönetemediğimiz için hedef haline getirdik. Şimdi yaza kadar antrenman yaptırıp cebine de 3 milyon koyup göndermeye hazırlanıyoruz.

    - Genç oyuncu, gelecek vaadediyor diye Kerim Frei için yaklaşık 10 milyon TL ödedik. Birkaç maçta 10'ar dakikadan fazla şans veremedik.

    - Bu icraatlar yalnızca 1.5 yıl içinde 'yeniden yapılanıyoruz' dediğimiz süreçte oldu. Beşiktaş'ın kasasından bu transferler için hiçbir fayda alınamadan sokağa atılan para yaklaşık 30 milyon dolar. Türk parasıyla 60 milyon TL'nin üzerinde... Karşılığında ortada ne bir sportif başarı ne de bu oyuncularla ilgili bir beklenti var.

    - Camiadan fedakarlık beklerken, oyuncudan fedakarlık beklerken, çalışanlarından fedakarlık beklerken, yönetenlerin Beşiktaş'ın olmayan imkanlarını bu kadar kolay heba etmelerinin mazereti ne olacak?

    - Sadece Pardon mu?

    Ali Gültiken güzel özetlemiş.Yönetimin bu hataladan ders alması lazım ama yönetdim ders alacak gibi görünmüyor







  • Bunları yapana kadar 60 milyon TL ile 3 tane seviye atlatacak adam neden alınmaz onu anlamıyorum yine 60 harca ama 3 adam al takımı ucursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden başkanlığa aday olmamış bu bilgiç insan,ağzı olan konuşuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlatamadığımız şey şu hep transferden bahsediyorsunuz.Futbol sadece transfer değil başkan seçim zamanı transferde başarılı olamadıklarını itiraf etti zaten. Y.D ye laf söylemeyen adamlar hatasını kabullenebilen birine karşı neden bu kadar sert tutumlular?
  • F.O ile ilgili böyle 20 tane madde madde sıralarsın Bjkye verdiği zararları. Bunları söylerken karşı yanıt da yok sponsorluk imzalıyormuş yok borçları eritiyormuş stad yapıyormuş ee. Zaten bunları yapması gerekiyordu bu adamın. Asli görevi değil mi zaten niye bunları mükemmel olağanüstü bir iş başarmış gibi sunuluyor önünüze. Hadi tamam bu şahane icraatleri yaptı e peki bjk ye verdiği zararlar niye bu zaten yapması gereken işler yüzünden bu verdiği zararların üstü örtülüyor yok sayılıyor tabiri caizse hiçbir hatası yokmuş gibi "ilahlaştırılıyor". Bu nasıl bir mantık taparcasına hiçbir şekilde eleştiri yapılmıyor ölümüne savunuluyor. En vasıfsız birini başkan seçseniz bu kadar zarar vermezdi takıma. Yok arkadaş korkmayın demirörenden ağzınız yandı F.o gidipte adalı gelmez yerine yok mu koskoca camia da F.O dan daha vasıflı biri.
  • dişten tırnaktan kısarak şu kadar borç ödedik bu kadar borcu azalttık denilip de yine transfer dönemlerinde çöp oyunculara bu paraları harcamalarına kızıyoruz biz. tamam güzel sponsorluk anlaşmaları ile klüpe girdi artıyor ama bu artılar bu çöp adamlara gidiyor. sportif başarı zaten yok. türkiye kupasında bile bişey yapamaz olduk artık.
  • paraları japon yeniyle yazsaymış daha yüksek görünürdü.
  • Burda Ali gültikene laf eden ergenler gidin izleyin bu adamın Beşiktaş'a neler getirdiğini.Zerre laf etme hakkınız yok dibine kadar haklı yazdıklarında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Gultikene sallarken donun aynaya bakin Besiktaslimiyim diye bilgiclik taslayanlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dönem çalıştın ama bi faydanı görmedik. Anca muhalefet olun yazın çizin. Hepiniz düşman gibisiniz. Biraz insan yapıcı olur. İçimizde ki İrlandalısınız hepiniz.
  • Bu adama laf atmadan önce ne kadar beşiktaşlı olduğunuzu düşünün.

    Yazdığı herşeyde noktasına kadar haklı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamın beşiktaşlılığına kim laf etmiş ?
  • Bu adama laf atıcağınıza Serdal Adalı'nin Beşiktaşlılığını sorgulayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atibayı bonservissiz aldık,
    oğuzhan,olcay, gibi futbolcuları bulduk, nerdeyse bedavaya oynatıyoruz.
    Tolga gibi Türkiyenin en iyi kalecisini aldık.
    Yeni bir stadımız olacak ve projedeki incelemelerime göre harika olacak, bir kaç maç alsak bu taraftar o stada sığmaz.

    Hep olumsuz bakıyorsunuz, buyrun bir de buradan yakın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.